עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מתכוון נגיד בא לי לראות היום שוב פעם בחווית קולנוע את הסרטים נגיד: שר הטבעות מטריקס וכו.. יש דבר כזה בכלל? תמיד סקרן אותי לדעת.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  3. Started by oz25,

אני מחפש את כל העונות של הסדרה להורדת ב-HD ואם לא אז בצפייה ישירה עם כתוביות.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  4. Started by TermiNal,

היי, אני רוצה להזמין קצת ציוד הוקי ( כפפות ומגן שוק ) והמחירים בחו'ל מאוד מאוד משתלמים ושווים. מישהו מכיר חנות ספורט ששולחת ארצה? תודה..

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  5. Started by Mesatla,

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  6. Started by J0n1,

שלום. ראיתי שלכמה יש פה חשבונות פרימיום ויש כמה שאלות שלא מצאתי עליהם תשובות בFAQ שלהם אז אולי תוכלו לעזור לי: אני רוצה לאסוף נקודות ולקבל חשבון פרימיום, כמה נקודות עלי לאסוף? וכמה נקודות אפשר לעשות מקסימום ביום? תודה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  7. Started by 00000,

זה כבר רגיל וידוע שמשינה גנבו הרבה, אבל שמעתי לא מזמן את "אל למה לי פוליטיקה עכשיו?" ונזכרתי שיש שיר עם אותה מנגינה בלעז. משינה - אז למה לי פוליטיקה עכשיו לכו ל2:45 מאיפה המנגינה הזאת לקוחה?

8. התחזיות הקודרות מתממשות מהר מהצפוי. השילוב הקטלני בין הביקוש המטורף לזיכרון HBM עבור שרתי AI לבין מצוקת ייצור הסיליקון העולמית מוביל אותנו למציאות חדשה: החל מינואר הקרוב, מחירי המעבדים הגרפיים של NVIDIA ו-AMD צפויים לזנק, והפעם לא מדובר בגל זמני אלא במגמה שתלווה אותנו חודשים ארוכיםלכתבה

9. Started by iakovl,

למישהו יש ניסיון עם taobao?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by JohnnyBravo,

נראה מעניין לא?מחליף את הwireless http://www.ionwirelessairmouse.com/

11. שלום יש לי שתי שאלו לא ממש קושורת אך מדאיגות אותי: 1. האם תלמיד אשר מלאו לו 18, שמתכוון ללמוד במכללה , במסגרת העתודה הטכנולוגית של צהל, ולא עובד בזמן הלימודים, חייב לשלם ביטוח לאומי? אם כן כמה? ואיך הולכת הפרוצדורה? לא הצלחתי למצוא מידע באתר של ביטוח לאומי. 2. האם מגיע החזר מס הכנסה על תשלום שכר לימוד במכללה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  12. Started by wwww,

שלום מה המצב?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  13. Started by BHXHO2,

http://www.sidewindercomputers.com/fepifor3he.html מישהו יודע מה הדבר הזה מה התפקיד של הכלי תודה ניסים

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  14. Started by free4,

שלום, אני מחפש לקנות למי שיש קלפים של חבורת הזבל.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Micahell bet.,

אבל בא לי לבעוט למישהו בפנים. http://www.snopes.com/inboxer/outrage/master.asp

16. Started by pApi,

אני לא יודע מה כדי לי תגיבו אני מבולבל

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  17. מה דיקן עושה?... הוא מדקן? יש כזאת מילה? זה בכלל אפשרי לדקן משו? - "המבחן שלך שגוי, בוא נדקן אותו - או מאידך, בוא נגבה עוד כסף". מה בדבר מדיקון ופדיקון?... נשים נהנות מבעלים דיקנים? מה בדבר נשים דיקניות, מה טווח הגילאים? עד כמה העבודה הזו נחשקת? אשמח לתשובות מקיפות.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Mr Melada,

קרוב לוודאי שכל מי שכאן לקראת צבא ואילך מכיר את העניין הזה, בסביבות היום הולדת, פתאום כל מיני מספרים שמעולם לא יצרתם איתם קשר, מתחילים לשלוח smsים ומציעים לעשות יום הולדת במועדון שלהם. למי שיש ספק- אני לא נרשם לשום אתר שבאופן רשמי בתקנון שלו מעביר את הפרטים שלי לצד שלישי, כולל הגרלות ודומיהם. וגם אם כן, אני מספק תאריך יום הולדת שגוי, ובכל זאת כל הספאם מתייחס ליום הולדת האמיתי. ובכל זאת אני מקבל כל שנה את האסאמאסים (ולפעמים טלפונים). קודם כל, זה מאוד לא חוקי. אני, והרבה מכם, נמצאים איפהשהו במאגר מידע מסחרי שמועדונים קונים כדי להציע להם שטויות שלא ביקשנו. מאגר שמחזיק את השם, מספר, ותאריך לידה שלנו. מאגר שנועד רק להציק לנו ולקחת לנו את הבחירה לא לקבל spam לנייד. בינתיים אני …

19. Started by wrecker,

ידעתם שיש EBAY בעברית? (או שאלה חדשות ישנות ??? ) בהקשר לאחת ההודעות פה שעלו עשיתי חיפוש קטן והגעתי לאתר הזה http://www.ebay.co.il המחירים שם מתורגמים לשקלים נראה דווקה נחמד.. השאלה אם באמת אפשר לשלם בשקלים? ואם זה אמין? :

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  20. אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון יש שאלה שמציקה לי הרבה זמן לא קיבלתי הסבר שמסבר את האוזן מה יוצא לפייסבוק מפריימוורק ריאקט ולגוגל מפריימוורק אנגולר? מה הם מרוויחים זה? איך הם עושים מזה כסף? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by oorlevi,

אני לא ביצעתי אף פעם קנייה באינטרנט אני כרגע רוצה לקנות מוצר כלשהו שראיתי באתר אולסייל, האם האתר אמין? עומד בזמנים של הגעת מוצרים ובעל שירות טוב? זה חשוב לי זו קנייה ראשונה מהאינטרנט. אם מישהו קנה משם שייתן חוות דעת, תודה.

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  22. האם אפשרי להזמין מוצרים מ Amazon בימים אלו? והאם זמן השליחה יהיה עד חודש או יותר?

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  23. אני צריך לקנות כרטיס רשת ובקר IDE שלא יגזימו במחיר ושיהיה זמין

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by darkman,

אני מחפש אתר שיש בו מאגר של תרגומים באנגלית בעיקר של סרטים חדשים תודה.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.