כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
לא מצאתי אפילו בגוגל בנתיים :-\ מישהו יודע\ מכיר איזה אתרים שיש בהם את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אחים שלי הקמתי שרת ftp והוא עושה לי קצת בעיות אצלי הוא עובד אבל אצל אחרים לא אתם מוכנים ללחוץ על הלינק ולהגיד לי עם הוא עובד תודה! ftp://80.178.71.158 שם מישתמש :test סיסמה:12345 תודה לכל הבודקים נ.ב שרת זה בעתיד יוכל לאכסן כל מיני קבצים שמשתמשים בפורום ירצו להעלות אך לא ימצאו אכסון וכדומה'
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מדובר קודם כל בסרט לא ישראלי. הסרט עוקב על חבורה של פאנקיסטים/אנרכיסטים שעושים הכל כדי למרוד במערכת ומציג את ה"חיים" שלהם במשך כמה שנים, את החיים בשכונות, את המלחמות בין הכנופיות והקבוצות (כמו שאצלנו יש פריקים וערסים להם יש כל מיני סיווגים שהולכים מכות כל הזמן) והכל... ובסוף החבר הכי טוב של הדמות הראשית נרצח (אם אני לא טועה... אבל הוא מת) ובסופו של דבר הדמות הראשית הולך להפוך לעורך דין - שזה בדיוק הניגוד המוחלט של מה שהוא רצה לעסוק בו.. ובסוף הסרט יש מונולוג על זה שזוהי הדרך היחידה בשבילו למרוד במערכת, מבפנים... חשבתי שאולי קוראים לסרט America X אבל לא נראה לי שזה זה... חיפשתי גם קצת בimdb. תודה!
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעם אם למישהו יש משדר FM כזה שמחברים לנגן MP3 או דיסקמן, מכוונים תדר ואז שומעים ברדיו באוטו. אני מעוניין לקנות כזה ורציתי לדעת אם יש המלצות למישהו. תודה, נדב
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי כרטיס אשראי, שעובד בקניות בחו"ל, אבל משום מה יצירת חשבון באייטונס לא עובדת לי! יש לכם מושג אם זה אפשרי ליצור חשבון באייטונס בכרטיס אשראי לא אמריקאי?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
שלב עם השוטר שיש לו שוט..צריך לדלג לקצה השני ואין לי מושג איך..(בדקתי במקשים אבל לא ממש עוזר..) מישהו מכיר יודע...(תמונה שתדעו+- על מה אני מדבר..).. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מזה האירגון\לוגו הזה? אני רואה אותו בכל חור... http://www.obeygiant.com
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה דברים על מחשבי כף יד ועל הJJ ביחוד 1)האם ניתן לגלוש באינטרנט כמו בכל מחשב ביתי אחר (לראות אתרים רגילים, להוריד קבצים וכו) על גבי WIFI? 2)בקשר לתוכנות כמו מסנגר ICQ וסקייפ יש תמיכה למלאה וניתן להישתמש כמו במחשב הביתי על גבי WIFI? 3)במיוחד במסנגר הבנתי ל JJ יש מצלמה קידמית ניתן לדבר גם בוידיו על גבי המסנגר בWIFI ובVOIP במסנגר ובסקייפ כמו במחשב על WIFI? 4)כמה זמן הJJ מחזיק לכם עם סוללה מלאה? 5)איך אתם מסתובבים איתו בכל מקום ואיפה אתם שמים אותו שאתם בחוץ? 6)איך הוא בתור פלאפון האפ שומעים טוב וברור והאם התמיכה באוזניות BT טובה? 7)האם אתם מרוצים בכללי מהמכשיר? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
http://www.bokershock.co.il/?site=99 הפשל את מכנסיך כוון למטרה תן מלוא כוח הזרם לכיוון המדורות
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בערך באיזה מחיר אני יכול למכור את הדברים הבאים : לוח אם - Gigabyte GA-8PE800-L (845PE) - ATX מעבד - INTEL Pentium 4 - 2.4 - 512K Cache, 400Mhz FSB זיכרון - 256 MB לא יודע של איזה חברה אבל בטח לא משהו מיוחד . כרטיס מסך - GeForce4 MX440 - 64mb DDR מארז - SPL 6049 דיסק קשיח - 60 GB ( חברה לא ידוע )
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כל מה שאני ידוע על השיר שהוא בדרך כלל מתנגן בטריילרים של YES לסרטי פעולה.. בסרטי מאפיה גם יש אותו לפעמים.. הוא בנוסח מקסיקני\איטלקי ומתנגן על גיטרה.. אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן. עוד מעט קונים לי מחשב חדש ואני רוצה בבקשה לדעת, הרבה אנשים אומרים שעדיף לקבל מחשב שהוא לא מורכב, ולהרכיב אותו בבית. מעניין אותי למה זה ככה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היזמנתי מוצר וכבר 16 יום אני מחכה לו,אם אני ארצה לבטל איך אני עושה זאת? כבר מוגזם,בסך הכל חתיכת תוכנה....כבר מאמאזון בארצות הברית אני מקבל יותר מהר!
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
היי, יש לי שיר ששמעתי אבל אנילא יודע איך קוראים לו, אני חושב שללהקה שלו קוראים humen league אבל כאשר אנימחפש בקאזה או אפילו בגוגל אני לא מוצא כלום. בקיצור אם יש לכם את השם האמיתי של הלהקה שאני אוכל לחפש שיר לפי להקה.... ד"א, אם זה עוזר, הלהקה הזו עוררה שערוריות לפי מה ששמעתי שכתבה שיר על הכיבוש בלבנון ונאסרה להשמעה בגלגל"צ... תודה רבה, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כמה מילים טובים על NRG: סוף סוף כתבה ל"איך לרכוש מחשב" שמודעת למצב כיום בשוק. למעט כמה דברים פה ושם (אולי קצת תפסו יורת מידי מהכרטיס מסך) אני סוף סוף יכול "לאשר" מדריך כזה לקניית מחשב מאתר אינטרנט גדול. קישור
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב נייד שלהם רציתי לדעת מה אתם חושבים על המוצרים שלהם בכלליות ואם יש למישו דעה על הניידים שלהם אז אפילו יותר טוב!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן ראיתי סרט אימה והוא היה ממש טוב, ואני רוצה להראות אותו לחברים שלי העלילה בסרט היא : כתבת ספרדית הצטרפה לצוות כבאים לכל הלילה, ובאמצע הסיור הזעיקו את הכבאים לדירה אחת לפרוץ דלת. הכתבת הצטרפה אליהם כאשר הם פרצו את הדלת הם מצאו אישה שנראית חיוורת, כאשר השוטר בא אליה היא נשכה אותו. אחרי כמה זמן הם גם גילו שהממשלה החליטה לנעול אותם שם כי יש חשד שיש שם איזה חיידק או משהו. ואז הם מגלים שהילדה של אחת מהדיירות בבניין היא המקור למחלה/חיידק. אשמח עם מישהו יכול להיזכר בשם של הסרט, בתודה מראש Mystery .
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות חתיכות גדולות של מסנני האבק שיש במארזים למשל בזה http://overclockers.co.uk/pimg/CA-210-CM_400.jpg המסננים שיש מאחורי הרשת שמקיפה את המארז. חתיכות של בערך מטר. אני רוצה את זה לחלון שלי. מישהו יודע איפה אפשר להשיג? אתר או משהו שעושה משלוחים?!
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יצא לי לבדוק במקרה את מדור הדרושים שיש פה באתר למרות שאני לא זוכר שזה היה קיים שם רק OCDB ומדור מודינג ועוד משהו ועלתה לי שאלה שאני לא מצליח לפתור אותה מלא זמן איך זה שבכל עבודה כתוב "דורש ניסיון", כאילו מה אם נגיד רק עכשיו גמרתי את התואר\קורס, מה אני עושה בדיוק? איך לאדם יהיה ניסיון אם יש כאלה שרק רוצים להתחיל?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, כבר הרבה זמן אני מחפש איזה שיר, טראנס ליתר דיוק. אני לא יודע אם הוא חדש פשוט בזמן האחרון אני שומע אותו הרבה בברים ובמעודנים למינהם. הטאנס הולך כמובן עם בומים ויש ברקע זמר ששאומר מש'ו כמו Fresh Up או Pursh up או מש'ו בסגנון. אני מודה מאוד לעוזרים, מתן
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לכתבה: http://cars.walla.co.il/?w=//1054871 לצפייה ערוץ Eurosport (ערוץ 57) בשעה 23:30 8) יום שבת 00:30 יום ראשון 00:00 (למי שרוצה יש גם שידורים חוזרים, תבדקו) צפייה מהנה!
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אז ככה,החלטתי סוף סוף שאני ניגש לפסיכומטרי,ככל הנראה של דצמבר (מקווה מאוד שישאר מקום עד שאני אחליט איפה להרשם),עכשיו כמובן שישר הלכתי על יואל גבע,אבל חשבתי קצת על זה שיש 40 תלמידים בכל כיתה ובקושי יש יחס אישי,ובתור אחד שיש לו קצת בעיות ריכוז אולי עדיף לי מקום עם פחות תלמידים בכיתה ויותר יחס אישי....מה אתם אומרים? על איזה מכון אתם ממליצים? אם אסור להמליץ פה על מכונים אז אני אשמח להמלצות בהודעה פרטית....
-
- 9 תגובות
- 611 צפיות
-