עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן שלום לכולם אני תכף עובר דירה ומחפש להתחבר לאינטרנט- אני צריך המלצה לספק ותשתית טובים וזולים , חבילות טריפל וכ'ו לא באות בחשבון היות ואני לא מחובר לכבלים/יס תודה

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. חוף שאפשר להקים אוהלים ממש ליד החוף + אפשר לעשות ליד האוהל על האש שלא יהיו אבנים כואבים בחוף (שכשניכנסים לכינרת לא יהיה כואב מכל מיני אבנים חדים למניהם) שהחנייה לא תעלה כסף(אני לא זוכר אם יש כזה דבר) ואם כן עולה כסף שיהיה זול מקווה שלא שכחתי כלום

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by momo777,

אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך המלצה לחנות באיזור המרכז שיש להרבה כאן ניסיון איתה ושהשירות טוב.

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  4. נעלי הסקוני שלי עומדות לצאת לפנסיה ואני צריך המלצה לחנויות נעלי ספורט אונליין מחול עם משלוח לארץ, במחירים טובים. איביי כבר נלקח בחשבון, צריך המלצות נוספות. אני כנראה אמשיך עם נעלי סקוני, אז אשמח להמלצות על חנויות שמחזיקות את המותג. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by kimi,

שלום, אני צריך המלצה לחנות אמינה, אמינה ואמינה באיזור הצפון (קריות צפונה), כזו שאני יכול לקנות בה מחשב שלם, ושמכבדת אחריות. קראתי את חוקי הפורום ולא ראיתי שיש איסור לבקש המלצה לחנות, אבל אם בכל זאת עברתי על איזה חוק/נוהל אז אני סורי, אני בטוח שהמנהל יכול להמחוק את ההודעה שלי. תודה

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  6. אני צריך להזמין מוצרי מודינג בעיקר מאווררים שאין בארץ. אני מזמין על סך 200$ תודה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  7. שלום כולם ! אני טס ביום שישי הזה לעבודה בשטחים קשים, סגנון צבא הרבה הליכה הרבה סלעים, בוץ גשם רק תגידו הבנתי בריקושט ולמטייל נורא נורא יקר ועדיף ללכת לחנויות אחרות, אני מבקש המלצה לחנויות שלא מחזיקות עודפים ודברים בסגנון הזה, ועדיף שיהיה בהם את שלושת החברות שמצויינות למעלה כמו כן אני אשמח להמלצה לנעל ספציפים, תקציב? עד 700 ש'ח, אלה אם כן יש משהו באמת היסטרי ששווה השקעה בתודה מראש,לירן

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by bigwave,

אהלן, תמליצו לי בבקשה על חנות מחשבים זולה טובה ועם שירות טוב באיזור חדרה גם נתניה זה טוב אם יש לכם

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  9. צריך המלצה לחנות טובה ואמינה. אם למישהו יצא לקנות בנעה אני אשמח לחוות דעת תודה

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  10. Started by froggy,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש מתכנן לקנות מארז בKSP, ולגבי שאר הרכיבי המחשב אני די חושש לקנות שם. יש לי אלטרנטיבה? יש בב"ש את פנדה, אך הם יקרים מאד.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  11. Started by LazyBurger,

אני לא הייתי בטוח אם לפרסם את זה כאן או ב"כללי" , במיוחד בגלל שאין לכותרת תקציב אבל מקווה שתסלחו על זה ותמשיכו עם הנושא למישהו יש המלצה? כי עם KPS או INVORY אני לא מתעסק.

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by itay127,

אני צריך חנות טובה שלא יהיו לי בעיות ושכל הרכיבים שלהם יהיו חדשים, באזור נתניה רעננה הרצליה..

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  13. היי כולם אחותי נוסעת לניו ג'רזי לתקופה של חודשיים+ והיא מעוניינת במחשב נייד חדש לשנת הלימודים הבאה שלה באוניברסיטה. הבעיה היא שהיא לא תיהיה ניידת יותר מידיי, ולכן אני צריך המלצה לחנות בניו ג'רזי או ניו יורק (אם יש במנהטן זה בכלל חבל"ז כי זה ממש קרוב אליה). הסיבה ידועה מראש.... מחשב נייד מסכן מבוסס סלרון בארץ עולה כמו מחשב איכותי מבוסס יונה בחו"ל... בתודה מראש לעוזרים, ברק.

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  14. היי אני הולך לקנות תכשיט מתנה בתקציב מוגדר, אני לא קונה הרבה תכשיטים, והייתי רוצה לקבל את התמורה הטובה ביותר למחיר. יש המלצות לחנויות באזור המרכז מאנשים שיותר מבינים בנושא? תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  15. Started by Spiritus,

צריך המלצה לטוען סוללות AA רגילות . 200 שקל זה התקציב. מספיק? :-\

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  16. שלום, אני סטודנט ועקב בעיה שניתקלתי בה בשנה שעברה עקב תקלה כלשהי במחשב לא היתה לי גישה לעבודות הגמר שלי ועקב חוסר ידע והדחיפות של הנושא נאלצתי להפרד 500 ש"ח לשם תיקון והוצאת מידע מהדיסק(בהתחלה נאמר כי אני אצרך לשלם רק 200-300 ש"ח, אך לאחר שהמחשב היה כבר בידי טכנאי זה המחיר עלה...). לאחר שכבר ניכוותי פעם אחת אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על טכנאי אמין עם מחירים הגיוניים באיזור המרכז. תודה לכל מי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  17. ברכות. אני מחפש כיסא חדש לישיבה מול המחשב וכבר חיפשתי ברוב החנויות הידועות (Office Depot, Ace וכו') ולא מצאתי כלום. התקציב הוא בערך 600 ש"ח, אבל אם יש איזה hidden gem איפשהו בארץ לא אכפת לי להשקיע אפילו 1K, העיקר שלא יהיה flimsy ושיהיה נוח. הצעות?

• 26 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. סביבת העבודה שלנו נהיית יותר ויותר סביב המחשב ונמאס לי כבר לסבול מהגב מכירים כיסאות טובים למחשב? יש חשיבות לבסיס ממתכת, עדיפות לא מנירוסטה והכי חשוב אורטופדי לסמוך על מוכרים לא ככ סומך, וללכת על מה שנוח לי תמיד גרם לי לקנות מוצר שהסב לי יותר נזק מתועלת אם אפשר את עזרתכם בעיניין אני אשמח התקציב סביב 2k, אבל רצוי כמה שפחות, תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by natan805,

אפשר לחרוג אפילו עד 1000 ש"ח במקרה שממש מומלץ. אני עורך וידאו ואני יושב שעות על גבי שעות על המחשב.ולפעמים כבר כואב לי אגב . אז במקום לשבת על הכסא של המטבח החלטתי להשקיע בכסא יקר. יש למשהו המלצה על כסא נוח ובריא לגב?

• 12 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. Started by evman007,

סביבות 350 שקל זה לעבודה מול מחשב פשוט יש המון באינטרנט אבל התמונות לא נכונות ואין בדרך כלל גם שם דגם תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אבא שלי מעוניין במוזיקה כזו,אבל אין לי מושג בזה ואני זקוק להמלצות מהמבינים בתחום. תציעו לי שמות של להקות שאתם חושבים ששוות משהו,ואני אבדוק את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  22. אני רוצה לקנות לחבר ליקר או וודקה בטעם וניל או ריבת חלב מה הכי מומלץ מאלה באטרשוט (ליקר קרמל) דוליס (ליקר ריבת חלב) סמירנוף וניל אבסולוט וניל או סטולי וניל יש עוד משהו עם וניל או ריבת חלב ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ofeky1,

שלום אני רוצה לקנות מגבר חדש לאוטו שלי ואני צריך המלצות ממבינים בדבר המגבר יתחבר לרדיו דיסק של קנווד ויתחברו אליו רמקולים 6X9 (לא יודע כמה וואט) וסאב של JBL 1000W וכמו שאמרתי התקציב הוא בערך 800 שקלים ובבקשה אל תפנו אותי לפורומים אחרים תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הבקשה בכותרת, שיהיה בפתח תקוה.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.