כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,570 דיונים בפורום זה
-
-
אני כבר שנה שולח קורות חיים ב-jobmaster ולא קיבלתי אפילו טלפון
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מצאתי את האתר הבא שמאפשר לעלות עד 5GB http://www.yourfilelink.com/ אני רק לא יודע עד כמה הוא אמין
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
בסגנון: תמונה עם בחורה המחזיקה שלט ריק, אני מכניס את הטקסט הרצוי, ויש generation של תמונה בה הבחורה מחזיקה שלט עם הטקסט. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים שנותנים ציונים וביקורות של סרטים אבל אני לא מדבר על הגועל נפש האמריקאי בשם imdb או rotten tomato אני רוצה אתר שנותן ציון גבוהה לסרטים לא בגלל שהוא פופולרי אלה מפני שהו סרט טוב וכמובן שיכלול הרבה סרטים בין לאומיים ולא רק אמריקאים (כי אמריקאים מיצרים אולי 5 סרטים טובים בשנה)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, סיפורון: אני כרגע נמצא בבנק לאומי, בעבר הלא רחוק, עשיתי קצת שטויות עם הויזה (זה מה שקורה שיש לך ויזה) וביזבזתי כסף. כיסיתי לפני זמן מה חוב גדול ונשאר לי חוב קטנטן בסה"כ. אחרי שכיסיתי את החוב הגדול והכנסתי סכום מרשים הבנק בכל זאת חסם לי את החשבון והויזה (סבבה עד כאן). הקטע הוא שלפני כמה ימים קיבלתי מכתב אזהרה של הבנק שהם רוצים לתבוע אותי על הסכום הזה ולבצע לי עיקול אם אני לא משלם תוך 10 ימים את שאר הסכום. במכתב רשום סכום שהוא לא זכור לי, הם אמרו לי שאני חייב סה"כ 1800 ש"ח +- לפני חודשיים ואני מקבל מכתב עם הסכום 2300 ש"ח. הם קפצו בערך ב-500 ש"ח. אין לי מושג למה זה ככה, עוד לא הלכתי לברר ונמאס לי כבר מהבנק הזה, התורות שם ארוכים והם גובים ריבית בקצב מסחרר... שמ…
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1300665 איך זה? תודה ותתחשבו שהתקציב לא גבוה {בשביל חבר} תודה
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי אנשים אני נורא עצבני לאחרונה ושמתי לב שמוסיקת רקע מרגיעה עושה את העבודה טוב.... יש לכם המצלה לדיסקים מרגיעים ? רצוי מנגינות ללא מילים... אלקטרוני או סטייל אוליבר שאנטי .. :>
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בכל העניין של טיפוח ועיצוב שיער, יש לי כרגע וואקס של לוריאל פריס אבל הוא לא ממש חזק והקוצים לא קוצים. אני צריך וואקס שכמה שפחות הורס תשיער ומעמיד את השיער (סליחה על הביטוי מראש) כמו ז*ן בזיקפה מלאה. תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן שלום לכולם אני תכף עובר דירה ומחפש להתחבר לאינטרנט- אני צריך המלצה לספק ותשתית טובים וזולים , חבילות טריפל וכ'ו לא באות בחשבון היות ואני לא מחובר לכבלים/יס תודה
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חוף שאפשר להקים אוהלים ממש ליד החוף + אפשר לעשות ליד האוהל על האש שלא יהיו אבנים כואבים בחוף (שכשניכנסים לכינרת לא יהיה כואב מכל מיני אבנים חדים למניהם) שהחנייה לא תעלה כסף(אני לא זוכר אם יש כזה דבר) ואם כן עולה כסף שיהיה זול מקווה שלא שכחתי כלום
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך המלצה לחנות באיזור המרכז שיש להרבה כאן ניסיון איתה ושהשירות טוב.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
נעלי הסקוני שלי עומדות לצאת לפנסיה ואני צריך המלצה לחנויות נעלי ספורט אונליין מחול עם משלוח לארץ, במחירים טובים. איביי כבר נלקח בחשבון, צריך המלצות נוספות. אני כנראה אמשיך עם נעלי סקוני, אז אשמח להמלצות על חנויות שמחזיקות את המותג. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לחנות אמינה, אמינה ואמינה באיזור הצפון (קריות צפונה), כזו שאני יכול לקנות בה מחשב שלם, ושמכבדת אחריות. קראתי את חוקי הפורום ולא ראיתי שיש איסור לבקש המלצה לחנות, אבל אם בכל זאת עברתי על איזה חוק/נוהל אז אני סורי, אני בטוח שהמנהל יכול להמחוק את ההודעה שלי. תודה
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני צריך להזמין מוצרי מודינג בעיקר מאווררים שאין בארץ. אני מזמין על סך 200$ תודה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום כולם ! אני טס ביום שישי הזה לעבודה בשטחים קשים, סגנון צבא הרבה הליכה הרבה סלעים, בוץ גשם רק תגידו הבנתי בריקושט ולמטייל נורא נורא יקר ועדיף ללכת לחנויות אחרות, אני מבקש המלצה לחנויות שלא מחזיקות עודפים ודברים בסגנון הזה, ועדיף שיהיה בהם את שלושת החברות שמצויינות למעלה כמו כן אני אשמח להמלצה לנעל ספציפים, תקציב? עד 700 ש'ח, אלה אם כן יש משהו באמת היסטרי ששווה השקעה בתודה מראש,לירן
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, תמליצו לי בבקשה על חנות מחשבים זולה טובה ועם שירות טוב באיזור חדרה גם נתניה זה טוב אם יש לכם
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
צריך המלצה לחנות טובה ואמינה. אם למישהו יצא לקנות בנעה אני אשמח לחוות דעת תודה
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש מתכנן לקנות מארז בKSP, ולגבי שאר הרכיבי המחשב אני די חושש לקנות שם. יש לי אלטרנטיבה? יש בב"ש את פנדה, אך הם יקרים מאד.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני לא הייתי בטוח אם לפרסם את זה כאן או ב"כללי" , במיוחד בגלל שאין לכותרת תקציב אבל מקווה שתסלחו על זה ותמשיכו עם הנושא למישהו יש המלצה? כי עם KPS או INVORY אני לא מתעסק.
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני צריך חנות טובה שלא יהיו לי בעיות ושכל הרכיבים שלהם יהיו חדשים, באזור נתניה רעננה הרצליה..
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי כולם אחותי נוסעת לניו ג'רזי לתקופה של חודשיים+ והיא מעוניינת במחשב נייד חדש לשנת הלימודים הבאה שלה באוניברסיטה. הבעיה היא שהיא לא תיהיה ניידת יותר מידיי, ולכן אני צריך המלצה לחנות בניו ג'רזי או ניו יורק (אם יש במנהטן זה בכלל חבל"ז כי זה ממש קרוב אליה). הסיבה ידועה מראש.... מחשב נייד מסכן מבוסס סלרון בארץ עולה כמו מחשב איכותי מבוסס יונה בחו"ל... בתודה מראש לעוזרים, ברק.
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי אני הולך לקנות תכשיט מתנה בתקציב מוגדר, אני לא קונה הרבה תכשיטים, והייתי רוצה לקבל את התמורה הטובה ביותר למחיר. יש המלצות לחנויות באזור המרכז מאנשים שיותר מבינים בנושא? תודה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-