עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TAMIRRR013,

צונזר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. האם יש לאיסיקיו (האנשים שאחראים עליו) אימייל שאני יוכל ליצור איתם קשר?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by SHOOTER8,

אפשר ב-36 תשלומים, רוצו לקנות http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22661745&type=2

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by Yaniv_Uzan,

לפני שאני מזמין מ WALLA את הצורב החדש של NEC רציתי לדעת אם משהו מכיר את טק דטה שהם קונים מהם את הצורב הם נותנים שנתיים אחריות ומוכרים אותו ב 540 שח כולל משלוח נראה לי כמו עסקה מושלמת... אני באמת כבר רוצה להזמין את הצורב, אפילו עוד היום אבל טיפה מפחד. משהו יכול לתת לי עצה טובה? ניסה פעם את האחריות של טק דטה? הייתי לוקח את הפיוניר 108 אם היו לו שנתיים אחריות אבל יש לו רק שנה אחת וגם הוא יקר יותר, אז למה... (חוץ מאיכות צריבה קצת טובה יותר... בקטנה אני בטוח שנק ישפרו עוד הרבה את הצורב שלהם!) מה לעשות חברה? תודה יניב

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by noambaum,

אני מוכר את הצורב שבתמונה הצורב הוא של חברת ימהה הוא חיצוני ועובד במהירות של 44X24X4 יש לו 8mb באפר והוא משתמש ב-USB 2.0 הצורב אצלי חודש ונעשה בן שימוש מועט מאוד סיבת המכירה היא שיש ליכבר צורב ואת זה קיבלתי במתנה מאבא ואני מעדיף למכור אותו ולשדרג את המחשב שלי אז אם מישהו מעוניין שייצור איתי קשר במייל noambaum@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  6. Started by Your-AsSaSsiN,

התחלנו ללמוד הנדסת המרחב במתמטיקה והמורה שלנו החליט שכדי להבין טוב יותר את החומר אנחנו צריכים לעשות צורות שנלמד עליהם, לא לצייר אותם, אלא להכיןאותם באופן כלשהו כך שיהיו מוחשיים, הוא ביקש: מנסרה מרובעת ומשולשת ופירמידה מרובעת ומשולשת. יש למישהו רעיון איך להכין צורות כאלה כי לי ממש אין ???

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  7. Started by mrdjmo,

מה החשיבות של הצורות הגיאומטריות של הרכבים השונים במחשב ,לדוגמה : למה הדיסק קשיח מלבני , למה דיסק עגול , למה הסוללה עגולה..... וכו . אני מעוניין לשמוע מכם את הסיבה לכך .

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  8. אני צריך עזרה במציאת כרטיס טלויזיה זול לצרכי מחשב HTPC, עכשיו המערכת תיהיה אך ורק לסרטים ואולי לצורכי טקסט לא יותר מזה, עכשיו אני לא יודע כלום בתחום כרטיסי הטלויזיה לכן אני צריך את עזרתכם במציאת הכרטיס שיתאים לצרכים שלי במחיר שלא יעלה ת300 שקל עם אפשר זול יותר זה יהיה מושלם. המפרט של המחשב. מעבד-P4 630 או E2180 לא יודע בנתיים מה יותר טוב לצרכים האלה לוח אם- GA-G31 S2 זיכרון-2X512MB DDR2 667 קירור רגיל של אינטל מארז-HTPC רגיל ביותר ללא שלט ספק כוח-HUNTKEY 550W ספק לא ג'נרי שמספיק לעסק יש גם 400W ג'נרים שעדיין לא החלטתי מה עדיף המערכת תחובר לטלויזה 32 אינטצ' בסלון, החלקים הנ"ל כבר נימצאים ברשותי ומוכנים להרכבה לכן אני מאוד רוצה שתעזרו לי במציאת כרטיס טוב וזול לצרכים שלי, הק…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by avidan28,

שלום לבאי\באות הדיון אני רוצה לשתף\להתריע מפני שיטת השיווק של חברת נוקיה ישראל (אני לא בא להשמיץ !!!!) אני מחזיק ברשותי את הדגם הישן 6310i והיום התבשרתי עלי ידי נציגה חביבה של יורוקום שעל דעתם הגיע הזמן שאשדרג את המכשיר שלי לדגם חדשני יותר. מכיוון שאני לא חובב תרבות הסולולר שאלתי אותה מה יש להם להציע לי כאחד שדור שלישי לא מעניין אותו.היא ענה בלשון יבשה "את זה תשאל את הסוכן שאשלח אליך".דעתי היתה תמוהה עוד יותר שהיא ממש התעקשה לקבוע לי פגישה עם הסוכן למרות שבנימוס רמזתי לה שאני כרגע לא מעוניין. והשאלה היא כזו : ברור לי שיש פה ניסיון לקדם את תרבות הצריכה ושיווק הדור השלישי לקהל שאינו משדרג את מכשיריו כל חצי שנה.(אני עם המכשיר שלי כבר 3 שנים ו 7 חודשים.אבל מה היא המגמה הזו …

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by pure perfection,

שלום , כשאני עושה קנייה ב Ebay בדף של המוצר אני רואה מחיר מסויים בשקל אבל כשאני בא לחייב ב PayPal תמיד יש הוספה של כמה שקלים , כנראה בגלל ההמרה . איך אפשר להימנע מזה ? תודה

11. Started by Ewingum,

צורת יחיד/מקור זה זכר גוף שלישי יחיד? (נובע מזה תשובה ל->) צורת היחיד של כתבת (קמץ, פתח, שווא שווא) זה כתב או כתבת?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by RayZ,

מבית הפותח של הת'רד "פאשלות ופאדיחות - הת'רד הכללי" צחוקים - הת'רד הכללי! אז מה שמותר, מותר להביא תמונות מצחיקות, לספר בדיחות,מיקרים מצחיקים, וכל מה שקשור בלצחוק. המחשב שלי מלא בדברים מצחיקים, אם הנושא יהיה פעיל,אני אתחיל להציף את הנושא בדברים מצחיקים במיוחד.

• 41 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. תראו את משחקי הוידאו ה"מגניבים" הללו. שימו לב שיש כמה עמודים. http://www.somethingawful.com/d/photoshop-phriday/boring-games.php

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  14. Started by Nahum2,

http://www.boardofwisdom.com/default.asp?topic=1005&start=1&search=&listowner=Public&listname=Geek אוקי אני מודה! אני חנון מחשבים!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by CyberBot,

מידהו יכול להגיד מה לקנות לטירונות? הטירונות היא שבוע(כן כן 100% ג'ובניק)(אני מתנדב) בעיקרון זה יומיות(תחסכו את ההשפלות בסדר)אבל אני חושב שאני אשאר כדי להכין את עצמי לקראת השירות השירות הוא בבסיס סגור ומישהו יכול להגיד לי את התנאים בבה"ד 7? הטירונות ב16.1 זו טירונות מתנדבים

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by TicTacToe,

מישהו הזמין / ממליץ על חנויות מסוימות בחו"ל? רציתי להזמין כמה דברים כי המחירים בארץ לא ריאלים ואני לא מכיר אף חנות. האם אמזון יספק את הסחורה או שיש אלטרנטיבות עדיפות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by moog,

:yelclap: מה אתם אומרים גדול איזה מצחיקים הם [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by Classified,

מה הציון הסכם וממוצע הבגרויות המתאימים ללמידת הנדסה בתחום המשחבים באוניברסטאות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by sagigi21,

היי.. שמעתי על התוכנה לא מזמן והחלטתי להוריד גרסא(כנראה ישנה שלה) אבל אני מניח שהיא תיתן את אותה התוצאה כמו החדשה. בכל אופן בתוכנה קיבלתי ציון של 5644 בסה"כ. אני לא מבין בציונים הללו ורוצה לדעת אם זה נחשב טוב? תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. ערב טוב, האם אני זכאי לתעודת בגרות במידה ויש לי ציון נכשל בתנ"ך? (בכל שאר המקצועות הציון עובר)

• 49 תגובות
    • 10.5k צפיות
  21. Started by Check_Point,

תגידו, גם אתם לא מצליחים להיכנס לאתר של משרד החינוך לבדוק את הציוני בגרויות עם הקודים של שנה שעברה שחילקו בבית ספר, או שזה רק אני?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  22. Started by Yoav,

היום התפרסמו, מה הציון שלכם? לצערי לא אוכל לבדוק את שלי, כי מישהו במשרד החינוך שכח להכניס אותי לDB שלהם וצריך לחכות ראשון לספטמבר :'(

• 136 תגובות
    • 10.6k צפיות
  23. פרסמו ציונים אנשים, "תלמדו" אנגלית בתיכון - אחרת תידפקו בהגשות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SUBX2,

מישהוא יודע מה הכתובת של האתר שנותן ציוני בגרות {הגולש מכניס >.Z ומקבל את הציונים }תודה לעוזרים.......................

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

יש למישהו את האתר שמקלידים את ת.ז ותאריך הלידה והוא מוציא את ציוני הבגרות ?

• 2 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.