עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Symbore,

שלום חברים לפני תקופה מסויימת קניתי פן של קנדי ואני מנקה בעזרתו את המחשבים שלי כל חודש ואני מאוד מרוצה מהתוצאה. הפן מוציא על מקסימום חתיכת זרם והמחשבים נשארים נקיים מאוד. כתוצאה מניקוי של פעם בחודש אף לא מתקשח אבק על המאווררים ובכך אני חוסך לעצמי נקיון עם מטלית. לפני כמה קבועות הייתה כתבה באתר על ניקוי מחשב והיו שם הרבה תגובות שהזהירו לגבי ניקוי בגלל חשמל סטטי, איך בדיוק חשמל סטטי יכול להגרם ולמה זה מסוכן? ומה אני יכול לעשות על מנת לצמצם אתה סיכוי שיקרה משהו דומה?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  2. חודש הבא אני הולך להופעה של אסף אבידן בהיכל אומניות הבמה בת"א וכיוון שאני לא יושב הכי קרוב שאפשר, חשבתי אולי להביא את המצלמת HD החדשדשה שיש לה זום גדול מאוד וככה לא תיהיה לי בעיה לצלם . הבעיה שבעצם יכולים לעשות לי בעיות בטענה שאסור לצלם את המופע וכו ..בעוד שבכל זאת אנשים מכניסים ללא בעיה מצלמות דיגיטליות רגילות.. מה דעתכם? תודה רבה אגב - אסף אבידן והמוג'וס מומלצים בטירוף ..תבדקו ביוטיוב

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  3. Started by XCG120,

רציתי לשאול מה הגודל של דיסק התקנה של WINDOWS 7 ULTIMATE 64 שאמור להיות?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  4. Started by BIGWOLF,

שלום חברה, מישהו יודע כתובת מדויקת בה תתקיים תערוכת CeBIT הקרובה? ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  5. Started by Arik.G,

שיר ישן עם קולות חייזריים (לא ממש שיר אלה מנגינה רק) היה לי אותו לפני המון זמן בקלטת ומאז לא יודע איך קוראים לו וגם של מי. תזרקו שמות אני כבר יבדוק, תודה למי שיכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  6. Started by Sifo Jen,

מצטער על איכות הרדיו פשוט הייתי חייב לכווץ את זה בכדי להעלות את זה. ניראה לי שזה של מרלין מנסון אבל לא מצאתי שום שיר כזה תחת השם שלו בקאזה. תודה רבה, יאיר. http://www.geocities.com/sifojen2000/song1.mp3

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  7. היי קיבלתי טופס במקום העבודה שלי שאני צריך להעביר לרופא תעסוקתי,אני בקופת חולים מכבי מה התהליך. תודה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  8. לא אני לא מתכוון למשלים של "קרילוב" או משהו כזה אני צריך כל מיני סיפורים מגניבים כמו שהמפיונרים בסרטים מספרים על מנת להסביר משהו ולרמז על משהו.. לדוגמה: רב יהודי ונוצרי הלכו למשחק איגרוף. כשאר עלו הלוחמים על המגרש, אחד מהם הצטלב (לא יודע בדיוק איך להסביר את התנועה הזאת, אבל זה התנועות שהנומרים עושים כשהם מסמנים צורה של צלב על גופם, מהראש עד החזה..).. אז הרב שאל את הנוצרי: "בשביל מה הוא עשה את זה?" הנוצרי ענה לו: "הוא סומך על אלוהים ומאמין שהוא יעזור לו" רב: "וזה באמת עובד?" נוצרי:"שוב דבר לא יעזור לו אם הוא לא יודע להתאגרף" זה לא דוגמה חזרה במיוחד אבל אני מקווה שהבנתם את הכוון :

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  9. http://www.rex.co.il/article.php?sid=61 :lol: תקראו! לצערנו זה באמת קרוב למה שקורה עם המחשבים...

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  10. אם אחרי שסיימתי יג' יד' אני רוצה להתקבל לאוניברסיטה על מה מסתכלים יותר על ציוני מכללה או ציוני בגרות? מה עםם פסיכומטרי יש איזה שינויים לגביו? בכללי מה הם תנאי הקבלה אחרי יג' יד' לאוניברסיטה? (יג' יד' - תוכנה)

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  11. Started by Delapro,

הלוח שלי לא עובד. אני בטוח כמעט ב100 אחוז שאחד הקבלים הלך. איך אני יכול לבדוק אותם לתקינות ?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  12. לא הבנתי בדיוק את הסוף... למה הוא הורג את עצמו? ומה הקטע של המדרגות בסוף?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  13. Started by omri_ro,

:jump: :jump: :bash: :bash: :lol: :lol: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by napoleon45,

או לפחות כך זה נראה חצי שעה לפני הדדליין. קרנבל, קדימה קרנבל ....

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  15. שלום חברים, יש לי אומנם כמה כלים שמספיקים לי לעבודות שלי, אך אני כבר דיי הרבה זמן חושב על רוטר (למרות שלמעשה, לא יהיה לי יותר מדיי שימוש בו). מניסיון עבר שלי עם כלים של אנשים אחרים (לא רוטרים אני חייב לציין), למדתי כי כדאי ללכת על גלים איכותיים יותר. זה למה כל הכלים החשמליים שאני קונה לעצמי הם של bosch שאני רואה בה חברה טובה, ואני דואג להשקיע בכלים טובים יותר גם אם מדובר בדברים בסיסיים יחסית כמו מברגים או כלים שאינם חשמליים. לעניין, אני עומד בפני פרוייקט או שניים אשר אם לומד את האמת, רוטר יעשה לי בהם חיים קלים הרבה יותר מאשר הפתרונות החלופיים. אומנם זה ייצא יקר יותר, אך אני גם ארוויח כלי שאני משתוקק לו הרבה זמן. כל החברות עלומות השם ששמעתי עליהן דברים לא מחמיאים/עבדתי עם …

16. Started by Access Denied,

משהו מכיר את החנות ויכול לתת עליה דעה?

17. Started by mrsph666,

שלום! ישנן טענות ש-ADD\ADHD נגרם כתוצאה מחוסר בויטמינים\מינרלים\תוספים לגוף או למח, בייחוד דגים, ושניתן להקל על התסמינים ע"י אכילה מרובה של דגים או שמן דגים (אומגה 3). אם בארה"ב ובישראל משערים ש-3-5% מהילדים סובלים מהבעיה, מעניין כמה הבעיה נפוצה ביפן, שם דגים זהו מרכיב עיקרי בתפריט שלהם - אם שם האחוזים נמוכים יותר, הרי זה אומר שבאמת הבעיה היא במחסור באומגה 3, או שמה אני טועה?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  18. Started by perrikus,

כמה דפים ניתן להדק עם המהדקי סיכות הפשוטים האלה? לא אלה עם הסיכות הגדולות. מישהו אי פעם בדק?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  19. האם נשאר בכיכר המדינה? או מכירים מקום?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  20. לא המייל של פייסבוק אלה המייל שנרשמתי איתו לפייסבוק (לדוגמא GMAIL) תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. ראיתי את ההצעה הזו: http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/mg_best_of.xml שרת ייעודי עם מעבד עוצמתי, 24GB זיכרון RAM, נפח אחסון של 6TB ומהירות חיבור של 10Gb ב- 900 שקל לחודש. משתלם ? שימושים: אני מתכוון לפתוח אתר הורדות חדש לסרטים באיכות HD. ולאחסן את כל הסרטים בשרת ולהציע את הסרטים להורדה דרך הטורנט במהירות גבוהה בלי צורך בהעלאה מצד אנשים אחרים. כדאי כל הרעיון הזה ?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  22. כמה שאלות על הטריידזון למי שיודע,בהנחה שזה המקום כי זה לא שאלה "טכנית" על מחשבים) אני פשו לא מצליח ליצור קשר עם אחד המוכרים שם.. 1. לאן מגיעה ההודעה שאני שולח דרך הטריידזון? 2. יש דרך למצוא את המשתמש "האמיתי" בפורום ולשלוח לו הודעה פרטית?(בהנחה שאני לא יודע מי זה מראש כמובן...ויש גם כאלה שמתמשים בשם נוסף לטריידזון)

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  23. גוגל משיקה את המתחרה שלה ל-Twitch, שמורכבת מאתר YouTube מעודכן ואפליקציות ייעודיות לאנדרואיד ו-iOS לכתבה: http://hwzone.co.il/מוכן-לקרב-אתר-ה-youtube-gaming-הושק-רשמית/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. זהו ת'רד סיכון על העונה החולפת של LOST.... רשמו כל העולה על רוחכם.... איזה סדרה איכותית, איך נרגעתי שראיתי באתר שיהיו עוד 3 עונות עד 2010.... מישהו הבין, ג'ק בעצם דיבר עם קייט אחרי שהצילו אותם נכון?! Aviko

• 1 תגובה
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים