עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by what the fuck,

אני באתי מגיימר וזה פורום חרא שם. אז אני מקווה להשתלב פה יפה D: אני אוהב מעבדים לוחות אם זכרונות וכ. מסך [בגלל זה אני גם פה] יש לי עכשיו 4mx440 ואני קונה עוד מעט r8. של gigacube. שאלה: spiritknight זה ההוא מגיימר ? מה הוא מנהל גם פה ?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by aviz,

הגיעה לה קבוצה עם אופי. משחק שני ברציפות שהם חוזרים מפיגור במוני טיים. שבוע הבא יש להם הזדמנות לדאבל בהצלחה ומזל טוב

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  3. יש לי מכשיר נוקיה 3330 (עם זה המספר הנכון) די ישן ורציתי להחליף למכשיר (עדיפות לזול אבל טוב) חדש יותר ראיתי שהאלפא די זול, האם שווה לי לקנות אותו? הייתי רוצה לשמוע עליו דעות מאלו שיש להם אותו תודה

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by J0n1,

הבנתי שיש/שיהיה נגן MP3 שיסדר/מסדר את המוסיקה בצורה של גלקסיה, שכל כוכב זה מצב רוח (שמח,עצוב,קצבי,עייף וכו') וככה אפשר לשמוע מוסיקה בכל מצב רוח שיש לך בלי להתחיל ליצור פלייליסטים. מישהו מכיר משהו כזה למחשב? תודה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  5. יש כאן מנהלים, שלפי דעתי, לא עושים את העבודה שלהם כמו שהעבודה צריכה להתבצע. למשל בפורום משחקים: רציתי לפתוח דיון ראשי על משחק חדש ולא כל כך פופלארי (ולכן לא היה לו פוסט) קראתי את החוקים לפתיחת דיון ראשי וויתרתי על הרעיון. פשוט חבל שצריך לעשות כל כך הרבה בשביל בסך בכל לפתוח דיון על משחק שמרוכז בפוסט אחד. אבל מילא, לי אין זמן להשקיע כל כך בפוסט. העצוב הוא שיש אנשים שמוכנים להשקיע ומתרגמים את הביקורות, שמים תמונות, לינקים, סרטונים וכו' וכו'. אבל, אז בא המנהל וסוגר את הפוסט בגלל שהם לא התייחסו לאיזה סעיף בחוקים. או, בגלל שהם לא נצמדו לפורום 24 שעות וענו לשאלות שהיו לקוראי הפוסט. שוב, חבל. חבל שבהנהלה פשוט מדכאים את הרצון של חברי הפורום (תהיה דרגתם אשר תהיה) להוסיף ולהרחיב את …

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by DXT,

טוב אני לא יודע כמה ישן הדבר הזה, פעם ראשונה שאני רואה (שומע ליתר דיוק) את זה, בכל מקרה קבלו: http://www.big-boys.com/articles/vibratorprank.html ;D (נדמה לי שזה דורש QuickTime, ולא עבד לי בשועל)

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  7. שלום! אני זקוק למסיר שערות אף ואוזניים טוב, לא סיני, אחד שיספיק להרבה זמן ולא ישבר תוך שבוע. בזאפ אני לא מוצא את המוצר לכן אשמח לשמוע לעצתכם ;D תודה מראש

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  8. הזמר נשמע בריטי ואני מת על הקול שלו. למישהו יש מושג איך קוראים לו? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  9. שלום. אני חבר במכבי, ויש לי בעיה של דימוע כרוני לפעמים בעין אחת, ולפעמים בשתיהן. אם אני לא מוצא נייר טואלט לנגב עליו את הדמעות - הן מתייבשות והמליחות שורפת לי. למכבי יש עשרות רופאים שכאלה במרכז, אבל אי אפשר לבחור רופא לפי השם שלו. לכן אני מעוניין בהמלצות. תודה.

