עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני יודע שיש המון פירצות באתרים של קניות דקך האינטרנט אבל רציתי לשאול אילו מן האתרים הכי טובים גם מבחינת אבטחת מידע וגם מבחינת אמינות האתר האם אתרים כמו p1000 ו-getit טובים ואמינים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by nirsul,

שלום לכולם מקווה שהשאלה נשאלת בפורום המתאים בכוונתי לרכוש בתקופה הקרובה מחשב חדש (למעט מסך) למטרות עבודה גרפית מאומצת (3D) אני חי ונושם בחיפה והייתי מעוניין לרכוש את המחשב בחנות שבה יש קטלוג עשיר של מוצרי איכות ולצערי רובן או כולן נמצאות בגוש דן. האם החנויות המופיעות ברשימת החנויות באתר זה - ראויות. אני יודע שב PCHARDWARE וב ZIGZAG יש כרטיסי QUADRO ועוד דברים שאני מחפש אולם, האם הן אמינות והאם תיווצר בעייה כאשר (אם) אני אזדקק לשירותי מעבדה ? האם ההרכבה של הטכנאים שלהם טובה והאם למישהו כאן היו אילו שהן בעיות ? אודה על כל תשובה ניר חיפה

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  3. Started by Milford Cubicle,

Once again, Insane Clown Posse is proven yet again to be the most player-hated band of all time. Blender Magazine decided to have a review of the Top 50 Worst Band of All Time. And, naturally, ICP made nothing short of #1 on their list, with The Wraith as their worst album. Honestly, how much do these 12-year vets-of-the-game have to accomplish to get recognized by mainstream media? They've got 2 Platinum Records, 4 Gold Records, 1 Gold Home Video (from their own feature-length movie Big Money Hustlas), another Gold DVD right around the corner (Bootlegged in LA), their own merchandise line (HatchetGear), their own record label (Psychopathic Records) with offices in the…

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  4. : אני כל היום שומע אותו ברדיו ואני לא מצאתי את השם שלו... תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  5. לכל מי שעושה את כל 4 היחידות במבחן אחד, ביחידה ה4, יש חלק פסיכולוגיה מ"הפסיכולוגיה של הספורט, בר אלי, חלק ב' " אני כנבחן אקסטרני לא מצליח להשיג את הספר הזה בשום מקום, וגם לא בספריות 2 בתי ספר שמלמדות חנ"ג ב5 יח"ל. אם למישהו יש את החומר על המחשב סרוק, ויכול לשלוח לי את זה, אני אודה לו מאוד ! אפילו אתן צ'יפור קטן בPAYPAL. תודה !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by HellBoY,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3105185,00.html

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  7. Started by pringles,

איפה אפשר להשיג אחד כזה וכמה בערך זה עולה זוכרים את המשחקים של פעם במשחקיות היה של terminator2

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. היי. הזמנתי כמה פרטים מהחנות נעה מחשבים ביום שני בתאריך 18.5 היום יום שני תאריך ה 1.6 מה שאומר שעברו ממש שבועיים!! הם התחייבו שתוך מספר ימים הם שולחים את זה והמקסימום זה 7 ימי עבודה. התקשרתי אליהם יום חמישי בתאריך 28.5 ( 10 ימים אחרי ביצוע ההזמנה ) ואמרו לי שהפריט נשלח אתמול מה שאומר הפריט נשלח ביום רביעי ה 27. היום יום שני 5 ימים לאחר שהפריט הועבר לדואר והרגע חזרתי עדיין אין לי שום פתקית בתא דואר שלי שאני יכול לקחת את הפריט מהדואר... זה אמור להיות ככה שכל כך זמן לוקח לדואר ישראל להעביר את הדואר? ועוד שאלה נכנסתי לאתר של דואר ישראל לברר מעקב משלוחים של דואר רשום והם מבקשים ממני שם מספר פריט,ובגלל העובדה שהזמנתי דרך הטלפון אין לי שום מידע על הפריט עצמו.. http://www.israelp…

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  9. Started by THE_COMMANDER,

למה אני לא רואה את הכתב ברור http://schools.snunit.k12.il/telhai/bermuda/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by iem,

איך אני מבטל את האופציה שאחרי כל הודעה פרטית שאני מקבל הוא שולח לי עותק נוניקי למייל הפרטי שלי ? יש איזשהו V שניתן להוריד מאיזה מקום ? כי זה מתחיל ממש להטריד אותי הקטע הזה, לא בא לי שאחרי כל הודעה פרטית אני אקבל מייל כי הגיעה לי הודעה פרטית.... תודה !

11. Started by R0ck,

http://stream.xtcradio.com:8069 קטעי ברייק מלודיים ואיכותיים, אחלה של סט לכניסת השבת. 8) נהנים ממה שאתם שומעים? הייתם רוצים שזה יקודד בזמן אמת למחשב בצורה יעילה? - http://streamripper.sourceforge.net

12. Started by idan233,

שלום וערב טוב לכולם, החלטתי לעשות רענון ולהחליף את כל המחשב אשמח אם תוכלו לעזור לי לגבי תמחור החומרה ספק כח ANTEC NEO HE 500 מארז ANTEC P182 מעבד : Q6600 לוח אם ABIT IP35 PRO זיכרון 1X4 GEIL תודה מראש לכולם

13. בעוד שאני משוכנע, ואני אשאר לעמוד על כך - שהארצות הסקנדינביות הן שוודיה, נורווגיה ודנמרק (פוליטית), שוודיה ונורווגיה (גאוגרפית), שוודיה, נורווגיה וגרינלנד (גאולוגית), אני גם בטוח שפינלנד (וכמו שאמרתי, גם אלאנד) היא בשום פנים ואופן לא חלק מסקנדינביה. רק ממבט על התרבות שלהם והלשון, והתעלמות מהשיער הבלונדיני והעיניים הכחולות - אפשר לראות שאין כמעט שום דימיון בין שני הגושים הללו. לצערי, זהו ויכוח מתמשך ביני, בין המורה ושאר התלמידים, וגם בין הספר שאיתו אנחנו לומדים. ובקרוב יתקיים מבחן על זה. קראתי על זה אלפי מאמרים שמחזקים את דעתי, ואני בטוח שתושבים הנורדים בעצמם יודעים זאת. בכל זאת, אולי תועילו להגיד את דעתכם? יכול להיות שאני טועה, אחרי הכל. תודה!

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  14. Started by kikkler,

דרור לוקאץ' ייבצע בפעם האחרונה מחווה ל איירון מיידן ומטאליקה אקרופוליס ייבצעו מחווה מלאה! למגהדת', במופע פרידה מהסולן דרור "שוקו" פאר. כל הופעה באורך של שעה פלוס.. תצפו להפתעות תקלוט - בועז בר לוי במקום יוקם דוכן של רייבן. פרטים נוספים בקרוב {צונזר. תיחצן את המסיבות שלך במקום אחר.}

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  15. Started by taimor,

....

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  16. ראיתי איזה כתבה רצינית ב youtube שאמרו שיש שני אכויות יצור, אחד שאחרי שנה שנתיים דברים מתחילים להתפרק (סריגים) והגיטרה לא נשראת בכיוון, וזה ממש מכה. היא עולה 2500 ש"ח בכלי זמר

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  17. Started by ForresT,

היי,שאלה קצת טיפשית מהסיבה הפשוטה שבחיים לא הזמנתי שום דבר באינטרנט,קל וחומר מאתר בחו"ל.. אני מעוניין להזמין את האלבום הבא: http://www.amazon.com/Gods-War-Manowar/dp/B000MQ3U5O/ref=pd_bbs_sr_1/102-9984558-4236902?ie=UTF8&s=music&qid=1186656212&sr=8-1 המחיר הוא 13 דולר. כמה אמור לעלות משלוח לארץ,תוך כמה זמן זה מגיע ומה המחיר הסופי? תודה מראש.

18. Started by stingeR-,

יש לי על הכרטיס מסך מדבקה שעליה כתוב C.D.M ושהיא מציינת את תאריך האחריות התקף והוא ה9\2003 אני רוצה לדעת אם וכאשר לאן לפנות(לחברת CDM כמובן , אבל איפה היא נמצאת?)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. הי, נגמר לו החוזה אתמול, יש לו חנות + מעבדה בבת ים רוטשילד 60, הוא מחפש דחוף מקום אחר וגם שותפים / משקיעים. אני מנסה לעזור לו פה. שחר - 0544795245 תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  20. Started by eben,

טוב הוא עובד... אבל לא מוצא תוצאות

21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3195212,00.html מה אתם אומרים? מה יהיה איתו ואיך זה ישפיע (או לא ישפיע) על המדינה לדעתכם?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  22. אני לוקח את הקורס מתמתיקה בדידה ומשהו לא ברור לי. הייתי שמח להסבר ודוגמאות שיסבירו לי את: 1. אם --> אז 2. ואם ורק אם תודה

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  23. Started by x^fighter^x,

ביצוע שלי לשיר של היוצר הענק הזה

24. Started by BetZeFer,

? BOOBS

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.