עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Green,

היי קיבלתי את הפלאפון החדש שלי עכשיו למי שיש אותו יש לי שאלה איך נועלים את המקשים? היה לי מהיום שאני זוכר את עצמי נוקיה ובסוני ה"תפריט כוכבית" לא נועל את המקשים תודה...

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  2. אני מנסה לארגן איזה משחק עם עוד 20-25 איש, מישהו היה ורוצה לספר קצת חוויות משם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by tombcatz,

אחת מההערות צד הכי מוצלחות שראיתי בידיעה מVGAMES: [סוף הידיעה] "בימים האחרונים פיטרה EA כחמישה אחוזים מכוח העבודה שלה, שהם כ-350 עובדים מ-7000 מועסקיה. הפיטורים, לפי EA, הם חלק מצעדי האופטימיזציה שלה לקראת תקופת המעבר שבין הדור הנוכחי להבא. הם לא היו קשורים למשחק או אולפן מסויים. הבהרתו של נציג EA מקסימה בניסוחה, ותספק שעשוע רב לחובבים מושבעים של קפיטליזם אמריקאי: "במהלך תקופות מעבר אנחנו תמיד מחפשים איך לארגן מחדש את משאבינו, ויהיו אלה אנשים, טכנולוגיה או השקעות. זהו זמן להתמקד בדברים שבעדיפות העליונה מבחינתנו". למי שמתקשה בתרגום, הוא מתכוון לכסף. "

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by spotash,

איזה סרטים טובים מציגים בקולנוע עכשיו???

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  5. http://forums.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=1431989 סתכלו על כמה דוגמאות שם...

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

אהלן אני לאדעתי לאיזה פורום זה שייך אז אמרתי הכי טוב כללי ושהמנהל יעביר (סורי) אמא שלי רוצה לקנות GPS לאוטו שלה עכשיו יש לנו את הפלאפון QTEK שהוא גם PPC אבל אמא שלי בחיים לא תסתדר עם PPC אז אני מחפש מקום שמוכרים מכשיר GPS לא שצריך להתקין תוכנה במחשב כף יד ולחבר לאנטנה מישהו מכיר אתר או חנות? תודה!

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  7. שלום לכולם. אני לא ממש יודע איפה אני יכול לדבר על הנושא הזה, אז אני ינסה לדבר עליו בפורום הזה. שמי מיכאל, ואני מלש"ב. עשיתי טעות נוראה שלא לקחתי ברצינות את המיונים לצבא, ועכשיו אני ממש מפחד על העתיד שלי. אני מבין שפישלתי בענק...וזה יעזור לי מאוד אם התגובות ישארו ברמה בוגרת, בלי קללות, השפלות וכדומה. ליפני בערך שלושה שבועות עשיתי יום מבחנים לחיל הקשר והתקשוב, ולהגיד בפשטות, לא הלך לי הכי טוב. המבחן כלל שלושה חלקים, כשאני יכול להגיד שאת החלק הראשון (חלק שדומה לחלק של הצורות בדפ"ר) הלך לי חלק. החלק השני (חלק שצריך לבצע אחרי מה שההוראות אומרות) שהלך לי לא כל כך טוב, וחלק שמדמה קטעי קוד שצריך לעקוב אחריהם שממש, ממש, לא הלך לי טוב, ויש לי הרגשה …

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  8. הסאגה של פורצי המשחקים הסינים נמשכת: זמן קצר מאוד אחרי הצהרה על פרישה לתקופה של שנה או יותר, הודעה חדשה מספרת על פוטנציאל לנצחון על שיטת ההגנה המתקדמת ביותר בשוק הגיימינג מבולבלים? גם אנחנו. קבוצת הפריצה הסינית 3DMGAME ממשיכה לספק לנו כותרות, עם התנהגות מוזרה והכרזות נגדיות שמפתיעות בכל פעם מחדש. כעת, אחרי הכרזה רשמית לכאורה על פרישה מעסקי פריצת והפצת המשחקים לשנה שלמה ("על מנת לבחון את ההשפעה על המכירות החוקיות"), מה שהוביל אוטומטית להנחה כי מדובר בהרמת ידיים מנסיון לפרוץ את הגנות הקבצים האימתניות של חברת Denuvo אשר מגינות על יותר ויותר משחקים חדשים בפרופיל גבוה – מובילת הקבוצהפירסמה הודעת חדשה, בה היא מבטיחה להוכיח בקרוב שהטכנולוגיה המדוברת של Denuvo והמשחקים …

