עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה להקים עצומה שנשלח לממשלה על בתי עסק שמרמים אנשים ונוהגים בלקוחות שלהם בחוסר הגינות בתקווה שיקימו משטר על עסקים כאלה, אם מישהו יודע לבנות כזה דבר באינטרנט שכולם יוכלו להיכנס ולחתום ואז אני אשלח את זה לכנסת. משהוא יודע ומוכן לתרום, יש כל כך הרבה אנשים שנפלו בפח ובזבזו אלפי שקלים על מוצרים שעסקים לא לוקחים אחריות ואז לא מחליפים מוצרים פגומים וממציאים לך תרוצים שהכבל IDE דפוק בלוח אם, שהמאורר של הספק הוחלף ודברים כאלה. מי שמעוניין ויודע לבנות כזה דבר יבורך! זה למען כולנו!!!! תודה.

• 11 תגובות
    • 651 צפיות
  2. יש לי כל הזמן בופרינג באינטרנט , מהירות עולה יורדת חוסר יציבות החלפתי מחשבים , החלפתי ראוטרים , החלפתי ספקים 012 , 014 , אורנג .. אותו סיפטמום אינטרנט איטי מאוד לא זז שאני הרשת מכבידה על המחשב הוא זז כמו פנטיום 3 שאני לוחץ POWER ומכבה את הראוטר פתאום המחשב קם לתחיה , ממצב של " לא מגיב " פתאום הדפים נפתחים בשניה , הרשת מכבידה על המחשב ויש לי מחשב דיי חזק לאינטרנט E4600 , 4GB , 160GBX2 SATA2 , המהירות הורדה יכולה להיות 320KB לדקה ואחרי שעה 20KB כמעט כמו אנלוגי 5.6K אני כבר התייאשתי בתשתית של בזק אומרים לי " לא אנחנו " הספק מאשים את בזק ואני באמצא מתחרפן , מה לעשות לעבור ל HOT שגם הם זבל ? או לגלוש דרך WIFI של חבר ( שכן ) ? אני בדיכאון , בזק " הגדולה " עם הטכנאים של הכול בדו…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by bikram,

שלום, אני מחפש חנות אמינה (שלא תיסגר מחרתיים) באזור ת"א. אשמח לקבל המלצות... תודה

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by R0ck,

יופי של ביצוע! מומלץ לצפות! http://www.koreus.com/files/200406/umbilical_brothers.html

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  5. http://www.stage6.com/user/zbol/video/1834278/Ukraine-moto-adventure דו"ש = דו שימושי (שטח+כביש) תהנו! ;D

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  6. Started by DJO,

כולנו יודעים שוואלה/המכרז של המדינה/ערוץ הקניות זה לא המקום לקנות מחשבים. אבל הפעם נתקלתי בשיא חדש. טוענים שהזבל הזה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=775282 המחיר מחירון שלו זה 6500 שקל, שימו לב שמסך אפילו אין שם. אני יכול להביא P4 2.4 עם 256DDR ועם R9700 ב 6500 שקל. הארדיסק 5400RPM, RAM SDRAM, VIDEO CARD ON BOAD - אפילו לא איזה GF2MX, אבל לפחות יש מארז מהודר.

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  7. http://www.kamaze.co.il/Site/HomePage/Default.aspx אתר שנתקלתי בו שחיפשתי מידע על חבילת אינטרנט.. הוא מאוד שימושי לדעת את התכלס על מה שאתם משלמים. הוא די קטן כרגע כי הוא מתמקד רק במעט נושאים אבל אני די בטוח שהוא ימשיך להתפתח.. קבוצת הפייסבוק http://www.facebook.com/pages/kmhzh/170500338273?ref=ts

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Lord Richard,

שלום אני מחפש שירים טובים כמו Dry country של בון ג'ובי עם סולו טוב כמו שיש שם !

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  9. Started by Sweet_Tooth,

צריך המלצות למוזיקת רקע טובה ומרגיעה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Alexkmr,

קראתי ביקורות רעות על גיבור מחשבים בנתניה, האם השירות זוועה גם ברמת גן?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by DAVIDD,

כמה עולה הזבל הזה? יעני אם בא לי להזמין סרט או תוכנית שפיספסתי?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום, היה לי היום יום הורים והציונים שלי בקרשים, ממוצע של 55! אני לא יודע מה לעשות, למישהו יש סוד הצלחה בלימודים?

• 111 תגובות
    • 12.2k צפיות
  13. Started by infer73,

מי עוד עשה היום את הבגרות באזרחות? איך הלך לכם? שתפו אותנו ומישהו יודע איפה ומתי מתפרסמות התשובות? לדעתי היה ממש קל, וידעתי את כל התשובות חוץ מבחלק הראשון שהייתה שאלה אחת שלא ידעתי בדיוק מה לכתוב, אבל נראה לי יצא בסדר מעניין כמה אנשים כאן עשו את הבגרות היום, בטח ממש קצת זה די מבאס...

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  14. אני יודע שזה לא הפורום הכי נכון אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים. ראיתי שבאייבורי מחשבים יש מחירים נמוכים משמעותית מכל החנויות, מה הסיבה? האם כל החלקים שהם מוכרים הם חדשים או מחודשים? כל הערה תתקבל בברכה, מי שיש לו משהו חשוב להגיד ולא רוצה להגיד את זה פה בפומבי, בבקשה תכתבו לי את זה בהודעה פרטית זה מאוד חשוב לי תודה לכולכם ולילה טוב

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  15. Started by yyuval,

כל כמה זמן אתם מחליפים מחשב?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by computer_freak,

אוגר זה חיה צמחונית מה יקרה לה אם היא תאכל בשר? אם היא הייתה רעבה הרעב יעבור לה? הוא שפשוט יצא והיא רק תתנפח?

17. Started by TimoTy,

שלום אני מעשן נרגילה בתדירות גבוהה ויש לי שאלה שמטרידה אותי כבר זמן רב...... כמה סיגריות אני כיביכול מעשן כשאני מעשן ראש לבד??

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  18. ואיפה אני יכול להשיג את זה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by idofr,

החלטתי שאני חייב לשתף אותכם במה שקרה לי היום בעבודה בעיקר בעקבות ההלם התרבותי שזה כלל שעד עכשיו למען האמת אני בשוק ולא האמנתי שמישהו מסוגל לדבר אלי ככה. אז ככה, אני מלצר בגן אירועים באזור השרון (מקום נחמד מאוד, באמת) והיום הייתה לנו חתונה של זוג מהדרום שבא אלינו בהתראה של הרגע האחרון בגלל המלחמה (הם סגרו על האירוע ממש בתחילת הפסקת האש אז הם כבר היו חייבים לקיים אותו אצלנו). שנגמרה הקבלת פנים וניגשתי לשולחנות שלי (לקראת סוף החופה) ישב שם אדם חובש כיפה בן 25-30 שאיך שהגעתי התחיל לצעוק עלי שהוא חייב סלט רגיל (סלט ערבי - עגבניות, מלפפונים וכל השטויות הרגילות) עכשיו אנחנו מטבח רציני עם מנות איכותיות ואנחנו לא מחזיקים שטויות כאלה שדי מעליבות את השף הפלצן שלנו. הלכתי למארגן …

20. האם אפשר להשתמש בפיפאל בעזרת הכרטיס הוירטואלי של ישרכארד? זה לא יעשה בעיות? הבנתי שהאתר לוקח דולר ואז מחזיר אותו אבל לכרטיס כזה אי אפשר להחזיר כסף אז איך זה יעבוד כי אני יודע שעם הכרטיס של הדואר אין בעיה אשמח לתשובה מהירה[br]פורסם בתאריך: 2.05.2010 בשעה 19:33:11 תשובה בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by LL@SS,

שלום, אז כפי שציינתי בדיון אחר, הנה השיר המקורי שלי, שיר שכתבתי והלחנתי, לועזית כמובן, כלים חיים שהקלטתי אצלי בסטודיו הביתי הם גיטרות לכל סוגן וקלידים, תופים ושאר האפקטים יצרתי בקיובייס, פרי דימיוני כמובן, בקיצור הכל שלי חוץ מהשירה של אחי המוכשר, מקווה שתהנו, ותגובות תתקבלנה בברכה, תודה מראש! האיכות ירדה ב100000000 רמות בגלל היוטיוב, אם מישהו יוכל לומר לי על הדרך איך אני שומר על האיכות אני אשמח, כי אתה תישמעו קצת דיסטורשיינים חח. http://il.youtube.com/watch?v=Suqnl-1yWMc&feature=channel_page

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by omerha,

מאיה נאפה ועד אינטל ולאורך ההיסטוריה גם בישראל, מי אני ? (הכוונה לאיי נאפה , המרצה שלי מתעקש שככה רושמים) תשובה מעולם הכימיה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

http://www.metacafe.co.il/watch/311700/the_annoying_devil_3_balls_of_steel/ תסתכלו מזה מעשי "נאצה" בלי בושה. זה משודר כנראה בבריטניה, אם אתם הולכים לתייר בבריטניה ואתם רואים אותו תתרחקו ממנו. הבנאדם הזה יכול להחליף את "ארץ נהדרת" וכל השאר..... למי שיודע התוכנית הזאת משודרת בישראל בכלל?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  24. יש איזה מדריך לעשות את זה? ואיזה חומרה צריך בשביל זה? (אני חושב שאני יודע כרטיס לכידה טוב כמו ה-PVR 150 וכמובן HD גדול) תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים