עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by WarMachine,

קבלו את הגרסא החדשה לנובים שכולנו אוהבים...(אולי ישן אז אל תאשימו) http://www.starterupsteve.com/swf/stfunoob.html

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by 1tanai,

ששולח לפלאפון מבזקים חינם

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  3. תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  4. Started by udist,

אני מחפש DVD, לא יקר, 700ש"ח מקסימום. לא משנה לי שהחברה לא תיהיה מוכרת, העיקר שיהיה בו מולטיזון, VCD וSVCD. שוטטתי במכרזים ברחבי האינטרנט וראיתי שיש בסדר המחירים גם DVD קורא MPEG4 ואני רוצה לשאול האם הם שווים משהו, אם הם לא שווים בבקשה כתבו דגמים מומלצים. שוב מקסימום 700 ש"ח. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=2220871 הDVD הנ"ל נראה לי הכי טוב, אבל הוא לא מוכר, הוא שווה משהו?? ויש גם את: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=2062836 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1855041 מי מבין השלושה הכי טוב?? תודה לעוזרים! ואם תוכלו לענות מהר אני אשמח...!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  5. מצידי שזה יהיה אתר או תוכנה במחשב. אחיינים שלי מהופנטים מזה ורציתי לגוון את הצורות. למי שלא יודע מדובר בזה: 3D Windows Screensavers Flowerbox 2

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by NerVo,

שלום! אני מחפש קורא ספרים דיגטלי עם מסך 7 אינץ' במחיר עד 900 ש"ח. אשמח לקבל הצעות! תודה !

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  7. Started by אנונימית,

שלום רב, אני כרגע במקום עבודה שאין לאן להתקדם בו .יש עבודה במשרד הביטחון בתפקיד שעשיתי בצבא,אני נכנסת לשם דרך כח אדם ולא כעובדת מדינה. הבעייה היא שאני מתכננת לעשות פסיכומטרי פעם שנייה והעבודה במשהב"ט היא 5 ימים בשבוע ויהיה לי קשה לשלב,מצד שני זאת אולי דריסת רגל? חשוב לי לציין שכרגע אני עובדת 6 פעמים בשבוע וחשבתי גם על האופציה לבקש מהמקום הנוכחי לעבוד פחות ימים-אולי יתנו ואולי לא. אני ממש לא יודעת מה לעשות ואשמח לעצות=] נ.ב שאלות נוספות: 1. האם כשאני נכנסת למקום ממשלתי דרך כח אדם אפשר להתקדם? 2. יש אפשרות לעבור מהכוח אדם ישירות למשרד הבטחון לאחר זמן מה או שאין סיכוי?

8. Started by Gizmo_Gizmo_New,

פעמיים ניסיתי לשים הודעה עם סקר זה מראה שהכל בסדר, אבל אני לא מוצא את ההודעה.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by smootskin,

מה המצב חבר'ה,אני מתאמן באגרוף תאילנדי מס' שנים ולא מזמן התחלתי בנוסף ג'ודו/סמבו.כיוון שלא מצאתי ג'יו-ג'יטסו איכותי באשדוד והג'ודו לא מספיק בשביל עבודת קרקע, אני מחפש מישהו שיודע BJJ ברמה סבירה כדי להתאמן יחד ולאמן אחד את השני.מחפש שותף לאימוני ערב מאוחרים מאיזור אשדוד, אימוני עמידה וג'יו ג'יטסו/גראפלינג (קליל, בלי לרצוח אחד את השני).זמין לאימונים בין השעות 22:00 - 00:00, אולי אפילו טיפה מוקדם יותר, תלוי באותו יום.אשמח אם תיצרו איתי קשר כאן באשכול או בהודעה פרטיתאני בן 30אשדוד בלבד

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. הסאגה של פורצי המשחקים הסינים נמשכת: זמן קצר מאוד אחרי הצהרה על פרישה לתקופה של שנה או יותר, הודעה חדשה מספרת על פוטנציאל לנצחון על שיטת ההגנה המתקדמת ביותר בשוק הגיימינג מבולבלים? גם אנחנו. קבוצת הפריצה הסינית 3DMGAME ממשיכה לספק לנו כותרות, עם התנהגות מוזרה והכרזות נגדיות שמפתיעות בכל פעם מחדש. כעת, אחרי הכרזה רשמית לכאורה על פרישה מעסקי פריצת והפצת המשחקים לשנה שלמה ("על מנת לבחון את ההשפעה על המכירות החוקיות"), מה שהוביל אוטומטית להנחה כי מדובר בהרמת ידיים מנסיון לפרוץ את הגנות הקבצים האימתניות של חברת Denuvo אשר מגינות על יותר ויותר משחקים חדשים בפרופיל גבוה – מובילת הקבוצהפירסמה הודעת חדשה, בה היא מבטיחה להוכיח בקרוב שהטכנולוגיה המדוברת של Denuvo והמשחקים …

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by Ravivz,

בדיקה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  12. כל פעם יש לי הודעה לאחר שאני מכבה את המחשב: http://ufu.co.il/files/vo59mlzarrrp59l19mwv.jpg מישהו יודע אולי איך פותרים את הבעיה?

13. אהלן. יש לי 10MB באינטרנט וFF עם שליחת SMS מוריד לי על 400-500 שהוא היה מוריד לי במקס'. האם זה גם לך ככה? האם זה קשור לזה שהם שינו את החבילות שלהם? שאפשר רק שבוע? אז אפשר להסיק שיש להם הרבה משתמשים וכתוצה מכך יש עומס. תודה, אריאל

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  14. למרות שאני משנה בapplication settings שהמידע יהיה זמין רק לי, עדיין רואים אותי באפליקציה. יש עוד מקום שצריך לשחק בו עם ההגדרות? טנקס.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר שיש לו בעיה עם הלימודים בתיכון שלו. הבעיה היא שבמקצוע מסויים המורה נוהגת לעשות רק מבחן אחד לסמסטר ולקבוע על פיו בלבד את הציון בתעודה. בסמסטר הראשון קיבל 75 אך בסמסטר השני נעדר ממנו מסיבות כאלה ואחרות, לכן קיבל בו 0. חשבון פשוט אומר ש-75 חלקי 2 = 37, כלומר ציון שלילי. השאלה שלי היא האם קיים איזה חוק, תקנה או לא יודע מה שמעגנים את מספר המבחנים המינימלי בסמסטר? האם מותר לקבוע גורל של סמסטר שלם ע"פ מבחן בודד? אני ממערכת החינוך נפרדתי כבר לפני 6 שנים, בתקופתי היה נהוג לעשות לפחות שני מבחנים בסמסטר בכל המקצועות (מדובר באותו תיכון) אך הרבה דברים יכלו להשתנות מאז. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא, וכמובן שלינקים להוכחת התשובה יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  16. למה לא משדרים משחקים מענינים של הליגה האיטלקית??? לא שידרו יובנטוס-אינטר עכשיו לא משדרים יובנטוס-מילאן במקום זה משדרים לי משחקים של קבוצות תחתית שמשעממים לך תחיים

17. קצת הסתבכתי עם זה ואני צריך עזרה כמה שיותר מפורטת, תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  18. Started by freee,

שלום, אני צריך את הספר שבאתר הזה http://www.adwordssecrets.co.il/ מישהו יכול לעזור לי איפה אני יכול למצוא אותו כי כמה קנו את הספר ובטוח שזה מסתובב ברשת אז חבל שאני ישלם עליו 80 דולר שהאמת אין לי אותם. אני באמת יודה לכול מי שיעזור לי. עוד דבר שחשוב יש את הפרק הראשון הוא בחינם ואני לא מחפש אותו אלא את הספר כולו.(הפרק הראשון הוא כ2.5 מ"ב) תודה. מנהלים אם זה לא מתאים לפה אנא תעבירו! וכול האנשים שאומרים שזה לא חוקי אל תשכחו שאתם מורידים סרטים ושירים חופשי בלא חוקיות.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  19. לפני כשעה פתח מישהוא (לא זוכר מי) נושא לגבי ביטול הפסיכומטרי הקרוב ועכשיוו הנושא נסגר, אם אני מנסה לגלוש מההיסטוריה אני מקבל עמוד של "הנושא או התגובה שאתה מחפש עשויים להיות מחוץ לתחום בשבילך." לא הייתה בנושא לא תגובה גסה ולא שומדבר שלכאורה יצדיק מחיקה - מישהוא מהמנהלים רוצה לשפוך אור על הנושא?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by mj23,

היי אני משתחרר עוד שבוע ורציתי לעבוד בעבודה מעודפת איך אני מוצא עבודה ואיך זה עובד בכללי?!!? דרך הצבא?! או דרך לשכת עבודה?!

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

שלום, אני כרגע עובד באתר ClubFnatic שמתעסק במשחקי מחשב מקצועניים(CS, קוויק 4 ווארקראפט 3 וכו'). כחלק משינוי תדמית אנחנו מחפשים שם חדש לאתר. הקריטריונים הם: 1. חייב להיות באנגלית. 2. חייב להכיל את המילים Play, ESports, Digital בשם או מילים נרדפות לאלו. 3. חייב להיות קצר: 6-7 אותיות. 4. מועדף: השם יכול ליצור צורת V( כמו XplayN- XpN) העיקרון עם הV הוא שצורה ויזואלית תעזור למבקרים לזכור את השם של האתר. בנוגע לדומיין מתאים, יש עדיפות ל.com, אך אם למישהו יש רעיונות לשם אני אעריך אם תרשמו בכל מקרה- גם אם הדומיין לא זמין, אולי אוכל להשתמש בזה כבסיס לשם הסופי. תודה לעוזרים,

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by Green,

היי רציתי לדעת איזה תחנות רדיו אתם ממליצים ואתם אוהבים לשמוע בסגנון אלטרנטיבי\רוק ישראלי\טראנסים ואלקטרוני. פשוט לא שמעתי רדיו בכמה שנים האחרונות... אז אני מכיר רק גלגלצ גלצ רדיו חיפה וג' תחנות רק מחיפה-ת"א תודה

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by 00000,

.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  24. http://www.tau.ac.il/honorroll.html מה הרשימה הזאת מתחת לכותרת "אות הנשיא" מציינת?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by poltergeits,

http://www.megaupload.com/il/?d=ZH0QZ56Y

• 4 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.