כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד כרגע שאני מעוניין להחליף . ורציתי לעבור למערכת הפעלה MAC אהבתי את המחשבי ALL IN ONE שלהם. הבעיה שנכנסתי לחנות IDIGITAL והתעסקתי בו קצת משום מה הוא היה לי מאוד איטי ה27 אינץ ALLINONE. מישהו יודע אם הם מחשבים חזקים? כי עד שנפתחו לי תוכנות שם הוא היה ממש בדיילי תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
היי בעוד אנחנו מתעסקים במפוחים כן או לא, ושאר "העניינים", בא הפנטגון האמריקאי ומטיל את הפצצה הזו - https://news.walla.co.il/item/3237630 ולי יש אי אילו השערות בנדון .....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לבצע הסמכה של מיקרוספט של טכנאי PC האם אפשר לעשות רק את ההסמכה ללא הקורס? ולשלם רק על הבחינה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
או לפחות כך זה נראה חצי שעה לפני הדדליין. קרנבל, קדימה קרנבל ....
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום אלי מישהו יודע מה עושים. בבניין שלנו יש 18 דיירים ו 22 חניות . לפני כ20 שנים רוב הדיירים רכשו חניה ונשארו כמה חניות פנויות שלא שייכות לאף אחד. עם הזמן נוסף למשפחה רכב נוסף . כעת אני רוצה לרכוש את אחת החניות הפנויות . איך עושים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי טאבלט tc-971 תקוע על מסך Android . איך הפשר להפס את המכשיר להגדרות יצרן ״hard reset” ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב מזמן שבאתר KSP יש משלוח מסניף אקספרס וניתן תמיד להזמין חלקים משם כי הם תמיד במלאי. האם מדובר במחסן גדול של KSP או במפעל איפה הם מרכיבים מחשבים (אם יש דבר כזה) או גם וגם? העניין הוא שאני הייתי רוצה לעבוד ב-KSP אבל רק בהרכבות של מחשבים כי אני נהנה מזה ובעיה היא שלא מתאים לי שעבודה גם תשלב עבודה מול לקוחות חברה שאני מבין מה שקורה בסניפים שלהם בדרך כלל. אתה גם אחראי על הרכבות ואיתור תקלות וגם אתה משרת לקוחות חברה. חבר סיפר לי שכשהוא היה באילת ב-KSP, ראה שיש להם שם מפעל מכירות, יש הרבה קופות ואנשי מכירות. חשבתי אם יש את זה אז אולי יש להם גם מקום מרכזי איפה הם מרכיבים ומתקנים מחשבים? הייתי רוצה לעבוד במק…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר את האתר passthepocoorn.me ויכול לתת לי הזמנה לשם? וכמה מימכם רשומים באתר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רקע: אני עוד מעט אמור לקבל צו ראשון, אני כבר חושב על העתיד שלי בצבא ומה אני רוצה באמת לעשות(בתקווה). אז התחלתי לחפש קצת ומצאתי את המסלול הזה, אני ממש רוצה להתמיין אליו וחשבתי די הרבה זמן למה דווקא לי מגיע מכול הבחינות (בית ספר, ידע כללי וכו) אני עכשיו עולה לכיתה יא, 10 יחידות מדעי המשחב + קורס סייבר התקפי מבין המתקדמים שיש בארץ). הקורס הזה מלמד לא פחות מ reverse engineering, exploits, lan and wan vulnerabilities, web attacks, reconnaissance ועוד מלא נושאים מרתקים ומענינים. יש לי נסיון רב ב-Linux במיוחד ב Kali Linux אני מדבר על לא ידע פשוט של פקודות, ידע של איך מערכת הפעלה עובדת לרמה של kernel, רשתות ברמה גבוהה(עשיתי קורס רשתות CCNA), חומרה, מציאת…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש למשפחה המון קלטות וידאו ישנות, מחפש דרך טובה להעביר את כל החומר למחשב המשפחתי קניתי easycap אבל זה מעביר את החומר באיכות ירודה ומקורטעת. יש פה מישהו שעשה את זה ויכול להמליץ לי איך להעביר? חשוב לי מאוד שהאיכות תשאר ובלי קרטועים תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון יש שאלה שמציקה לי הרבה זמן לא קיבלתי הסבר שמסבר את האוזן מה יוצא לפייסבוק מפריימוורק ריאקט ולגוגל מפריימוורק אנגולר? מה הם מרוויחים זה? איך הם עושים מזה כסף? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי בחנות KSP רשום: "בעת קנייה ב-KSP ניתן להפקיד פסולת אלקטרונית דומה למחזור בכל אחד מסניפי KSP ברחבי הארץ" האם פסולת אלקטרונית זה רק דברים חשמליים שנטענים / יש בהם סוללה או שזה גם דברים כמו עכבר, אוזניות, מקלדת וכו' דהיינו דברים שלא צורכים חשמל?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מדיח בוש סופר סיילנט חצי אינטגרלי המדיח עושה עבודה מצויינת אולם מגיע לשלב הסופי ונתקע על זמן לסיום של דקה אחת לזמן בלתי מוגבל ועליי לרסט את הפעולה שלו כל פעם בסופה אודה לעצתכם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה למצוא את ההפרש המדויק בימים בין שני תאריכים. יש נוסחה לחשב זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברכבת אמרו לי שהרב קו יכול להכיל רק 8 חוזים כולל חוזים שפג תוקפם אני הולך לסיים את החוזה ה 7 שלי מה אני עושה אחרי שאני יסיים את החוזה 8 שלי? באתר רב קו אונליין יש לי אפשרות להזמין חדש אם זה הרב קו הראשון שלי או אם נאבד לי הרב קו😶😐 יצויין גם שיש לי "חבילה של 3 חוזים" אני גר באשקלון עובד ברחובות (רכבת כרטיסיה 12 חוזה 1) וגם אני לומד קורס בפתח תיקווה ומגיע לשם עם רכבת עד סבידור מרכז (כרטסיה 12 חוזה 2) ואז לוקח משם אוטובוס עד קיריית אריה (כרטיס יומי חוזה 3) החוזה שהולך לי להיגמר זה החוזה של רחובות יש לי עוד פעיל של תל אביב מה אני עושה?🙏 יש גם מצב לחברה בחיפה אבל עוד לא התחלתי את הנסיעות לשם בקיצור כל תובנה בנושא תעזור🙏 …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אוכל כלבים ACANA הייתי בטוח שקניתי את הכי טוב ואז גילתי באינטרנט 2 דברים : 1. שמצאו רעלים באוכל ארסן וכו' והוגשה תביעה יצוגית נגד החברה , החברה טוענת שבגלל שהאוכל מכיל רכיבים טבעיים כמו דגים , עוף וכו' אז הארסן נמצא בטבע ואי אשפר למנוע את זה https://www.petful.com/food/orijen-lawsuit-2018/ 2. ה FDA האמריקאי הכריז שהתגלו מקרה מוות לבבי עם כלבים שאכלו ACANA ושזה בבדיקה : https://www.nytimes.com/2019/06/29/us/dog-food-heart-disease-fda.html השאלה איך לעזעזל זה נמכר בחנויות כאילו הכול בסדר ? ויש על האריזה מדבקה של משרד החקלאות על טיב המוצר וכו' על האריזה שלי כתוב ייצור 7-2019 תוקף עד 2021 לזרוק את זה ? אני ממש מפחד לת…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
ראיתי לא מזמן פרסומות - אני חושב שגם פה באתר - לסכין גילוח בשם דורקו, שמשווקים אותו דרך הדואר. מישהו מכיר ויכול להגיד אם הוא מומלץ? המחירים שלו הם כ-30% פחות מג'ילט, וההזמנה היא דרך האינטרנט
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מכיר חייל משוחרר שיש לו הצעה לקחת שני קורסים והוא לא יודע איזה מהם יותר טוב קורס אחד: 14 חודשים "ניהול שרתי לינוקס (Linux)" במכללת HackerU קורס שני: 6 חודשים "מהנדס מערכות לינוקס מוסמך בסביבת אנטרפרייז" במכללת John Bryce איזה קורס יותר טוב? תודה פרטים על הקורס של HackerU פרטים על הקורס של John Bryce
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום איך ניתן לאתר תמונות מחזור של בית ספר שונים בארץ, שנות ה80
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת קולנוע ביתית ברסיבר יש כניסה אחת לחבר את הסאב ובסאב יש שני חיבורים של רמקולים איך אפשר לחבר את הסאב לרסיבר
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
כאילו, מה זה צריך להיות, ועוד לפני הילדים ? ...... https://www.dropbox.com/s/nlzse8oj4eml50f/מעצר בחוף בית ינאי2.mp4?dl=0
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשרי להזמין מוצרים מ Amazon בימים אלו? והאם זמן השליחה יהיה עד חודש או יותר?
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-