כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
יש לי מאחורי המארז מדבקה שאומרת "נזק למחשב לאחר הסרת המדבקה עלול לגרום להסרת האחריות" זה אומר שהלכה לי האחריות אם אני אפתח? :s05:
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בחדר חלון וכל הזמן המסך של המחשב משתקף עליו וזה ממש מציק , למישהו יש עצה איך למנוע את ההשתקפות מהחלון?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני יכול להתעדכן כל שבוע בהטבות של OrangeDay?
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קצת גס.. אז קטינים.. אני מזהיר מראש... אופסס באמת שלא ראיתי... אני לא מרוכז היום..
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות אוזניות מהחנות www.bs-shop.co.il. למשהו יש ניסיון עם החנות? אמינה? תודה לעונים עריכה: על אותו משקל, איך www.buyx.co.il?
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לפני יומים המורה שלי לאנגלית חילקה ציונים של סוף שנה כיתה ט' ואמרה לכל אחד לכמה יחידות הוא הולך אני קבלתי 97 למרות שהממוצע ציונים שלי הוא 88...המורה פשוט אוהבת אותי והיא אומרת שאני מבטא את עצמי טוב אבל יש לי המון שגיאות כתיב...(ממש הרבה..) היא הציעה לי לעשות איבחון ושאני אקבל פתור משגיאות כתיב באנגלית... אז האם אני בן אדם שלא יכול ללמוד יותר מרבע שעה למבחן יסתדר ב-7 יחידות?? האם הרמה של 7 יחידות הרבה יותר גבוה משל 5 יחידות? האם בכלל מתיחסים באוניברסיטה ל-7 יחידות?? או לפחות יחס מועדף? תודה לעוזרים.. p.s slimshady בהצלחהב-7 יחידות (אתה עדין לא יודע פשוט...המורה אמרה לי להגיד לך{תגידו לו בהצלחה!})
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם השעון הזה מיובא לארץ ואיפה אפשר לקנות https://wx15.registeredsite.com/user1041215/default.aspx
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לעוד מישהו פה יש בעיות עם ה-Gmail ? או שאני היחיד ?
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני שמח לחזור לפורום לאחר הפסקה של כמעט שנתיים.. את הניק ה"מקורי" שלי חלקכם בטח זוכרים, זה היה בזמנו JAMOOS GADOL ואז קיצרתי אותו ל JAMOOS. בכל מקרה עכשיו אני חוזר עם jamoosy (מישהו גנב לי jamoos רר ) איזה כיף לחזור לפורום הנהדר הזה! (איזה כיף גם לראות כמה הוא גדל לעומת איך שאני זוכר אותו.. ) שיהיה לכולכם שבוע נהדר.
-
- 14 תגובות
- 969 צפיות
-
-
ספרו איפה הייתם איך היה ? יחס/אוכל/חדרים/מחיר ?
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
טוב אז התוכנה של HP מראה לי שהגיע הזמן של הסוללה שלי לומר שלום ולא להתראות בטיסה ישירה בכיוון אחד לפח האשפה, ואני צריך להגיע להחלטה גורלית- לקנות סוללה בארץ במחיר שחיטה או להזמין מאיביי במחיר סביר לכל נפש... אז יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מזמין סוללה מאיביי? מה הסיכויים של הסוללה להיתקע במכס? תודה מראש ולילה טוב * הסוללה שאני רוצה להזמין היא בקישור הבא: http://cgi.ebay.com/Battery-HP-Pavilion-DV4-DV5-DV6-G50-G60-G70-HDX-16-/230493771063?cmd=ViewItem&pt=Laptop_Batteries&hash=item35aa7fd537
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גיקים יקרים, שלום רב. אחרי קרוב לעשור שאני מתעניין בתחום החומרה\תוכנה\גיימינג וכל מה שקשור למחשבים בכללי, החלטתי לעבור לצעד הבא - לעבר קעקוע גיקי משלי. וכאן ידידיי אתם נכנסים לתמונה, היתי שמח לשמוע (ולראות) מכם רעיונות מטורפים ככל שהיו לקעקוע גיקים ככל הניתן. שלכם באהבה אין-קץ, Bigtools
-
- 42 תגובות
- 4k צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>שלום,</p><p>יש לי נוקיה 6100 הבעיה אצלו החלה היום הוא נדלק לשניה עד שאפשר להכניס את הקוד ואז נכבה, האם למישהו קרתה את הבעיה הזאת והוא יודע איך לפתור אותה?</p><p>ועוד שאלה איפה אני יכול להוריד תוכנה שיכולה לעשות FLASH למכשיר ומאיפה אני מוריד את גרסאת ב FIRMWARE?</p><p> תודה</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
איך? עם שמנת מתוקה(38%) זה עדיין מרגיש לי מגעיל.
-
- 14 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
1. כי ה צ האחרונה היא לא ץ. 2. הם חותכים שירים. 3. הם תוקעים גלגל"צ בהתחלת, סיום, ולפעמים גם אמצע של שירים (אי אפשר לתבוע אותם על השחטת שירים?). 4. יש להם פרסומות של מדליק מי שמקליק ראשון. 5. יש להם פלייליסט של 5 דקות. 6. העורך המוזיקלי שלהם בן 12. 7. המקום הראשון הנוכחי שלהם זה שיר של מדונה (רק בגלל שזה שיר של מדונה). אתם מוזמנים להמשיך את הרשימה.
-
- 48 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מקור: Chocolate Rain חידוש: Cherry Chocolate Rain מקור: Numa Numa http://youtube.com/watch?v=60og9gwKh1o חידוש: New Numa What What In the Butt - לא חידוש, אבל המקור למה שעשה באטרס
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
http://www.addictinggames.com/supuzzle.html
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נכנסתי בציפיות ותחושות מעורבות אומנם הסרט השני בטרילוגיה הבינונית הזו היה סבבה לגמרי,אבל ציפיתי לסרט שלישי מפוצץ שישאיר אותי עם פה פעור. ומה קיבלתי? סרט באורך של 3 שעות,כששעתים וחצי מתוכו כוללים רק דיבורים,תככים,ופוליטיקה פנימית ולא מעניינת [וגם בקושי מצחיקה] של פיראטים. במשך שעתיים וחצי אין אפילו סצינת אקשן אחת אילא דיבורים וקשקושים לא מעניינים. קו העלילה הוא מטושטש ולא ברור,כמות הפעמים שדמויות מחליפות שם צדדים היא היסטרית,ואם זה לא מספיק-אז גם לכל זה חייבים להוסיף שהפסקול המהמם שהיה בסרטים הקודמים בקושי מראה פה ייצוג [פרט לסיום]. בסוף השעתיים וחצי הזוועתיות במהלכן כמעט נרדמתי,כמעט אכלתי את הלשון מרוב שיעמום,וכמעט שרציתי לקום וללכת לבהות בכוכבים שבשמיים שבחוץ [שברגע זה נ…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לעדכן מודעות למכירה לאחר שפירסמתי אותם, האם זה אפשרי בכלל לעדכן?
-
- 0 תגובות
- 8k צפיות
-
-
עד עכשיו הרשתי לעצמי רק לפנטז על זה... אבל לפני כמה ימים הודיעו לי הורי שעוד חודש כמתנת מומולדת הם נותנים לי את האפשרות לשים ויי נוסף ברשימת הדברים שאני חייבת לעשות בחיים... אז נוסעים לסיניי... ;D בעבר נפתחו ת'רדים על כך, אך עדיין יש לי כמה שאלות...(מי שהיה או יודע) איזה מקומות מומלצים לצלילה ובכלל? האם יש אפשרות לצלילה שווה לבחורה שלא צללה מימיה? (אני יודעת שבאופן מקצועי צריך לצבור כוכבים או משהו כזה), האם גם בלי זה אני אוכל לצלול צלילה רצינית? מה סדר גודל של המחירים לצלילה? מה הציוד המומלץ חוץ מבגד ים? (הכוונה לדברים שאין מצב שאני אחשוב עליהם בעצמי....כי עוד לא צללתי...) בקיצור, כל אינפורמציה תעזור מאוד... ליבי.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Counter Strike - The Real Life! תראו לאן מגיעים היום חובבי הCS... ??? 8) ;D הנה סרטון קצר שצילמתי בכתה (י"א) על שני חברה מעריצים מושבתים של CS שלוקחים את העניין קצת יותר מעבר למסך המחשב.. אני אישית נקרע מזה בכל פעם שאני רואה את זה מחדש!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D צפייה מהנה! 8) CS IN THE REAL LIFE: http://pctip0.tripod.com/realCS.wmv *!יש להעתיק את הלינק אל תוך שדה הכתובת בדפדפן!*
-
- 37 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מי מוכן לתרום ולסרוק את הטופס של הבחינה שהסתיימה בשעה 12:00 היום של מע' חשמל קיץ 2007 ???? תודה !
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-