כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
http://news.walla.co.il/?w=//597348 : לדעתי אם אסור לשחק כדורגל בתחתונים אני מניח שאין סיבה לתת לה לשחק בלבוש שהיא רוצה. יש חוקים בכדורסל, שחלק מהם זה הלבוש, אי אפשר לכופף את החוקים לכל אחד עם מקרה מיוחד הרי..
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אופנוע מוטוקרוס עם שטר מכר ורשיון ומחס והכל! אני גר חצי דקה מהשדה שטח שמותר לסוע בו באופנועים וכדומה.. השאלה שלי אם צריך לעשות על אופנוע כזה רשיון כמו אופנוע רגיל.. אם כן איפה ואם לא האם מותר לי לסוע בשטח ומשטרה לא תעצור אותי...יעשו מרדפים ובלאגנים בשטח..או שיעצרו אותי בבית שלי ויחרמו לי אותו מיכוון שנסעתי בו ואני לא נהג מוטוקרוס אני לא נוסע על הכביש כי זה אסור...רק בשטח..האם זה מותר?.. מה האופציות ואיפה אפשר לברר את כל השאלות האלה ממקור מוסמך? חוץ מהמשטרה המלשינים האלה
-
- 10 תגובות
- 27.7k צפיות
-
-
למי שראה ת'סרט, בקטע ש"קידו" (אומהל'ה) משכיבה את ביתה לישון... לקראת סוף הסרט. פשוט קטע יפהיפה. מומלץ בחום, למי שעדיין לא צפה בסרט/לא מכיר את הקטע.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
-
שאלה: ראיתי שהרב התיר להוריד שירים מהאינטרנט גם כשהיוצר לא פירסם אותם אלא סתם אדם. מה דעתו של הרב: האם מותר גם במצב שאין לי את הדיסק, וכשללא ההורדה הייתי קונה את הדיסק? תשובה: הסיבה שאני רואה להתיר הורדת שירים מהאינטרנט היא בגלל שהאינטרנט פרוץ לכל, וכמו שאדם שהולך לנהר שוצף ורואה שם אבידה מותר לו לקחתה משום שברגע שהמאבד ראה שהנהר סחף את החפץ שלו הוא התייאש מהחפץ והחפץ מופקר לכל וכל הרוצה ליטול יכול לבא וליטול, כך האינטרנט משול לנהר שוצף שברגע שבעלי השיר ראו שהשיר שלהם נסחף לאינטרנט הם יודעים שזה מופקר שם וכל מי שרוצה יכול ללכת ולקחת את השירים. ולכן אין הבדל אם היית קונה את הדיסק או לא.
-
- 66 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות למודינג מחו"ל שעושה משלוחים לארץ ואפשר לשלם ב paypal?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
פשוט חשבתי אם זה משתלם להזמין ישירות מאתרים או דרך www.mustop.co.il תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה שנים טובות (1-2) קניתי HDD של מקסטור כרגע הוא מראה סימנים של מצוקה ואני לא מוצא את הקבלה שלי על הקניה מה אני יכול לעשות? האם יכבדו את האחריות גם ללא הקבלה? (אולי להם יש קבלות משלהם?)
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
הרימייק הראשון שיצרתי, עבור G-Pal - Ocean Of Blue. גם כאן נעשה שימוש ב Reason 2.5, ווקאלז שנלקחו מהמקור, כל השאר, על-ידי. דגמתי באיכות ירודה, קרוב ל 4 דקות מתחילת הקטע (אורך מלא - 10:22 דקות). http://www.r0ckf0rd.shyper.com/Downloads%20-%20Public/G-Pal%20-%20Ocean%20Of%20Blue%20(R.F%20Brake%20Rmx%20-%20Sample).mp3 כמו תמיד, חוות דעתכם חשובה. 8)
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים. רציתי לדעת האם שווה לקנות את המחשב שלי בנועה מחשבים, למרות שהם קצת יותר יקרים. בתודה מראש אלדד כהן. ;D
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
-
-
הכי הרבה יוזרים בקאזה שראיתי איי פעם... 8) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מחקתי את האיי סי קיו שלי והתקנתי אותו מחדש כול האנשים שהיו לי ברשימה נעלמו אני לא יודע מה לעשות.
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
קובץ קול של פליצות,משהו כזה מצחיק. מישהו מכיר משהו?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
כן בדיוק מה שהכותרת אומרת. זוכרים את המשחק הישן,אבל היפה הזה??? ברור שכן...אז הולך להיות גם סרט,הנה המקור שלי: http://www.imdb.com/title/tt0369226/
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני קונה בעוד כשבועיים מחשב חדש... יש לי מפרמט והכול עכשיו אני מחפש חנות שתתן לי את השירות הכי טוב בארץ לא משנה המחיר... תביעו את דעתכם על: zigzag2000 מה אתם אומרים עליהם ? com4u שירות טוב ? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 461 צפיות
-
-
בוקר טוב . נתקעתי בבעיה, היום (החנות פתוחה מ-10:00 עד 12:30, אז אני צריך תגובות מהירות) אני הולך לקנות עכבר חדש (MX510 למתעניינים) וראיתי סעיף כזה בתקנון או משהו כזה שצריך להתקשר ולבדוק אם יש להם במלאי או כדי לאשר קניה, אבל אני צריך עזרה. האם אפשר פשוט ללכת לזיגזאג ולקנות בחנות את העכבר בלי שום הזמנה מראש או התקשרות אליהם? או שצריך לעשות את כל התהליך הזה (בלי משלוח)? פשוט תסבירו לי איזה דרכים יש לקנות מהם. אשמח מאוד אם תענו לי במהרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
לא מצאתי פורום מתאים (מוזיקה) אז הכותרת אומרת הכל אם אפשר גם את השמות של השירים תודה !
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני דיי סגור על מפרט ועברתי בין האתרים ו-KSP יוצאים זולים משמעותית. צישהו קנה מהם לאחרונה? זה אכן רכיבים אמיתיים רק יותר בזול?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחים שלי אתם מכירים אולי אתר בעברית עם בדיחות יפות חוץ מ www.jokes.co.il ???
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כמו בכותרת... אם לא הבנתם אני מחפש אתר עם סרטונים כאלה לא גדולים שיש נגיד הגולים הטובים של כל הזמנים, ההתקפה של כל הזמנים ... וכאלה.... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
זאת שיחה אמיתית שהוקלטה בשיחה בין מפקד ספינה אמריקני ל... תגלו לבד
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-