עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J0n1,

יש איזה סרט שראיתי לפני כמה שנים, סרט מצחיק דפוק ואני לא מוצא אותו ברשת. מסופר על צעיר שקנה קונדומים בבית מרקחת אבל בטעות קנה XL, הוא זרק את זה לפח ואמא שלו גילתה את זה. הידיעה הופצה בכל האזור שבו הוא גר ומאז כולם חושבים שיש לו ענק. אני זוכר שהוא עובד בדיינר. חוץ מזה לא הרבה.. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by GmaRa,

*צונזר*

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  3. שלב עם השוטר שיש לו שוט..צריך לדלג לקצה השני ואין לי מושג איך..(בדקתי במקשים אבל לא ממש עוזר..) מישהו מכיר יודע...(תמונה שתדעו+- על מה אני מדבר..).. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by LazyBoy,

Some 7-11 stores here have changed their appearance to look like the Kwik-E-Mart as a promo for the Simpsons movie http://www.cnn.com/2007/SHOWBIZ/Movies/07/02/7.eleven.kwik.e.mart.ap/index.html Pics here: http://flickr.com/photos/rdr07/sets/72157600590001691/ They're actually selling Kwik-E-Mart stuff, like Krusty-O's and Squishees :lol:

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  5. כאשר אני מחבר את הנגן לUSB אני מקבל שלושה צלילים מהירים, מה זה אומר? *הנגן הפסיק להיות מזוהה על ידי המחשב אחרי שעשיתי לו עדכון קושחה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  6. והנה הסיבה: need to get rid of this car immediately - ideally in the next 2-3 hours before my cheating arsehole husband gets home to find it gone and all his belongings in the street. I am the registered owner and I have the log book. Please only buy if you can pick up tonight. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=2192&item=4556985749&rd אני אישית הייתי מרצץ לה את הגולגולת על הקיר, פשוט פסיכית.. אבל חתיכת מציעה מי שרכש את הלוטוס הזאת בעבור 4.5 שקל .

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by Mr Gadget,

מישהו יודע מי היבואן הרשמי של לוחות DFI בארץ? מכיוון ששמעתי מאנשים ומחנויות שאין להם יבואן רשמי כמו כן אם במידה והלוח נדפק אתה מחכה חודשיים עד להחלפה... האם מישהו נתקל בתופעה שהיה צריך להחליף אחת מלוחות DFI?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  8. אני רואה שהרבה ממליצים לקנות מחשב וחלקים באתר iqpc.co.il המחירים של הרכיבים שם ממש זולים ואני כאדם שלמד כשאתה משלם ממעט כסף אתה אוכל אותה. דוגמא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186&Pname=Gskill מה אתם אומרים עליהם? למי יש ניסיון עימם?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by יורם,

התערבתי עם חבר איזה מפרט יותר טוב וזה מחשב לגיימינג אז תביאו חוות דעת על המפרטים פה מפרט 1 http://i42.tinypic.com/2nsto55.jpg מפרט 2 http://i40.tinypic.com/esqa1s.jpg

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  10. מכיוון שהפלאפון לא נושא מערכת הפעלה כמו windows mobile ודומותיה, אני צריך תוכנה שהפלאפון יוכל להשתמש בה לקריאת קבצי PDF, אם יש כזאת. אני בעצמי לא הצלחתי למצוא משהו שמיש. תודה בכל מקרה. (סליחה אם הת'רד לא מיועד לכללי. התלבטתי איפה לשים אותו והנחתי שתעבירו לפורום המתאים אם לא מתאים)

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by Ghosthunter,

שלום, ברצוני לדלות מהאינטרנט מידע על תביעות(כמו שיש בYNET על צרכנות, רק בנושא כללי). מישהו מכיר אתר עם כתבות בנושא? תודה.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר שיש לו בעיה עם הלימודים בתיכון שלו. הבעיה היא שבמקצוע מסויים המורה נוהגת לעשות רק מבחן אחד לסמסטר ולקבוע על פיו בלבד את הציון בתעודה. בסמסטר הראשון קיבל 75 אך בסמסטר השני נעדר ממנו מסיבות כאלה ואחרות, לכן קיבל בו 0. חשבון פשוט אומר ש-75 חלקי 2 = 37, כלומר ציון שלילי. השאלה שלי היא האם קיים איזה חוק, תקנה או לא יודע מה שמעגנים את מספר המבחנים המינימלי בסמסטר? האם מותר לקבוע גורל של סמסטר שלם ע"פ מבחן בודד? אני ממערכת החינוך נפרדתי כבר לפני 6 שנים, בתקופתי היה נהוג לעשות לפחות שני מבחנים בסמסטר בכל המקצועות (מדובר באותו תיכון) אך הרבה דברים יכלו להשתנות מאז. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא, וכמובן שלינקים להוכחת התשובה יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  13. שידרגתי את החיבור שלי מ750 ל 1.5 . האם יש דרך שבה אני יכול שזה באמת נעשה?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  14. <צונזר>

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by matessim,

שלום, שמי מתן ואני גר בירושלים. עקב זה שכנראה אין הרבה אנשים מי-ם כאן, לא מצאתי חנות בירושלים שמוכרת רכיבים או מרכיבה מפרטים חוץ מ KSP, שמהם אני ממש רוצה להימנע. אם מישהו מכיר מקום טוב בטווח החצי שעה נסיעה מירושלים, אני אשמח לדעת אני פרסמתי בפורום הזה כי אין משהו כמו פורום צרכנים או משהו.. וזה הפורום שמצאתי הכי קרוב תודה מתן

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  16. שלום אני מחפש אתרי חדשות באנגלית עם RSS בנושאים הבאים: מחשבים: כללי, חומרה, תוכנה, רשתות ואבטחת מידע, משחקים, נושאים ב development של תוכנות ומשחקים מוסיקה: בעיקר מטאל כל העידכונים על שינוים בהרכבים,הוצאת אלבומים חדשים,פירסום הופעות וכו' אם יש לכם עוד נושאים מעניינים אתם יכול להציע. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  17. מפרסמים שאינפקטד מופיעים בירושלים ב- 17.12 , מישהו יודע איפה אפשר להשיג כרטיסים?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by TOMY-BOY,

שלום רב, היתי אתמול בסלקום וראיתי שיש מבצע של מכשירים 1+1 בנוגע לתוכנית שיחות אין לי בעיה כי בדקתי שהיא משתלמת. אבל בקשר למבצע עצמו ישנה בעיה של 3 שנים התחיבות (לא כזה מפריעה) וישנה גם התחיבות לחבילת אינטרנט ל2 המכשירים שעלותה 20 שקל בחודש לכל מכשיר שזה יוצא ב3 שנים 1440 לשני המכשירים רק על האינטרנט. מה לדעתכם? המבצע משתלם או לא? בתודה, תומי

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

אסור לדבר על חנויות אז ההודעה נערכה, בכל אופן מי שמכיר את החנות: http://www.e-buy.co.il ויש לו ניסיון איתה, יכול לתת דיעה אם היא אמינה או לא, אני אשמח לשמוע במסרים אישיים.

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by idofr,

אנשים אנלא יודע מה איתכם אבל הרגע ירדו כמה טיפות טובות בכפר סבא.... תחשבו איזה מוזר זה אם ישראל תהפוך למדינה טרופית (או איך שלא רושמים את זה ) חחח יאללה אני חזרתי לראות שר הטבעות אני יכתוב שוב אח"כ בייי

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by idofr,

זהוווו יצאתי באמת לחופש אין יותר השלמות אין כלום ממחר אני באמת בחופש (well... לא באמת כאילו יש מלא דברים ללמוד אבל זה כבר יהיה בבית) בכול מיקרה רק רציתי להגיד לכולם חג שמח וחופש מהנה!!

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  22. אני מנסה לקרוא כתבות ב YNET בזמן שאני שומע פודקסטים או סרטונים שבעיקר מושתתים על דיבור. זה מצליח לי בהתחלה אבל אח"כ הריכוז עובר רק למשימה אחת האם זה באמת משהו שניתן לעשות או ללמוד לעשות. בניגוד לדבר עם מישהו בטלפון בזמן שאתה גולש כאן יש הטמעה של מידע גם בסרטון וגם בקריאה. מה אתם אומרים?

23. Started by kfirbep,

אני יודע שזה שונה ממדינה למדינה אבל מישהו יודע כמה עולה האיפון באירופה?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by Xilver,

הגעתי איכשהו לאתר הבא: www.peteranswers.com. השאלה שלי היא איך הוא עובד ואיך עשו את זה כל כך חכם?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  25. שלום : ;D יש לי קרוב משפחה שבקרוב (יוני בעע) מגיע ארצה, ואני צריך לנצל את זה אני חשבתי משו בסביבות האוזניות האיכותיות או דברים שקשורים למחשב ויהיה לי כאן אחריות עליהם... (אני מניח שחלקי מחשב לא יהיו במקום, אני לא יודע להרכיב שום חלק במחשב, אלא אם יש חברות שמוכנות לעשות את זה בשביל הלקוח) המחיר די גמיש, יכול לעלות מעט. אז תמליצו!

דיונים חדשים בפורומים