עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yossi21,

האם יש אפשרות כלשהי לגשת לקבצים שנמצאים על שרת של אתר ממש ישן? הצלחתי קצת דרך wayback machine, אבל אני אשמח לשמוע אם יש עוד אפשרויות. האתר הזה היה פעיל לפני 10 שנים, ואני בונה על זה שהם לא העבירו את כל הקבצים מהשרת הישן לחדש. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. היי אני עושה סרט גדול לבית ספר במסגרת מגמת תקשורת, הסרט שאני מכין מורכב מסיטיואציות שהשחקן נכנס בהן לפלאשבאק. בהרבה סרטים שהשחקן נכנס לפלאשבק יש פייד מהיר ללבן ובום כזה (אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון) תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  3. Started by GGuyZ,

לא ברור מה הסיפור. אבל אני אשאל במקום אחר מה שכן אני מתנצל על חוסר תצומת הלב. קורה שלא שמים לב.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  4. Started by syclla,

איזה באסהה גם אתם שמת לב לזה?? מלא מחירים עלו שם !!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  5. אני רשום לGoogle Apps תחת הדומיין הראשי שלי. לאחרונה הוספתי alias לדומיין אחר שברשותי. כדי שאעבוד עם מיילים תחת הדומיין alias צריך להגדיר בו MX מסויימים וכך עשיתי. ASPMX.L.GOOGLE.COM. 10 ALT1.ASPMX.L.GOOGLE.COM. 20 ALT2.ASPMX.L.GOOGLE.COM. 20 ASPMX2.GOOGLEMAIL.COM. 30 ASPMX3.GOOGLEMAIL.COM. 30 ASPMX4.GOOGLEMAIL.COM. 30 ASPMX5.GOOGLEMAIL.COM. 30 האימייל עובד תקין - אני יכול לשלוח ולקבל מיילים, אבל בגוגל אפס כתוב: MX records setup validation failed זה מטריד ונראה "לא שלם" כשיש את ההערה הזו לחינם. הכל נעשה כמו שצריך ואני רואה שהמון אנשים קיבלו את השגיאה הזו מחיפוש בגוגל http://www.google.co.il/search?hl=&q=MX+records+setup+validation+failed&sourceid=navclient…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. לא מזמן גיליתי את האתר הזה ולא יכולתי שלא לשתף.. מקלידים את שם הזמר/השיר והאתר יוצר פלייליסט, פשוט וקל. בלי פרסומות ובלי טקסט מיותר. http://www.tubalr.com

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by avi2014,

אם אני פותח למשל אתר כמו יוטיוב של סרטוני מוזיקה זה יכול להיות בעייתי עם זכויות יוצרים? או בקיצור אם פתחתי אתר של וידאו קליפים(רק מוזיקה) יכולים לתבוע אותי?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  8. Started by אמיר יצחקי,

איזה לקנות וכמה זה עולה? הייתי הולך לסופר פארם אבל אני מתבייש ללכת לקנות קונדומים.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  9. Started by cateye,

מפעם לפעם אני שומע אנשים שלא טוב להם עם הביטוח וכו' ותמיד כששאלתי למה אתה לא עובר, התחילו כל מיני "תירוצים" : אין לי זמן...אין מקום טוב...מה? להתחיל לחפש אין לי זמן. רציתי לדעת איך זה לדעתכם?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  10. Started by LIOR42,

