כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
תיראו הביאו לי את העבודה הבאה ומה זה קשה לי בתנ"ך! בבקשה תעזרו לי! לסכם מאנציקלופדיה מיקראית על שילו. מי הוא היה,איזה תקופה הוא חיי,ומה הוא עשה,בבקשה זה דחוף! תודה לכול העוזרים!!!!
-
- 23 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ס? אני מעוניין לקבל את מספר הטלפון של הספק בישראל, ומכיוון שחברת פנדה לא הסכימה לספק לי אותו פניתי אליכם... אז מי שיודע בבקשה שיכתוב...
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
באיזה פרום אני יוכל לישאול שאלה כזאות? בקשר לארון מטבח?? עם יש כאן משהו שמבין אולי.. אז 4 מטר ו20 סוג DNF זה צריך לעלות 5200 שקל????זה מחיר רגיל?זול ?יקר?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
זה שיר ישן ישן ישן ישן ישן בחור שר וגם בחורה עם קול יפה כזה שיר ששמעתי ברדיו ואני חייב אותו !! הפיזמון הולך ככה in the middle of night.....וממשיך אני לא זוכר מה .... בבקשה אחים שלי אני מתחנן תעשו מצווה תנסו לזהות את השיר אני מעריך שהשיר משנות ה 80 90 שיר ענק !!! מקווה שתצליחו כי אני לבד לא הצלחתי תודה רבה !! עם תזהו את השם אתם ענקיים !! תודה רבה !!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלוםםם אני זקוק לעזרה בזיהוי של שיר. אני שומע את השיר הזה המון ברדיו ואני צריך לדעת את שמו (אתם לא צריכים לדעת את הסיבה ^^ ) זה כזה שיר מועדונים כזה, לבן אדם ששר את זה (אם אפשר לקרוא לזה ככה) יש קול כמו של וין דיזל, הוא צועק כמעט כל השיר, ואני לא בטוח יש כזה קול של אשה והיא אומרת משהו בקול חלש. בבקשה אנשים אני חייב לזהות את השיר הזה!! אני מת עליו! תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לשיר הזה? הוא בתחנה של ה POP שמה ואיזה זמרת שרה אותו, משהו בסגנון פאנק כזה
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני צריך אתרים עם לימוד עצמי של גיטרה איך לנגן וגם אתרים עם תווים לשירים תודה.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתה לי תקרית עם הרכב שלי ועכשיו אני מחפש רכב חדש, בינתיים קיבלתי הצעה בנוגע לרכב מסוג אופל קורסה, שנת 1991 מנוע-1400 והמחיר שהוא הציע לי הוא: 12,000 ש"ח (חשוב לציין שהמחיר שאני יכול להרשות לעצמי הוא באיזור ה-10,000 עד 13,000 ש"ח) רציתי להיתייעץ איתכם בנוגע לנושא זה, האם רכב מסוג כזה מומלץ? יתרונות, חסרונות, מדוע אין לו שוק (לא קונים כאלו בארץ)? כמה תעלה אחזקה של רכב זה (כמה עולים החלקים לרכב, כמה דלק הוא שורף וכו") אם יש לכם הערות חשובות בנוגע לסוג רכב כזה או כל פיסת מידע אחר אני ישמח אם תשתפו אותי תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה דקות נכנסתי למדור "trade zone" כדי לחפש כרטיס מסך אבל אנשים שם לא כותבים איפה הם נמצאים.. :-\ אני מחפש כרטיס שהיה דומה בביצועים ל- G force 2 64MB או מעט יותר מתקדם וגם שמי שמעוניין למכור הוא מאזור באר שבע.. תודה
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן אני לא זוכר מי אבל נראה לי מזדה עשתה פרסומת בעיתון שמי שקונה מכונית שלה מקבל מכונית מיני כזאת היא עם מנוע רגיל ויש לה מזגן ורדיו הכל נורמלי רק שהיא קטנה לילדים כזה והיא פתוחה זה ממש איכות הייתי קונה רק את המכונית הקטנה בלבד! מי יכול לעזור לי ולהגיד של מי המכונית הזאת?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מכין דיסק לידידה שלי שאוהבת מוסיקה קיטשית (WHATEVER THET MEANS) עכשיו אני צריך רשימה של שירים שיכולים להחשב קיטשים...(כי לי לא עולה שום דבר כרגע וגם אני לא ממש בטוח מה נחשב קיטש ומה לא) תודה!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
