עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by THE-MASTER,

פתחתי ת'ראד בעבר כבר על מה צריך ללמוד לתואר ראשון אבל משום מה כולם סטו מן הנושא שלשמו הוקדש הת'ראד. אז עכשיו אני יבהיר את עצמי כבר מההתחלה בת'ראד זה אני מעוניין לדעת איזה ספרים אני צריך לקנות בשביל ללמוד את "לימודי החובה" לתואר ראשון במדעי המחשב. אני מעוניין ללמוד כרגע לבד ללא מסגרת כלשהי(בעתיד אני ככל הנראה ילך לאונברסיטה הפתוחה אך לא עכשיו ואל תשאלו שאלות). הנה הנושאים שיש ללמוד לתואר ראשון במדעי המחשב ואני רוצה שתפנו אותי לספרים...(שיהיה לי מה לקרוא בשעות הפנאי..ויש לי המוןןןןןןן) לחץ כאן לראות את הנושאים אני מעדיף לבינתיים שהספרים יהיו בעברית תודה מראש לכל העוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by KrustyTheKlown,

מה אתם אומרים על זה : במקום שכל אחד מאיתנו יקנה כמות קטנה של מדיות במחיר גבוהה אפשר להתאגד מספר אנשים יחד מאותו אזור לעשות רכישה גדולה, להתחלק בכמות וכך סוף סוף להשיג אולי מדיות טובות במחיר סביר! אני לא יודע אם מישהו כבר העלה את הרעיון הזה אבל ני אשמח לדעת מה דעתכם.

3. Started by coolmeen,

שלום אני צריך לדעת אם יש חנות טוב , אמינה וזולה בנתניה למכירת חלקים,

4. Started by Parallel,

אומנם אני ניגש ביום שלישי...אבל שיהיה לכולנו בהצלחה..הלוואי וכל אחד יקבל את הציון שהוא צריך

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by SaBotAge,

שלום חבר'ה כן אני יודע שלא הייתי פעיל פה בזמן האחרון וזה כי לא היה לי זמן.. אבל מחר כל זה הולך להיות אפילו גרוע יותר.. אני מתגייס לצהל מחר נקווה שאני אוכל מידי פעם ככה לקפוץ לפה ולראות מה חדש ואיך העסק זז יאללה אין לי יותר מידי מה להגיד חוץ מבהצלחה לי ולהתראות לכם נתראה... ;D

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני לא יודע עם זה קשור! מחר אני שולח את המחשב ליתקון כרטיס מסך לוח עכבר. בחנות אמרו לי לירשום בדף מה הבעיה בכול חלק במחשב שהם שולחים הם צריכים לירשום מה הבעיה! אז בבקשה תגידו לי איך לירשום עכבר MX510 - מי שקניתי את העכבר אז שאני מכבה את המחשב הלד האדום לא דולק 60% מי הפעמים שאני מכבה את המחשב הלדש לא דולק! אבל לפני שבוע העכבר לא עשה בעיות כול השבוע כיביתי 100 פעם את המחשב לא הייתה בעיה! אולי פעם פעמים שהעכבר נכבה! אבל היום זה חזר! העכבר עושה עוד פעם בעיות! עםם המנורה האדומה לא דולקת אז אני צריך לחכות איזה שעתים בשביל שהעכבר היסתדר.. התקנתי דריברים לא עזר עשיתי פורמט לא עזר החלפתי עכשיו ולא הייתה בעיה ... לוח - הכרטיס רשת שלמטה שרוף וגם אולי הלוח עושה לי בעיות עם הלד של הע…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  7. שלום לכולם אתמול ראיתי את אפקט הפרפר סרט ענק אבל מה לא הבנתי מה הקשר לשם של הסרט לסרט עצמו? מישהו יכול להסביר זאות ? למרות שאני יודע שזה סרט ישן??

• 60 תגובות
    • 5.9k צפיות
  8. Started by Athlon-WINGS,

יש לי בחן חשוב על זה ביום שלישי... השאלה שלי האם למישהו יש סיכום כלשהו באינטרנט על התוכן של זה? או מישהו יכול לסכם לי בפסקה-שניים על התוכן של הסיפור? יש לי בחן על התוכן בלבד ואין לי מושג על הספר הזה אין לי אותוווו.. תודה

9. כי קניתי מהם מחשב לפני בערך שנה, ולפני שלושה ימים הוא התקלקל, וניסיתי להיתקשר לטלפון והוא מנותק והפלאפון לא זמין. אז מישהו יודע מה איתם? או מה אפשר לעשות? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  10. עזבו אתכם משטויות....אני את ההזמנה הראשונה שלי מנעה מחשבים הופתעתי פשוט לטובה. יום שישי אחר הצהריים הזמנתי עכבר MX510 של לוג'יטק, התהליך של הקנייה היה הכי פשוט שקיים מאשר חנויות אחרות שקניתי בהם (אני לא אזכיר שמות). זה כבר היה ידוע לי שהם יצרו עימי קשר ביום ראשון בבוקר, כי יום שישי ושבת הם לא עובדים. יום ראשון (היום) בבוקר יצרו איתי קשר (הריי יום שישי-שבת לא עובדים), היו מאוד נחמדים ומנומסים, פשוט להפליא. יצרו איתי קשר ב9 בבוקר. ותנחשו מה? ב12 בצהריים באותו יום המוצר כבר הגיע. והם עוד התקשרו לשאול אם המוצר הגיע ואם הוא בסדר ושלם. לא יודע מה עם האחרים, אבל אני פשוט מופתע מאוד שבאותו יום שיצרו איתי קשר קיבלתי את המוצר אחרי 3 שעות. ועוד דאגו להתקשר ולשאול אם הוא באמת ה…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אהלן אני לא מתגייס בזמן הקרוב מאוד אבל אני חושב שצריך להתחיל לחשוב מה אני אעשה בצבא הג'וב שאנ יהכי רוצה זה להיות לשרת בגלי צהל או גלגלצ לא בהכרח שדרן אבל משהו שמה כי זה הג'וב שאני הכי אהנה בו! אבל איך כאילו אני משיג שם ג'וב? כאילו איזה חיל הם? חייבים קשרים או שאין בה ללכת לשם? מישהו יודע את התשובות?

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by TimoTy,

אם אני קונה משהו מAMAZON מעל 300$ אני צריך לשלם כליו מכס??

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תיראו הביאו לי את העבודה הבאה ומה זה קשה לי בתנ"ך! בבקשה תעזרו לי! לסכם מאנציקלופדיה מיקראית על שילו. מי הוא היה,איזה תקופה הוא חיי,ומה הוא עשה,בבקשה זה דחוף! תודה לכול העוזרים!!!!

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מה המצב חבר'ס? אני מעוניין לקבל את מספר הטלפון של הספק בישראל, ומכיוון שחברת פנדה לא הסכימה לספק לי אותו פניתי אליכם... אז מי שיודע בבקשה שיכתוב...

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by X1000P,

באיזה פרום אני יוכל לישאול שאלה כזאות? בקשר לארון מטבח?? עם יש כאן משהו שמבין אולי.. אז 4 מטר ו20 סוג DNF זה צריך לעלות 5200 שקל????זה מחיר רגיל?זול ?יקר?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  16. זה שיר ישן ישן ישן ישן ישן בחור שר וגם בחורה עם קול יפה כזה שיר ששמעתי ברדיו ואני חייב אותו !! הפיזמון הולך ככה in the middle of night.....וממשיך אני לא זוכר מה .... בבקשה אחים שלי אני מתחנן תעשו מצווה תנסו לזהות את השיר אני מעריך שהשיר משנות ה 80 90 שיר ענק !!! מקווה שתצליחו כי אני לבד לא הצלחתי תודה רבה !! עם תזהו את השם אתם ענקיים !! תודה רבה !!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלוםםם אני זקוק לעזרה בזיהוי של שיר. אני שומע את השיר הזה המון ברדיו ואני צריך לדעת את שמו (אתם לא צריכים לדעת את הסיבה ^^ ) זה כזה שיר מועדונים כזה, לבן אדם ששר את זה (אם אפשר לקרוא לזה ככה) יש קול כמו של וין דיזל, הוא צועק כמעט כל השיר, ואני לא בטוח יש כזה קול של אשה והיא אומרת משהו בקול חלש. בבקשה אנשים אני חייב לזהות את השיר הזה!! אני מת עליו! תודה רבה לעוזרים!

18. Started by Impreza,

מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לשיר הזה? הוא בתחנה של ה POP שמה ואיזה זמרת שרה אותו, משהו בסגנון פאנק כזה

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  19. Started by dbx22,

אני צריך אתרים עם לימוד עצמי של גיטרה איך לנגן וגם אתרים עם תווים לשירים תודה.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by ZorD,

שלום לכולם. הייתה לי תקרית עם הרכב שלי ועכשיו אני מחפש רכב חדש, בינתיים קיבלתי הצעה בנוגע לרכב מסוג אופל קורסה, שנת 1991 מנוע-1400 והמחיר שהוא הציע לי הוא: 12,000 ש"ח (חשוב לציין שהמחיר שאני יכול להרשות לעצמי הוא באיזור ה-10,000 עד 13,000 ש"ח) רציתי להיתייעץ איתכם בנוגע לנושא זה, האם רכב מסוג כזה מומלץ? יתרונות, חסרונות, מדוע אין לו שוק (לא קונים כאלו בארץ)? כמה תעלה אחזקה של רכב זה (כמה עולים החלקים לרכב, כמה דלק הוא שורף וכו") אם יש לכם הערות חשובות בנוגע לסוג רכב כזה או כל פיסת מידע אחר אני ישמח אם תשתפו אותי תודה רבה לעוזרים

21. Started by hmjmvhcvh,

שלום לכם, לפני כמה דקות נכנסתי למדור "trade zone" כדי לחפש כרטיס מסך אבל אנשים שם לא כותבים איפה הם נמצאים.. :-\ אני מחפש כרטיס שהיה דומה בביצועים ל- G force 2 64MB או מעט יותר מתקדם וגם שמי שמעוניין למכור הוא מאזור באר שבע.. תודה

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  22. אהלן אני לא זוכר מי אבל נראה לי מזדה עשתה פרסומת בעיתון שמי שקונה מכונית שלה מקבל מכונית מיני כזאת היא עם מנוע רגיל ויש לה מזגן ורדיו הכל נורמלי רק שהיא קטנה לילדים כזה והיא פתוחה זה ממש איכות הייתי קונה רק את המכונית הקטנה בלבד! מי יכול לעזור לי ולהגיד של מי המכונית הזאת?

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  23. Started by shuy,

אני מכין דיסק לידידה שלי שאוהבת מוסיקה קיטשית (WHATEVER THET MEANS) עכשיו אני צריך רשימה של שירים שיכולים להחשב קיטשים...(כי לי לא עולה שום דבר כרגע וגם אני לא ממש בטוח מה נחשב קיטש ומה לא) תודה!

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  24. Started by The_overclocker,

;D היום אני בן 18 !

• 8 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by X_Dror,

מה קורה כולם? אני מחפש כתבות באינטנרט שמצביעים על היות מדינתינו מדינה יהודית או דמוקרטית. ניסיתי כבר לחפש בכמה אתרים אבל החיפושים לא הניבו תוצאות רבות. תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים