עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by erone,

יש למשהו אתר שמוחרים בו מחשבים יד שניה

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by Jules Winnfield,

כמו שכתוב בכותרת, תודה.

3. מישהו אולי יודע על אתר שמפרסם תאריכים מדוייקים או אפילו משוערים של יציאות של דיסקים (בחו"ל), פשוט נתקלתי בכמה דיסקים שאין לי מושג מתי הם יוצאים... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by Ghtm,

שלום לכולם, אני צריך לעשות עבודה יצירתית לגבי הספר הנ"ל. בשביל העבודה אני צריך לדעת את צבעי הבגדים של כל אחד מהמעמדות- ובדקתי בספר ומצאתי את כולם פרט לצבעם בגדיהם של האנשים במעמד בטא. אשמח מאוד אם מישהו יודע או יכול למצוא, כי אני כבר לא יודע איפה לחפש. תודה.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  5. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

צריך אתר שיתרגם עברית לערבית. תודה.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  6. שלום לכולם, צריך עזרתכם במציאת אפליקציית רשת לעשות עליה עבודת הגשה למכללה. הקורס הוא ממשק מחשב, ואני צריך לנתח את האפליקציה שאבחר מבחינת שימושיות (עיצוב, קלות שימוש, הבנה ולמידה וכו'...). דוגמאות לאפליקציות (שאותם לא אוכל לבחור, אך הן דוגמא מצויינת): facebook, gmail, hotmail וכו'. אשמח להכיר אפליקציות פחות מוכרות וטרוויאליות, אך שיתנו מענה טוב "ובשר" לעבודה. תודה, ג'קי

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by icebreak,

http://www.gizmodo.com/images/bizzaro_ipod.mov

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

היי מחפש TRANCE \TRACK ישראלי שבו שרה בחורה שנשמעת כמו מאיה בוסקילה היא שרה גם בעיברית וגם באנגלית

9. Started by SD Project,

אהלן חבר'ה, כבר הרבה זמן אני מחפש איזה שיר, טראנס ליתר דיוק. אני לא יודע אם הוא חדש פשוט בזמן האחרון אני שומע אותו הרבה בברים ובמעודנים למינהם. הטאנס הולך כמובן עם בומים ויש ברקע זמר ששאומר מש'ו כמו Fresh Up או Pursh up או מש'ו בסגנון. אני מודה מאוד לעוזרים, מתן

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by MaC_MaN,

אגידו לי אנשים מישהו אולי יודע כמה זמן וכמה שאלות יש למבחן A+ 220-302 "מערכות הפעלה"? ואם יש בכולם כך?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  11. לא נח ללכת לתפריט ואז לראשי.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by rk666,

הופעה של הלהקה האדירה הזאת. מישהו מאיזור כפר-סבא/ השרון מתכנן לבוא?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by Avishee,

שלום לכם! אני לא זוכר אם תמיד פרסמתי את הוידאובלוג פה או באקטואליה, אבל ניחא, אני בטוח שאתם לא באמת תיפגעו מזה בכל אופן, פרק חדש צץ לו של הוידאובלוג המרשים והאיכותי שלי - הגיגיימינג. הפעם אני מדבר על דברים טיפה פחות ממוקדים ויותרי "בלוגיים" - היום שעבר עלי. אם להרחיב טיפה - נעילת פסטיבל אייקון עם אירועי גיימינג מגניבים, הקמת תא כתבי הגיימינג בישראל, והמסיבה הכי מגניבה בעולם של ערוץ ביפ. אתם מוזמנים לצפות, להגיב, וללמוד שלא כדאי להשתכר לידי כי דברים מביכים קורים אחר כך תהנו! http://www.avishee.com/

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  14. אני מניח שהרבה מכם מכירים את האתר הזה... רציתי לבדוק אם גם לכם קורה הרבה פעמים שאתה מורידים משהו משם ואז מתברר שהקובץ (זיפ) פגום ? זה ממש מעצבן שעד שמוצאים משהו נחמד הוא לא עובד למשל בicon's בערך 90% לא עובדים ! מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור\לסדר את זה ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  15. זאת אומרת בלי השירה של המשתמטים ברקע רק את המנגינה.. אפשרי ? תוכנה שעושה תעבודה גם תספיק..

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  16. ברשות עמית שלי מחשב נייד HP DV2014 (כבר לא באחריות). המחשב נכבה באקראיות (בצורה של הוצאת הסוללה, לא כיבוי מסודר) ובד"כ לא הרבה זמן אחרי הדלקתו, המעלות של רכיבי המחשב נוטרו והן תקינות. המחשב נשלח למעבדת היבואן, שם הוא נבדק במשך מספר ימים. טכנאי המעבדה טען בהתחלה שיש תקלה בלוח אם, אך הוא יכול לפתור אותה בלי להחליפו. אחרי שסידר את התקלה והחזיר את המחשב, עוד באותו יום התופעה חזרה שוב. עמיתי החזיר את המחשב למעבדה ואחרי בדיקות מרובות אמרו לו שעכשיו התופעה היא בגלל הסוללה שכבר גוססת ולא יציבה. אך הפלא ופלא התופעה חוזרת על עצמה גם ללא סוללה (זה גם לא ספק הכח, זה קרה גם כשהסוללה הייתה תקינה וללא ספק מחובר). המחשב חזר שוב למעבדה ושוב נערכו בדיקות, הפעם הדיסק קשיח הואשם בתקלה המסתור…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  17. התוכנית שהייתה יום שישי 1 בטלויזיה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  18. מצידי שזה יהיה אתר או תוכנה במחשב. אחיינים שלי מהופנטים מזה ורציתי לגוון את הצורות. למי שלא יודע מדובר בזה: 3D Windows Screensavers Flowerbox 2

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by NerVo,

שלום! אני מחפש קורא ספרים דיגטלי עם מסך 7 אינץ' במחיר עד 900 ש"ח. אשמח לקבל הצעות! תודה !

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  20. Started by Norm4nde,

שלום! אני זה נורמנדי כפי שכולם מכירים מהמולטי של Galacticos. יש טורניר לשחקני רשת במשחק enemy territory כמובן שיש גם פרסים. המשחק הוא בחינם יש גם פורום רשמי וכו'... #rtcw.isr זה הערוץ במירק. תורידו תמשחק תשחקו תשאלו פה שאלות אני יענה ... יש טורניר למתחילים גם אתם יכולים להשטתף כל אחד יכול לקחת את הפרס הראשון. זה הלינק לקהילה שם גם תורידו תמשחק http://forum.vgames.co.il/forumdisplay.php?f=15 זה לליגה החדשה http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=15&id=12 תהנו צריכים עזרה תשאלו פה ואני יענה בהקדם

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by מר שאלה 2007,

אני עברתי למכללה תכני ב''ש.... בקיצור אני גר בקרית גת ואני צריך לדעת באיזה שעה מגיעה אוטובוס אבל אני לא מוצא שום אתר שמראה לי למישהו יש?כזה אתר שמראה לאן קווים נוסעים או משהו כזה.... (קרית גת>ב''ש)

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by House M.D.,

למי שיש מנוי ב skype לשיחות לטלפונים רגילים... האם מישהו נתקל בבעיות בימים האחרונים? לי יש מנוי כבר חודש (בלתי מוגבל בתשלום קבוע) ואני משתמש בו במקום בטלפון הרגיל (עברתי לקו הקל). בימים האחרונים יש בעיה : אני מתקשר למישהו , דקה וחצי הראשונות השיחה עובדת מעולה ופתאום הוא אומר שהוא לא שומע אותי בכלל(רק רעש רקע). מתקשר שוב ואותו סיפור בדיוק... האם הבעיה אצלי או אצל סקייפ בשרתים? יש לי את הגירסא הכי מעודכנת ופתחתי את הפורט שלו בראוטר.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי שיר ששמעתי אבל אנילא יודע איך קוראים לו, אני חושב שללהקה שלו קוראים humen league אבל כאשר אנימחפש בקאזה או אפילו בגוגל אני לא מוצא כלום. בקיצור אם יש לכם את השם האמיתי של הלהקה שאני אוכל לחפש שיר לפי להקה.... ד"א, אם זה עוזר, הלהקה הזו עוררה שערוריות לפי מה ששמעתי שכתבה שיר על הכיבוש בלבנון ונאסרה להשמעה בגלגל"צ... תודה רבה, יאיר.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  24. מישהו מכיר את המשקה הזה תוצרת הארץ? אני יודע לרוב יש את המשקה של VILLA MASA..שהוא הכי איכותי. היום במקרה מישהו הביא לי 2 בקבוקים של המשקה הזה, תוצרת הארץ של חברת הכורמים... איך הוא יחסית? אני לא מצפה למשהו איכותי אבל כמה לא איכותי כבר זה יכול להיות, זה ליקר לימונים, במיוחד שהמקורי עולה 70 ש"ח...וזה אני מתאר לעצמי 30. מה שכן הבקבוק נראה גדול ומכוער חחח. עוד לא ניסיתי לטעום אבל אני גם לא מכיר את הטעם של המקורי ככה שאין לי מקום להשוואה..

• 0 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים