עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ואם כן כמה הוא עולה בערך?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by GUNZ,

שלום חברה יש לי מספר שאלות על השרות הזה אבא שלי מעוניין לפתוח עסק בחול זהו אתר אינטרנט שמציא משהו ללקוחות והתשלום הוא ככל הנראה יהיה באמצאות פאיי פאל עכשיו הבעיה היא שהם לא עובדים עם ישראל יש איזו שהיא דרך למשוך כסף מפאיי פאל עם אתה נמצא בישראל? שמעתי שצריך לפתוח חשבון בנק במדינה שפאיי פאל עובד איתה ופשות לעשות העברה בנקאית בן החשבון בחול לחשבון שלו בארץ יש עוד דרכים?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by navk2,

מצאתי את זה באאחד הפוסטים בפורום, זה יותר מתאים לכאן כי זה לא מהמשחק זה סירטון שמישהו הכין ניראה לי... קרדיט ל BLINKER !

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by יורם,

התערבתי עם חבר איזה מפרט יותר טוב וזה מחשב לגיימינג אז תביאו חוות דעת על המפרטים פה מפרט 1 http://i42.tinypic.com/2nsto55.jpg מפרט 2 http://i40.tinypic.com/esqa1s.jpg

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by kinggil,

שלום, חזרתי אתמול מאיטליה ואני יכול להגיד רק דבר אחד איכס!!!!. הדרום מלוכלך מלא גנבים הכול מקושקש ומוזנח. מקומות יפים הייתי אבל לא שווה ללכת לשם, ההתנהגות שלהם מגעילה ולא נחמדה בכלל. מכוניות הכי נמכרות שם זה: פיאט,לנצ'יה,אלפה רומיאו,מרצדס,במו,פרארי,טויוטה,מאזדה זהו. עכשיו חזרתי ויש לי קבלת פנים לא נעימה כל הזמן נופלות פה פצצות

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  6. שלום מישהו שמע או מכיר את החנות http://www.gcomputer.co.il ויכול להמליץ ולשבח או לספר לי סיפור זוועות על איך הם לא כיבדו את האחריות או ברחו לו עם הכסף לג'מאיקה? תודה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  7. אני חושבת שזה היה פרומו (או פרסומת) למונדיאל, לא זוכרת איזה שנה בדיוק. ראו שם אימון של נבחרת, כשהמאמן שורק כל הנבחרת נופלת לרצפה וצועקת...מישהו יכול לאתר לי אותה? תודה.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by tranquil,

אני רוצה להעלות פה סוגייה מכאיבה ובעייתית , אשר נוגעת לכל מי שקנה / קונה או מתכנן לקנות מחשב (אם זה בחלקים או במארז). כמו שאתם יודעים , שוק המחשבים האישיים בארץ הוא תחרותי בצורה שלא תבייש תחרויות באולימפיאדה , שוק רצחני בהחלט . מה שמוביל לחלק מהחברות לעגל פינות , כמו למכור חלקים משומשים ללא ידיעת הקונים (מעבד לדוגמא - לא משהו שכולם יבדקו ),זאת על מנת לפצות על המחיר הנמוך שהם מוכרים את הציוד על מנת לעמוד בתנאי התחרות הקשים . תוצאה ישירה של המצב הזה , הינה שחברות מחשבים רבות הן על סף פשיטת רגל (גם אם הן חזק בתודעה של הציבור ומפרסמות במדיה - אין זה מעיד על הצלחה כלכלית ) . מה שמוביל אותי לדילמה הנצחית - איפה לעזאזל לקנות מחשב ??? . אני יכול להעיד שכבר תכננתי לקנות מחשב מ…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  9. Started by MOFRA,

יש מילה שמשמעותה שיגעון גדולה מישהוא פה יודע אולי את המילה הזו ועוד ביטוי ששכתי איך אומרים אותו משמעותו עליה(סיבה) למלחמה תעזרו לי בבקשה מי שיכול

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  10. הייי אני יודע שיש כמה אתרים כאלו שאפשר להגדיר למה מה אני אוהב לשמוע כיום והם יבואו לי עם עוד הצעות אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על כמה כאלה בכיוון של רוק אבל לא כבד מידי אם למישהו פה יש המלצות אז הדברים שאני שומע היום זה בעיקר: the killers ill nino breaking benjamin the calling three door down the proclaimers (אני יודע שהסגנון לא ממש קשור אבל הסקוטים האלה מדהימים! :) ) תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  11. Started by iem,

האם J&R בארה"ב מקבלים כרטיס אשראי ישראלי, או שהם מהחנויות שרוצות כרטיס המקושר לחשבון בארה"ב ?? תודה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by asinnn,

שמעו כמה אתם אומרים תכנאי צריך להררכיב צורב DVD בכמה כסף אתם אומרים צריכים לקחת ?

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  13. שידרגתי את החיבור שלי מ750 ל 1.5 . האם יש דרך שבה אני יכול שזה באמת נעשה?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by smack,

whats up???? מישהו יודע במקרה איזה זן ספיציפי של פיטבול,זה הפיטבול שמופיע באחת מסצינות בסרט גוסט דוג(שהשחקן והכלב בוהים אחד בשני)????? אני יודע שיש איזה 5 זנים בתוך הגזע הזה. אם מישהו יודע בוודאות על מה מדובר ויעזור אני אשמח מאד , תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  15. למה לא משדרים משחקים מענינים של הליגה האיטלקית??? לא שידרו יובנטוס-אינטר עכשיו לא משדרים יובנטוס-מילאן במקום זה משדרים לי משחקים של קבוצות תחתית שמשעממים לך תחיים

16. יש קרונות שבהם מובילים סחורה, דברים קפואים - צריך קרון מיוחד, קרון הקפאה מצאתי אזכור לזה בויקיפדיה העברית לא הצלחתי למצוא את השם של זה באנגלית אם אתם מכירים את הסיפור הבא ויכולים לעזור לי למצוא תיעוד שלו (אם הוא אי פעם קרה) זה יהיה עוד יותר טוב אני לא ממש אחפור על זה כי זה ארוך, אבל בקצרה - מישהו נכנס לקרון הקפאה - כנראה באוסטרליה, נתקע שם למשך כמה ימים, וכמובן, קרון הקפאה זה קר מאוד, הוא ידע שנגזר עליו למות - אי אפשר לפתוח קרון הקפאה מבפנים, הוא החליט לתעד את תהליך המוות שלו מקפיאה גילו את הגופה שלו כמובן, הוא מת, כמו שהוא ידע שיקרה, אבל תא ההקפאה בכלל לא פעל אתם מוזמנים להגיד שזה בולשיט, אבל זה לא העניין (אגב, הסיבה שאני אישית בכלל טורח לחפש את זה היא שלא שמעתי …

17. Started by ZeppeliN,

אחותי מתגייסת ביום שני לכלל צה"לי ואני רוצה לדעת מה אני יכול לקנות לה... לא משהו יקר מהסיבה הפשוטה שאין לי מספיק כסף... איזה 200 שקל... היא לא צריכה MP3 כי יש לה איזה 5 וגם יש לה K800. מה אני יכול להביא לה?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  18. Started by ellell,

חב' אורנג' החליטה שהשירות לתקלות מכשירי הסלולר יהיו עד השעה 21.00 ואחר מכן אין שירות לתקלות.

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  19. שלום לכולם. יש בפי שאלה, אולי קצת מוזרה בנוגע לצריכת החשמל של המחשב שלי. יש לנו בבית כמה מחשבים שמחוברים ברשת ולא מיזמן היצטרף עוד מחשב חדש לעסק. עכשיו אנחנו (אני ואחי) משאירים כמה מחשבים שיעבדו גם בלילה (לדוגמה כשאנחנו מורידים משהו) וכשאבא שלי הבין שעכשיו עוד מחשב יצטרף "לזלילת החשמל" בבית הוא לא היה הכי מרוצה מהמצב (נסכם זאת כך: הוא לא רצה אפילו את המחשב עצמו ) עכשיו שאלתי היא, מהיא כמות החשמל שהמחשב החדש "יזלול" (נגיד, לשעה לדוגמה). או שעם לא תוכלו להגיד לי זאת, אז אולי להשוות את צריכת החשמל למכשיר חשמלי אחר בבית.? זהו המיפרט מחשב שאמור "ליזלול" את החשמל intel pentium 3 1005 Mhz (7.5 X 134) לוח אם- asus cusl2-c זיכרון ראם-384MB sdram כרטיס מסך- NVIDIA gef…

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by icebreak,

ותודה ל R0cKF0rD על התמונה שלי !!

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by idofr,

אנשים אנלא יודע מה איתכם אבל הרגע ירדו כמה טיפות טובות בכפר סבא.... תחשבו איזה מוזר זה אם ישראל תהפוך למדינה טרופית (או איך שלא רושמים את זה ) חחח יאללה אני חזרתי לראות שר הטבעות אני יכתוב שוב אח"כ בייי

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  22. שלום רב האם מישהו יודע מיהם היבואנים - הרשמיים והלא-רשמיים של מוצרי החומרה בארץ ? לדוגמא : VISUAL של ASUS : אתר http://www.visualdg.co.il/home/default.aspx אני חושב שרצוי שכולם ידעו ברשימה מסודרת מיהם האמיתייים ומי מביא יבוא מקביל ולא טוב\אמין אודה לכולם על הגדלת הרשימה

23. Started by bobby323,

הזמתי מחנות כל שהיא מעבד AMD 64 3200 , לפני יומיים אמרתי כבר, יאללה נקח כפול ליבה אמרתי לחנות שמעו, במקום המעבד שלקחתי שימו לי כפול ליבה. עכשיו, מדיי פעם נכנסתי לאתר ראיתי שזה עדיין לא עודכן לא ממש התייחסתי לזה, אבל היום בבוקר זה כן עודכן, אבל במחיר החדש שעלה התקשרתי אלהם ישר, אמרתי להם ביום שבקשתי ממכם לשנות זה היה עדיין במחיר הישן מה פתאום המחיר הזה לא,צריכים לפנות למנהל.... דיברתי עם המנהל ובסוף איך שהוא וותרתי כבר, אבל עכשיו שוב חטפתי עצבים , כי זה מה זה מרגיז, הרגע שוב שלחתי להם מייל בקשר לזה, לא בא לי לבטל את ההזמנה כי יש עוד משהו שהזמנתי משם, וגם דיי אין לי כוח להתווכח איתם יש לי עוד הזמנה ממקום אחר של עוד כמה דברים, אולי אני אזמין מהם גם מעבד,אבל הם…

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by The Dom,

יש לי את השיר ROCK LIKE THAT שמגיע עם האלבום הכפול של TECH N9NE.... עכשיו.. אני לא מוצא לזה את המילים... עזרה!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים