עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Spiritus,

צריך המלצה לטוען סוללות AA רגילות . 200 שקל זה התקציב. מספיק? :-\

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  2. שלום, אני סטודנט ועקב בעיה שניתקלתי בה בשנה שעברה עקב תקלה כלשהי במחשב לא היתה לי גישה לעבודות הגמר שלי ועקב חוסר ידע והדחיפות של הנושא נאלצתי להפרד 500 ש"ח לשם תיקון והוצאת מידע מהדיסק(בהתחלה נאמר כי אני אצרך לשלם רק 200-300 ש"ח, אך לאחר שהמחשב היה כבר בידי טכנאי זה המחיר עלה...). לאחר שכבר ניכוותי פעם אחת אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על טכנאי אמין עם מחירים הגיוניים באיזור המרכז. תודה לכל מי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  3. ברכות. אני מחפש כיסא חדש לישיבה מול המחשב וכבר חיפשתי ברוב החנויות הידועות (Office Depot, Ace וכו') ולא מצאתי כלום. התקציב הוא בערך 600 ש"ח, אבל אם יש איזה hidden gem איפשהו בארץ לא אכפת לי להשקיע אפילו 1K, העיקר שלא יהיה flimsy ושיהיה נוח. הצעות?

• 26 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. סביבת העבודה שלנו נהיית יותר ויותר סביב המחשב ונמאס לי כבר לסבול מהגב מכירים כיסאות טובים למחשב? יש חשיבות לבסיס ממתכת, עדיפות לא מנירוסטה והכי חשוב אורטופדי לסמוך על מוכרים לא ככ סומך, וללכת על מה שנוח לי תמיד גרם לי לקנות מוצר שהסב לי יותר נזק מתועלת אם אפשר את עזרתכם בעיניין אני אשמח התקציב סביב 2k, אבל רצוי כמה שפחות, תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by natan805,

אפשר לחרוג אפילו עד 1000 ש"ח במקרה שממש מומלץ. אני עורך וידאו ואני יושב שעות על גבי שעות על המחשב.ולפעמים כבר כואב לי אגב . אז במקום לשבת על הכסא של המטבח החלטתי להשקיע בכסא יקר. יש למשהו המלצה על כסא נוח ובריא לגב?

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by evman007,

סביבות 350 שקל זה לעבודה מול מחשב פשוט יש המון באינטרנט אבל התמונות לא נכונות ואין בדרך כלל גם שם דגם תודה

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  7. אבא שלי מעוניין במוזיקה כזו,אבל אין לי מושג בזה ואני זקוק להמלצות מהמבינים בתחום. תציעו לי שמות של להקות שאתם חושבים ששוות משהו,ואני אבדוק את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  8. אני רוצה לקנות לחבר ליקר או וודקה בטעם וניל או ריבת חלב מה הכי מומלץ מאלה באטרשוט (ליקר קרמל) דוליס (ליקר ריבת חלב) סמירנוף וניל אבסולוט וניל או סטולי וניל יש עוד משהו עם וניל או ריבת חלב ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ofeky1,

שלום אני רוצה לקנות מגבר חדש לאוטו שלי ואני צריך המלצות ממבינים בדבר המגבר יתחבר לרדיו דיסק של קנווד ויתחברו אליו רמקולים 6X9 (לא יודע כמה וואט) וסאב של JBL 1000W וכמו שאמרתי התקציב הוא בערך 800 שקלים ובבקשה אל תפנו אותי לפורומים אחרים תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הבקשה בכותרת, שיהיה בפתח תקוה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  11. מדובר בגורת פיטבול בת 10 חודשים, עד עכשיו היא קיבלה פרו פאק ואני רוצה להחליף למשהו יותר איכותי.... תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by 114508534,

ערב טוב אני מחפש המלצה למטהר אויר אוטומטי שאפשר לכון אותו שנגיד כל כמה שעות או דקות ירסס בבית חשוב שיוכל לספוג או להעלים עד כמה שאשפר ריחות של סיגריות . תודה

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by VegansXe,

אהלן, אני זקוק לעזרה בבחירת מילון אלקטרוני לחברה שעכשיו עושה בגרויות. דרישות: תרגומון נוח ועשיר באוצר מילים מהיר (מניח שכולם זהים) מאושר לבגרויות המליצו לי על אחד מאלה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716618 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=578097 מה אתם/ן אומרים/ות? תודה

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. מחפש מיקרוסקופ לתיקון טלפונים ניידים, חשוב שיהיה שטח עבודה גדול (מקום לבלאוור ולמלחם), תאורה טובה (למרות שיש אפשרות לחבר תאורה בנפרד אז זה לא כל כך חשוב), לא מחיר בשמיים! (גג! 2000 ש"ח), והאם שווה להשקיע עוד שיהיה עם מסך או שזה לא משנה, השימוש זה להחלפת שקעי טעינה, ריבולינג, ג'מפורים, וכל מה שסובב דרג ד' תודה רבה! (אשמח אם תעבירו את הדיון למקום מתאים אם ויש כזה)

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  15. Started by Born2Kill,

שלום, כעיקרון אני לא מבין בתחום הזה ואני רוצה להיכנס אליו, אז אני צריך המלצה למכון כושר טוב, שנותן תמורה טובה לכסף, ייחס הולם וכו'....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Born2Kill,

אני רוצה קצת לשפר את הכושר שלי, אז תציעו לי איזה מכון כושר בפתח תקוה... ואגב, כמה זה עולה לחודש? והאם זה שווה?

