עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יענו על התקנת צלחת... ?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  2. תשמעו אני קניתי את המחשב שבצד מKSP וראיתי בכמה הודעות שאתם לא יכולים לפתוח את המארז בגלל המדבקות שיש מאחורה אז תשמעו משהו אני שאלתי שם והם אמרו לי שאפשר לפתוח אחת מהדלתות והאחריות לא תיבטל!!! כמובן שפותחים את הצד שרואים את כל המחשב ולא את הצד שרואים תגב של הלוח אם אז אין לכם בעיה לפתוח צד אחד של המארז והאחריות לא תיפגם ואני לא מבין מה רע בחנות הזאת תראו לי מקרים שהיא עשתה לכם משהו רע ?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  3. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,בן דוד שלי (Shane "O" Mac) קיבל באן לפני חודשיים ונתנו לו לחודש,עכשיו הוא מנסה להיכנס וזה כותב לו משהו שלא אישרו אותו..מה הוא צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  4. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הנוקייה 6600, הקטע הוא שבאורנג' הפלאפון הוא בסביבות ה3,400 שקל, מחיר מוגזם לכל הדעות. מצאתי בכל מיני אתרים אחרי חיפוש בזאפ, שנותנים מחירים די נורמליים, אבל פה החשש שלי, האם זה שהם מוכרים את הפלאפון במחיר שהוא כמעט חצי מחיר, יעלה לי באיכות המכשיר ובעוד כמה דברים כמו מכשיר לא תקין ופלאפון לא באמת חדש... לפי דעתכם וניסיונכם, האם אני יכול לקנות ללא חשש, כי שאלתי כמובן את החנות המסויימת שממנה אני רוצה לקנות והם כמובן אמרו לי שהפלאפון חדש לגמרי, אז שיחקתי אותה ראש קטן ואמרתי "אז למה אורנג' לוקחים 3 אלף ואתם רק 1700 שקל?" אז הם אמרו לי ש"זה אני צריך לשאול אותם", לא יודע מה אתם אומרים זה שווה לקנות מחנות כזאת שהיא די קטנה ולא בטוח אם אני מקבל אצל…

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  5. יש שיר שמידי פעם מושמע בגלגל"צ שמישהי שרה על מישהו בשם שדומה למשהו כמו: sandri או אולי sandy או sendry או כל דבר שנשמע ככה. זה שיר די ישן ואני פשוט לא מצליח למצוא את השם של השיר הזה. אז בבקשה בבקשה, אני מתחנן, תשקיעו 2 דקות מחשבה ותנסו לעזור לי לזהות את השיר הזה. אני ממש חייב את זה. זה מאד חשוב לי.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  6. שלום! החנויות היו פתוחות היום בערב או שרק מחר? תודה ;D

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  7. Started by Moty_p,

רציתי להגיד סליחה לכל מי עשיתי לו רע אם היו כאלה מקווה שהיום הקשה הזה יעבור במהירות

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  8. Started by redti,

נחשו באיזה שיעור למדתי על זה?!

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  9. אני מתכוון נגיד בא לי לראות היום שוב פעם בחווית קולנוע את הסרטים נגיד: שר הטבעות מטריקס וכו.. יש דבר כזה בכלל? תמיד סקרן אותי לדעת.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  11. Started by oz25,

אני מחפש את כל העונות של הסדרה להורדת ב-HD ואם לא אז בצפייה ישירה עם כתוביות.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  12. Started by TermiNal,

היי, אני רוצה להזמין קצת ציוד הוקי ( כפפות ומגן שוק ) והמחירים בחו'ל מאוד מאוד משתלמים ושווים. מישהו מכיר חנות ספורט ששולחת ארצה? תודה..

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  13. Started by Mesatla,

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  14. Started by J0n1,

שלום. ראיתי שלכמה יש פה חשבונות פרימיום ויש כמה שאלות שלא מצאתי עליהם תשובות בFAQ שלהם אז אולי תוכלו לעזור לי: אני רוצה לאסוף נקודות ולקבל חשבון פרימיום, כמה נקודות עלי לאסוף? וכמה נקודות אפשר לעשות מקסימום ביום? תודה.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  15. Started by 00000,

זה כבר רגיל וידוע שמשינה גנבו הרבה, אבל שמעתי לא מזמן את "אל למה לי פוליטיקה עכשיו?" ונזכרתי שיש שיר עם אותה מנגינה בלעז. משינה - אז למה לי פוליטיקה עכשיו לכו ל2:45 מאיפה המנגינה הזאת לקוחה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. התחזיות הקודרות מתממשות מהר מהצפוי. השילוב הקטלני בין הביקוש המטורף לזיכרון HBM עבור שרתי AI לבין מצוקת ייצור הסיליקון העולמית מוביל אותנו למציאות חדשה: החל מינואר הקרוב, מחירי המעבדים הגרפיים של NVIDIA ו-AMD צפויים לזנק, והפעם לא מדובר בגל זמני אלא במגמה שתלווה אותנו חודשים ארוכיםלכתבה

17. Started by iakovl,

למישהו יש ניסיון עם taobao?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by JohnnyBravo,

נראה מעניין לא?מחליף את הwireless http://www.ionwirelessairmouse.com/

19. שלום יש לי שתי שאלו לא ממש קושורת אך מדאיגות אותי: 1. האם תלמיד אשר מלאו לו 18, שמתכוון ללמוד במכללה , במסגרת העתודה הטכנולוגית של צהל, ולא עובד בזמן הלימודים, חייב לשלם ביטוח לאומי? אם כן כמה? ואיך הולכת הפרוצדורה? לא הצלחתי למצוא מידע באתר של ביטוח לאומי. 2. האם מגיע החזר מס הכנסה על תשלום שכר לימוד במכללה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  20. Started by wwww,

שלום מה המצב?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  21. Started by BHXHO2,

http://www.sidewindercomputers.com/fepifor3he.html מישהו יודע מה הדבר הזה מה התפקיד של הכלי תודה ניסים

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  22. Started by free4,

שלום, אני מחפש לקנות למי שיש קלפים של חבורת הזבל.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Micahell bet.,

אבל בא לי לבעוט למישהו בפנים. http://www.snopes.com/inboxer/outrage/master.asp

דיונים חדשים בפורומים