עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by imber,

יש לי ויזה אקשן עד גיל 18 כבר איזה חודשיים יש לי משהו כמו 1500 שקל ואבא שלי מכניס לי 400 כל חודש. האם אני יכול להזמין מוצרים דרך אתרים ישראלים? וכמה אני יכול להוציא בחודש? כי אבא שלי לא הסביר לי כל כך טוב , הוא אמר שאני לא יכול ביום יותר מ-400 או משהו כזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by The_overclocker,

קיבלתי זימון ל8. יש כאן עוד מישהו עם אותו התאריך ? (יש כאן מישהו שהולך לשם בכלל :?)

3. קנינו שם את המחשב כי זה החנות הכי זולה באילת ואבא שלי קנה לי את המחשב ליום הולדת והוא גר באילת. רק מאוחר יותר למדתי על חומרה ועל חנויות כמו זיגזג, הדובים, ו PCH לינק לסיפור כפי שכתבתי בפורום של הקלאן שלי: http://forums.ueoclan.com/viewtopic.php?t=1877

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  4. אני רוצה לבדוק את רמת האבטחה במחשב שלי אפשר אתרים שבודקים את האבטחה שלי כי אני לא משתמש בFIREWALL עכשיו שמתי את המובנה שלXP (כמו סינמטיק וכד')

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  5. תגידווווו..... יש לכם מושג איך אני מנקד את המילים שאני רושם דרך המקלדת ?! כאילו נגיד אני רושם ת'אות א ואני רוצה שהיא תהיה מנוקדת בזה ? ? ? ? ? ....אבל שזה יהיה מתחת לאות...אני לא מצליח...שכחתי איך מנקדים דרך המקלדת עצמה...יש קיצורים לזה...תנסו לעזור אם אתם יודעים חחחח תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  6. מישהו יודע את המיקום המדויק, ואיזה מופעים יש שם בדיוק, באיזה צורה, כמה עולה כרטיס, וכל מידע חשוב אחר?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.zefrank.com/scribbler/ תיראו איזה אתר שולט!

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by roadrunner,

אתמול עלתה פה כתבה על המעבדים החדשים של אינטל ואחרי זמן מה היא נעלמה, יש למישהו מושג למה?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  9. Started by UltraWaveMUSA,

לדוגמה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439717,00.html אילו אנשים אחראיים לפיתוחים כמו זה שבכתבה - האם אילו אנשים שלמדו רפואה, ביולוגיה, ביוטכנולוגיה או ביוכימיה? אני בהתלבטויות מה ללמוד לתואר ראשון ואני, על פי ההתפתחויות, בוחר מה מעניין אותי יותר ומצאתי שאני רוצה ללכת לכיוון של פיתוחים כאלו. האם המשכורת בתור אדם שעוסק בדברים כאלה היא גבוהה [במידה והוא מצליח כמובן] ואיזה מקצוע משלב הייטק ורפואה\ביולוגיה [ואם יש אז גם ביחד עם כימיה] ויש לו ביקוש ומשכורות טובות בארץ. תודה מראש :-)

10. Started by דמיאל,

http://video.google.com/videoplay?docid=-3261371470286936969&q=bf2 תודה לכם ::

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  11. אתם מכירים שיר מסוים שנשמע כמו Megadeth - Shadow Of Deth ? הסולו שם ממש יפה ואני מחפש קטעים שדומים לו, אז למי שמכיר שירשום את השם מדויק של השיר והלהקה/אומן ולא רק להקה או אלבום למי שלא מכיר זה השיר http://rapidshare.com/files/13491539/11_-_Megadeth_-_Shadow_of_deth.mp3.html

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  12. מישהו עוד נתקל בבעיה הזו ?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  13. אל תתפסו את זה בנימה של כעס, זה בקשה, לא דרישה. לי אישית זה קרה ושמתי לב שזה קרה גם לאנשים אחרים. שמישהו מעוניין לדעת השוואה בין מפרטים מסויימים או בין כל דבר אחר תמיד אתם עונים לו ששניהם גרועים.. וזה ממש לא עוזר........ אם מישהו שואל מה טוב אז פשוט תענו לו מה יותר טוב... לאנשים יש סיבות לשאול דווקא את מה שהם רוצים .. תפסיקו להגיד שהכל גרוע כי תמיד יהיה משהו יותר טוב... ופשוט תענו על הבקשה של המשתמש!! מקווה שאני לא לבד פה. תודה..

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  14. לא נח ללכת לתפריט ואז לראשי.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by No-way,

בני כמה אתם? ? ?

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by אלימלך אגוז,

שלום, אני צריך עזרה בזיהוי שם של תמונה מסויימת ושל הצייר שלה... מצטער על האיכות, צילמתי עם הפלאפון - הדיגיטאלית עושה לי בעיות, אני אנסה אחר לצלם עם הדיגיטלית שוב. נ.ב: התמונה עקומה בכוונה, אני מוצא את זה יפה יותר ככה תודה. [attachment deleted by admin]

17. אני הורדתי Theme לXP איך אני שם אותם בלי תוכנות?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  18. מישהו יודע איך קוראים לשיר שמושמע בסוף פרק 2 של החברים של נאור?? תודה רבה מראש.!!!

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by itaysp,

? הבנתי שזה QA? זה נכון? מה בדיוק עושים ב QA? או אולי מישהו יודע בערך עד כמה שאפשר לספר מה עושים בבמ"ס?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  20. Started by RGod,

שלום לפני איזה חודש ניפצו לי את חלון צד באוטו האוטו לא בשימוש אז עומד בחניה בשכונה מסויימת קיבלתי דוח שניקרא דוח בדיקת רכב \חפץ חשוד. רשום שם איזה חלון נשבר העם נלקח איזה משהו מהאוטו (כנראה ע"י המשטרה כי הם רשמו את הדוח)לא נלקח כלום כן אבל איך הם יכולים לדעת למשל עם גנב שבר את החלון עם נלקח משהו עם הם לא שאלו אפילו אותי ? בשכונה היו כמה פריצות לחלונות באותו סגנון . מה אומר הדוח הזה ואיך להתיחס אליו? תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  21. Started by שמואלל,

שלום אפשר עזרה בזהיוי שיר: משיח, השיר באנגלית שמעתי אותו בערוץ אחד או שתים תודה רבה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  22. שלום אני מחפש אתרי חדשות באנגלית עם RSS בנושאים הבאים: מחשבים: כללי, חומרה, תוכנה, רשתות ואבטחת מידע, משחקים, נושאים ב development של תוכנות ומשחקים מוסיקה: בעיקר מטאל כל העידכונים על שינוים בהרכבים,הוצאת אלבומים חדשים,פירסום הופעות וכו' אם יש לכם עוד נושאים מעניינים אתם יכול להציע. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by QQQ,

http://www.amazon.co.uk/gp/help/seller/shipping.html/ref=olp_merch_ship_1?ie=UTF8&asin=B000UE28CE&seller=A1F8YGP86NG3IP כאן הם פירטו את העלויות. ישראל נכנסת בrest of the world כי היא לא מופיעה בשום מקום אחר. אז: Rest of World ETA 8 - 12 days per Item £0.00 per Weight (kgs) £4.00 per Shipment £12.00 כמה יעלה משלוח לפריט ששוקל חצי קילו? (כולל קופסא כמובן - נטו). תודה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  24. אבל במקום pl ו2 RCA זכר אני צריך PL ו2 RCA נקבה... מישהו יודע איפה? תודה...

• 4 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.