עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ZorD,

שלום לכולם. לא מזמן עברתי תאונה (קלה, לא לידאוג) הסיפור בקצרה הוא: נסעתי בכביש המהיר במהירות המקובלת (כמובן) כשלפתע איזה רכב מסוג מאזדה חתך שני נתיבים בכדי לצאת ביציאה הדרושה לו, ביזמן החיתוך אני פגשתי בו מקרוב מאד בחלק האחורי של הרכב שלו. עכשיו מיסתבר שהאיש רוצה פיצויים על הרכב שלו ועל עצמו, שלא בצדק.. סיפור שני הוא שדוד שלי מעוניין להיתגרש מאישתו מסיבות שונות וצצים כל מיני דברים שדודי אינו יודע איך להיתמודד איתם, חלוקת הבית רכוש וכו" (הם זוג צעיר) ברצוני לעזור לו במה שאוכל לכן אני שואל אתכם: האם מישהו מכיר אתר טלפון או כל דבר אחר שיעזור בנוגע לשני הנושאים הנל? תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by PhP dUdE,

http://www.calls.co.il/calls/Onion.html אתם נקרעים!! כן בצלללללל בצלללללללללל אלכס תגיד בצללללללל דבר אלי!!! דרך אגב סמיילי חדש שגיליתי שאני אוהב: -}-

3. Started by Raul,

חבר'ה אני חייב שתעזרו לי למצוא מידע ו/או אתרים *באנגלית* בלבד על היורם הגדול מכולם... יש לי להכין עבודה באנגלית על האיש המשעמם הזה... תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by גלעד007,

שלום לכולם. אני מעוניין בגיל 30 להתחיל ללמוד לנגן על סקסופון בסגנון חסידי. 1. האם לא מאוחר בגילי?.. 2. האם מישהו מכיר מורה טוב באזור ירושלים.

5. Started by evman007,

סביבות 350 שקל זה לעבודה מול מחשב פשוט יש המון באינטרנט אבל התמונות לא נכונות ואין בדרך כלל גם שם דגם תודה

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  6. אהלן מחר אני מוציא כרטיס אשראי צעיר שאי אפשר לקנות איתו בחול או להזמין מחול אבל האם אפשר להערים עליהם ולעשות איתו חשבון בPAYPAL ואז יהיה אפשר להזמין איתו מחול??

• 27 תגובות
    • 11.1k צפיות
  7. אני מדבר על אתרים מקצועים קצת יותר מ"ואללה".... תודה מראש.... ;D

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  8. הדברים הכי חשובים שאני צריך לדעת? (מי שלא יודע מי זה ארקאדיה אלו היבואינים של אייריבר בישארל ,אז עם אני יתקבל (Please lord!) אני יוכל לסדר לכם הנחות לנגני אייריבר ) אז מה לדעתם דברים חשובים שאני צריך לדעת? כאילו אני מאוד בקיע בתחום הזה שם נגני ה mp3 והכל ...ובמיוחד הנגנים של אייריבר ... יש לדעתכם איזה מושגי בסיס או יסוד שאולי אני לא מכיר וצריך לדעת עם כן תרשמו אני יראה מה אני יודע או לא יודע. ומודה לכל אחד שיעזור.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. איך עלי להתנהג במצב בו חגגנו יום הולדת לאבי ובשניצל התגלה זבוב מטוגן בתוכו במסעדה מכובדת וידועה? אבקש חוות דעת מקצועית בעניין

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by The_overclocker,

אני רוצה לקנות כמה דברים מeBay, והייתי רוצה לשלם עם PayPal (PP). הייתי רוצה לשאול מה צריך לעשות כדי לשלם איתו. הבנתי שאפשר לעשות חשבון בחינם, ואפשר להוציא כסף מהחשבון ולהעביר מהחשבון שלך לחשבון PP אחר בחינם. אבל אם רוצים למשל לקבל כסף מחשבון PP של מישהו, אז יש איזשהו צורך בתשלום. עכשיו, איך בכלל אני שם כסף בחשבון הPP ? מחשבון הבנק שלי כאילו ? איך עושים את זה ? הרי אני לא אגיד לפקידה שולה"היי, אניי רוצה להעביר סכום של 200$ לחשבון הPayPal שלי" ואז היא בטח תסתכל עלי O_o, ולא תבין מה אני רוצה.. האם יש באמת דרך להעביר דרך הבנק ? או אולי דרך הוויזה (שאין לי) קראתי קצת על PP, וראיתי שיש להם הרבה בעיות בתמיכה, וב"איבוד" היתרה וכו'. זה אמיתי ? למישהו היו בעיות עם זה ? זה בטוח להשא…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by The_overclocker,

http://www.youhavebadtasteinmusic.com

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  12. http://www.avforums.com/forums/archive/index.php/t-149702.html הוא מדבר שם על מכשיר שהוא ביקש לתקן והטכנאי שכח לקחת את הישן שלא עובד כי החליפו לו בחדש חחח... אני מוכן לשמוע מאנשים אחרים אם קרה להם גם דבר כזה... יניב

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by X1000P,

איזה אתר הכי טוב בשביל לעלות קבצים!? יש לי 2 קבצים 10 MB ביחד! אני רוצה לעלות אותם לשרת בשביל שמשהו יוריד..

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  14. Started by PhP dUdE,

כרגע חשבתי על משהו, נגיד שאתה חולם ואני אישית יכול לשלוט במה שאני חולם זאת אומרת אני מתעורר בתוך החלום ועושה כול מיני דברים אבל נגיד מקום שלא ראיתי או שאני לא זוכר איך הם נראים התמונות פשוט נעלמות כמו במשחקי מחשב שיש מין חלקים אפורים,כאילו חסרים לי חלקים בפאזל,מה איתכם? איך אתם חולמים?

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=1503&u=/afp/australia_air_vibrator&printer=1

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  16. כי אני לא.. יש לי כבלים 1.5 של בזק בינלאומי זה משהו זמני כנראה... זה רק לי?

17. מה רשום כאן ceesam> hehe i still dont understand but he's good ceesam> not best in finland but good איך רושמים באנגלית איזה קבצוה יותר טוב ? בבקשה..

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  18. דיון זה יהיה כסטיקי לזמן מה עד שהעיניינים יתבררו. נהגים חדשים? יש לכם טסט אחרי ה1 לנובמבר 2004? משרד הרישוי חוקק חוקים חדשים לנהגים חדשים. החל מה-1.11.04 (הראשון לנובמבר) ייכנסו במשרד הרישוי חוקים חדשים למי שעושה רישיון. ע"פ משרד הרישוי, החוקים נחקקו על מנת לעשות קטל לתאונות דרכים של הצעירים שיש בחודשים האחרונים. ולהלן 2 החוקים החדשים: 1א) עד עכשיו תקופת המלווה עמדה על חודשיים בלבד. החל מהראשון לנובמבר תקופת המלווה תהיה 3 חודשים ולא חודשיים. אדם אשר עבר טסט נניח ב28 לאוקטובר, 3 ימים לפני ה1 לנובמבר, החוק לא יחול עליו ותקופת המלווה תהיה חודשיים. אדם אשר עבר טסט אחרי ה1 לנובמבר יהיה חייב במלווה במשך תקופה של 3 חודשים ולא פחות. "בסעיף קטן (ב), במקום "בחודשיים הראשונים"…

• 297 תגובות
    • 20.1k צפיות
  19. Started by Zak,

אני מתכנן לקנות מחשב בבאר שבע אשמח לשמוע הצעות על חנויות באזור

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by BeNzZy-BoY,

אני מחפש אתר שיש בו תמונות גרפיקאיות לשולחן עבודה.. אני זוכר שהיה עליו פה תארד אבל ברח לי האתר.. בכל מקרה זה אתר כזה עם תמונות באיכות מעולה של יםם דברים

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by infer73,

טוב ככה, מצאנו היום חתול רחוב אחרי שכבר שלושה ימים שמענו אותו מיילל ברחוב והיום הבאנו אותו אחותי משום מה רוצה לקרוא לו ג'ייסון ואני חייב שם חלופי כי זה חרא של שם חתול קטן וחמוד, בן כשלושה שבועות, מה שאומר שקבענו את היומולדת שלו ב11 לספטמבר (כמו החתול האחר שלי,רק שהחתול האחר גם נולד ב2001,קוראים לו טיטו אגב) וחתול שחור כולו,קצת מפחיד אבל זה יפה דווקא טוב תזרקו הצעות

• 62 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by R0ck,

מנוע חשמלי מלא, מפיק 242 כ"ס (181 קילו-וואט) ב 14,000 סל"ד. (לא רע בכלל, בהתחשב בכך שלמנוע חשמלי יש ניצולת כמעט מקסימלית, בניגוד למנועי בעירה פנימית, שהניצולת שלהם מתקרבת ל 30 אחוזים בלבד). 0 - 100 תוך 4.5 שניות. משקל 750 ק"ג, 350 ק"ג נוספים לסוללות. טווח נסיעה - 350 ק"מ.

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. http://www.sharks.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1294 עכשיו אני יודע שזו מכונית קונספט, אני יודע שזה רק אבטיפוס וכן אני יודע שנכון לעכשיו זה דגם למרוצים בלבד אבל אני מוכן להתערב שתוך שנה מקס' מהיום נראה את דגם הספורט הזה אוליי בכמה שינויים קלים ע"מ לעמוד בתקנות שונות ימכר כמו לחמניות! איזה רכב !!!!!!

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by Bessmertniy,

דבר אחד אני לא מבין כשאתם בונים מפרט מ KSP למה אתם מציעים לאנשים הרדיסקים חרא? אתה תמיד מציעים להם את האותו ההרדיסק ה SATA 80 giga שאלה למה? זה בטח בא עם שנת אחריות אחת ו הרדיסק הוא בין הרכיבים הכי חשובים במחשב וחשוב שיבוא עם כמה שיותר שנות אחריות שימו SATA עם 8 באפר שבדרך כלל מגיעים עם 3 שנות אחריות , עם כל ההרדיסקים באים ב KSP עם שנת אחריות אז בכלל לא לקנות שם ... אבל אני לא יודע את חוקים האחריות שיש על ההרדיסקים ב KSP (סטינגר אתה בטח יותר , אולי תגיד עם יש הבדל שם בין הרגיל ו ה 8באפר.) אחר כך אתם לא מציינים שבלי שהאנשים יוסיפו 200שח (190 אני מעגל) הרכבה האחריות על החלקים שלהם תיהיה רק של שנה ולא 3 וגם אתם בדרך כלל שמים את המארזים הגנריים האלו למחשבים מאוד חזקים , במקו…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

אהלן יאללה! תרשמו! http://my.ynet.co.il/queen2005/

• 57 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.