כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
חבל שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה! http://lazyme.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=225232
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אם המעסיק שלי הבטיח לי שאני יקבל סכום של כסף לשעה ובסוף כשאני עומד לעזוב הוא מוריד לי את השכר... מה אני יכול לעשות? לתבוע אותו??
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
לא רק שסניף הדואר אצלי קיצץ מאוד בשעות, לזוועתי גיליתי ש10 דקות לפני הסגירה (המוקדמת גם ככה, שלהם) הם נעלו את הדלת אפילו שראיתי את הקופאית בפנים! איזה שירות נוראי
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מתכנן כבר המון זמן על לקונת מחשב חדש ועכשיו שיוצאים מעבדי I5/I7 חדשים + כרטיסי מסך DIRCTX11 חדשים זה פחות או יותר אומר שהגיע הזמן מבחינתי. בכל מקרה ההורים טסים בסוף החודש לאיזה שבוע - שבועיים לארה"ב והשאלה , האם יש משהו שכדאי להביא משם ? מן הסתם את כל המחשב אני לא יזמין משם אבל מה לגבי חלק או שנים ? יש משהו שממש יהיה כדאי? תודה..
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
סליחה מראש על הנושא האולי קצת שנוי במחלוקת, אבל אני לא מכיר עוד קהילה שיכולה להפיק תוצאות ראויות לשמן כמו הקהילה שלכם. כמו שאתם יודעים, מעטים הם הדברים שאי אפשר להשיג באינטרנט, אבל למצוא מידע ראוי ברשת היא אומנות בפניי עצמה. ועכשיו הבעייה: אני וחבר סיימנו לפניי 3 חודשים את השירות הצבאי, ואנחנו מעוניינים להרוויח כסף כמה שיותר מהר ולטוס לחו"ל. (הלימודים מתחילים באוקטובר כך שלא נשאר הרבה זמן), אבל כמו שאתם יודעים שאיפות לחוד (אגב הת'רד על העישון... ), ומציאות לחוד. חוץ מזה לשנינו יש גם שאיפה\חלום\רצון מטופש של ילדים מפגרים\משאלה להשתתף בסרט כחול. (כל מי שלא מלאו לו 18 מתבקש לעזוב את עמוד הת'רד ;D סתם סתם סתם...) אז חשבנו למה לא לשלב את שתי השאיפות ולהרוויח כסף תוך כדי…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום. אני חבר במכבי, ויש לי בעיה של דימוע כרוני לפעמים בעין אחת, ולפעמים בשתיהן. אם אני לא מוצא נייר טואלט לנגב עליו את הדמעות - הן מתייבשות והמליחות שורפת לי. למכבי יש עשרות רופאים שכאלה במרכז, אבל אי אפשר לבחור רופא לפי השם שלו. לכן אני מעוניין בהמלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום .. תגידו להסתדרות המורים יש הנחה על הכרטיסים ?? תודהה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
חלילה שיוזילו את הלפטופים .... https://m.ynet.co.il/articles/hy8diq02o
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך שרת בשביל להקים אתר, לא משהו רציני - אני רק צריך לעשות עמוד בסיסי, תמיכה בPHP חובה! אחרי זה אני אקבל שרת רציני לעבוד עליו אני צריך שלא יהיו בו פרסומות חיפשתי בפורום ומצאתי קישור אחד לאתר שדורש שיהיה לך אתר בן 3 חודשים לפחות, ואין לי כזה תודה איל אגב, אם למישהו יש במקרה מדריך טוב לפיתוח אפליקציה בפייסבוק, זה יתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
אוקי, אז ככה, אני מנסה למצוא טרק מהסרט של שר הטבעות, יש לי את הדי וי די ולקטע שבו יש את הטרק קוראים: LAST MARCH OF THE ENTS לא מצאתי את הטרק לפי השם הזה, אז אם מישהוא מכיר את השם של הטרק בבקשה עזרה. תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כעיקרון כל החנויות הג'לטלמן וכו' הם כמו BUG של המחשבים הם יקרים טילים עם שעונים לא ממש טובים במחירים גבוהים. אני מחפש חנות שאפשר לקנות שם שעונים מסדרת G-Shock מומלץ עם רצועות בד מסדרה של 2007-2006 והתקציב זה מקסימום 400 שקל. יש לכם איזה חנות מומלצת ואולי איזה דגם טוב ? תודה, טימור.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אם אני מזמין נאמר פלאפון מEBAY אז אני משלם על המשלוח נכון, אז כמה? ואיך אני בטוח שזה יגיע אליי? איך אני יודע שהפלאפון תקין? במידה ואני לא מרוצה , יש משהו שאני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
;D מכירים עוד "סודות" פייסבוק? חיפוש קצר הראה שזה משהו מוכר. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
http://mivdak.yoram.co.il מישהו התנסה בזה כבר?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, למה נעלו את התראד הראשי לזיהוי שירים? טוב כל מקרה, הקלטתי חלק מהשיר ואני צריך את השם שלו בבקשה. הינה לינק להורדת הקובץ:http://rapidshare.com/files/385251391/record.mp3.html תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להגיש עבודה (מצגת ) לעוד שבוע...תאמת ? אין לי ממש כוח לזה . אם אתם מכירים עבודה מוכנה המסבירה על מעבדים ולוחות אם זה יהיה מצויןו ! תוןדה רבה !
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך עיתון בסגנון של הjerusalem post באנגלית לאחי בן ה12 הוא צריך להשתפר באנגלית ע"י קריאה אז חשבנו לעשות לו מנוי לזה אבל לפני כן, יש לכם המלצות אולי לאלטרנטיבות שיכולות להיות יותר טובות? יותר מתאימות לגילו? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לכבוד יום כיפו מצאתי ברשת גרסה משעשת לפיוט "אדון הסליחות": פיוט של יום הכיפורים ל- web designer לפי נעימה זו או אחרת של אדון הסליחות ומסיבות שונות, לא לפי אלף-בית. מאת איתי הראבן web consortium רחום וחנון, חטאנו לפניך רחם עלינו זלדמן יודע כל נסתרות טוב ומיטיב לבריות ח?ט?אנו? ל?פ?נ?יך? ר?ח?ם ע?ל?ינו? לא עבדנו לפי סטנדרט מזמן לא קראנו a list apart השתמשנו בתג FONT התב?חב?שנו עם טבלאות ח?ט?אנו? ל?פ?נ?יך? ר?ח?ם ע?ל?ינו? our HTML didn't validate our javascript was out of date mozilla היה מ?פלץ מפחיד כתבנו קוד לדפדפן יחיד ח?ט?אנו? ל?פ?נ?יך? ר?ח?ם ע?ל?ינו? עד שקיבלנו אמונה שמנו space.gif בכל פינה האם דיננו כבר קצוב רק כי לא הפרדנו תוכן ועיצוב ? חטאינו נכבס נשתמש ב- CSS ח?ט?אנו? …
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, אני רוצה לקנות בזמן הקרוב מאוד הגה למחשב וראיתי באייבי שהמחירים זולים אבל לא שולחים לארץ... (אני מחפש את ההגה logitech MOMO) אם מישהו מכיר חנות מארה"ב שמוכרת הגאים למחשב ושולחת לארץ אשמח אם תיתנו קישור.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
באיזה שעה הבגרות מחר במתמטיקה עבור שאלון 05 ?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם מישהו התנסה עם החנות MDK למצלמות דיגטליות? אני רוצה לקנות את המצלמה פנסוניק TZ5 בהתחלה חשבתי לקנות עם אחריות יבואן רשמי, שהוא יורוקום. אבל יש חוסר ליורוקום וכבר שבועיים אני מנסה להשיג ואין. אז ראיתי את המצלמה הזאת באתר של MDK התקשרתי אליהם והם נשמעים מקצוענים, מישהו קנה מהם? ואם החנות הזאת לא טובה, יש המלצה לחנות אחרת? תודה מראש, אריאל
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
נשבע לכם אני מתחיל לחשוד. אמיתי. יום שישי שמתי שירים במחשב ושכבתי על הספה אבא שלי שואל אותי משהו על המחשב אז אמרתי לו "עזוב תך מהמחשב המזדקן הזה..." נראה לי המחש נעלב כי ברגע שאמרתי מזדקן המחשב נכבה ונשרף הספק שמתי אחר.... ???
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-