כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=31&weekday=sat
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש בגוגל כבר שעתיים ועד עכשיו הצלחתי למצוא 3 מבחנים. מחר אני נבחן, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא קצת מבחנים לתרגול ...
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.google.com/webhp?complete=1&hl=en למי שעדיין לא התנסה בפלא הזה, הרשו לי להמליץ על Google Suggest. בהסתמך על חיפושים של אנשים אחרים מנוע החיפוש מנסה להציע מילות חיפוש נפוצות. עובד גם בעברית. התחילו להקליד מילת חיפוש ומייד תקבלו רשימה של מילות חיפוש וצירופים נפוצים. בנוסף תוכלו לראות את מספר התוצאות שיתקבלו לחיפוש וכך להעריך את התוצאות. בעזרת העכבר ניתן לבחור מהרשימה ולבצע את החיפוש המוצע. ניתן גם לגלות דברים מעניינים על החיפושים שאנשים עושים. כאן רשמתי את המילה "רכבת" וקיבלתי רשימה של הצעות. אני חושב שחלק מההצעות גובלות בקריאת מחשבות. ופה המילה "סקס". תראו מה אנשים מחפשים - "סקס בחינם", נו באמת.
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
**************** למה זה כן עובד: http://www.gptresources.com/forums/i...showtopic=8813 ** התשלום הוא ב 15-20 אז אין לכם ממש מה להפסיד ולנסות (צריך מינימום 10 דולר) *מה עושים? נרשמים לאתרים שונים ואז כשמסיימים לוחצים DONE אם סיימתם זה יקבל את זה ואז אם הכל מאושר זה יעבור אליכם. בהצלחה. חובה אימייל ב HOTMAIL או YAHOO.. __________________
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
היי. שכרתי דירה חדשה. מוסיף תמונה של ״חור״ שיש בצנרת מתחת לכיור. לחור הזה היה מחובר מין קונוס חלול. מוסיף תמונה שלו גם כן. האם החור הזה הוא בשביל צינור ה-output של מכונת כביסה / מדיח כלים, או שמא זה חור לאוויר, וחייבים להשאירו פתוח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 10.5k צפיות
-
-
לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה בישביל האשכול הזה. אני רוצה לדעת אם קיימת בפניי האפשרות הזאת: נגיד עכשיו ונשרף לי הכרטיס מסך (3 שנים אחריות): יש לי אפשרות להוסיף כסף ולשדרג למשהו יותר טוב?!
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
נגיד כמה מביא מי שניחש את כל ה15,14,13.... ברור שזה משתנה כל פעם אבל בערך
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
זה שיר היפ הופ (או ראפ...) שיש לו קליפ מצוייר ורואים בו אנשים עם ראשים גדולים וגוף קטן. בזמן האחרון מראים אותו הרבה ב - MTV... בבקשה עזרו...
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
האם כבר צפיתם בקליפ המדליק הזה של Major Lazer, שנוצר בידי סטודיו Method Design, בהתבסס על תוכנת ה-Houdini FX (ובהתבסס על תנועות של רקדנים אמיתיים שהוקלטו באמצעים טכנולוגיים מותאמים), ועם הרבה מאוד כוח עיבוד, אנחנו מנחשים:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות כלשהי לגשת לקבצים שנמצאים על שרת של אתר ממש ישן? הצלחתי קצת דרך wayback machine, אבל אני אשמח לשמוע אם יש עוד אפשרויות. האתר הזה היה פעיל לפני 10 שנים, ואני בונה על זה שהם לא העבירו את כל הקבצים מהשרת הישן לחדש. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני עושה סרט גדול לבית ספר במסגרת מגמת תקשורת, הסרט שאני מכין מורכב מסיטיואציות שהשחקן נכנס בהן לפלאשבאק. בהרבה סרטים שהשחקן נכנס לפלאשבק יש פייד מהיר ללבן ובום כזה (אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
-
-
-
אני רשום לGoogle Apps תחת הדומיין הראשי שלי. לאחרונה הוספתי alias לדומיין אחר שברשותי. כדי שאעבוד עם מיילים תחת הדומיין alias צריך להגדיר בו MX מסויימים וכך עשיתי. ASPMX.L.GOOGLE.COM. 10 ALT1.ASPMX.L.GOOGLE.COM. 20 ALT2.ASPMX.L.GOOGLE.COM. 20 ASPMX2.GOOGLEMAIL.COM. 30 ASPMX3.GOOGLEMAIL.COM. 30 ASPMX4.GOOGLEMAIL.COM. 30 ASPMX5.GOOGLEMAIL.COM. 30 האימייל עובד תקין - אני יכול לשלוח ולקבל מיילים, אבל בגוגל אפס כתוב: MX records setup validation failed זה מטריד ונראה "לא שלם" כשיש את ההערה הזו לחינם. הכל נעשה כמו שצריך ואני רואה שהמון אנשים קיבלו את השגיאה הזו מחיפוש בגוגל http://www.google.co.il/search?hl=&q=MX+records+setup+validation+failed&sourceid=navclient…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
לא מזמן גיליתי את האתר הזה ולא יכולתי שלא לשתף.. מקלידים את שם הזמר/השיר והאתר יוצר פלייליסט, פשוט וקל. בלי פרסומות ובלי טקסט מיותר. http://www.tubalr.com
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני פותח למשל אתר כמו יוטיוב של סרטוני מוזיקה זה יכול להיות בעייתי עם זכויות יוצרים? או בקיצור אם פתחתי אתר של וידאו קליפים(רק מוזיקה) יכולים לתבוע אותי?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
-
מפעם לפעם אני שומע אנשים שלא טוב להם עם הביטוח וכו' ותמיד כששאלתי למה אתה לא עובר, התחילו כל מיני "תירוצים" : אין לי זמן...אין מקום טוב...מה? להתחיל לחפש אין לי זמן. רציתי לדעת איך זה לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
טוב , יש לי כמה שאלות , למי שמבין בזה , או למי שפתח לאחרונה. אז ככה : 1) אני עוד חודשיים בן 18 ואני מתגייס עוד 5 חודשים בערך , אני יכול כבר לפתוח חשבון חיילים? או שאני יכול לפתוח רק צעירים? כי לא נראה לי יש לי כוח לפתוח עכשיו צעירים ועוד חודשיים לחזור ולפתוח חיילים. 2) שמעתי חברים שלי , שאומרים שאפשר לפתוח מספר חשבונות , במספר בנקים , וכך לקבל את המתנות מכולם ולסגור את כל החשבון פרט לאחד , אחרי חודשיים. ושזה לא עולה כסף לפתוח ולסגור חשבון. 3) למישהו יש מושג איזה מתנות מקבלים חיילים או צעירים ובאיזה בנק? (הממ , אל תגידו לי על מתנות שקיבלתם לפני שנה כי אני בטוח שהם התחלפו , אז רק אם מישהו פתח בזמן האחרון) תודה.
-
אני יודע שנפתח תראד מקודם אבל פה אני רוצה להכין מאגר של פונקציות שימושיות לטיפול בטנ"מ(כגון מחסניות(אני יודע שזה ירד במיקוד אבל זה יכול לעזור),רשימות,עצים,תורים). אם אתם רוצים גם מערכים בכיף(ל3 יחידות הראשונות). אפשר גם בפסקל ובC (ובBASIC מי שעושה אם זה כבר לא נכחד)אני ינסה לתרגם בניהם. תודה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
בבקשה, אם אתם יכולים תפתרו את זה על דף, תיסרקו ותציגו כאן. צריך לפתור את זה עם הדלתא, ואני לא מצליח, תודה למי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
-
האם הן משלמות פר לקוח? או תעריף חודשי קבוע? מה המחיר של סדרה ? ערוץ ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-