מחפש מוזיקת האוס על איזה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  11. טוב , יש לי כמה שאלות , למי שמבין בזה , או למי שפתח לאחרונה. אז ככה : 1) אני עוד חודשיים בן 18 ואני מתגייס עוד 5 חודשים בערך , אני יכול כבר לפתוח חשבון חיילים? או שאני יכול לפתוח רק צעירים? כי לא נראה לי יש לי כוח לפתוח עכשיו צעירים ועוד חודשיים לחזור ולפתוח חיילים. 2) שמעתי חברים שלי , שאומרים שאפשר לפתוח מספר חשבונות , במספר בנקים , וכך לקבל את המתנות מכולם ולסגור את כל החשבון פרט לאחד , אחרי חודשיים. ושזה לא עולה כסף לפתוח ולסגור חשבון. 3) למישהו יש מושג איזה מתנות מקבלים חיילים או צעירים ובאיזה בנק? (הממ , אל תגידו לי על מתנות שקיבלתם לפני שנה כי אני בטוח שהם התחלפו , אז רק אם מישהו פתח בזמן האחרון) תודה.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  12. אני יודע שנפתח תראד מקודם אבל פה אני רוצה להכין מאגר של פונקציות שימושיות לטיפול בטנ"מ(כגון מחסניות(אני יודע שזה ירד במיקוד אבל זה יכול לעזור),רשימות,עצים,תורים). אם אתם רוצים גם מערכים בכיף(ל3 יחידות הראשונות). אפשר גם בפסקל ובC (ובBASIC מי שעושה אם זה כבר לא נכחד)אני ינסה לתרגם בניהם. תודה

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  13. Started by yot,

בבקשה, אם אתם יכולים תפתרו את זה על דף, תיסרקו ותציגו כאן. צריך לפתור את זה עם הדלתא, ואני לא מצליח, תודה למי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  14. Started by Aviko,

לא מצליח לעלות תמונה אעלה בקרוב

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  15. האם הן משלמות פר לקוח? או תעריף חודשי קבוע? מה המחיר של סדרה ? ערוץ ?

16. Started by haim1440,

שלום רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה אתר שבו ניתן לצפות בשידורים ישירים (בעיקר ספורט1).

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  17. Started by בייגל טוסט,

http://www.collegehumor.com/video:1770138

18. Started by YAIR,

<צונזר.>

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  19. Started by J0HNiE,

שלום, long time no see אז ככה אני מחפש את השיר המפורסם שליווה את אמריקן פאי בכל הסרטים שלו (אם אני לא טועה).. אם אני לא טועה השיר הופיע בקטע שפינ'ץ (Finch) היה בג'קוזי עם אמא של סטיפלר (זה היה בסוף) אבל אני לא זוכר באיזה סרט בדיוק.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  20. Started by J0n1,

אני מתחיל ללמוד ספרדית ואני מחפש איזו סדרה טובה בספרדית שאני אוכל למצוא לה גם תרגום (משמע פופלארית גם בחול) מחיפוש נרחב בIMDB מצאתי רק זבל. הספרדים לא יודעים לעשות טלוויזיה או שלא חיפשתי טוב?

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  21. אחרי בוקר של בדיקות וטלפונים עם פסיכומטרי שונים מצאתי שמבחינה כלכלית (אנקורי 4200 ו EZ WAY 5000 ) רק אלו מתאימים והשאר זה ששת אלפים ומעלה ואני לא מתכוון להוציא כל כך הרבה.. שעות וסימולציות שניהם די דומים (EZ נותן טיפה יותר) אבל ההתלבטות היא בגלל שבכלל לא מצאתי חוות דעת על EZ בשום מקום ואני מתכוון מחר כבר להירשם ואני עדיין לא סגור בין ה 2 אז מבקש ייעוץ ...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by eegg,

המיקוד לבגרויות קיץ 2009 יצא כבר?

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  23. Started by aviram20,

אני מחפש כבר ימים ולא מצאתי רמז מי שמכיר את ברנאאוט פרדייס יש שמה מכונית שנקראת Rossolini Tempesta האם הדגם הזה נבנה על סמך רכב קיים או שזה סתם הכלאה ושרבוטים של היוצרים..? הפרצוף שלה מזכיר לי משהו מוכר ..

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  24. Started by shalomelbe,

פתחתי טוויטר ולא הבנתי בכלל מה עושים שם. יש אנשים מעניינים שאתם עוקבים אחריהם? (סליחה על ההצפה בנושאים היום, היתי רחוק מהמחשב מלא זמן :-) )

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.