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  17. טוב... אז ככה... משני סיבות: הראשונה היא הגיע הזמן להתחדשות והשנייה היא שואוטוטו אני יוצא לקורסים של חיל האוויר ואני צריך מכונה למשך השהייה שלי בקורסים. ובכלל אני צריך מכונת גילוח לעצמי ולא להשתמש בזו של אחי, ולכן אני צריך מכונת גילוח. נכון לרגע זה אני משתמש בפיליפס הקלאסית מסדרת הcoolshave הכחולה (נראה לי דגם 6707) מכונה סבבה לחלוטין. אבל כפי שאמרתי קודם אני צריך המלצה למכונת גילוח בתקציב שציינתי. אני מתגורר בדימונה, ואין לי בעיה להגיע לב"ש. ככה ש"על הדרך" אם אפשר לראות המלצה לחנות או רשת כלשהי (אלמ/מחסני חשמל/אחר-אני לא יודע איזה רשתות וחנויות יש) בדימונה/ב"ש זה יהיה מצויין.

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by J0n1,

אני צריך מכונת גילוח חדשה, וקיוויתי שתוכלו לעזור לי במציאת הדגם המתאים. מה שאני צריך זה: אני צריך שיהיו לה כמה ראשים. אני אוהב להתגלח כמעט חלק, וזיפים קצרים, אז אני צריך שיהיו לה גם ראשים עדינים (לכן אני לא חושב שמכונת תספורת תעשה את העבודה) גם אם היא תהיה נטענת, אני צריך אפשרות להפעיל אותה דרך החשמל, די מציק להטעין אותה לפני כל שימוש מה שאני לא צריך זה: שתהיה עמידה למים ועם קרמים... זה כמובן יתרון אבל אין לי רצון להשקיע בזה כסף אשמח להצעות לדגמים זולים במיוחד... אפשר להגיד 350+- תודה ד.א יש בכלל דבר כזה מכונת גילוח עם ראשים?

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by J0n1,

תקציב - 300-400 שקל שלא תתפרק, ושלא תתחמם יותר מדי.. שוט... תודה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  20. שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מכונת תספורת ואני מאוד אשמח לשמוע המלצות. התקציב הוא בערך 400 ש"ח. תודה !

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. Started by -ox-,

אוקיי אז ככה , אני מסתפר קצוץ כל שבועיים שלושה ונמאס לשלם כל פעם 40 ש"ח לתספורת של 5 דקות. אני מאמין שיש פה עוד כמה אנשים שמסתפרים בבית והשקיעו במכונה טובה שעושה תספורת כמו שצריך (1 מ"מ שיער ככה ) יש איזו המלצה למכונה טובה ששווה את ההשקעה? חיפשתי בזאפ דגם שראיתי אצל הספר אבל היא עולה 800 ש"ח בערך , לא יודע אם שווה להשקיע סכום כזה. אני זקוק לעזרה ממישהו שמסתפר בבית בעיקר .

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  22. Started by zombie,

כן אני יודע שזה מצטרף לרשימת הפוסטים ההזויים והלא קשורים אבל יש בפורום הזה מלא אנשים ובטוח שחלק קטן פה מבין... אז ככה: תקציב עד 600ש"ח(עדיף שתיהיה כמה שיותר זולה אבל זה התקציב) צריך שיהיו לה דרגות חיתוך וגם דרגה שהחיתוך שלה הוא טוטאלי...נגיד אם אני רוצה להוריד תמערבולות שיער האלה בעורף או להוריד זקן...וחוץ מזה שיהיה לה כמה שיותר דרגות חיתוך.. בטריה או חיבור לחשמל לא משנה לי... שתדרוש כמה שפחות"טיפול" ושתחזיק לאורך זמן..

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Omerole,

הDVD שההורים שלי קנו לפני שנתיים,בניגוד להמלצותיי,כבר פשוט מראה הכל באיכות תת רמה. אנחנו רוצים לקנות DVD חדש,עד 800 שקל ככה,שיחזיק הרבה זמן,שיהיה DIVX ומחברה טובה. ועוד שאלה,יש מצב גם לוידאו משולב במחיר הזה,אבל שלא יגרע מאיכות הDVD? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 456 צפיות
  24. משהו שממש מעיר בבוקר כי לפעמים אני לא שומע כי אני ישן חזק תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. שלום! אני זקוק למסיר שערות אף ואוזניים טוב, לא סיני, אחד שיספיק להרבה זמן ולא ישבר תוך שבוע. בזאפ אני לא מוצא את המוצר לכן אשמח לשמוע לעצתכם ;D תודה מראש

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.