כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
היי חברים לחלק מדגמי הארמור יש מאורר 230 בצד על החלון המאורר הוא שקוף ועם לדים (לרוב כחולים ) אני צריך את המאורר הזה ... ממש ממש ממש צריך.. מצד שני , יש לי בדיוק את אותו המאורר רק בצבע שחור ובלי לדים (גם של טרמלטק ) מישהו מוכן להחליף איתי ? (להזמין אותו מחו''ל זה פרוצדורה לא קטנה בישבילי , במיוחד שאני נוב בהזמנות ) צרפתי תמונה של המאורר המדובר... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם מישהו התנסה עם החנות MDK למצלמות דיגטליות? אני רוצה לקנות את המצלמה פנסוניק TZ5 בהתחלה חשבתי לקנות עם אחריות יבואן רשמי, שהוא יורוקום. אבל יש חוסר ליורוקום וכבר שבועיים אני מנסה להשיג ואין. אז ראיתי את המצלמה הזאת באתר של MDK התקשרתי אליהם והם נשמעים מקצוענים, מישהו קנה מהם? ואם החנות הזאת לא טובה, יש המלצה לחנות אחרת? תודה מראש, אריאל
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
נשבע לכם אני מתחיל לחשוד. אמיתי. יום שישי שמתי שירים במחשב ושכבתי על הספה אבא שלי שואל אותי משהו על המחשב אז אמרתי לו "עזוב תך מהמחשב המזדקן הזה..." נראה לי המחש נעלב כי ברגע שאמרתי מזדקן המחשב נכבה ונשרף הספק שמתי אחר.... ???
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
http://img31.imageshack.us/img31/4396/security2cz.jpg מצחיק.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום אנשים - מישהו מכיר במקרה איזה טריק לעשות Right Shift ל16 ביט (מוסיפים 0 משמאל) עם פחות מ16 מוקסים שמקבלים 16 כניסות של ביט אחד? לא עושים Shift של ביט אחד, אלא מספר מסויים של ביטים לפי הקלט
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
רוצה לסגור עיסקה האופציות: אלקו- טיטניום 35=3 כ"ס=29500 BTU בקירור וחימום טורנדו GOLD 38 תפוקת קירור 31000 BTU המחיר : הטורנדו זול בכ-1000 ש"ח זול יותר לעומת אלקו. על טורנדו אני מקבל 3 שנים אחריות ועל אלקו שנה. השמועות : אלקו יותר טוב ,יותר שקט. מה ידוע לכם? מה הייתם בוחרים? תודה
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי מספר שאלות על השרות הזה אבא שלי מעוניין לפתוח עסק בחול זהו אתר אינטרנט שמציא משהו ללקוחות והתשלום הוא ככל הנראה יהיה באמצאות פאיי פאל עכשיו הבעיה היא שהם לא עובדים עם ישראל יש איזו שהיא דרך למשוך כסף מפאיי פאל עם אתה נמצא בישראל? שמעתי שצריך לפתוח חשבון בנק במדינה שפאיי פאל עובד איתה ופשות לעשות העברה בנקאית בן החשבון בחול לחשבון שלו בארץ יש עוד דרכים?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע במקום עבודה שאין לאן להתקדם בו .יש עבודה במשרד הביטחון בתפקיד שעשיתי בצבא,אני נכנסת לשם דרך כח אדם ולא כעובדת מדינה. הבעייה היא שאני מתכננת לעשות פסיכומטרי פעם שנייה והעבודה במשהב"ט היא 5 ימים בשבוע ויהיה לי קשה לשלב,מצד שני זאת אולי דריסת רגל? חשוב לי לציין שכרגע אני עובדת 6 פעמים בשבוע וחשבתי גם על האופציה לבקש מהמקום הנוכחי לעבוד פחות ימים-אולי יתנו ואולי לא. אני ממש לא יודעת מה לעשות ואשמח לעצות=] נ.ב שאלות נוספות: 1. האם כשאני נכנסת למקום ממשלתי דרך כח אדם אפשר להתקדם? 2. יש אפשרות לעבור מהכוח אדם ישירות למשרד הבטחון לאחר זמן מה או שאין סיכוי?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר חלק מהחברים שלי בפייסבוק לקבוצה אחרת, שהיא לדוגמה לא תוכל לראות את הWALL שלי. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
לא בטוח שזה במקום: אני צריך שרת זול שיתן לי בסביבות ה100MB(הSVN שלי כרגע 3.4MB Smile ) ויתן לי גישה REMOTE דרך SSH/RDP/NX או כל דרך אחרת,כל מה שאני צריך זה שיהיה זול יהיה BANDWIDTH לא רע,אמין ושאני יוכל להריץ עליו SVNSERVE כדאי לספק לי ולחבר שלי גישה לSVN,כרגע הSVN הוא במחשב שמחובר לאינטרנט רגיל לכן לעשות CHECKOUT ממנו זה סיוט. אפילו לא צריך הרבה RAM או CPU(בUNITS או מה שזה יהיה) כי כל מה שזה יריץ זה SSH+SVNSERVE ועוד כמה שטויות בעתיד. למישהו יש פיתרון טוב יותר? חשבתי על SVN על GMAILFS אבל לא בטוח כמה טוב זה יעבוד. בבקשה אני זקוק לזה להמשך פרוייקט לא קטן שאני עושה. ראיתי אפילו HOSTING פעם לPYTHON ב1$ לחודש אבל לא נדמה לי שזה טוב. בבקשה תעזרו לי פה. תודה נ.ב.:השר…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
סתם משהו שמעניין אותי,האם הם נפתחים או שלא?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מזל טוב ושתזכה למצוות ושתחייה עוד כמה שחייתה עד עכשיו ! ;D
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג קצת את המחשב שלי (יש לי 512MB ראם DDR ואני רוצה להוסיף לו ג'יגה). עברתי קצת על המחירים באייבי ולמרות שסימנתי בצד Worldwide יש בהרבה: Ships to: United States, Canada וכדומה איך אני יכול לסנן את כל אלה?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני צריך לשכור דירה לשבועיים בסנט פטרבורג, או לחלופין אכסנייה, התקציב שלי לא גדול ואני רוצה למצוא אתרים או כל אמצעי אחר כדי לשכור שם דירה, התקופה המדוברת היא אמצע יולי, אשמח לכל סוג של עזרה בנושא. בתודה מראש לכולם, אופיר ישראלי.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כמו שכתוב האימייל שלי הוא סתם מילה שהמצאתי ואני רוצה לשנות למשהו יותר פשוט
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אתמול ראיתי מלא ניירות של זה בביצפר וניראה לי דווקא מגניב אבל לפי מה שהבנתי זה מלא סמים סיגריות ואלכוהול, ככה שאין לי הרבה מה לעשות שם... מישהו פה הלך לשם פעם ויוכל להגיד שגם אם אני לא מעשן/שותה אני יהנה שם ? ומה עושים שם בכלל ? ד"א : אין לי חברה.
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש מילה שמשמעותה שיגעון גדולה מישהוא פה יודע אולי את המילה הזו ועוד ביטוי ששכתי איך אומרים אותו משמעותו עליה(סיבה) למלחמה תעזרו לי בבקשה מי שיכול
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
-
קיבלתי תאריך גיוס 20.5 (מאי) מישהו יודע לאיזה חיל אני הולך? חשוב לי לדעת
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שידרגתי את החיבור שלי מ750 ל 1.5 . האם יש דרך שבה אני יכול שזה באמת נעשה?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב אך איני מעוניין בקניית מחשב קומפלט וגם לא בדרך שבו "מרכיבים" מפרט בחברות כמו אייבורי,KSP,אלוף המחשבים וכו'. אני רוצה לקבל קצת מידע לגבי הרכבת מחשב,אילו רכיבים צריכים להיות מתואמים ומסונכרנים אחד עם השני(איזה דברים צריך לקחת בחשבון,כיצד בוחרים כל רכיבלוח אם במהיריות שונות עם מעבדים ספציפיים,זכרונות מתאימים לעבודה וכו'). מי יכול לתת לי מענה/להפנות אותי לגורמים רלוונטיים?? תודה לכם חבר'ס
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מפרט מחשב לסבתא שלי לכלב הצולע שלי או לדודה עם החזה הגדול שלי למי איכפת למי אתם צריכים מפרט, תציינו למה המחשב אמור לשמש וזהו לא צריך עבודת שורשים לפני זה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לא מצאתי כותרת מתאימה אז ככה אני צריך רעיון לכיסוי עמוד בטון באמצע חדר איזה רעיון עיצוב מגניב
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-