עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by cleric,

אם לא, אז תכירו, זה פשוט כלי נגינה מדהים:

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by kobi_af,

שלום חבר'ה יש למישהו רעיון\שיטה איך לשים עדשות מגע בעין לא הולך!

3. Started by poltergeits,

http://www.megaupload.com/il/?d=ZH0QZ56Y

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by achiya1,

כמו כל סרט בסדרת האושן 13 למעט 11 אולי lol קצת היה מסובך מדי הם כנראה אוהבים להקשות על הצופה בכל אופן השאלה שלי היא כזאת ואם בטעות נכנסתם לאשכול הזה ולא ראיתם עוד ת'סרט אז צאו עכשיו(נתתי לכם צ'אנס לצאת) מט דיימון..מה הקטע עם אבא שלו ? הוא סוכן FBI ? לא הצלחתי להבין את הרקע עם הגניבת יהלומים והאיש הזה ששם עליו אזיקים מי שיכול לסדר את העניין הזה בראש שלי..זה יהיה נחמד תודה אנשים

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by tom123,

מאז ששמו את העיצוב החדש הפורום לא זז, ממש איטי. לתשומת לבכם מנהלים.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by Ameralis Zaiir,

איפה אפשר ללמוד (ולהבחן) ל/בA+ ומה האתר שלהם?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  7. אני פשוט לא מוצא אפשרות כזו באייטונס! איפה זה נמצא ??

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  8. ראיתי לפני כמה זמן בחדשות שיש אנשים בצרפת מטורפים ואתלטים לא נורמאלים שעושים קפיצות מטורפות. אתמול ראיתי את הסרט "פרבר 13" (סרט אחד הטובים מומלץ מאוד) בסרט הזה יש כל מיני פעלולים וקפיצות של האנשים האלה. מישהו יכול להגיד איך קוראים לספורט הזה ולקבוצת אנשים הזאת? יש לה אתר או איזה סרטונים????? *תודה רבהההה מראש

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by QQQ,

http://www.amazon.co.uk/gp/help/seller/shipping.html/ref=olp_merch_ship_1?ie=UTF8&asin=B000UE28CE&seller=A1F8YGP86NG3IP כאן הם פירטו את העלויות. ישראל נכנסת בrest of the world כי היא לא מופיעה בשום מקום אחר. אז: Rest of World ETA 8 - 12 days per Item £0.00 per Weight (kgs) £4.00 per Shipment £12.00 כמה יעלה משלוח לפריט ששוקל חצי קילו? (כולל קופסא כמובן - נטו). תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by ariel-ro,

אני מחפש לעשות ראפטינג בירדן ההררי(בירדן ההררי בגלל ששם זה סוער) זאת החברה היחידה שמצאתי: http://www.neharot.co.il/index.php?pid=23&item_id=10 מישהו יודע דרך איזה עוד חברות אפשר לעשות? האם יש זמן קצר יותר? כמה אנשים בסירה, וכד'

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by beni123,

ידיד שלי פגש השבוע חבר שמתעסק בתחום של מחשבים החבר שאל אותו היכן הוא נוהג לקנות ציוד למחשבים ואמר לו שבעיקר אצל אייבורי. (אני אישית קניתי אצלהם 2 מחשבים לבית שלי וטפו טפו עובדים מצוין כבר שנתיים +) אז הוא התחיל להגיד לו שהם מרמים במעבדים - שהם ממירים אותם כך שא"א לדעת שבעצם קיבלת מעבד חלש יותר או מהו כזה. (והיתה גם הפניה של dell אליהם שלא ישתמשו בשם שלהם או משהו כזה) הידיד שלי פנה אלי וסיפר לי כדי שאנסה לברר אצל מכר שלי שהיה פעם איש מכירות באייבורי - אבל הוא טוען שאין דבר כזה. אני לא פתחתי את האשכול כדי להשמיץ את אייבורי אני וגם החבר שלי קונים שם באופן קבוע - ואני אישית לא ראיתי/חוויתי בעיות. אם למישהו יש הוכחות ממשיות או מישהו שעבד שם ויודע על כאלה דברים בבקשה שישלח אלי…

12. Started by צוות האתר,

לכתבה

13. Started by SpiritKnight,

שלום, אני כרגע עובד באתר ClubFnatic שמתעסק במשחקי מחשב מקצועניים(CS, קוויק 4 ווארקראפט 3 וכו'). כחלק משינוי תדמית אנחנו מחפשים שם חדש לאתר. הקריטריונים הם: 1. חייב להיות באנגלית. 2. חייב להכיל את המילים Play, ESports, Digital בשם או מילים נרדפות לאלו. 3. חייב להיות קצר: 6-7 אותיות. 4. מועדף: השם יכול ליצור צורת V( כמו XplayN- XpN) העיקרון עם הV הוא שצורה ויזואלית תעזור למבקרים לזכור את השם של האתר. בנוגע לדומיין מתאים, יש עדיפות ל.com, אך אם למישהו יש רעיונות לשם אני אעריך אם תרשמו בכל מקרה- גם אם הדומיין לא זמין, אולי אוכל להשתמש בזה כבסיס לשם הסופי. תודה לעוזרים,

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by Micahell bet.,

אבל בא לי לבעוט למישהו בפנים. http://www.snopes.com/inboxer/outrage/master.asp

15. Started by MaC_MaN,

אגידו לי אנשים מישהו אולי יודע כמה זמן וכמה שאלות יש למבחן A+ 220-302 "מערכות הפעלה"? ואם יש בכולם כך?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by SixKiller,

או קיי תראו כבר מזה חודש שהאתרים כולם!!! משתגעים או שזה רק בנטוויזיון ולא רק אצלי אצל המון אנשים יש אירורים לפעמים צריך ללחוץ פעמים על אותו אתר שיפתח כלומר זה עושה פעולה נעצרה או משהו כזה... יש המון בעיות מה זה????

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by smootskin,

מה המצב חבר'ה,אני מתאמן באגרוף תאילנדי מס' שנים ולא מזמן התחלתי בנוסף ג'ודו/סמבו.כיוון שלא מצאתי ג'יו-ג'יטסו איכותי באשדוד והג'ודו לא מספיק בשביל עבודת קרקע, אני מחפש מישהו שיודע BJJ ברמה סבירה כדי להתאמן יחד ולאמן אחד את השני.מחפש שותף לאימוני ערב מאוחרים מאיזור אשדוד, אימוני עמידה וג'יו ג'יטסו/גראפלינג (קליל, בלי לרצוח אחד את השני).זמין לאימונים בין השעות 22:00 - 00:00, אולי אפילו טיפה מוקדם יותר, תלוי באותו יום.אשמח אם תיצרו איתי קשר כאן באשכול או בהודעה פרטיתאני בן 30אשדוד בלבד

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by gil maimon,

כיצד אני שולח הודעה למספר חברים בו זמנית בפייסבוק?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  19. Started by silky,

האם קיימת תשובה רטורית? ואם כן, האם זו פשוט תשובה טפשית לשאלה רטורית? האם השאלה לעיל רטורית?(לא). והיכן חבויה לה הפילוסופיה?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by redti,

http://img217.imageshack.us/img217/4576/dsc00027vi6.jpg מי שמזהה את הבחורה בתמונה שירשום לי את שמה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by Shoko,

http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1106759

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by thebomb59,

שלום קניתי אתמול מארז חדש כי המארז שלי ישן מדי אבל הבעייה שהקוד של המערכת ההפעלה שלי היה שם אז מה אני יכול לעשות בנושא הזה החנות נמצאת קרוב ליד הבית שלי ונראה לי שהוא לא זרק את זה אבל מאיפה אני יכול לדעת ???

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  23. נא העבירו הלאה !!

24. אני רוצה להקים עצומה שנשלח לממשלה על בתי עסק שמרמים אנשים ונוהגים בלקוחות שלהם בחוסר הגינות בתקווה שיקימו משטר על עסקים כאלה, אם מישהו יודע לבנות כזה דבר באינטרנט שכולם יוכלו להיכנס ולחתום ואז אני אשלח את זה לכנסת. משהוא יודע ומוכן לתרום, יש כל כך הרבה אנשים שנפלו בפח ובזבזו אלפי שקלים על מוצרים שעסקים לא לוקחים אחריות ואז לא מחליפים מוצרים פגומים וממציאים לך תרוצים שהכבל IDE דפוק בלוח אם, שהמאורר של הספק הוחלף ודברים כאלה. מי שמעוניין ויודע לבנות כזה דבר יבורך! זה למען כולנו!!!! תודה.

• 11 תגובות
    • 627 צפיות
  25. היי אני חושב שזה ישום פרקטי בהחלט . מצורפת כתבה , תהנו . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3788931,00.html

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.