עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. התחלנו השנה ללמוד בעע שחכתי את השם זה עם האוטומטים והעיגולים והחצים קיצר בשיעור הראשון עשינו את התרגיל של להעביר את הזאב הכבשה והחסה מצד אחד של נהר לצד שני שאסור להשאיר את הכבשה עם החסה ואת הזאב עם הכבשה שיעור אחרי זה תקעה לנו בחן כי היא אישה רעה מאוד והייתה השאלה כדלקמן אב ושני בנים נמצאים בצד אחד של הנהר ובידיהם סירה רעועה שיכולה לסחוב את האב בן אחד או את שני הבנים אוקי אז צריך לפתור את זה שזה דיי בדיחה ולתת דוגמא למצב מלכודת (מצב השקול ללהשאיר את הכבשה עם החסה או את הזאב עם הכבשה) אז אמרתי לה שאין לשאלה הזו מצב מלכודת אז היא אמרה סתום את הפה אתה טיפש ואז בסוף השיעור פתרנו את השאלה והיא החליטה שהמצב מלכודת זה כשעולים לסירה האב ובן ואז הסירה קורסת וקפוט לפי דעתי זה ממש מ…

• 64 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני מעוניין ליקנות "לונגים" (אלה שזהורים באולטרה,אבל לא חייב) באזור רחובות\אשדוד,שלא יהיה יקר מעל 100 שקל ללונג זה לא מקובל. אני מעוניין במידות של קיר ושל חצי או אפילו בפחות! תודה,חד שמח וצום קל. ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by R0ck,

;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  4. Started by MasterOr,

זה החדש שנכנס לסלקום.. רציתי לדעת אם אני יכול לשים בפלאפון הזה אייקונים כי לא הצלחתי בשום מקום וה cellcom cellcom הזה במסך מעצבן אותי.. ניסיתי גם אייקון ריק דרך ג'וני וואפ לא הלך...

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  5. ברצוני לאחל לכולם צום קל וגמר חתימה טוב.

• 16 תגובות
    • 975 צפיות
  6. Started by Eternal Bliss,

מזל טוב פבל המבין יבין

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by roeiw,

צריך מישהו שמבין טוב בהאוס וטראנס

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  8. Started by Bessmertniy,

זה רק אני או ש techtv הפך בכמה חודשים האחרונים להיות חרא של ערוץ בלי שום תוכן מעניין התוכניות היחידה הנורמלית שם היא screensavers אבל גם היא ממוחזרת ולא מראים כבר את השידורים החדשים איפה נעלמו techlive xplay והתוכנית הזאת עם כל הגדגטים הכי חדשים (לא זוכר את קוראים לה) ואפילו call for help המעפנה . עכשיו יש שם תוכניות ישנות יבשות ומשעממות!!! צריך לעשות בקשר לזה משהו נשארי ב yes המחורבנים האלו רק בגלל הערוץ הזה כי היה שם תוכניות נחמדות עכשיו הכל זבל , ומיחזור.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by nice-1,

www.purevolume.com/STANGA להקה של חברים, מתחילים לגדול, תכנסו, תשמעו, תהיו לי בריאים.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by אוריפ,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2980625,00.html אומנם אין שם טעויות מחשב מפגרות ששמתי לב אליהם, אבל עדיין, עוד תלונות... אני רואה שזה טרנד בקרב אתרי האינטרנט - להתלונן על אתרי מחשבים...

11. אוייי, פשוט גאוני, פשוט גאוני. אני נחשפתי לדבר המטורף הזה רק השבוע ואני מבטיח לאלו מכם שאינם מכירים את הדבר המטמטם הזה, תתמכרו במיידית! מדובר בוופלים תמימים למראה - מאחסנים אותם בקירור, מכינים לכם ככה קפה נמס, פותחים ת'אריזה, שולפים מטמטם קטן אחד ונוגסים שתי נגיסות קטנות בכל אחד מצידי הוואפל, כשכל אחת מהנגיסות נגדית לשניה. טובלים קצה אחד בקפה שלכם ושואפים קלות את הקפה, דרך הוואפל, באמצעות הקצה השני, במהרה תרגישו שהוואפל נמס לכם ביד, בדיוק ברגע הזה, השליכו אותו לפה שלכם ותהנו מטעם פשוט מטמטם. יש לדבר הזה הרבה מאוד חיקויים, אבל זה פשוט עובד, עובד כמו גדול והטעם... משוווווווווווווווווווווווווווווווו. יעשה לכם ת'בוקר. מומלץ בחום!!!

• 47 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Alter Bridge - One Day Remains שוב אני מציק לכם עם מוזיקה חדשה ויפה (למי שאוהב את הסגנון שאני אוהב... לא יודע אם הם להקה חדשה למרות שראיתי בפעם הראשונה אתמול קליפ שלהם אז אני מניח שהם חדשים. יש להם סולן עם קול ממש יפה והגיטריסט שלהם נראה ממש דומה לגיטריסט של CREED (אולי זה באמת הוא). מתופף חזק והרבה שירים יפים. הגיטריסט גם עושה הרבה קול שני. הם די מזכירים לי את AEROSMITH מישום מה.. דיסק מגניב לאללה אני ממליץ לשמוע קודם את רצועה 3. ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ..... גם 4 מדהים. הם עושים שמה שילוב של שני קולות ממש יפה ברצועה הזאת בפזמון. תהנו אחי היהודים.. (WTF DID I SAID ?!? ) :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by PhP dUdE,

שלום,אחרי באן ממושכח של חודש חזרתי,והחלטתי לשנות את דרכי,מעכשיו בלי יותר נושאים טיפשיים וקללות מעכשיו אני ילד טוב ;D

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by dotans75,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2976520,00.html קראתי את הכתבה שנותנת מפרט מומלץ למחשב מולטימדיה ונגמר לי האויר. אין לי מילים חוץ מלספר שהם שוקלים להמליץ גם למחפשי רכב שני למשפחה לצורך נסיעות קצרות על מרצדס דגם M.

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by BURTON,

חבורת חובבנים שלא מבינים מה הם כותבים כתבה של נוביות לשמה http://www.nrg.co.il/online/10/ART/785/982.html זה מה שקורה כשממנים את הבן של הבוס להיות כתב במשהו שהוא לא מבין בכלל סתם עשו של רע ל-KSP. אני הייתי תובע על הוצאת דיבה ועל טימטום WTF? ואני חשבתי שמדובר במהירות : דרך אגב תודה לאיתי סימון כתב החדשות שלנו על הלינק

• 126 תגובות
    • 8.9k צפיות
  16. Started by kurush,

אני מחפש עבודה בתחום ה-IT בתור מנהל רשת (Sysadmin) או מנהל מסד-נתונים (DBA) בפלטפורמת Oracle או SQL Server. אני גם "פריק" מחשבים מגיל צעיר כולל תכנות בפסקל בגיל 13, כתיבת דמואים (מישהו זוכר את המונח?), ועסקתי בפיתוח אפליקציות ווב וניהול מסדי נתונים בצבא. אם מישהו כאן מחפש או מכיר מישהו שמחפש עובד באחד התחומים, אשמח אם יצרו איתי קשר לפרטי או לסיקיו 16353527. תודה, שי

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. ראיתי באיזה פרסומת על זה, וגם חבר סיפר לי על הספר.. אבל אני לא זוכר את שם האתר שממנו מזמינים, מישהו יודע במקרה? ??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  18. Started by dbx22,

מה ההבדל בין גיטרה חשמלית וגיטרה בס? ועוד שאלה: האם הגיטרות שעולות 300 שקל פלוס מינוס של RIO במכרזים, שוות משהו? קניה שלהם זה לא זריקה של כסף? מחכה לתשובות, תודה

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by A1eX,

היום ב12:00 בלילה...

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  20. אני גיליתי לפני כמה זמן שאני חולקת יום הולדת עם אחד הרוצחים הכי מפורסמים בארה"ב - ג'פרי דאהמר, הראפר נוטוריוס BIG, המדען הסובייטי והפצפיסט אנדריי סחארוב שהתנגד בפומבי להתחמשות הגרעינית, ראש הממשלה ה-1 באירלנד מהמין היפה ועוד כל מיני שחקנים עתיקים. תוכלו לבדוק עובדות לגבי תאריכים ספציפיים באתרים הבאים: http://www.deadoraliveinfo.com/dead.nsf http://www.born-today.com/ http://www.findagrave.com/

• 41 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by harry,

יש לי קובץ וורד של 2 מגה , איפה האתר הכי טוב לאכסן בו את זה שהיה אפשר להוריד??? אבל לא שיימחק אחרי יומיים בבקשה תעזרו לי דחוף!

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  22. Started by ZorD,

שלום לכולם. הייתי בחופשה קצרה מאז יום שבט והיום כשחזרתי שמעתי על שביטה כללית על החלפת השעון קיץ לשעון חורף ועוד... מישהו יכול להגיד לי האם היום בשעה 12 בחצות מחליפים את שעון הקיץ לשעון חרף? ואם אפשר גם אז על מה בידיוק תשפיעה השביתה הגדולה מחר? (תחבורה, בתי ספר, וכו"?) אני לא נימצא שלושה ימים ותיראו כמה דברים קורים.

• 11 תגובות
    • 663 צפיות
  23. כן זה מפגר , אבל מצחיק [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

בחדר שלי אין ביכלל קליטה בפאלפון! זה מה זה מעצבן!!! מה אני יכול לעשות בישביל שיהיה לי קליטה? (יש איזה סיכוי ליתקוע בפאלא אנתנה של איזה רדיו? ???) אגב מדובר ב אלפא פי (זיין) 8

• 10 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. Started by drumtroll85,

מישהו יודע איך קוראים לחברה שמספקת לך כתובת למשלוחים בארה"ב ואז שולחת את זה לארץ? הייתי פעם באתר שלהם, אבל שכחתי את הכתובת... תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים