עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MatanFrenkel,

מישהו יכול להסביר לי שלב שלב איך אני עושה את זה? ההורים שלי מסכימים והבנתי שקצין העיר שהכי קרוב אלי (כרמיאל) נמצא בנהריה, מה עכשיו? בנוסף אמא שלי למרות שהיא הסכימה היא רוצה שמישהו יסביר לה מה זה בדיוק... קצין העיר יכול לעשות את זה?

2. Started by topgun,

אני יודע שזה הופיע בת'רד לפני כמה שבועות, אבל אין לי כח להקפיץ את זה, וזה גם לא ממש קשור..... בכל מקרה: ..... שמעתי כמה דברים טובים על ספיימק, אז החלטתי להצטרף. עכשיו הקטע הוא, שהממשק שלהם די מסורבל (מהשימוש הדי מועט שלי בו), ויש לי קצת בעיה עם שירות האכסון שלהם. אז אני אשמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות לגבי ספיימק: 1. האם אפשר להעלות רק תמונות, ורק תמונות שאושרו ע"י מודר? 2. איך אני מעלה קבצים אחרים (לא תמונות) לאתר, אם אפשר? 3. בהודעה שהם שולחים אחרי שאתה מעלה תמונה כתוב שאפשר לדלג על בדיקת המודר אם מגדירים שהתמונה תוצג באוסף הפרטי, אבל גם כשאני מסמן את האפשרות הזאת זה נראה כאילו שלוקח לתמונה המון זמן לעלות לאוסף (לא להטען לאתר-זה איטי בלי שום קשר (...), אלא להופיע ב…

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by Milford Cubicle,

לכבוד ; מנהל הביטוח הלאומי שלום רב, אני משה כהן , מתגורר ברחוב התאנה 27 ומציין בזאת את העובדות הבאות: לפני הרבה שנים התחתנתי מתוך אהבה עם אלמנה שהיתה לה ילדה בת 18 אחרי החתונה אבי בא לבקר כמה פעמים ופתאום התאהב בבתי החורגת והתחתן אתה ללא הסכמתי. כתוצאה מכך הבת החורגת שלי הפכה לאמי החורגת, ואבי לחתן שלי. האישה של אבי (ז"א בתי החורגת) שבו זמנית היא גם אמי החורגת ילדה בן שהוא נכדי מפני שאני בעלה של אימא של בתי החורגת, וכך הבן הזה הוא גם אחי כבנו של אבי. בו זמנית, אשתי הפכה לסבתא מפני שהיא האמא של אשת אבי וכך יוצא שאני נכד של אשתי. זמן קצר אחרי זה אשתי ילדה בן שהפך להיות גיס של אבי, אח חורג של אשת אבי וכך גם דודי. בני הוא גם אחיה של אמי החורגת ודרך אמי החורגת הפכה אשתי לסבתא …

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by shmel,

שאלה היפוטטית: נסעתי עם חבריי לנפוש בשקט במדבר. הופיעו ליד הנקודה שישבנו בה קבוצה עם רכב שהביאו איתם גנרטור ענק ועמדת הגברה. ביקשנו לדעת אם הם יעשו רעש, כי אנחנו מחפשים מקום שקט. הם אמרו שהם באו לעשות מסיבה ויהיה רעש ולא מעניין אותם שום דבר. אחד החברים שלי התקשר למשטרה, זו הגיעה, וביצעה אצל האנשים חיפוש. הם כמובן התקפלו, לא לפני שהם פינצרו לי את הרכב. הם עשו את זה בשקט, ואף אחד לא ראה אותם אבל ברור שאלו היו אותם אנשים ברכב. היום בדרך לסופר שמתי לב לא רק לרכב, אלא גם לאותו אדם שהתעמר עימנו שם. בשיחה עם מנהל הסופר גיליתי שהבחור גר קרוב אליי. האם כדאי לנצל את הקירבה לנקמה ? מה אתם הייתם עושים ?

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. אהלן אני צריך בבקשה עזרה במציאת חנות פיזית לקנות בה NEXUS 4 16GB השבוע ליד מלון Grand Hyatt Washington DC. חיפשתי וחיפשתי בכל מיני דרכים ולא הצלחתי למצוא חנות פיזית שמוכרת. מישהו יכול לתת טיפ או לעזור? זה דחוף: מחר החבר שאמור להביא בשבילי טס. תודה

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

שלומות, לצערי הרב פיספסתי את המחצית הראשונה של הדרבי הנפלא הזה(שיעור גיטרה נפל לי בול על =/) וראיתי רק את המחצית השנייה(שהייתה מצויינת אבל לפי הבנתי הרבה פחות טובה מהראשונה). חיפשתי באתרים ynet וOne איזה שהוא תקציר מצולם של המשחק ולא מצאתי... מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה מראש

7. מחפש קצת מידע על סוג המטאל הזה.... +המלצות ללהקות יהיה נחמד... בכל מקרה תודה למגיבים!!

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  8. שלום יש לי עבודה באנגלית שאני צריך להגיש מחר,העבודה היא על התכונות שלי. אני צריך למצוא מילים משיר שמשקפות את התכונותשלי....צריך עזרה..אני לא מוצא כלום... תיעזרו בכמה תכונות: 1)רציני 2)בעל לב טוב וכ"ו...(זה בעיקר תכנות של ליקוקי תחת עצמאים... 8)) תודה רבה לעוזרים אני צריך את זה כמה שיותר מהר

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  9. קודם כל היי, אני חדש פה קוראים לי רז ואני ממודיעין. תרשו לי להגיד ששוטטתי קצת בפורום (הספציפי הזה) ואני מתרשם מאוד מההשקעה שראיתי בת'רדים הנעוצים אני בונה לאחותי (הסטודנטית לעתיד) מפרט מחשב, לא משהו מטורף, עקרונית לעבודה משרדית. אולי מדי פעם לסרטים..אבל לא יותר מזה רציתי לשאול איפה אני יכול למצוא המלצות לחנויות שאפשר לסמוך עליהן באזור המרכז - עדיף איזור מודיעין או לחילופין אזור באר שבע (היות ואנחנו גרים במודיעין והיא תגור בלימודיה בבאר שבע)... תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by tkcg2k,

מחירים מוזרים מאוד (לא יכול להיות) בפורום של IEF צריך רק להירשם ולהיכנס לפורום "חלקי מחשב במחיר מוזל!" לינק: http://www.ief-il.com/forum/

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  11. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3771910,00.html מעניין איך הכוחות של זריף לו גילו לו את מה שהולך לקרות ... אולי המשקל של הטונות אנרגיה שהוא שלח למכבי תל אביב ואז החזיר בחזרה גרמו לו לתנודות ביו אנרגטיות שגרמו לו לפספס את זה :

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by marlboro,

הפרק יעסוק בג'ולייט, הבלונדינית מהאחרים ויהו שם פלאשבקים שלה... אולי סופסוף יבינו משהו על האחרים אבל 3 חודשים זה מוגזם :s05:

• 14 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by ש נ י צ ק י,

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3514949,00.html?dcRef=ynet

14. α

• 13 תגובות
    • 6.7k צפיות
  15. Started by First Squad,

16. Started by Mike-,

שלום לכולם, אני עדיין "תקוע" עם חבילה של 750 קסל"ש וחשבתי לעבור לחבילה של מגה וחצי או משהו. ומסקרן אותי לדעת כמה אנשים משלמים על האינטרנט שלהם. קיבלתי הצעה של כ90 ש"ח עבור התשתית + הספק וזה ניראה לי קצת יקר... עכשיו ממש קשה לעשות סקר שוק כי רוב, אם לא כל, ספקי האינטרנט כבר לא מציגים את החבילות שלהם באתר אלא רק דרך הטלפון. אז כמה אתם משלמים עבור האינטרנט שלכם, אם זה לא סוד גדול ?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  17. Started by Rammler1983,

מה השיגה ארה"ב בחיסול בן לאדן חוץ מהסמליות שאף אחד לא יכול לברוח מהצדק?... הרי יקומו עוד 100 בן לאדנים

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by hck,

רוכב אופנוע פשוט מטורף!!! יש לו מספר סרטים שניתן להוריד באימיול תחת השם שלו. סתם דוגמא לקטע שבו הוא נוסע במשך כרבע שעה במהירות ממוצעת של 272 קמ"ש !! ** סירטון **

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
    • 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by benor,

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  20. Started by galgul,

*האתר לא מגיע לרמה של HWZONE..זה רק לעזור לגולשים..אשמח לשמוע את דעתכם על האתר,מה לשפר וכו'.... יש שם רק פורום אחד שהוא פורום תמיכה למדריכים... כתובת האתר: www.calm.off.co.il משתמש טסט test test *האתר בבניה ולא כ"כ מקצועי,אלה מדריכים שלי בלבד. כדי לפתוח אתר מקצועי צריך צוות טוב והרבה זמן וסבלנות, מה שלי אין.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. נכון יש את הפרסומת הזאת של בנק הפועלים ? עם האישה הזאת שנוסעת במכונית רואה את השלט שכתוב בו משהו ואז הולכת ברחוב ומזהה איזה טקסט על חולצה, ואז אותו הדבר גם בחנות עם איזה שלט. ואז הקריין אומר :" נכון שזה טוב שמזכירים לך בזמן מה לעשות?" ~ או משהו כזה. בכל מקרה זכרתי את המילים כדי לבדוק בגוגל, ואז הלכתי לעשות משהו אחר ושכחתי חלק. זה שיר מוכר ואני בטוח שמכירים אותו. הוא מתחיל בערך ככה:"יום אחד בהיר יצאתי לי לעיר... חיוך ..... שלהבת..לה לה לה לה לה". תודה למי שימצא (או לפחות ינסה)

22. תגידו כמה גירסאות יש למסור 3? אני ראיתי כבר שתי גירסאות מה הולך פה?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  23. Started by onn_the_vy,

מתי המפגש הבא?

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by timac,

צונזר ע"י אחראי המשמעת. קרא את חוקי הפורום, דיוני קנייה ומכירה אסורים על גבי הפורום!

• 5 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים