כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
זאת שיחה אמיתית שהוקלטה בשיחה בין מפקד ספינה אמריקני ל... תגלו לבד
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני דיי סגור על מפרט ועברתי בין האתרים ו-KSP יוצאים זולים משמעותית. צישהו קנה מהם לאחרונה? זה אכן רכיבים אמיתיים רק יותר בזול?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אני זקוק לאתר, שיש בו כמות גדולה כמה שיותר של תמונות\איקונים מכל התחומים. *חשוב שלתמונות\איקונים תיהיה סיומת של"bmp" ושיהיו ב-size of 25 pixels by 20 pixels. אם אפשר תמונות\איקונים מעניינים יפים ומיוחדים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
1.אחרי כמה זמן הגיעה החבילה? (הזמנתי את המשלוח של ה3 דולר) 2.האם קיבלתם את זה במעטפה? 3.אם מישהו הזמין מפיי פל (pay pal) זה נשלח לכתובת המצויינת בחשבון? *למי שלא יודע lsdiodes זה אתר שמוכר כל מיני סוגים של לדים ולדים ub במחירים מצחיקים-לד ub לא ברמה גבוהה מהרגיל עולה 50 סנט-2.5 שקל בערך והמשלוח הכולל עולה 2 דולר-10 ש"ח www.lsdiodes.com
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כמו בכותרת... אל תכוונו אותי לזאפ כי אין שם את המוצר, לא מצאתי אותו. אני יודע שיש בפנדה פעם היה במושי ופעם היה בארקדיה. ועוד שאלה, האם כדאי לסמוך על פנדה? הם אמינים? כי פעם שמעתי שמה שהם מחזירים באתר זה לא מה שבאמת יש להם ואם מזמינים את זה דרך האתר שלהם אז הם משמינים את זה ממקום אחר ועד שזה מגיע אז סיבוכים. אז אם אני יזמין את האייריבר, ולא יהיה אותו במלאי, מה אני יעשה? בקיצור אני לא יודע אם לסמוך על פנדה אז את זה תגידו לי אתם.... מצטער עם המגילה, תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
כן בדיוק מה שהכותרת אומרת. זוכרים את המשחק הישן,אבל היפה הזה??? ברור שכן...אז הולך להיות גם סרט,הנה המקור שלי: http://www.imdb.com/title/tt0369226/
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, היום בשעה טובה סיימתי טירונות 02, היה שוק היה כיף למרות קצת קשיים בהתחלה, השאלה שלי היא לגבי הצו שקיבלתי למחר, לפי מה שרשום אני אמור לעבור במדור קורסים והשיבוץ שלי הוא כללי מקצוע 0040, אני אמור להתייצב מחר בבקו"ם ואני לא יודע למה, אם למישהו יש מושג או יכול להגיד מה הולך להיות התפקיד שלי בשלוש השנים הקרובות אני מאוד אשמח ויודה לו, בתודה רבה, דודי הסטלן!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לדעת מהו המספר המקסימלי של יחידות שאפשר לעשות במחשבים ומהם הנושאים? בקשר לתנ"ך, אני רוצה לעשות את המינימום, על מה הנושאים שם? במידה ואני מקבל ציון נמוך(הכי נמוך בבגרות), אני יכול להחליט שזה לא יחשב בממוצע? עד כמה זה ישפיע על הקבלה לאוניברסיטה(טכניון) במידה וכל שאר הציונים מצויינים. וגם אם אני מקבל במקצוע כלשהו ציון X בבגרות ומגן נמוך ממנו, זה מוריד לי את הציון בבגרות?
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן רציתי לקבל חוות דעת על החנות http://www.tamlil2100.co.il/default.asp אני רוצה לקנות משם מדפסת XEROX. תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש אריזות שיכולות לאחסן 5 או 6 דיסקים של DVD,כל מה שמצאתי הם אריזות שיכולות לאחסן DVD 1 או 2,האם יש דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
לפני שאני רושם תשאלה המלאה אני מבקש לא להיכנס פה לוויכוח סרק שייגרמו לת'רד להסיגר רק למי שיש תשובה מלאה שייתן לי אותה .. עם לא נא לא להיכנס לוויכוחים אז ככה: אני יהודי ואני לא מאמין בה' לא שומר כשרות לא כלום!!! אטיאיסט בקיצור!!! והשאלה מציקה לי הרבה זמן למה אלוהים נתן ל 6 מיליון יהודים למות?!?!?!?!??!?!? ועוד דבר... אני לא מבין מה זה השטויות האלה שחזיר זה לא כשר?!?! למה מה קרה ?!?! הוא כמו כול חיה אחרת.. אפילו הלב שלו הוא הכי קרוב למבנה של האדם.. ומייצרים ממנו אינסולין לחולי סוכרת.. תראו כמה דברים הוא תורם למדע.. מה זה השטויות האלה שהוא לא כשר?!?!?!?!?? גם את זה תסבירו לי בבקשה ??? אני שאלתי אנשי דת וחלקם שתוקו!!! פשוטו כמשמעו וחלקם אמרו לי שהוא ישן וגם שאלתי…
-
- 273 תגובות
- 28.2k צפיות
-
-
אחרי יסורים רבים ואחרי אכילת חרא מטסטרים עשיתי את זה !!!!!!!!!! עברתי טסט 3 מזל"ט לי
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. אז הינה הסיפור העצוב: אח שלי (שהוא רופה שיניים מתחיל ואני מאד אוהב אותו, אני האח הקטן) קנה מכונית ליפני כמה חודשים, מכונית לא יקרה מידי ולא חדשה מידי, כזאת שתספק את הצרכים שלו (שהם לא מוגזמים) מדובר על מכונית מדגם פיאט אונו שנת 93 שחורה. עכשיו ליפני שבוע המכונית שלו למרבה הצער נגנבה! כפי שאתם יודעים לא קשה מידי ליפרוץ למכוניות הפיאט ביחוד שאין את המנעול לידית הילוכים :-\ זוהי מכונית שעלתה בסביבות ה-8000 אלף ש"ח שזהו סכום לא קטן (המכונית הייתה שמורה ובמצב טוב) חשוב לציין שלמכונית אין ביטוח מקיף אלה רק ביטוח חובה לכן אנחנו לא מקבלים שום דבר לא פיצויים ולא כלום (רק כום מים עם ביכלל) עכשיו רציתי לישאול אתכם עם אתם מכירים מישהו שמוכר מכונית, או שאתם מוכרים עד 10,00…
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
לפני כמה שבועות פתחי תרד בנושא איך השירות שם אף אחד לא ענה לי אז קניתי ואני חייב לומר לכם השירות שם מעולה המנהל אבי נחמד ביותר עונה על כל שאלה אם זה באיימייל ובטלפון הזמנתי מארז מהם הוא הגיע תוך יומיים שלם מסודר ומאורגן
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום כנראה בעוד כשבועיים אני קונה מחשב עם אי.אם.די 3000+ ו6800GT ... עכשיו נכנסו אלי שמועות שהמחירים שלהם יורדים בקרוב... זה נכון ? אם כן אז מתי ?
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מתכוון לחנייה בכחול לבן שמחולקת לאיזורים תודה.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כן , הכותרת אומרת דיי הכל. אני צריך לאחסן קובץ , 70 מגה.. וכמובן שאנשים יוכלו להוריד את הקובץ הזה מהמקום שאני יאחסן אותו. (בסך הכל 3-4 אנשים יורידו אותו , ככה שזה לא יעמיס או משהו... ) אם מישהו יכול לעזור לי , ולא רוצה לתת פרטים כאן : icq : 267075959 messenger : emashelyaron@hotmail.co.il זה ממש דחוף אנשים! , תודה!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת המלצות על האתר? ועל החברה? מישהו קנה דרכם כבר?? תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
כי פספסתי את זה של יום שלישי שהיה.