10. Started by Ameralis Zaiir,

איפה אפשר ללמוד (ולהבחן) ל/בA+ ומה האתר שלהם?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by pain_killer12,

חבר'ה, אם יש לי שני ישרים מהצורה: ax + by = c dx + ey = f איך אני קובע אם הישרים נחתכים (ואם נחתכים האם הם ניצבים), מקבילים או מתלכדים? כמובן לפי a,b,c,d,e,f. תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by uzi_sch,

קלטו את זה:

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by חן מ,

מישהו מכאן היה?אולי יש מישהו שמתעסק בנושא טיסנאות כאן בפורום? אני הייתי היום,אחרי שאני אדע אם בכלל היום אנשים נוכל לדבר על זה קצת שבת שלום

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by e-Pit@m,

כמו לדוגמא הגלגול הקודם של hwzone וכו'.. זה פורסם מעל גבי הפורום בעבר ואני לא מוצא את האתר הזה. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  15. שלום לכולם בימים אלה אני שוקד במחשבה על שאלת חקר בעבודת גמר במחשבים-רשתות ורציתי שתזרקו רעיונות לכול מיני שאלות זה מאוד יעזור לי ועם אפשר לא כלליות מידיי כי למרות שזו עבודה גדולה 50 ע"מ עדיין צריך נושא ממוקד אז יאללה חברה תתחילו לזרוק רעיונות!!! בתודה מראש אוהד

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  16. Started by Iko89,

מה אנשים עושים כשהם בהיי, בקאטלות, בסרטים בשאנטי ובשלל שמות גנאי חוץ מלפתוח אשכול בפורום (אחיייייי אני עףףףףףף)

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  17. קניתי היום עדשות מגע, האופטימטריס הסביר לי מה לעשות והצלחתי בחנות משקפיים לעשות את זה כמו שצריך ואז הורדתי אותם אחרי כשלוש שעות... עכשיו בבית אני מנסה כבר קרוב לשעתיים רק להכניס את העדשה לעין ימין ולא מצליח לי!!! העפעף העליון כל הזמן ממצמץ על העדשה והיא בורחת לי החוצה!! יש לכם איזה פטנט איך לעשות את זה נכון לפני שכל הרהיטים בבית אצלי יתחילו לזוז מעצבים?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by urdead,

מחר יש לי מתכונת בכימיה של כיתה יא' אבל אין לי איך להתכונן.. מישהו יכול להביא לי מתכונות או תרגילים ברמה של בגרות שמתאימים למיקוד של השנה ושיש להם פתרונות (כדי שאני ידע אם אני עושה נכון )? אני לא התחלתי להתכונן רק היום ואני יודע ממש טוב את החומר אבל אני חייב לתרגל ...(אז בלי הערות לא קשורות)

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by mazam,

צריך ידע מוקדם כגי להירשם לקורסים? חייב תעודת בגרות? והשאלה הכי חשובה אם אני מתחת לגיל 18 אפשר להירשם לשם?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  20. Started by Pure-Gold,

שימו לב לאתר הבא: http://www.playmore.com אתר של Xbox מפלאש ממש יפה. שימו לב לעכבר החמוד שיש שם. תגשו לחלק שיש בו סרטונים.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  21. שלום לכולם כניראה שבקרוב אני קונה את המחשב הבא שלי [מהלך השבוע הקרוב] כניראה שהמחשב יהיה מIQPC. רציתי אולי שאנשים יכתבו ביקורת \ חוויות קניה עליהם? אני לא רוצה שיצצו כאלה שטויות כמו דחיות של שבועות וכו'... נגיד בפנדה דחו את המחשב של בן דוד שלי בשבוע אבל הגדילו לו את המעבד במקום 4600 נתנו לו 4800 [AMD] ללא תוספת כפיצוי.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by SixKiller,

או קיי תראו כבר מזה חודש שהאתרים כולם!!! משתגעים או שזה רק בנטוויזיון ולא רק אצלי אצל המון אנשים יש אירורים לפעמים צריך ללחוץ פעמים על אותו אתר שיפתח כלומר זה עושה פעולה נעצרה או משהו כזה... יש המון בעיות מה זה????

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by Tzion,

טוב אז יש לי מספר שאלות בקשר ליבואנים: 1) מה זאת אומרת אחריות יבואן? לדוגמא בחנות פנ** אורמים שהאחריות על המוצרים היא אחריות יבואן. אבל הם היבואן??? ??? 2) האם בכל החנויות האחריות היא אחריות יבואן? 3) אם יש מספר חנויות שמיבאות מוצרים של חברה מסויימת אז אחריות של איזה מהיבואנים מקבלים? 4) מי היבואן של מוצרי לוג'יטק בארץ? (לא נראה לי שאלה כלנית, כי יש להם רק 4 מוצרים שלהם- עפ"י האתר שלהם) תודה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  24. Started by lior@s,

החלטתי לשאול שאלה כזאת בHWZONE כי יש פה מבינים בכל התחומים. למבינים שבניכם איך הגיטר הזאת? http://www.ibanez.co.jp/world/country/frame_uk.html וכמה היא שווה לדעתכם? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים