עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Electric Boom,

הכי זול שמצאתי בינתיים הוא זה: http://www.xpcgear.com/bfg6800ultra.html האם יש ביותר זול? האם החנות שנתתי אמינה?....

2. Started by Little_AKA_Or,

שלום D: אני מחפש שירים בשביל לעדכן את הפלייליסט שלי D: אם אפשר המצלות על מוזיקה קלאבינג, האוס, טראנס ופסיכודלי D: תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  3. אני יכול לבקש משהו?

4. אני צריך כרטיס זיכרון מסוג TransFlash האם זה הכרטיס היחיד שמתאים או שיש עוד סוג שמתאים? מאיפה אני יכול לקנות את הכרטיס הזה? אני לא מוצא בשומקום.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  5. Started by 1immortal,

לפנות לפרטי אם אתם מכירים מישהו / עובדים / לא יודע מה .

6. Started by R0ck,

The Campfire Headphase - 17/10/05 שיווווו, אני כ"כ נרגש!!! :jump: הייתי חורש על Geogaddi עם סיום התיכון/תחילת השירות (2002), השאיר לי רק טעם של עוד... משוכנע שלא יאכזבו.

7. Started by D@nny,

שלום אני מתכוון בימים הקרובים לרכוש פלאפון חדש. יש לי אפשרות לקנות באורנג' את ה LG U8120i ב39 ש"ח לחודש. המפרט שלו נראה לי די איכותי. למישהו יש את המכשיר או שמע ביקורות טובות עליו, בבקשה שיכתוב...מאוד חשובה לי חוות הדעת לפני הקנייה תודה

8. Started by idan1836,

שלום ! אני מחפש מצלמות רשת באינטרנט שבהם יוכלו לראות מדינות דרך האינטרנט (live webcams) .. אני צריך בעיקר מדינות כמו ארה"ב ואיראן אם אפשר (חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי) ! תודה לעוזרים .

9. Started by KYSG,

אני צריך חנות טובה ברשת לחלקי מחשב(חדשים כמובן)החנות צריכה להיות בחול ולעשות משלוחים לארץ אז אם מישהו מכיר(ולא EABY וחנות חנות לא מכירות פומביות) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  10. http://www.etn.fm/ מומלץ להתחבר לstream של הprogressive תהנו

11. Started by gooz,

שלום אני כבר כמה זמן מחפש שרת לפתיחת אתר נחמד עם אפשרות להעלת קבצים ככה 15-20 מגה להעלאה,יש כזה דבר? תודה :]

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  12. Started by dror_gh,

שלום , יש לי נוקיה 6230 ואני רוצה להעביר את כל ההודעות sms שלי למחשב כדי שאוכל למחוק אותן מהמכשיר אבל ה oxygen phone manager לא נותן לי להעביר את ההודעות למחשב . אני שזה בגלל שזה גרסת trial (ניסיון) מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להוריד קראק לגרסה הזו או גרסה פרוצה? אם זה משנה אז הגרסה שיש לי היא 2.8.3.3 תודה רבה מראש ואם זה לא הפורום הנכון אז מצטער

13. ?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  14. Started by BneXt,

על טורנט לי'ץ אז רציתי לשאול מה זה? בבקשה תעזרו..

15. Started by gbox,

בס"ד שלום רב בניתי פורום חדש לסלולרי עם מערכת קצת מוכרת ואני צריך עזרה בקידוד ובקהילות וכו' הנה הפורום www.c-mobile.pri.co.il מה דעתכם? שנה טובה וגמר חתימה טובה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  16. Started by idan1836,

אני לא מוצא תרגום לסרט נקמתו של אנג'לו (avenging angelo) בכל האינטרנט. הרצתי חיפושים ולא מצאתי כלום. מישו יכול לעזור במציאת תרגום ואם אפשר אז אתר של תרגומים גם ! תודה..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. מישהו מכיר אתר שאפשר לאחסן בחינם כמה מאות מגה ושהוא לא איטי מאוד?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  18. Started by Omerole,

ראיתי אותו באייקון,פשוט סרט קורע,פארודיה ענקית על המון סרטי Sci-FI ,מאוד ממליץ אני לא יודע מתי הוא יצא,אמרו לי שהוא די חדש.

19. Started by elad the master,

http://www.emp.co.il/ מי בא ?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  20. Started by [{AMD}],

אני מחפש נגן MP3 (USB 2.0( ב350 ש"ח אשמח לדוגמאות אההה גם צריך להיות בו 512 MB

21. Started by zoman,

כיצד מוסיפים תמונה לחתימה שלי?

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  22. אוקיי השאלה שלי היא איפה בדרך כלל אנשי המחשבים האלה משרתים אני בעצמי בכיוון הזה ורציתי רק לדעת איפה בערך אני אשרת. קרוב או רחוק מהבית אני גר בחולון, האם יש בסיסים קרובים לבית כך שאני יוכל לחזור כל יום הביתה או שרוב הבסיסים נמצאים בצפון או בדרום ואני אחזור חמשושים וזהו? שאלה נוספת, האם השירות בתחום המחשבים בצהל מעניין? האם הוא מספק אותכם ( לא מינית לחרמנים שבכם ) ממרם וגם לאלה שלא בממרם? תודה רבה על העזרה זה ממש חשוב לי אשמח לכמה שיותר תגובות וסיפורים של אנשים שעברו או עוברים את זה. נ.ב. אני לומג יג'.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  23. Started by BoA,

אחרי NFOil.Com הורידו את הכתוביות מאתר לא נשאר לי שום אתר שממנו אני יכול להוריד כתוביות אז חשבתי לעצמי לעבור כבר לראות סרטים עם כתוביות באנגלית לפחות שהיה משו. לכן אני זקוק לאתר טוב של כתוביות באנגלית ואם יש בעברית אז למה לא

24. Started by Yellow,

פה אתם יכולים להציג את שולחנות העבודה שלכם ולהתגאות בהם,יש כאלה שמסודרים ויש כאלה שמבולגנים,יש כאלה שצבעוניים ויש אפרוריים. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- השולחן עבודה שלי: (התקיות The Sims ומשחקי גמבוי הם של אח שלי שאוהב קצת לשחק בהם) http://img476.imageshack.us/my.php?image=14jj1.jpg

25. Started by Imtheman,

זוכרים את המכשיר הזה?? מה מכפיל את זמן ההקלטה SP או LP??

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.