כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
שמעו... אני גר ברמלה...צריך להגיע לבית הספר אורט סינגאלובסקי שנימצא בדרך הטייסים בתל אביב (ליד יד אליהו) מהי הדרך הכי זולה להגיע לשם? מישהו לומד בבית הספר הזה פה?...כי יש לי כמה שאלות בשבילו תנו את כל הדרכים (כרטיס חופשי חודשי....עד איפה אני מגיע...מה אני לוקח...איזה קו, חברה...) תודה
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
טוב חסכתי בערך 600 דולר, עכשיו בחופש אני טס לקנדה לחודש, השאלה היא מה לקנות? אני כבר מתוסבך חחח..... בהתחלה חשבתי על Xbox360, אחרי זה אולי כ.מסך חזק + מערכת קירור מים, אחרי זה אולי MacMini,לבסוף חשבתי בכלל להשאיר כסף אצל דודים שלי ואז שיצא PS3 הם יקנו לי אותו וישלחו אותו לארץ עם העודף =\ ולבסוף הסתבכתי כבר חחח אז מה אתם מציעים? אני לא יודע כבר מה לקנות, אז מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות? * בבקשה בלי תגובות כמו, תתרום לי ווכולי... וכן פתחתי פעם קודמת נושא והוא לא ממש עזר לי להחליט.
-
- 24 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה.. :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
טוב! אז בקרוב יהיה לי 1400 ש"ח .. וחשבתי על כמה דברים שכדי לקנות.. או מחשב חדש [כבר ביקשתי פה מפרט] או לקנות כמה דברים או לקנות IPOD 4 32GB ב"דברים" שאני רוצה לקנות הם Wow battle chest, WOW wotlk, Wow cataclysm Razer DeathAdder או Abyssus + Razer arctosa או Black widow + Razer Carcharias + כרטיס 60 יום לWOW ושוב, או לשמור את הכסף למחשב חדש או להשתמש בכסף לקנות דברים אחרים ולחסוך בצד למחשב. תמיד אני נדפק עם ההחלטות הקשות נו, אז מה דעתכם? או אם כדי בכלל ציוד אחר אז גם תתנו את דעתכם [אני לא מבקש המלצה =]
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחר להעביר שיעור בנושא רשתות ואני חייב את הקול של החיוג האנלוגי הישן. חיפשתי ולא מצאתי בשום מקום... אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה!
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
can some1 give me the roadmap of amd and intel for 2003Q1 and Q2?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב דחוף את השיר של יהודה פוליקר מיליון פחדים אם מישהו יכול להעלות את השיר לפה או לישלוח לי בפרטי אם אסורר אז תודה אני פשוט חייב את זה להיום עד 11
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
ראיתי מן דבר כזה באינטרנט , אם אני לא טועה דרך אתר "נענע" שזה כמו מונה כזה וזה סופר את הימים שנשאר למלווה או סתם סופר ימים לאחור .. (במקרה אני צריך את זה למלווה).. ואני מחפש את זה בנרות. אם מישהו בבקשה יודע על מה אני מדבר ויכול לתתת איהשהו לינק או משהו אני אשמח מאוד.. תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הוטלה עליי השנה משימה בבית הספר , פרוייקט הגמר - להכין סרט קצר באורך של עד 15 דקות. אני עושה את הסרט עם עוד 3 חברים כאשר אני העורך מביניהם..אך בכל זאת,לאף אחד מהם לא היה רעיון הגיוני לסרט נחמד. אשמח לקבל מכם הצעות לסרטים(תכתבו את הרעיון שלכם אפילו בשורה ,שתיים..אח"כ ננפח את זה ) לצערי אין לי מה להציע בתמורה לרעיונות שלכם חוץ מלאפשר בסופו של דבר להוגה הרעיון לראות את הסרט המוגמר. תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 37.6k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי צריך לקבל מהעבודה שלו רכב חדש ויש לו בחירה בין שני דגמים, SUZUKI LIANA GLS אוטומט או אקסנט פמילי GL 1.5 גיר אוטומטי 4 דלתות מודל 2005 תודה מראש על התגובות !
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לבנות מעין מכשיר שיש לו שתי כניסות ויציאה אחת של סאונד. אני רוצה שבכל כניסה יכנס מכשיר סי די. הפעולה שאני רוצה שהמכשיר יעשה זה שיהיו בו 2 כפתורים. אם אני לוחץ על כפתור אחד הסאונד שנכנס מכניסה 1 יצא מהיציאה לאוזניות או למכשיר אחר. אם אני אלחץ על הכפתור השני הסאונד המכניסה השנייה יצא מאותה יציאה. זה כמו במיקסרים עם כפתור הcue למי שמכיר. צירפתי שירטוט שינסה להבהיר למה אני מתכוון. אני מקווה שיש בינכם אנשים שמבינים באלקטרוניקה כזאת שהיא, לפי דעתי, ממש לא מסובכת
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הייתי מעוניין לקבל מספר אחד של 6 או 7 ספרות עם ססמא לפרטי. אני פשוט מעדיף אחד קליט אין לי שום מספר עכשיו. לא האקינג לא כלום רק עם למישהו יש. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש בכתובת הזאת סרטו פלאש שאותי אישית קרע מצחוק מישהו יכול רק להגיד לי איך קוראים לשיר זה אמור להיות של ארה http://stage.co.il/s/290169#top
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש את הטרייל הנ"ל: http://a772.g.akamai.net/5/772/51/1373e4e8b18d05/1a1a1aaa2198c627970773d80669d84574a8d80d3cb12453c02589f25382f668c9329e0375e8178af967e03faf187bef64d63baedd52c02489fb72e153bf23/underworld-tlr_dl320.zip לסרט UNDERWORLD. זה לאיכות MEDIUM של הטריילר מי שרוצה באיכות גבוהה יותר יכול להוריד מהעמוד הזה: http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/underworld/ השיר מתחיל בדקה 1:52 בקטע שהיא קופצת מהבניין. מה שמו של השיר הזה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
קוראים לשיר la la la ואמרו לי שהוא של דיאנה קים או קין משהו כזה זה שיר מועדונים יפה בסגנון היפ הופ יש אותה כמעוט כל מסיבה תודה.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני צריך כתבה אני לא יודע איפה כתבו אותה (וואלה , ווינט , אן אר ג'י וכו'...) הכתבה על גבר בן 50 שנפצע באורך אנוש מנפילת לבנה על ראשו מיום רביעי שעבר בתאריך 13.9.06 קוראים לבנאדם מרקו חיים (הוא דוד של אמא שלי =\ הוא נפטר כבר) תודה למי שימצא אתרים שיכול להיות בהם את הכתבה: www.walla.co.il www.nana.co.il www.ynet.co.il www.nrg.co.il מי שמכיר עוד שינסה למצוא , תודה =]
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי מחר דינמיקה קבוצתית במסגרת הגשת מועמדות לחברת הייטק ואחד הדברים זה נאום לפני קהל. אני צריך לנאום במשך כמה דק' ואין לי מושג אפילו על מה. יש אולי למישהו רעיון ואולי איזה נאומון מוכן או מכיר מקום כלשהו ממנו אני אוכל לקחת נאום או אפילו רעיון כלשהו?? תודה לעוזרים.
-
אז ככה זה של הצפרדע הכחולה הזו שעושה בימ בים בים בההההההההה יש את זה בפלאפונים ועשיו יצא לזה טראק יפה של הסרט השוטר מברלי הילס עכשיו רציתי לדעת אם תוכלי לעזור בלאתר את שם שיר תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
טוב השיר הזה לא ידוע הוא מלפני 4-2 שנים ככה שר אותו גבר והשיר הוא על מישל ואני חושב שאחת השורות בפיזמון הולכות ככה : michel...... what im gonna do with you michel ........... וככה זה ממשיך אני מחפש אותו כבר הרבה זמן וחשבתי שאולי יש סיכוי שאחד ממכם ידע ....... נ"ב אם אתם מכירים איזה אתר או שניים שאפשר לכתוב שורה משיר והוא יתן לך את הטקסט ואת השם של השיר והמבצע זה גם יעזור ..... תודה רבה מראש !!
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
היום בין השעות אחד וחצי לשתיים בצהריים היה את התוכנית של ירון אשבל ברדיוס 100FM והיה שם שיר משנות ה80 שהוא ניגן, אני לא זוכר כלום מהשיר הזה כרגע חוץ מזה שהייתה בשיר זמרת ששרה בפזמון מילה אחת שאני זוכר שזה "שרלין שרלין"... או משהו כזה אבל עם המילה הזאת. אחרי שהשיר הסתיים ירון אשבל הקריא איזה מייל ששלחו לו שאיזה מישהו אמר בו "למה אתה לא אומר את השמות של השירים בלה בלה בלה..." אני יודע שבקושי יש פה מידע אבל יכול להיות ומישהו פה מכיר את השיר או שמע היום במקרה את התוכנית שלו תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשניי הטריילרים שראיתי יש את אותו השיר אפ מישהוא מכיר אותו בבקשה תציינו את שמו. הנה קישור לטריילר האחרון: http://movies.apple.com/movies/miramax/sin_city/sin_city-tlr_m480.mov היום ראיתי את הסרט בקולנוע זה פשוט אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בחיים שלי הכל בו מושלם!!! אתם מוזמנים גם לתת תגובות על הסרט (מי שראה)
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה, אחרי שנפלתי מהמיונים במודיעין התגייסתי ככלל צהלי בלי לדעת לאיזה תפקיד אני מיועד. אני אמור לראות קצין מיון בשבוע הקרוב, הבעיה היא שאני לא יודע לאיזה כיוון לפנות.. אני רוצה תפקיד מעניין, מאתגר, שאני אשכרה ארגיש שאני עושה עם עצמי משהו בצבא. אם התפקיד שווה את זה לא אכפת לי לישון בבסיס כל השבוע ולחזור סופש"ים. יש לציין שכרגע אני שואף גם לצאת לקצונה ואני לא פוסל חתימת קבע. אני פונה אליכם כדי לקבל המלצות לתפקידים מעניינים שכדאי לבקש אותם, בבקשה תעלו פה כל תפקיד טוב שעולה לכם לראש, רצוי כמובן גם תפקידים שיוכלו לעזור לי בעתיד ( כאלה שיש להם דרישה גבוהה בצבא או כאלה שיכולים לתרום באזרחות ). תודה
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, יש לי עבודה להגשה לבצפר ואני בחרתי לעשות על השוואה בין תומקאר לרכב רגיל,ואני מכניס לעבודה גם סקר מה צעירים מעדיפים יותר. הייתי מאוד רוצה שתעזרו לי בענק ותענו על הסקר,בנוסף היה ממש נחמד עם תגיבו למה ומדוע. ממש תודה למי שעונה ועוזר.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן חברים, בלי נדר בחודשים יולי/יוני אני מתכנן לטוס עם חברים למזרח לתקופה לא ידועה.. כל מי שעשה טיול בסגנון הזה יעזור לי מאוד בעצות/טיפים/אתרים/ציוד וכו' כל תשובה תתקבל בברכה! תודה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-