עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by First Squad,

2. Started by Mike-,

שלום לכולם, אני עדיין "תקוע" עם חבילה של 750 קסל"ש וחשבתי לעבור לחבילה של מגה וחצי או משהו. ומסקרן אותי לדעת כמה אנשים משלמים על האינטרנט שלהם. קיבלתי הצעה של כ90 ש"ח עבור התשתית + הספק וזה ניראה לי קצת יקר... עכשיו ממש קשה לעשות סקר שוק כי רוב, אם לא כל, ספקי האינטרנט כבר לא מציגים את החבילות שלהם באתר אלא רק דרך הטלפון. אז כמה אתם משלמים עבור האינטרנט שלכם, אם זה לא סוד גדול ?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  3. Started by Rammler1983,

מה השיגה ארה"ב בחיסול בן לאדן חוץ מהסמליות שאף אחד לא יכול לברוח מהצדק?... הרי יקומו עוד 100 בן לאדנים

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by hck,

רוכב אופנוע פשוט מטורף!!! יש לו מספר סרטים שניתן להוריד באימיול תחת השם שלו. סתם דוגמא לקטע שבו הוא נוסע במשך כרבע שעה במהירות ממוצעת של 272 קמ"ש !! ** סירטון **

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
    • 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by benor,

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  6. Started by galgul,

*האתר לא מגיע לרמה של HWZONE..זה רק לעזור לגולשים..אשמח לשמוע את דעתכם על האתר,מה לשפר וכו'.... יש שם רק פורום אחד שהוא פורום תמיכה למדריכים... כתובת האתר: www.calm.off.co.il משתמש טסט test test *האתר בבניה ולא כ"כ מקצועי,אלה מדריכים שלי בלבד. כדי לפתוח אתר מקצועי צריך צוות טוב והרבה זמן וסבלנות, מה שלי אין.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  7. נכון יש את הפרסומת הזאת של בנק הפועלים ? עם האישה הזאת שנוסעת במכונית רואה את השלט שכתוב בו משהו ואז הולכת ברחוב ומזהה איזה טקסט על חולצה, ואז אותו הדבר גם בחנות עם איזה שלט. ואז הקריין אומר :" נכון שזה טוב שמזכירים לך בזמן מה לעשות?" ~ או משהו כזה. בכל מקרה זכרתי את המילים כדי לבדוק בגוגל, ואז הלכתי לעשות משהו אחר ושכחתי חלק. זה שיר מוכר ואני בטוח שמכירים אותו. הוא מתחיל בערך ככה:"יום אחד בהיר יצאתי לי לעיר... חיוך ..... שלהבת..לה לה לה לה לה". תודה למי שימצא (או לפחות ינסה)

8. תגידו כמה גירסאות יש למסור 3? אני ראיתי כבר שתי גירסאות מה הולך פה?

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  9. Started by onn_the_vy,

מתי המפגש הבא?

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by timac,

צונזר ע"י אחראי המשמעת. קרא את חוקי הפורום, דיוני קנייה ומכירה אסורים על גבי הפורום!

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  11. בגדול, הדבר היחיד שאני יודע עלייהם זה לרכוב, ושמות חברות. כרגע אני רוצה לקנות חדשים (כ'כלי תחבורה', עד 1000₪ פלוס מינוס), אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר \ פורום מסויים בנושא, אשמח. תודה, בז'נגלו.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  12. http://rotter.net/forum/computer/212965.shtml :lol:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אנס הנרגילה http://planet.nana.co.il/jagoda/ אחד הטובים

• 35 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. Started by achiya1,

קטע שחבר העלה לפייסבוק.. תמיד שמעתי שאמרו שvans במקלדת יוצא "השמד" ושיש מגן דוד בתחתית של הסוליה ועוד כל מיני דברים בסגנון (אין לי את הנעל הזו) אבל מה שרואים כאן זה לא נורמלי..