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by MilkMan,

ענק http://www.youtube.com/watch?v=AZy35tJsjAo

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by vipnisim,

מי שרוצה שיוסיף את השם משתמש ב Facebook

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  11. תודה ;D

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by smack,

whats up???? מישהו יודע במקרה איזה זן ספיציפי של פיטבול,זה הפיטבול שמופיע באחת מסצינות בסרט גוסט דוג(שהשחקן והכלב בוהים אחד בשני)????? אני יודע שיש איזה 5 זנים בתוך הגזע הזה. אם מישהו יודע בוודאות על מה מדובר ויעזור אני אשמח מאד , תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  13. יש תצלצול המעצבן הזה אצל כל הטלפונים ב24 פשוט כזה, למישהו יש אותו? (אין לי חמור)

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by jj516,

אני כבר זמן רב מחפש את השיר הזה וכל מה שאני מכיר זה קטע ממנו, http://goldberg--online.com/sample.mp3 זה קטע מן השיר, אבקש להתעלם מן המילים ולהתייחס למנגינה עצמה, מי שיודע מאיזה שיר זה לקוח אשמח לדעת ואודה לו מאוד!!!

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  15. ממש לא מזמן קניתי 256 MB RDRAM PC 800 ויכול להיות שאצטרך למכור אותם... :'( אם אני ירצה למכור אותם אני חייב לעשות את זה מהר ואני שואל איפה הכי כדאי לפרסם מודעות למכירת חלקים? נ.ב המעוניין לפנות בפרטי.. ;D

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  16. Started by Lost Spirit,

:lol: מטורף חחח

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  17. שמעו... אני גר ברמלה...צריך להגיע לבית הספר אורט סינגאלובסקי שנימצא בדרך הטייסים בתל אביב (ליד יד אליהו) מהי הדרך הכי זולה להגיע לשם? מישהו לומד בבית הספר הזה פה?...כי יש לי כמה שאלות בשבילו תנו את כל הדרכים (כרטיס חופשי חודשי....עד איפה אני מגיע...מה אני לוקח...איזה קו, חברה...) תודה

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  18. שלום,אני מתכנן לקנות הרבה משחקים ומכשירים דיגיטליים בקרוב ורציתי לדעת איפה הכי טוב לקנות.. יש טיסה לאירופה שלא נראלי כל כך משתלמת, בדיוטי פרי המחירים יקרים אבל באילת המחירים זולים לא? מישהו פה היה באילת או גר באילת ובדק מחירים זולים של משחקים? אשמח לתשובות תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. Started by A_MuMu,

לפני יותר מחודש העברתי לפלונטר דיסק שלי שנקנה אצלם ונדפק. הוא נדפק בדיוק מתי שהם סגרו בפעם האחרונה חיכיתי בסבלנות עד לפתיחה המחודשת שלהם ונתתי להם את הדיסק. קישקושים על כמה הם שונים בגלגול הזה שמעתי מהם עד שיצא לי כבר מכל החורים. כמו שאמרו חז"ל: דיבורים לחוד ומעשים לחוד. עוד הבחור שם טרח וציין בפני שעכשיו זה כבר לא ייקח שלושה שבועות כמו פעם כי הם שינו תהליכים וכו.. עברו יותר מ 4 שבועות מאז ואין דיסק ואין נעליים. הטלפון שלהם מצלצל למוות ואף אחד לא עונה כבר כמה ימים. ונשאלת השאלה.. האם הם שוב פשטו רגל?! האם הם מתו? אולי הם זוחלים ברגעיהם האחרונים לטלפון, גוססים מסיבה זו או אחרת, ובדיוק כשהם שולחים יד מגששת אל השפופרת ועונים (אחרי שעתיים של צילצולים) בקול סדוק: "פלו…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  20. היי אני חייב לעלות סירטון קצר שצילמתי....האתר היחידי שאני מכיר לעלות סירטונים הוא yousendit... עכשיו אני מנסה לעלות והוא פשוט טוען (קרוב לשעתיים) את אותו דף.... הסירטון שוקל 30mega, ובאתר ותר לעלות עד 1GIGA מה עושים? ואם למישהו יש אתר אחר? תודה מראש install

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  21. יש לי חדר קטן אני מעוניין לקנות את המזגן הזה כי הוא הכי יעיל למרות זאת רציתי לדעת כמה חשמל יגיע לי לא בוטח בהם

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by poltergeits,

http://www.megaupload.com/il/?d=ZH0QZ56Y

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  23. מחפש את המשחק של הברווז הזה בתוכנית של השינה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  24. קודם כל, מגיע לי מזל טוב, עברתי טסט שני אחרי תיאוריה ראשונה וקיבלתי את הרישיון ביום רביעי.. היום היה לי ויכוח עם חבר על ההגבלים.. אז יש לי שאלה.. מה הם כל ההגבלים והחוקים שאני צריך להקשיב להם מרגע קבלת הרישיון? תודה מראש, EliaV-PeretZ.

25. Started by jj516,

סרטים, תמונות, מסמכים וכדומה יש מישהוא בבקשה?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים