כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
שלום .. תגידו להסתדרות המורים יש הנחה על הכרטיסים ?? תודהה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
מישהו יודע את המיקום המדויק, ואיזה מופעים יש שם בדיוק, באיזה צורה, כמה עולה כרטיס, וכל מידע חשוב אחר?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אחותי עלתה לא מזמן לכיתה א' ואני צריך לקחת אותה כל יום באוטובוס :'( זה כזה באסה כל החיים שלי הלכתי עם חברים עושה צחוקים, זה נגמר :-\ זה כאילו ההורים שלך קשרו אותך לשלשלאות! עוד מישהו סובל מי זה?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה בקבוקים מיניאטוריים (50 ml)של משקאות אלכוהוליים... כאלה שאוספים... חלק מהם מקראמיקה... אני הייתי רוצה הערכת מחיר עליהם, מישו יודע איפה אני יכול לשים תמונה שלהם ולקבל הערכת מחיר?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם חדש עם אחריות 800FSB , DUAL CHANNEL , HT , PRESCOTTE , VGA OB , SOUND OB , AGP * 8 וכו' ... יש דבר כזה במחיר של 250 ? SATA או IDE ATA לא ממש משנה.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם! כתבתי ספר עיון בנושאים של מדעים מדוייקים. הספר כתוב בשפה פשוטה במבנה של מעין מיני-אנציקלופדיה ומיועד להדיוטות. אני לא משתמש בפורום הזה לצורך פרסום הספר, אלא לשם קבלת עזרה ממשתתפי הפורום. מאחר והספר עוסק בנושאים מדעיים (בעיקר פיסיקה), בחרתי לפרסם את ההודעה הזו בפורום מדע וטכנולוגיה, למרות שאני לא יודע אם היא אכן שייכת לפורום זה. תהליך כתיבת הספר (בערך שנה) היה מאוד מעניין ומאתגר ולמעשה גם מאוד כיפי (אני אוהב מדע). הבעיה נוצרה בשלב ההוצאה לאור. מישהו יכול לעזור לי בנושא הזה? חברות הוצאה לאור בארץ לא מסכימות להיפגש איתך אם אתה לא אישיות ידועה. הם אומרים רק שאני יכול לשלוח להם בדואר עותק של הספר והם אולי יחזרו אלי, במידה והם יהיו מעוניינים להוציא אותו לאור (אח…
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מאחר ואין ערוץ (רשמי) לאתר חשבתי שאני אפתח אחד, לדעתי יכול להיות נחמד אם יהיה ערוץ שיהיה לחברי הפורום איפה לבוא ולבקש עזרה בנושא כלשהו (למשל בנושא תקלות וכו'), לדבר על הנושאים השונים בפורום או סתם לדבר. מה שאני לא בטוח לגביו זה השרת, אני חושב שהרבה מהאנשים פה גיימרים אז בטח מלא משתמשים בquakenet... אז אני חושב שזה שרת טוב לפתוח בו את הערוץ, בנוסף לכך יש לQNET את כל הבוטים והנוחות הנדרשים כדי לנהל שרת וכו'... אם יש לכם הצעות וכו' אז תציעו ואל תתבישו (אולי לעבור לשרת אחר, הצעות לשיפור וכו') הערוץ הוא hwzone# וכולם מוזמנים להצטרף. בנתיים מה שעלינו לעשות זה לגייס כמה שיותר אנשים ולהשיג Q. (אולי יהיו שם אנשים שלא קשורים לקהילה או סתם אנשים, זה כדי שנשיג Q יותר מהר). irc://irc.…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני כנראה אסע בחודשים הקרובים למספר ארצות סקנדיביות ויש מספר דברים שברצוני לרכוש (כגון זכרונות, כרטיס מסך, כאלה). איך המחירים שם לדברים מסוג זה, מישהו יודע? חיפשתי באינטרנט חנות חומרה משם כיד להעריך בעצמי אבל לא מצאתי...
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שיר כזה שקט, בחורה שרה אותו... כל הזמן חוזר המשפט הבאה: And im not going anywere... אז מה שם השיר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום. אני באמצע דצמבר טס לארה''ב. נאמר לי שאם יש לי דרכון צרפתי איני צריך לפנות לקונסולה לקבוע ראיון ולשלם אגרה של 500 ש''ח. התהליך מתבצע בעצם בנתב''ג ששם אני ממלא טופס. האם זה נכון? יש לי דרכון צרפתי חדש + דרכון ישראלי מחודש. האם כל מה שאני צריך לעשות זה רק לנוח ורק בנתב''ג למלא טפסים או שהטעו אותי? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
-
;D מכירים עוד "סודות" פייסבוק? חיפוש קצר הראה שזה משהו מוכר. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש לי 14 בקבוקים של אלכוהול בחדר, ועוד כמה בבית, מוודקות, וויסקים, ליקרים וכו'. אני רוצה להתחיל ללמוד לעשות שילובים (בלי קורס ברמנים), סתם שבאים חברים או לשתות לבד איזה שילוב טעים ונחמד ולא לדפוק סתם שוטים. יש איזה אתר, מדריך משהו בסגנון שיכול לעזור לי? נגיד אני שם באתר את רשימת הבקבוקים שלי והוא אומר לי איך ניתן לשלב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לדוגמה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439717,00.html אילו אנשים אחראיים לפיתוחים כמו זה שבכתבה - האם אילו אנשים שלמדו רפואה, ביולוגיה, ביוטכנולוגיה או ביוכימיה? אני בהתלבטויות מה ללמוד לתואר ראשון ואני, על פי ההתפתחויות, בוחר מה מעניין אותי יותר ומצאתי שאני רוצה ללכת לכיוון של פיתוחים כאלו. האם המשכורת בתור אדם שעוסק בדברים כאלה היא גבוהה [במידה והוא מצליח כמובן] ואיזה מקצוע משלב הייטק ורפואה\ביולוגיה [ואם יש אז גם ביחד עם כימיה] ויש לו ביקוש ומשכורות טובות בארץ. תודה מראש :-)
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, אני רוצה לקנות בזמן הקרוב מאוד הגה למחשב וראיתי באייבי שהמחירים זולים אבל לא שולחים לארץ... (אני מחפש את ההגה logitech MOMO) אם מישהו מכיר חנות מארה"ב שמוכרת הגאים למחשב ושולחת לארץ אשמח אם תיתנו קישור.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
זה מעשי? כמו MSCE? דבר נוסף: מה זה הקורס אירגון וניהול קבצים?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רואה שכולם קונים פה מהאינטרנט אבל אני עדיין בן אדם מיושן שצריך חנות פיזית לפנות אליה ולהביא לשם את המחשב כשיש בעייה. קיצר אני לא יודע באיזה חור נמצא KSP או SKYPC אני מחפש משהו יותר באיזור רמת השרון אם אפשר קיצר אם למישהו יש המלצות - בבקשה תכתבו כאן. לא ידעתי באיזה פורום אחר לשים את זה.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
פעמיים ניסיתי לשים הודעה עם סקר זה מראה שהכל בסדר, אבל אני לא מוצא את ההודעה.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/w/Big-D%2A%2Ak-Window-Cleaner?v=Y9A6u16DdzQ&search=funny%20humor%20laugh%20wow%20hahaha ענק! ושנה חדשה ומוצלחת לכולם! www.sanatova.foo.co.il
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי מספר שאלות על השרות הזה אבא שלי מעוניין לפתוח עסק בחול זהו אתר אינטרנט שמציא משהו ללקוחות והתשלום הוא ככל הנראה יהיה באמצאות פאיי פאל עכשיו הבעיה היא שהם לא עובדים עם ישראל יש איזו שהיא דרך למשוך כסף מפאיי פאל עם אתה נמצא בישראל? שמעתי שצריך לפתוח חשבון בנק במדינה שפאיי פאל עובד איתה ופשות לעשות העברה בנקאית בן החשבון בחול לחשבון שלו בארץ יש עוד דרכים?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
אני יודע שזה לא נהוג לפרסם פה פשוט אני מאשקלון ורכשתי לפניי כשבועיים את ה gatewatch ליום הולדת(מפנדה) ואחד הסנסורים היה דפוק הם אומרים לי שאני צריך לשלוח את המוצר אלייהם (מה שאומר שאני צריך לשלם משלוח של כ45 שח על מוצר דפוק שלהם) או שאני יגיע אלייהם מאשקלון לקיסריה (כשעתיים וחצי נסיעה) בכל אופן אני מתכנן קניה גדולה של רכיבי מודינג ומאווררים אני רוצה למצוא חנות(עם אתר אינטרנט כמובן) אחרת שנמצאת באיזור הדרום/מרכז ת"א, ראשון,חולון שלא יהיה ממש רחוק ממני שאני יוכל ליסוע אם יהיו לי בעיות במוצרים ולא כמו פנדה שזה כמעט בלתי אפשרי בשבילי. תודה לעוזרים. נ.ב אם לא ניתן לפרסם חנויות גם הודעות בפרטי יתקבלו בשמחה..:]
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
סיפרו לי שיהיה מיום ראשון בערב עד בערך יום רביעי או משהו כזה , מבצע ברשת א.ל.מ קנייה ללא מע"מ כל התקופה הזו. ניסיתי לחפש את האתר שלהם לא הצלחתי. האם למישהו יש את האתר שלהם או יודע על המבצע הזה? כי אני בדיוק רוצה לקנות טלויזיה לחדר אז זה יוצא איזה 700 ש"ח הנחה. תודה. טל.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג קצת את המחשב שלי (יש לי 512MB ראם DDR ואני רוצה להוסיף לו ג'יגה). עברתי קצת על המחירים באייבי ולמרות שסימנתי בצד Worldwide יש בהרבה: Ships to: United States, Canada וכדומה איך אני יכול לסנן את כל אלה?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-