עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Vatos-Locos,

אסור לדבר על חנויות אז ההודעה נערכה, בכל אופן מי שמכיר את החנות: http://www.e-buy.co.il ויש לו ניסיון איתה, יכול לתת דיעה אם היא אמינה או לא, אני אשמח לשמוע במסרים אישיים.

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  2. אל תתפסו את זה בנימה של כעס, זה בקשה, לא דרישה. לי אישית זה קרה ושמתי לב שזה קרה גם לאנשים אחרים. שמישהו מעוניין לדעת השוואה בין מפרטים מסויימים או בין כל דבר אחר תמיד אתם עונים לו ששניהם גרועים.. וזה ממש לא עוזר........ אם מישהו שואל מה טוב אז פשוט תענו לו מה יותר טוב... לאנשים יש סיבות לשאול דווקא את מה שהם רוצים .. תפסיקו להגיד שהכל גרוע כי תמיד יהיה משהו יותר טוב... ופשוט תענו על הבקשה של המשתמש!! מקווה שאני לא לבד פה. תודה..

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  3. http://video.yahoo.com/video/play?vid=e625e97b18a35d7ed006579e70e8a471.1855152&cache=1 ועוד סרטון גדול בקבוק וודקה ב25 שניות http://uniquepeek.com/viewpage.php?page_id=469

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  4. מישהו יודע את המיקום המדויק, ואיזה מופעים יש שם בדיוק, באיזה צורה, כמה עולה כרטיס, וכל מידע חשוב אחר?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  5. זה קליפ דאנס שמבוסס על השיר equador של Sash ציטוטים מהשיר: c'mon and move you body your body and you soul the music....bla bla bla take control ואז בסוף היא אומרת משהו עם the power to the groove בקיצור זה שיר נפוץ כזה, אבל אני לא יודע איך קוראים לו...

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  6. האלן חברים,שנה טובה לכולם! האם בידיכים מידע על פתיחת קניונים או האם החנויות בערים פתוחות (דוקטור לק וכו..) תודה!

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by PhP dUdE,

שלום חבובים.. אני לא הולך לשעמם אותכם במגילה אז אני אנסה לקצר. אוקי אני מגיע לתחנה יורד הולך לרחוב ז'בוטנסקי כמו שאמרו לי מה אני רואה בית פרטי.. הסתובבתי שעה הגעתי עד לאזור התעשיה שלהם נראה לי:\ ואז התקשרתי לKSP קיצור זה בכלל מתחת לעזריאלי.. טוב הזמנתי הכול טוב ויפה אני אמור להגיע לקחת את זה מחר:> דרך אגב תגידו לי להתחדש:>> אוקי אבל דבר אחד אני לא מבין מאיפה יש לבורגר ראנץ את החוצפה שלהם?! אני בא מגיע איזו פרחה אחת מסתובבת במקום במקום לקבל את ההזמנה שלי,אני אומר סילחה אולי תקבלי את ההזמנה היא אומרת רגע בסדר אני מחכה ומה היא עושה?!?!!??!מסדרת את השער ליד סלון יופי ומסתובבת ליד החיילים כאילו שהם שמים ז*ן עליה. קיצור קיבלתי את ההזמנה מה אני אגיד הצ'יפס היה מגעיל הבו…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by amirx19,

בשנים האחרונות ישנה מגמה לשים תמונות ענק בדפי אתרים. כשאני נכנס לאתר כמו זה אני מעוניין לקבל מידע ולא תמונות ענק. האיזון אבד איפה שהוא. תמונה גורמת לי לא לרצות להכנס לאתר מכיוון שאני לא מצליח להתרכז ולקרוא את המידע. יש עוד מישהו שמרגיש כמוני או שזו הפרעה שלי בלבד ? תודה

9. אני מעוניין לקנות לוח אם חדש עם אחריות 800FSB , DUAL CHANNEL , HT , PRESCOTTE , VGA OB , SOUND OB , AGP * 8 וכו' ... יש דבר כזה במחיר של 250 ? SATA או IDE ATA לא ממש משנה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  10. Started by uzi_sch,

קלטו את זה:

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  11. אני יודע שאפשר להתקשר למוקד ולשאול אבל אני מחפש את כל הקודים לכל הייצרנים תודה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by Yossarian22,

אני קורא אדוק של סדרת הספרים של לי צ'יילד, ומאוד שמחתי לשמוע שעובדים על סרט. אבל מאוד התעצבנתי לגלות מי השחקן שישחק את ג'ק: לא אחר מטום קרוז הגמד! דבר תמוה לכל מי שמכיר את הדמות, שמתוארת בכל הספרים כענק ציני ושרירי. רק אותי זה מרגיז ?! לינק לטריילר:

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  13. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

צריך אתר שיתרגם עברית לערבית. תודה.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by lion03,

מי הולך לראות אותו מחר באזור ירושלים?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by XCG120,

רציתי לשאול מה הגודל של דיסק התקנה של WINDOWS 7 ULTIMATE 64 שאמור להיות?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  16. Started by guy_b,

היום התחברתי לחבילה של הוט החדשה .קצב הUPSTREAM מדהים פשוט משנה את כל הרגלי השמוש באינטרנט פתאום הכל זורם במהירות שיא.הקטע המצחיק והחשוב הוא שהתקשרתי ל 013 הספק שלי ואמרתי לו לשדרג לי את החבילה בהתאם הוא דרש ממני 139 ש"ח נוספים ישר ביטלתי לשלם 300 ש"ח על החבילה החדשה נראה לי מוגזם .לאחר שהגעתי הביתה הפעלתי את המחשב ובדקתי את קצב העולה והוא היה על 60K מסקנה אין צורך לשדר אצל ספק האינטרנט הם סתם מנסים לסחוט כסף נוסף .

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by kinggil,

תגיבו כי זה חשוב.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  18. עברתי את הפסיכולוג ואת כל הבדיקות הרפאויות ואז הגעתי לרופע תעופתי.. הרופא האחרון.. ואז הוא אומר להוריד את כל הבגדים.. ואז ממשמש לך ת'ביצים ועושה לי.. מזה? ואז אומר שיש לי שבר או כילה.. שהוא מרגיש משהו שם.. אבל הוא אומר שפעם שזה מופיע ופעם זה נעלם.. בסוף אחרי ש10 דקות הוא מישמש לי הוא אמר לי ללכת לרופא משפחה ולפקסס להם מה שהוא אומר.. עכשיו יכול להיות שזה בגלל חדר כושר? כי אמרו לי שזה יכול להיות ממאמץ והתחלתי בדיוק לפני חדוש חדר כושר.. ובעיקרון אפעם אפעם לא כאב לי בצד או משהו רק בחדר כושר אחרי איזה שבוע שבועיים פתאום כשעשיתי בטן תחתונה עם איזה מתקן הרגשתי בצד כאב קטן כזה כל פעם שהעלתי את הרגליים עד למעלה.. הכאב רק מלפני שבועיים ככה.. הדבר הזה אבל שהוא הרגיש בביצים זה כבר …

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  19. מישהו יכול לעזור לי עם המאמר? לכל הסטודנטים : מדובר על קורס אנגלית מתקדמים 2.. המאמר צריך להכיל ניסוי\מחקר כלשהו... טבלאות,נתונים וכו'. תודה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by ben060,

נכון לעכשיו יש לי 6 אלבומים של Armik חשבתי אולי לגוון אני מחפש שירי רקע בסגנון אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. ברשות עמית שלי מחשב נייד HP DV2014 (כבר לא באחריות). המחשב נכבה באקראיות (בצורה של הוצאת הסוללה, לא כיבוי מסודר) ובד"כ לא הרבה זמן אחרי הדלקתו, המעלות של רכיבי המחשב נוטרו והן תקינות. המחשב נשלח למעבדת היבואן, שם הוא נבדק במשך מספר ימים. טכנאי המעבדה טען בהתחלה שיש תקלה בלוח אם, אך הוא יכול לפתור אותה בלי להחליפו. אחרי שסידר את התקלה והחזיר את המחשב, עוד באותו יום התופעה חזרה שוב. עמיתי החזיר את המחשב למעבדה ואחרי בדיקות מרובות אמרו לו שעכשיו התופעה היא בגלל הסוללה שכבר גוססת ולא יציבה. אך הפלא ופלא התופעה חוזרת על עצמה גם ללא סוללה (זה גם לא ספק הכח, זה קרה גם כשהסוללה הייתה תקינה וללא ספק מחובר). המחשב חזר שוב למעבדה ושוב נערכו בדיקות, הפעם הדיסק קשיח הואשם בתקלה המסתור…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  22. היה לי לפני שנה עגיל בגבה והורדתי אותו - אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות עוד פעם עגיל באותו המקום. אני לא רוצה שאם כבר אני עושה תהיה לי צלקת בשני הצדדים (אפילו שהיא קטנה)...

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  23. אני מנסה לארגן איזה משחק עם עוד 20-25 איש, מישהו היה ורוצה לספר קצת חוויות משם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  24. אני רואה שכולם קונים פה מהאינטרנט אבל אני עדיין בן אדם מיושן שצריך חנות פיזית לפנות אליה ולהביא לשם את המחשב כשיש בעייה. קיצר אני לא יודע באיזה חור נמצא KSP או SKYPC אני מחפש משהו יותר באיזור רמת השרון אם אפשר קיצר אם למישהו יש המלצות - בבקשה תכתבו כאן. לא ידעתי באיזה פורום אחר לשים את זה.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  25. נא העבירו הלאה !!

דיונים חדשים בפורומים