כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,565 דיונים בפורום זה
-
הכי זול שמצאתי בינתיים הוא זה: http://www.xpcgear.com/bfg6800ultra.html האם יש ביותר זול? האם החנות שנתתי אמינה?....
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום D: אני מחפש שירים בשביל לעדכן את הפלייליסט שלי D: אם אפשר המצלות על מוזיקה קלאבינג, האוס, טראנס ופסיכודלי D: תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
אני יכול לבקש משהו?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס זיכרון מסוג TransFlash האם זה הכרטיס היחיד שמתאים או שיש עוד סוג שמתאים? מאיפה אני יכול לקנות את הכרטיס הזה? אני לא מוצא בשומקום.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
לפנות לפרטי אם אתם מכירים מישהו / עובדים / לא יודע מה .
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
The Campfire Headphase - 17/10/05 שיווווו, אני כ"כ נרגש!!! :jump: הייתי חורש על Geogaddi עם סיום התיכון/תחילת השירות (2002), השאיר לי רק טעם של עוד... משוכנע שלא יאכזבו.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון בימים הקרובים לרכוש פלאפון חדש. יש לי אפשרות לקנות באורנג' את ה LG U8120i ב39 ש"ח לחודש. המפרט שלו נראה לי די איכותי. למישהו יש את המכשיר או שמע ביקורות טובות עליו, בבקשה שיכתוב...מאוד חשובה לי חוות הדעת לפני הקנייה תודה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש מצלמות רשת באינטרנט שבהם יוכלו לראות מדינות דרך האינטרנט (live webcams) .. אני צריך בעיקר מדינות כמו ארה"ב ואיראן אם אפשר (חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי) ! תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני צריך חנות טובה ברשת לחלקי מחשב(חדשים כמובן)החנות צריכה להיות בחול ולעשות משלוחים לארץ אז אם מישהו מכיר(ולא EABY וחנות חנות לא מכירות פומביות) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
http://www.etn.fm/ מומלץ להתחבר לstream של הprogressive תהנו
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום אני כבר כמה זמן מחפש שרת לפתיחת אתר נחמד עם אפשרות להעלת קבצים ככה 15-20 מגה להעלאה,יש כזה דבר? תודה :]
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום , יש לי נוקיה 6230 ואני רוצה להעביר את כל ההודעות sms שלי למחשב כדי שאוכל למחוק אותן מהמכשיר אבל ה oxygen phone manager לא נותן לי להעביר את ההודעות למחשב . אני שזה בגלל שזה גרסת trial (ניסיון) מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להוריד קראק לגרסה הזו או גרסה פרוצה? אם זה משנה אז הגרסה שיש לי היא 2.8.3.3 תודה רבה מראש ואם זה לא הפורום הנכון אז מצטער
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
-
על טורנט לי'ץ אז רציתי לשאול מה זה? בבקשה תעזרו..
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב בניתי פורום חדש לסלולרי עם מערכת קצת מוכרת ואני צריך עזרה בקידוד ובקהילות וכו' הנה הפורום www.c-mobile.pri.co.il מה דעתכם? שנה טובה וגמר חתימה טובה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא מוצא תרגום לסרט נקמתו של אנג'לו (avenging angelo) בכל האינטרנט. הרצתי חיפושים ולא מצאתי כלום. מישו יכול לעזור במציאת תרגום ואם אפשר אז אתר של תרגומים גם ! תודה..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שאפשר לאחסן בחינם כמה מאות מגה ושהוא לא איטי מאוד?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
ראיתי אותו באייקון,פשוט סרט קורע,פארודיה ענקית על המון סרטי Sci-FI ,מאוד ממליץ אני לא יודע מתי הוא יצא,אמרו לי שהוא די חדש.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
-
אני מחפש נגן MP3 (USB 2.0( ב350 ש"ח אשמח לדוגמאות אההה גם צריך להיות בו 512 MB
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
-
אוקיי השאלה שלי היא איפה בדרך כלל אנשי המחשבים האלה משרתים אני בעצמי בכיוון הזה ורציתי רק לדעת איפה בערך אני אשרת. קרוב או רחוק מהבית אני גר בחולון, האם יש בסיסים קרובים לבית כך שאני יוכל לחזור כל יום הביתה או שרוב הבסיסים נמצאים בצפון או בדרום ואני אחזור חמשושים וזהו? שאלה נוספת, האם השירות בתחום המחשבים בצהל מעניין? האם הוא מספק אותכם ( לא מינית לחרמנים שבכם ) ממרם וגם לאלה שלא בממרם? תודה רבה על העזרה זה ממש חשוב לי אשמח לכמה שיותר תגובות וסיפורים של אנשים שעברו או עוברים את זה. נ.ב. אני לומג יג'.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אחרי NFOil.Com הורידו את הכתוביות מאתר לא נשאר לי שום אתר שממנו אני יכול להוריד כתוביות אז חשבתי לעצמי לעבור כבר לראות סרטים עם כתוביות באנגלית לפחות שהיה משו. לכן אני זקוק לאתר טוב של כתוביות באנגלית ואם יש בעברית אז למה לא
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
פה אתם יכולים להציג את שולחנות העבודה שלכם ולהתגאות בהם,יש כאלה שמסודרים ויש כאלה שמבולגנים,יש כאלה שצבעוניים ויש אפרוריים. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- השולחן עבודה שלי: (התקיות The Sims ומשחקי גמבוי הם של אח שלי שאוהב קצת לשחק בהם) http://img476.imageshack.us/my.php?image=14jj1.jpg
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-