עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היה לי לפני שנה עגיל בגבה והורדתי אותו - אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות עוד פעם עגיל באותו המקום. אני לא רוצה שאם כבר אני עושה תהיה לי צלקת בשני הצדדים (אפילו שהיא קטנה)...

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  2. קומפט דיסק פשוט ורגיל שמנגן רק wave יכול לנגן גם פורמט wave שנצרב על דיסק dvd 4.7 giga ?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  3. כדי להעביר תמונה וגם סאונד מהמחשב לטלויזיה איזה קבל צריך לקנות? כמה עולה אחד כזה? איפה אפשר למצוא? תודה...

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  4. בערך באיזה מחיר אני יכול למכור את הדברים הבאים : לוח אם - Gigabyte GA-8PE800-L (845PE) - ATX מעבד - INTEL Pentium 4 - 2.4 - 512K Cache, 400Mhz FSB זיכרון - 256 MB לא יודע של איזה חברה אבל בטח לא משהו מיוחד . כרטיס מסך - GeForce4 MX440 - 64mb DDR מארז - SPL 6049 דיסק קשיח - 60 GB ( חברה לא ידוע )

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  5. מצידי שזה יהיה אתר או תוכנה במחשב. אחיינים שלי מהופנטים מזה ורציתי לגוון את הצורות. למי שלא יודע מדובר בזה: 3D Windows Screensavers Flowerbox 2

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  6. שלב עם השוטר שיש לו שוט..צריך לדלג לקצה השני ואין לי מושג איך..(בדקתי במקשים אבל לא ממש עוזר..) מישהו מכיר יודע...(תמונה שתדעו+- על מה אני מדבר..).. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  7. אני הורדתי Theme לXP איך אני שם אותם בלי תוכנות?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by Dima67,

אני כרגע נמצא בתחרות פייסבוק, מקום ראשון יזכה ב-SC2 בטא קיי. אני מבקש שתעזרו לי לנצח, זה עניין קצר של פחות מדקה! כל מה שצריך לעשות זה להצטרף לקבוצה הזאת http://www.facebook.com/pages/Gaming-Forever/301215367711 ולעשות לייק לתמונה הזאת http://www.facebook.com/photo.php?pid=30558039&o=all&op=1&view=all&subj=301215367711&aid=-1&id=1445206413 אני כרגע במקום שני, ויש לי עוד המון יחסית עד למקום הראשון. אני ממש מתחנן בפניכם שתעזרו לי! תודה לכל מי שיתרום מזמנו למעני. D=

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אהלן אני לאדעתי לאיזה פורום זה שייך אז אמרתי הכי טוב כללי ושהמנהל יעביר (סורי) אמא שלי רוצה לקנות GPS לאוטו שלה עכשיו יש לנו את הפלאפון QTEK שהוא גם PPC אבל אמא שלי בחיים לא תסתדר עם PPC אז אני מחפש מקום שמוכרים מכשיר GPS לא שצריך להתקין תוכנה במחשב כף יד ולחבר לאנטנה מישהו מכיר אתר או חנות? תודה!

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי שיר ששמעתי אבל אנילא יודע איך קוראים לו, אני חושב שללהקה שלו קוראים humen league אבל כאשר אנימחפש בקאזה או אפילו בגוגל אני לא מוצא כלום. בקיצור אם יש לכם את השם האמיתי של הלהקה שאני אוכל לחפש שיר לפי להקה.... ד"א, אם זה עוזר, הלהקה הזו עוררה שערוריות לפי מה ששמעתי שכתבה שיר על הכיבוש בלבנון ונאסרה להשמעה בגלגל"צ... תודה רבה, יאיר.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by smulikon,

אם למשל אני רוצה לשלוח 10 תמונות לחבר שלי. אני חייב כל פעם ללחוץ על הוסף קובץ וככה לעשות 10 פעמים? אין שיטה יותר מהירה? (חוץ מלכווץ את התמונות ולשלוח בתור קובץ אחד...)???

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

שלום, ברצוני לדלות מהאינטרנט מידע על תביעות(כמו שיש בYNET על צרכנות, רק בנושא כללי). מישהו מכיר אתר עם כתבות בנושא? תודה.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by Culandur,

אני מתכנן לקנות כרגע כמה סרטי אנמיה/מנגה אני מבקש מם המלצות לסרטים כאלו תודה איגור

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  14. Started by gal555,

כול פעם שאני בא להזמין מהאתר שלהם זה מה שאני רואה: [br]פורסם בתאריך: 1.06.2009 בשעה 19:58:33 מישהו יודע

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  15. אני צריך לשכור דירה לשבועיים בסנט פטרבורג, או לחלופין אכסנייה, התקציב שלי לא גדול ואני רוצה למצוא אתרים או כל אמצעי אחר כדי לשכור שם דירה, התקופה המדוברת היא אמצע יולי, אשמח לכל סוג של עזרה בנושא. בתודה מראש לכולם, אופיר ישראלי.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by vipnisim,

מי שרוצה שיוסיף את השם משתמש ב Facebook

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  17. אני לא מצאתי איך אני משנה את התצוגה הכחולה\משנה את לוגו הפתיחה של הנגן - חיפשתי במדריכים ולא מצאתי במדויק תמקום - חיפשתי במדריך שבקובץ הטקסט שקיבלתי בדיסק 256 מגה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by Xilver,

מי שכאן 4 יח"ל... יש לי שאלה באינטגרלים P: מה האינטגרל של: a*e^-2X שכחתני

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  19. תודה ;D

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  20. [shadow=red,left]Mark Morison - Return Of The Mack[/shadow]

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  21. שירות חדש של פרסום נכנס לארץ קוראים לו smser תירשמו דרכי ותתחילו לצבור כסף...זה עובד ככה: smser היא גוף שחברות פרסום כמו סתם דוגמא שטראוס וכאלה מפרסמת דרך טלפונים...על כל הודעה שמגיעה אתם מקבלים אגורה... אבל....על כל בנאדם שצירפתם אתם גם מקבלים עליו ועל כל בנאדם שהוא צירף...עכשיו תחשבו שכל אחד מקבל 10 הודעות ביום....יש לכם 10 אנשים שלכל אחד יש 10 שלכל אחד יש עוד אנשים וכבר הגעתם כמו רבים למאות שקלים שנשלחים לכם כל חודש בצ'ק...אתם עובדים כאילו כיחצנים...התקשרתי וביררתי כי גמאני הטלתי ספק...אבל לפי מה שהבנתי זה דבר אמין וחבר שלי מחיפה קיבל צ'ק של 600 שקל חודש שעבר... אז תנסו אין ממש מה להפסיד...! אולי כמה דקות מזמנכם... את הצ'קים מקבלים לפי מקום מגוריכם ועוד פרטים שאתם …

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  22. למרות שאני משנה בapplication settings שהמידע יהיה זמין רק לי, עדיין רואים אותי באפליקציה. יש עוד מקום שצריך לשחק בו עם ההגדרות? טנקס.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  23. יש קרונות שבהם מובילים סחורה, דברים קפואים - צריך קרון מיוחד, קרון הקפאה מצאתי אזכור לזה בויקיפדיה העברית לא הצלחתי למצוא את השם של זה באנגלית אם אתם מכירים את הסיפור הבא ויכולים לעזור לי למצוא תיעוד שלו (אם הוא אי פעם קרה) זה יהיה עוד יותר טוב אני לא ממש אחפור על זה כי זה ארוך, אבל בקצרה - מישהו נכנס לקרון הקפאה - כנראה באוסטרליה, נתקע שם למשך כמה ימים, וכמובן, קרון הקפאה זה קר מאוד, הוא ידע שנגזר עליו למות - אי אפשר לפתוח קרון הקפאה מבפנים, הוא החליט לתעד את תהליך המוות שלו מקפיאה גילו את הגופה שלו כמובן, הוא מת, כמו שהוא ידע שיקרה, אבל תא ההקפאה בכלל לא פעל אתם מוזמנים להגיד שזה בולשיט, אבל זה לא העניין (אגב, הסיבה שאני אישית בכלל טורח לחפש את זה היא שלא שמעתי …

24. Started by TermiNal,

אני ועוד 2 חברים רוצים לטוס לדיל הבא - http://www.coltour.co.il/index.php?action=p338416 או בקיצור 6 לילות בלונדון משחקים - ליברפול-ארסנל, מנצסטר-ווברהמפטון וצלסי-פורטסמות'... רציתי לשאול ממישהו שהיה שם כבר האם שווה להוציא 8100 שקל לפני בזבוזים והכל בשביל זה?? מי שיכול לתת קצת המלצות מה יש לעשות שם שייתן, חוץ מזה כמה כסף בערך צריך בשביל לחיות שם טוב?? ואיך הפאבים נכנסים שם גם מתחת ל18?? תודה!!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.