• 69 תגובות
    • 16.2k צפיות
  15. להפסיק לדבר - להתחיל לעשות!!!! תנועה חדשה קמה, "התקווה". כל הפרטים, כולל הצטרפות באתר: "אתר "התקווה

• 78 תגובות
    • 7.9k צפיות
  16. Started by נערי,

שלום לכולם אני קונה קבועה באתר של אליאקספרס - מרוצה מאוד, אתמול כשחיפשתי מעיל מצאתי חנות עם מחירים מאוד זולים, איך אני יכולה לדעת אם הוא אמין? בכל המשובים לא ראיתי אפילו משוב אחד מקונה- לא חיובי ולא שלילי, כתבתי לו שאלה והוא לא ענה לי, תוך כדי שאני מתארת כאן את הסיטואציה, אני מבינה שהוא לא אמין, אך המחירים הזולים שלו מפתים אותי, למי אפשר לפנות שם באתר כדי שיתן לי מידע האם החנות הזאת אמינה? האם יש למישהו נסיון עם חנות לא אמינה שם? לי בנתיים לא קרה כזה דבר, אשמח לשמוע תגובות תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by MOFRA,

אני נוסע בעוד שבועים לחו"ל ורציתי לשאול אם משהוא יודע כמה מטען אפשר לקחת לחו"ל (משקל + מידות) לאדם

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by rmindel,

היי, מישהו יודע איפה מוצאים מורה טוב לגיטרה? (יש איזה אתר? או משהו כזה?) רועי

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by Black Knight,

בוקר טוב . נתקעתי בבעיה, היום (החנות פתוחה מ-10:00 עד 12:30, אז אני צריך תגובות מהירות) אני הולך לקנות עכבר חדש (MX510 למתעניינים) וראיתי סעיף כזה בתקנון או משהו כזה שצריך להתקשר ולבדוק אם יש להם במלאי או כדי לאשר קניה, אבל אני צריך עזרה. האם אפשר פשוט ללכת לזיגזאג ולקנות בחנות את העכבר בלי שום הזמנה מראש או התקשרות אליהם? או שצריך לעשות את כל התהליך הזה (בלי משלוח)? פשוט תסבירו לי איזה דרכים יש לקנות מהם. אשמח מאוד אם תענו לי במהרה, תודה!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אוקי קודם כול,יש לי ידידה מאוד יפה שרוצה להירשם לדוגמנות עכשיו עשיתי חיפוש בגוגל ומצא רק זבל! היא בת 15 וחצי והיתי רוצה מאוד אתר שאפשר לקבל שם פרטים כמו דרישות,טלפון וכאלה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by TripMan,

אנחנו עובדים במשרד די קטן, שנמצאים בו כ15 מחשבים ובצמוד למשרד יש לנו חוות שרתים. לפי מדידית קרינה שנעשתה אצלינו לפני כשבועיים רמת הקרינה הינה גבוהה מאוד מהרגיל. בנוסף, המשרד שלנו נמצא בקומה "אטומה" כלומר אין לנו שום חלון מתוך המשרד שיוצא החוצה. השאלה היא האם יש עילה לקבילה בגין שהייה ממושכת במשרד שבו הקרינה כה גבוהה? האם יש עילה לקבילה על כך שאנחנו עושים לילות(ויושנים) במקום שאין בו חלון ( במקרה ויש שריפה אפשר להתקע בפנים ובלה בלה בלה ...)? תודה^

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. איך קונים באינטרנט פירוט ?! האם זה בטוח ? למי שממליץ על חנויות מחשבים באינרנט שיכתוב!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by omnius,

כנסו לפה, http://www.koreus.com/files/200406/umbilical_brothers.html, שני קטעים של הumbilical brothers. משהו מצחיק.......

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by huber,

הייתי שם היום פעם שניה בחיפושיי אחר מארז פול טאור משומש למודינג... מסתבר שהוא מכר 2 שבוע שעבר, שניהם ב 150 ש"ח בלבד! אבל מצאת אוצרות אחרים: מצאתי 4 מאווררי פנפלו 80 מ"מ + גרילים + ספק 230 וואט + 4 סינקים לזיכרונות + כבל מתח למחשב + מאוור עגול ענק + 2 סינקים של פנטיום 2 ומאוורים + כונן 5.25 אינץ' ב 100 ש"ח בלבד! תקחו בחשבון שרק ה 4 מאווררי פנפלו עולים יותר שלא לדבר על ספק חדש... יש מה למצוא שם! ד"א - מישהו רוצה למכור מארז פול טאוור או טאוור או מכיר מישהו כזה?

• 0 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים