עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by aldema,

אחותי רצתה ליום הולדת אקווריום ומספר דגים יפים.. אז רציתי לשאול אותכם כמה אמור לעלות כל הסיפור הזה של פילטרים ,אקווריום לא גדול ,דגים וכל ההוצאות בפעם הראשונה.. אם יש לכם הצעות או דעות בנושא אז אני אשמח מאוד... ד"א אם אני קונה את האקווריום הקטן הזה השלושת רבעי עיגול כמו בטלוויזיה אז גם בשבילו חייבים פילטר?? יש לכם אולי גם המלצות לאיזה דגים יפים ולא יקרים??

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by MaC_MaN,

אגידו לי אנשים מישהו אולי יודע כמה זמן וכמה שאלות יש למבחן A+ 220-302 "מערכות הפעלה"? ואם יש בכולם כך?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

מה אתם יכולים לספר לי עליו? מה הוא סיפר/טען?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  4. Started by TermiNal,

סוף סוף הקטין בן 12! אבל זה לא אומר שאנלא טוב מספיק כדי ליהיות בצוות החדשות ;D. אחרי ההפתעות מהחברים והמסיבה אליה אני זז בעוד כחמש דקות, החלטתי לחלוק גם איתכם את היום המגניב 8) KK Thx

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by Guy King,

אני באתי עם מגן 70, בקושי למדתי (ניסתי, אבל הספר כ"כ משעמם שזה קשה להתרכז יותר מ-10 דקות) , הייתי עייף..ככה שבערך קיבלתי 90 :bigglasses: באמת נראה שמשרד החינוך אחרי ה-66 ממוצע של שנה שעברה (אם אני לא טועה) רצה להעלות את הציון הכללי, כך שעכשיו הממוצע בטח יהיה 80. ד"א, שאלה ראשונה - סעיף ראשון - התלבטתי בין "חופש העיסוק" לבין "הזכות לקניין" ובסוף רשמתי "הזכות לקניין". רק בזה אני לא בטוח. זה נכון?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by smootskin,

מה המצב חבר'ה,אני מתאמן באגרוף תאילנדי מס' שנים ולא מזמן התחלתי בנוסף ג'ודו/סמבו.כיוון שלא מצאתי ג'יו-ג'יטסו איכותי באשדוד והג'ודו לא מספיק בשביל עבודת קרקע, אני מחפש מישהו שיודע BJJ ברמה סבירה כדי להתאמן יחד ולאמן אחד את השני.מחפש שותף לאימוני ערב מאוחרים מאיזור אשדוד, אימוני עמידה וג'יו ג'יטסו/גראפלינג (קליל, בלי לרצוח אחד את השני).זמין לאימונים בין השעות 22:00 - 00:00, אולי אפילו טיפה מוקדם יותר, תלוי באותו יום.אשמח אם תיצרו איתי קשר כאן באשכול או בהודעה פרטיתאני בן 30אשדוד בלבד

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.zefrank.com/scribbler/ תיראו איזה אתר שולט!

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  8. שלום חבר'ה. יש לי 14 בקבוקים של אלכוהול בחדר, ועוד כמה בבית, מוודקות, וויסקים, ליקרים וכו'. אני רוצה להתחיל ללמוד לעשות שילובים (בלי קורס ברמנים), סתם שבאים חברים או לשתות לבד איזה שילוב טעים ונחמד ולא לדפוק סתם שוטים. יש איזה אתר, מדריך משהו בסגנון שיכול לעזור לי? נגיד אני שם באתר את רשימת הבקבוקים שלי והוא אומר לי איך ניתן לשלב ? תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by Decktor,

לא אל תדאגו לא הולכים לעשות סרט הוליוודי על זה מישהו פשוט ישב על המשחק שיחק את כולו והקליט את זה ואחר כך ערך את זה בשביל שזה יראה כמו סרט (לא רואים את הממשק וכו') לפי דעתי זה קלאסיקה אמיתית http://www.gamershell.com/download_12100.shtml דרך אגב האופציית הורדה הראשונה לא עבדה לי אז השתמשתי בשנייה (רוסיה) אני מנחש שזה בעייה בשרת של הולנד

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  10. זאת אומרת בלי השירה של המשתמטים ברקע רק את המנגינה.. אפשרי ? תוכנה שעושה תעבודה גם תספיק..

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by Green,

היי קיבלתי את הפלאפון החדש שלי עכשיו למי שיש אותו יש לי שאלה איך נועלים את המקשים? היה לי מהיום שאני זוכר את עצמי נוקיה ובסוני ה"תפריט כוכבית" לא נועל את המקשים תודה...

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  12. http://music.yahoo.com/promos/howardstern

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by Asaf.Y,

http://upload.shishlik.net/ תודה לכל מי שייעזור וייחתום.

14. מה אתם אומרים? לדעתי זה מאוד מאוד שימושי, הייתי רוצה אחד כזה [להכנס לשירותים, להדפיס ולקרוא קצת חדשות (מה שאני לא עושה בד"כ במחשב), ולבסוף לנגב].

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  15. זה מעשי? כמו MSCE? דבר נוסף: מה זה הקורס אירגון וניהול קבצים?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  16. אני שוקל לקנות מכשיר DVD שמקליט ורוצה לדעת שזה יהיה כדאי. האם קיימת האופציה הזו בממיר? האם לא, האם אפשר להתגבר על המגבלה הזו? תודה מראש.

17. Started by hellyeahmofo,

.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  18. http://www.justsayhi.com/bb/view2/countries עשיתי לפני כמה ימים בערך 40-30 ואין לי כח לעשות עכשיו. דווקא נחמד המשחק.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by elite group,

מישהו יודע אם מותר לבטל עסקה עד 14 יום גם אם התחייבתי בפון ?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  20. משהו יודע מתי יוצאת העונה השניה של אבודים,אם בכלל? משהו בכלל מכיר תסדרה?

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by פריאור,

8)אל תחשבו ששחכתי אתכם, פשוט.... אמ.. המחשב שלי שבק חיים, הוא נלקח לבית חולים(מה שנקרא, טכנאי), והטכנאי גילה שלמרות עודף הוירוסים, המחשב שלי שרוף, פשוט בגלל נפילת מתח שהייתה לנו לעיתים תקופות בבית.. וזהו... מה איתכם אנשים חכמים? סיימתי י"ב וכבר החופש משגע אותי..

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן אני לאדעתי לאיזה פורום זה שייך אז אמרתי הכי טוב כללי ושהמנהל יעביר (סורי) אמא שלי רוצה לקנות GPS לאוטו שלה עכשיו יש לנו את הפלאפון QTEK שהוא גם PPC אבל אמא שלי בחיים לא תסתדר עם PPC אז אני מחפש מקום שמוכרים מכשיר GPS לא שצריך להתקין תוכנה במחשב כף יד ולחבר לאנטנה מישהו מכיר אתר או חנות? תודה!

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by kfirlion,

ב-ksp אין, בקליק אין..... אומרים לי מקליק שיש מחסור ב-G5, למה, מישהו יודע משהו? עריכה: בנועה בדקתי ואכן יש להם במלאי אבל הם אמרו שהם מביאים את זה בשקית ולא בקופסא, מעניין למה???

24. Started by shloosh,

אני חווה איטיות מעצבנת באתר בזמן האחרון....שבוע שבועיים אני עם 014 על 2.5.... עוד מישהו מרגיש הבדל???

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  25. אני רוצה להעביר חלק מהחברים שלי בפייסבוק לקבוצה אחרת, שהיא לדוגמה לא תוכל לראות את הWALL שלי. איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים