כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, עשיתי חיפוש,ב-7 עמודים ולא מצאתי מידע שכזה, אני צריך כמה חנויות מחשבים באמריקה, ולא חובה שהם ישלחו לארץ. בתודה, MuTaTiOn.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
"תור ארוך השתרך בסניף של רשת מקדונלד'ס בתל אביב לאחר שעשרה תלמידי תיכון רכשו ארוחות בשווי 600 שקלים במטבעות של 5 ו-10 אגורות. החבורה החליטה לנקום ברשת לאחר שאחד מהם המתין זמן רב למיץ תפוזים. אחד הנערים: "זה התחיל כנקמה והמשיך בשביל הצחוק. בסופו של דבר, עשינו את זה בעיקר בגלל שמשעמם בקריית אונו" מיטל צור פורסם: 11.07.07, 17:24 לכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424337,00.html חחח משעמם להם
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי תמונות במחשב שאני רוצה לפתח, ראיתי שיש המון אתרים שמעלים אליהם את התמונות והם מדפיסים ושולחים... באיזה אתר אתם משתמשים, ולמה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום! אני זה נורמנדי כפי שכולם מכירים מהמולטי של Galacticos. יש טורניר לשחקני רשת במשחק enemy territory כמובן שיש גם פרסים. המשחק הוא בחינם יש גם פורום רשמי וכו'... #rtcw.isr זה הערוץ במירק. תורידו תמשחק תשחקו תשאלו פה שאלות אני יענה ... יש טורניר למתחילים גם אתם יכולים להשטתף כל אחד יכול לקחת את הפרס הראשון. זה הלינק לקהילה שם גם תורידו תמשחק http://forum.vgames.co.il/forumdisplay.php?f=15 זה לליגה החדשה http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=15&id=12 תהנו צריכים עזרה תשאלו פה ואני יענה בהקדם
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הכוונה לסצנה בתחילת הסרט מה קולין פארל ופוקס עושים שם?? תודה
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
אהלן ולילה טוב(מה אני עושה פה יש לי מבחן עוד 4 שעות???) בכל אופן, אני רוצה לקנות את הפריט שבכותרת* שראיתי ב EBAY וזה יוצא משהו כמו 30 דולר כולל משלוח. מה שאני רוצה לשאול זה: האם הוא משמש רק לשיחות עם SKYPE, או יכול לשמש גם לתוכנות VOIP אחרות(MSN, PALORE, ETC.) * מתאם בין טלפון רגיל(RJ11) לVOIP במחשב (דרך USB) , המוצר קיים במגוון חברות.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אם למשל אני רוצה לשלוח 10 תמונות לחבר שלי. אני חייב כל פעם ללחוץ על הוסף קובץ וככה לעשות 10 פעמים? אין שיטה יותר מהירה? (חוץ מלכווץ את התמונות ולשלוח בתור קובץ אחד...)???
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כמה מכס יש על חלקי מחשב (כרטיס קול, מעבד וכו'...) עם אני מזמין חלקים מחוץ לארץ?
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כל השירים באייפוד שלי חרושים ואני מתכונן לחדש אותו מעט. לאחרונה התאהבתי בלהקה ARCH ENEMY [בעיקר באלבומם האחרון והמשובח rise of the tyrant]. אני לא מכיר הרבה להקות ולכן אשמח לרשימה של להקות באותו הסגנון [אני לא מכיר את כל הלהקות הגדולות של הסגנון הזה אז הגיע הזמן] ואשמח גם לאלבומים. אשמח גם לקבל שמות של להקות פאוור מטאל בסגנון של DRAGONFORCE [רק בלי האורגן המחורבן מאחורי כל שיר]. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
נראה לי שאחד מהאנשים מהמשפחה שלי :-[אני מבקש עזרה למצוא את התמונות של האנשים שמתו ז''ל.. בבקשה בבקשה מה שקרה יום ראשון 14/09/2008 תודה רפי...!
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
http://img258.imageshack.us/my.php?image=abcd.jpg זה בספר של בני גורן שאלון 002 עמ' 205 שאלה 4 למי שתוהה. התשובה עד כמה שזכור לי היא 75.11 תודה עריכה: אוקיי מצאתי פיתרון
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, שמי מתן ואני גר בירושלים. עקב זה שכנראה אין הרבה אנשים מי-ם כאן, לא מצאתי חנות בירושלים שמוכרת רכיבים או מרכיבה מפרטים חוץ מ KSP, שמהם אני ממש רוצה להימנע. אם מישהו מכיר מקום טוב בטווח החצי שעה נסיעה מירושלים, אני אשמח לדעת אני פרסמתי בפורום הזה כי אין משהו כמו פורום צרכנים או משהו.. וזה הפורום שמצאתי הכי קרוב תודה מתן
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כל המפרטים האלה שאנשים קונים (אני קניתי מחשב והוא בדרך אלי) מה עושים בקשר למערכת ההפעלה?? אני צריך לקנות? להתקין? מה מתאים למחשב שלי? מה אני לעזעל עושה עם זה? תודה רבה זה ממש חשוב
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
נראה שאין בו מספיק אפקטים ולא חושב שאפשר להקליט את עצמך ולנגן על זה בחו"ל תמורת 200$ אפשר לקנות את ה GT-10 החדש (שנראה לי יותר מדיי מיקצועי)
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אשמח לתגובות... הועלה בשביל המקושרים תחת הטקסט הבא : עוד תמונה על הקיר : הדבקתי אותה. הדבקתי את התמונה לקיר, בדבק מגע, דבק מהיר, משהו המשמש לטווח ארוך אבל מסתבר שבדיעבד מחזיק רק מעט. אני לא יודע למה עשיתי את זה, מה הייתה הסיבה שלי לא להשתמש בפטיש ומסמר. כל-כך הרבה חורים יש כבר בקיר שלי, חורים מפעמים קודמות שתליתי תמונה; חורים שאי אפשר כבר לסתום. לצבוע? לצבוע הרי רק יכסה את החור, אבל לא יאטום אותו. כן, תחת שכבות הצבע, הקיר מחורר. בתוך תוכי אני מחורר. אז הדבקתי את התמונה שלך כי קירי מלא בחורים, חורים בעומקים שונים. הצלחתי עם התמונה להסתיר את הדם שניתז מגופך בירי, אך עדיין מבצבץ הצבע האדום מהפינה השמאלית. כן, גם חשבתי לכסות את הדם בצבע, אבל גם הפעולה הזו לא הייתה פ…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
עזרו לי המון במפרטי מחשב ובהמון פורומים פה לקנות מחשב חדש... קניתי אותו וקיבלתי.. עכשיו אני צילמתי את הכל ובאתי לתת תגובות וחוות דעת, פשוט אין לי מושג איפה לפרסם את זה.. למה אין פורום מדיה או "פרסמו את המחשב שלכם ~_~" מישהו יודע איפה אני יכול לפרסם? תודה!
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש קרונות שבהם מובילים סחורה, דברים קפואים - צריך קרון מיוחד, קרון הקפאה מצאתי אזכור לזה בויקיפדיה העברית לא הצלחתי למצוא את השם של זה באנגלית אם אתם מכירים את הסיפור הבא ויכולים לעזור לי למצוא תיעוד שלו (אם הוא אי פעם קרה) זה יהיה עוד יותר טוב אני לא ממש אחפור על זה כי זה ארוך, אבל בקצרה - מישהו נכנס לקרון הקפאה - כנראה באוסטרליה, נתקע שם למשך כמה ימים, וכמובן, קרון הקפאה זה קר מאוד, הוא ידע שנגזר עליו למות - אי אפשר לפתוח קרון הקפאה מבפנים, הוא החליט לתעד את תהליך המוות שלו מקפיאה גילו את הגופה שלו כמובן, הוא מת, כמו שהוא ידע שיקרה, אבל תא ההקפאה בכלל לא פעל אתם מוזמנים להגיד שזה בולשיט, אבל זה לא העניין (אגב, הסיבה שאני אישית בכלל טורח לחפש את זה היא שלא שמעתי …
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
זה לצורך ניסוי,לא משנה לי מה זה ישדר אני צריך שזה ישדר לי אות בין 25 ל-45 מגה הרץ מישהו מכיר משהו דומה זה יכול להיות אפילו שלט של מכוניות צעצוע תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מחפש מקום שאפשר למצוא בו ידית טרמולו ולעשות setup לגיטרה שלי באזור עפולה... תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
פרסמו פעם טראד בשם "מה עובדי אינטל עושים בזמנם הפנוי" משחק כזה שהיית צריך להניח כלי מלחמה עומדים ,כדי להרוג את החייזרים שהולכיםבמסלול שלהם http://novelconcepts.co.uk/FlashElementTD/ מאוד דומה לזה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
איך אני מבטל את האופציה שאחרי כל הודעה פרטית שאני מקבל הוא שולח לי עותק נוניקי למייל הפרטי שלי ? יש איזשהו V שניתן להוריד מאיזה מקום ? כי זה מתחיל ממש להטריד אותי הקטע הזה, לא בא לי שאחרי כל הודעה פרטית אני אקבל מייל כי הגיעה לי הודעה פרטית.... תודה !
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
לא מצאתי מי זה טכנאי הפורום ומי הבעלים כאן. היה כאן אשכול לא מזמן שקראתי מי אחראי על קשרי חוץ מי על הפורומים וכו' אבל לא מצאתי אותו עכשיו. אז פתחתי כאן אשכול. בקשר להצעה שלי - אני מציע למי שאחראי כאן על תחזוקת הפורום (הטכנאי, אם יש) להתקין מוד (אם יש) או לבנות אפשרות "תגובה מהירה" בתחתית דף כל נושא. יש את זה בלא מעט פורומים כך שהעניין הזה לא חדש. מה שאומר שבתחתית העמוד תיהיה תיבה קטנה שיהיה אפשר להגיב ישירות בתחתית העמוד בלי ללחוץ על "פרסם הודעה" ולחכות עוד כמה עשרות שניות עד שהדף יטען. למה? קודם כל זה יחסוך זמן. ובנוסף לזמן, אני אישית שקורא משהו ואני רוצה לכתוב זה מעצבן לחכות שהדף יטען כי לא מעט קורה שיש שלי הרבה לכתוב ואני שוכח קצת. עריכה: נושא חשוב ששכחתי להתייחס אליו …
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האם אני חייב לפרמט את המחשב כדי לחלק את הכוננים שלי או שאפשר גם בלי לפרמט ואיך לעשות זאת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-