כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,642 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון נגיד בא לי לראות היום שוב פעם בחווית קולנוע את הסרטים נגיד: שר הטבעות מטריקס וכו.. יש דבר כזה בכלל? תמיד סקרן אותי לדעת.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני מחפש את כל העונות של הסדרה להורדת ב-HD ואם לא אז בצפייה ישירה עם כתוביות.
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להזמין קצת ציוד הוקי ( כפפות ומגן שוק ) והמחירים בחו'ל מאוד מאוד משתלמים ושווים. מישהו מכיר חנות ספורט ששולחת ארצה? תודה..
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום. ראיתי שלכמה יש פה חשבונות פרימיום ויש כמה שאלות שלא מצאתי עליהם תשובות בFAQ שלהם אז אולי תוכלו לעזור לי: אני רוצה לאסוף נקודות ולקבל חשבון פרימיום, כמה נקודות עלי לאסוף? וכמה נקודות אפשר לעשות מקסימום ביום? תודה.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
זה כבר רגיל וידוע שמשינה גנבו הרבה, אבל שמעתי לא מזמן את "אל למה לי פוליטיקה עכשיו?" ונזכרתי שיש שיר עם אותה מנגינה בלעז. משינה - אז למה לי פוליטיקה עכשיו לכו ל2:45 מאיפה המנגינה הזאת לקוחה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התחזיות הקודרות מתממשות מהר מהצפוי. השילוב הקטלני בין הביקוש המטורף לזיכרון HBM עבור שרתי AI לבין מצוקת ייצור הסיליקון העולמית מוביל אותנו למציאות חדשה: החל מינואר הקרוב, מחירי המעבדים הגרפיים של NVIDIA ו-AMD צפויים לזנק, והפעם לא מדובר בגל זמני אלא במגמה שתלווה אותנו חודשים ארוכיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
-
-
שלום יש לי שתי שאלו לא ממש קושורת אך מדאיגות אותי: 1. האם תלמיד אשר מלאו לו 18, שמתכוון ללמוד במכללה , במסגרת העתודה הטכנולוגית של צהל, ולא עובד בזמן הלימודים, חייב לשלם ביטוח לאומי? אם כן כמה? ואיך הולכת הפרוצדורה? לא הצלחתי למצוא מידע באתר של ביטוח לאומי. 2. האם מגיע החזר מס הכנסה על תשלום שכר לימוד במכללה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
-
http://www.sidewindercomputers.com/fepifor3he.html מישהו יודע מה הדבר הזה מה התפקיד של הכלי תודה ניסים
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות למי שיש קלפים של חבורת הזבל.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אבל בא לי לבעוט למישהו בפנים. http://www.snopes.com/inboxer/outrage/master.asp
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
-
מה דיקן עושה?... הוא מדקן? יש כזאת מילה? זה בכלל אפשרי לדקן משו? - "המבחן שלך שגוי, בוא נדקן אותו - או מאידך, בוא נגבה עוד כסף". מה בדבר מדיקון ופדיקון?... נשים נהנות מבעלים דיקנים? מה בדבר נשים דיקניות, מה טווח הגילאים? עד כמה העבודה הזו נחשקת? אשמח לתשובות מקיפות.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קרוב לוודאי שכל מי שכאן לקראת צבא ואילך מכיר את העניין הזה, בסביבות היום הולדת, פתאום כל מיני מספרים שמעולם לא יצרתם איתם קשר, מתחילים לשלוח smsים ומציעים לעשות יום הולדת במועדון שלהם. למי שיש ספק- אני לא נרשם לשום אתר שבאופן רשמי בתקנון שלו מעביר את הפרטים שלי לצד שלישי, כולל הגרלות ודומיהם. וגם אם כן, אני מספק תאריך יום הולדת שגוי, ובכל זאת כל הספאם מתייחס ליום הולדת האמיתי. ובכל זאת אני מקבל כל שנה את האסאמאסים (ולפעמים טלפונים). קודם כל, זה מאוד לא חוקי. אני, והרבה מכם, נמצאים איפהשהו במאגר מידע מסחרי שמועדונים קונים כדי להציע להם שטויות שלא ביקשנו. מאגר שמחזיק את השם, מספר, ותאריך לידה שלנו. מאגר שנועד רק להציק לנו ולקחת לנו את הבחירה לא לקבל spam לנייד. בינתיים אני …
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
ידעתם שיש EBAY בעברית? (או שאלה חדשות ישנות ??? ) בהקשר לאחת ההודעות פה שעלו עשיתי חיפוש קטן והגעתי לאתר הזה http://www.ebay.co.il המחירים שם מתורגמים לשקלים נראה דווקה נחמד.. השאלה אם באמת אפשר לשלם בשקלים? ואם זה אמין? :
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון יש שאלה שמציקה לי הרבה זמן לא קיבלתי הסבר שמסבר את האוזן מה יוצא לפייסבוק מפריימוורק ריאקט ולגוגל מפריימוורק אנגולר? מה הם מרוויחים זה? איך הם עושים מזה כסף? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא ביצעתי אף פעם קנייה באינטרנט אני כרגע רוצה לקנות מוצר כלשהו שראיתי באתר אולסייל, האם האתר אמין? עומד בזמנים של הגעת מוצרים ובעל שירות טוב? זה חשוב לי זו קנייה ראשונה מהאינטרנט. אם מישהו קנה משם שייתן חוות דעת, תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
האם אפשרי להזמין מוצרים מ Amazon בימים אלו? והאם זמן השליחה יהיה עד חודש או יותר?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס רשת ובקר IDE שלא יגזימו במחיר ושיהיה זמין
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אתר שיש בו מאגר של תרגומים באנגלית בעיקר של סרטים חדשים תודה.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-