עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ofir,

איך אפשר לשים גיף במצגת אבל שיתפעל כמו גיף זת'ומרת ינוע?. ???

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  2. אני צריך תוכנה שבלחיצה אחת תבצע לי SAVE AS PDF תעלה את הקובץ לרשת ותספק לי קישור TINY URL. למישהו יש רעיונות?

3. תביאו לי אתר שמראים שם ערוץ 22 ו10 או אחד מהם

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  4. יותר מחודשיים אחרי שהתקבל השאלון שלי באתר חמ"ן ונרשם לי שאני מועמד לשחקים קבלתי הזמנה ל"יום מיון ליחידה מיוחדת במודיעין". האם זה שחקים? אם לא, מה זה? אם כן אשמח אם מי מכם שהיה במבחנים של שחקים יתאר פה את הנושאים בבחינות השונות ויביא דוגמאות פרטניות שיכולות לייצג את אופי השאלות. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. המשך הבחינה... מה דעתכם? חוויות !!! :s05: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  6. Started by OmerS,

מישהו יודע?

7. אני מביא מוצר לשליח ומשלם על המשלוח השליח הולך לכתובת שנתתי לו ולוקח את המוצר שאני אמור לקבל ואת הכסף שמצורף למוצר שאני מקבל לאחר מכן השליח מגיע אליי ונותן לי את המוצר והכסף שהוא לקח מהאדם השני. קיים כזה...אני רק לא יודע כמה בערך עולה ואיפה יש את זה ואיך בדיוק זה נקרא...

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  8. שלום לכולם אשמח לקבל לינקים לשידורי טלויזיה באינטרנט הכוללים גם ערוצים ישראליים כדוגמת האתר הבא : http://tv.coolsite.co.il/radio.php?radio=16 תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  9. Started by klayton,

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  10. Started by cozmo,

שלום, שמתי לב להפרשי מחירים של 700-1000 ש"ח בין מפרטים זהים בין חנויות כמו (KSP איבורי) לבין חנויות אחרות. המחירים ב- KSP ואיבורי הם באופן עקבי זולים ב- 30% ממפרטים זהים של חנויות אחרות. מישהו מוכן בבקשה את פשר ההפרש, איך יכול להיות הפרש כזה בין הצעות מחיר של חנויות שונות. יתכן שחנויות אלה מוכרים מוצרים מסדרות ייצור דפוקות\מוצרים מחודשים וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  11. Started by nehmia,

המממ זהו...כן או לא?

12. חחח אחד הסרטונים המצחיקים!!

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  13. Started by Miyota,

שלום יש לי מיני דיסק Mz -N505. הדגם הזה מגיע ללא סוללה נטענת.. הבעיה היא שהלכתי לחפש ואין אף מקום לא מוכר סוללה נטענת בודדה. כולם מוכרים את החבילה של 4 סוללות כולל מטען. הבעיה היא שה4 סוללות עולה 70+ שקל. אין לי מה לעשות עם 4 סוללות ניטענות במיוחד שהמיני דיסק יכול להטעין. אז מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות סוללה נטענת חיפשתי ולא מצאתי. אם מישהו יודע באיזור ב"ש זה יהיה מעולה תודה... ואם מישהו רוצה למכור סוללה אני מוכן לקנות.. תודה

14. כותרת

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  15. Started by pure perfection,

מה קורה ?? משהו מוזר לי עם העניין הזה , בעבר שילמתי 180 ש"ח .. היום אני עצמאי ולוקחים לי כל חודש 287 ש"ח , לפי מה שהם אומרים לע משכורת 2900 ברוטו זה הגיוני ??? ממה שאני יודע על משכורת 8000 ברוטו לוקחים 300 ש"ח בחודש ..

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  16. Started by the king2006,

^^^^ השאלה בכותרת מישהו מכיר תוכנה שאפשר להפוך קובץ וידיו RMVB ל AVI חיפשתי ולא מצאתי תודההה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  17. אהלן אני מתאר לעצמי שפתחו פה הרבה נושאים כאלה רציתי להתייעץ איתכם אני לא מכיר כל כך הרבה אנשים שמתעסקים עם ספקיות ותשתיות וכל זה אני ב-012 ובהוט ואני מרוצה למרות כל מה שאומרים שב-012 חוסמים פורטים וכל זה (אצלי האמת שלא חסום אני מוריד על המקסימום באמצע היום עם יוטורנט..) פעם זה היה לי חסום התקשרתי ואחרי כמה זמן ראיתי שדווקא זה כן מוריד לי בצהריים גם תקלות אין הרבה וגם אם יש פעם בחודשיים זה ממש לא קריטי לי בכל מקרה ב-012 נגמרה לי ההתחייבות ומהוט אני לא יכול לצאת למה זה מין דיל עם הטלפון והכל וממש משתלם (וגם לא נגמרה עדיין ההתחייבות) אני על 3 מגה והתקשרתי ל-012 ולהוט והם אמרו לי דבר כזה 012: הם נותנים לי 4 חודשים ראשונים עם המחיר שאני משלם היום (25 ש"ח) וה-20 חודש…

18. Started by wooper,

היי אני רוצה להוציא כרטיס אשראי בין לאומי איך אני עושה את זה? חשבתי על מסטרקרד תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  19. Started by napoleon45,

היי הנה הגיגים מעניינים למדי בקשר ל - 4K באספקטים שונים. הן ובעיקר בהקשר של טלויזיה והן של גיימינג ובכלל. מומלץ כחומר למחשבה - https://www.youtube.com/watch?v=VxNBiAV4UnM

20. שלי: 1)יואב 2)DXT 3)אני

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  21. בעוד פחות משבוע ייפתח האירוע הטכנולוגי הגדול בעולם, אך האווירה השנה שונה בתכלית משנים עברו כאשר המחסור החמור בשבבי זיכרון וההתמקדות האובססיבית של ענקיות הטכנולוגיה בבינה מלאכותית דוחקים את הצרכן הפרטי לשוליים ומאיימים על השקות החומרה המצופות ביותרלכתבה

22. אם כן והדולר ירד נגיד ל4... זה יהיה משמעותי במחיר של החלקים?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  23. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3683005,00.html

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.