מה קורה כולם? אני מחפש כתבות באינטנרט שמצביעים על היות מדינתינו מדינה יהודית או דמוקרטית. ניסיתי כבר לחפש בכמה אתרים אבל החיפושים לא הניבו תוצאות רבות. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
http://store.warnervideo.com/whv.product.asp?upc=085393367121 כן... עוד חודשיים 7/12 אני גאה לעשות פרסומת למשהו שאני הולך לקנות מה אתם חושבים על זה? מי קונה גם? הבעיה שבינתייים אפשר לעשות רק pre-order לארהב ואני רוצה תגירסה האמריקאית של זה... כי שהם עושים את זה בעברית הם הורסים 10 דיסקים מושקעים... 60 דולר פרטים נוספים בוידאו קליפ: http://whatisthematrix.warnerbros.com/trailer/trailerplay.html?id=ultimatematrix&type=windows&speed=300000
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממש מתחנן........! אני שובר את הראש איך קוראים לשיר הצרפתי הזה שרץ כל הזמן ברדיו .... שיר מהיר כזה...... איתן
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
המאמר נלקח מפורום מתופפים בהיידפארק. מומלץ לקרוא ולהפנים. "נו, אז על מה כל הסיפור?" קשה להסביר עד כמה האזניים הם איבר רגיש. אף אחד לא חושב לבהות בשמש כמה שעות בלי למצמץ, נכון? אבל זה בדיוק מה שאתם עושים כל פעם שאתם הולכים למועדון - רק לאזניים. השמיעה שלנו מבוססת על שערות רגישות בתוך האוזן הפנימית (ב"שבלול"). כשאנחנו חשופים לרעש חזק ומתמשך, השערות הללו נחלשות, נשברות ומתות, ואז אף רופא בעולם לא יכול לשקם אותן. מה שהרוס - הרוס לתמיד, באופן בלתי הפיך. מכשירי שמיעה לא "מסדרים" את האזניים כמו שמשקפיים מסדרים את הראייה. הם מגבירים את הצליל בשביל השערות ששרדו. "מה כבר יכול לקרות?" אתם לא רוצים לדעת... הרבה טועים לחשוב שהנזק הוא "בסך הכל" הנמכת השמע, "הורדת הווליום", אבל הפגי…
-
- 34 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הדברים הכי חשובים שאני צריך לדעת? (מי שלא יודע מי זה ארקאדיה אלו היבואינים של אייריבר בישארל ,אז עם אני יתקבל (Please lord!) אני יוכל לסדר לכם הנחות לנגני אייריבר ) אז מה לדעתם דברים חשובים שאני צריך לדעת? כאילו אני מאוד בקיע בתחום הזה שם נגני ה mp3 והכל ...ובמיוחד הנגנים של אייריבר ... יש לדעתכם איזה מושגי בסיס או יסוד שאולי אני לא מכיר וצריך לדעת עם כן תרשמו אני יראה מה אני יודע או לא יודע. ומודה לכל אחד שיעזור.
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כי לא מצאתי בארץ.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
תמיד שנאתי את זה..עכשיו אני זקוק לזה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד להזמין מאיזה אתר כמה מוצרים מארה"ב הם שולחים בפדקס....עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. מה הסיכוי שהחבילה תתפס ואני אצטרך לשלם מכס? 2. כמה אחוזים מסכום הקנייה זה מכס? 3. מה הסכום שעד אליו אני יכול לקנות בלי לדאוג גם אם יתפסו את המשלוח?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני צריך את הצבעים שיש על בגדי מלחמה עדיף של חיל הים האמריקני אבל אפשר גם דוגמאות ירוקות,תודה.
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איזה אתרים של דברים למחשב כמו רמקולים וכאלה עושים משלוחים לארץ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם למישו יש מושג איזה מבחנים אלו יהיו , או מידע נוסף שיכול לעזור....
-
- 12 תגובות
- 11k צפיות
-
-
לדעתי הכוון הוא יותר לpink floyed.. הנה הקטע: http://planet.nana.co.il/pctip/sasha.mp3 תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-