כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום אני עובר דירה בעוד כמה ימים, וצריך להעביר ארגזים וארון בגודל בינוני.. אני מעוניין לשכור טנדר פתוח ולטפל בהובלה באופן עצמאי. חיפשתי ברשת שירותי השכרה של טנדרים והכל מוביל לאתרי הובלות בתשלום או השכרת טנדר עם נהג.. אני אשמח אם מישהו בקיא בנושא ויוכל להפנות אותי למקום הנכון.. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני בלי אינטרנט כבר 10 ימים ולא בתוח יתקנו לי התשתית ביום רביעי ה-19.09 החליפו כבל ראשי לשכונה שלי ומאז אין לי אינטרנט , התקשרתי לבזק והסברתי את המצב והדגשתי שהוחלף כבל ראשי שלהם אז הם כבעו לי טכנאי ליום ראשון - שהגיע הטכנאי הוא בדק את החיבור לבית שלי ואמר זה בעיה בקבל הראשי וזה לא התחום שלו התקשרתי לבזק שוב ושאלתי מתי יתקנו לי את התשתית , והם שאננים שאלתי למה שלחו לי טכנאי הביתה שכבר אמרתי שזה בעיה בכבל הראשי הרי הם יודעים שהם החילפו כבל בשכונה שלי בקיצור אחרי שעה של תחינה הבתיחו לי שיגיע קבלר לתקן לי יום למחרת שלא הגיע רק לאחר יומים התקשרו אלי ממוקד הטכני ושאלו אם הסתדרה הבעיה , אמרתי אין לי צליל חיוג אז הוא אמר שלא צריך להיות כי יש לי רק אינטרניט דרכם (לכל הרוחות …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
אהלן אני שוקל להעתיק את מקום מגורי לקנדה - עוד לא יודע לאן בידיוק אבל לא לחלק הצרפתי בטוח. הבנתי שקיום זה הרבה יותר מסובך מפעם ושצריך לצבור איזשהי מכסת נקודות שנמדדות לפי המקצוע גיל מצב משפחתי שירות צבאי וכ'ו. הייתי שמח לשמוע ממישהו שעבר תהליך דומה או שברר ויודע איך בידיוק דברים עובדים, לצורך העניין אין לי מקום עבודה עדיין בקנדה ואני רווק . אז תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
כל פעם כשאני מתחבר למערכת הפורומים ההודעה הזאת מופיעה לי ואין לי שום הודעה חדשה. אני מנסה לראות אם יש לי הודעות חדשות ואין לי שום הודעה חדשה. לא מסומן "חדש" ליד אף הודעה ואני תקוע עם ההודעה הזאת כבר זמן מה. גם אחרי שקיבלתי עוד הודעות אחרי כל מה שקראתי עדיין נשארה הודעה אחת שלא זזה. ??? במידע אישי שרשום בתחילת כל דף רשום: "177 הודעות, 1 חדשה.". והמספר שהתקבל עד כה עולה ועולה ועדיין נשארת הודעה אחת. HELP?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול האם ניתן להיעזר בממיר מסוג זה להקלטות ממקור שאינו קליטת שידורי אנטנה באופן הבא: ברצוני למעשה להמיר קלטות וידאו אנאלוג 8 מ"מ ישנות ממצלמת הסוני שלי. אחרי ש-2 מכשירי DVD מקליט שהיו ברשותי התקלקלו ואחרי ניסיון לא מוצלח במיוחד עם המרה דרך ה- USB באמצעות ESAYCAP (שיטת ה Capture ש"קורעת" את הזיכרון) חשבתי בעצם על אפשרות שימוש בממיר שמוציא הקלטות טובות מאוד. ??? הרעיון הוא להעזר ברכיב RF_Modulator כגון זה: (אני מקווה שזה בסדר לשים קישורים...) http://www.computercablestore.com/RF_Modulator_AV_Composite_PID1207.aspx או כגון זה: http://www.amazon.com/Dynex-DX-AD116-Compact-RF-Modulator/dp/B006K1R3TY/ref=sr_1_6?s=electronics&ie=UTF8&qid=13499478…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יצא לעבוד עם אחת החברות האלו ויכול להמליץ על אחת? ומה אני צריך לדעת לפני שאני בוחר אחת כזו?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום חברים. לסבתי יש מטפלת חדשה, הילדים שלה חושדים שיש דברים בגו ומעוניינים לשים בביתה מצלמת אבטחה. כמובן שהמצלמה חייבת להיות מוסווית איכשהו. יש פה מישהו שהתעסק עם זה? שמכיר את הנושא ויכול לעזור? חיפשתי קצת ברשת ומצאתי לא מעט מצלמות אבטחה אלחוטיות המתחברות לראוטר (IP CAM) שתיאורטית נותנות מענה מושלם (אין צורך ב DVR), אך אינן מוסוות. אשמח לקבל מעט הדרכה ממי שבדק את הנושא או התקין משהו דומה.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
אהלן הבקשה בכותרת, לקראת הלימודים מישהו אולי מכיר אתר או חומר בעברית לרענן את הראש בנושאים הללו?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שאלה בכותרת, שעון GUESS של חבר שנקנה בארה"ב החליד משום מה - יש חנויות בארץ שנותנות אחריות גלובאלית לשעונים שלהם או שהכל דרך תיקון עצמאי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לזהות פונט בעברית והשירות היחיד שאני מכיר לזיהוי פונטים לא תומך בעברית כמו שזה נראה... מישהו מכיר שירות כזה שכן תומך בעברית? *הטקסט שאני צריך לזהות טמוע בקובץ פלאש, אז אם יש שיטה "לפתוח" את הקובץ הזה ולראות מה הפונט שהשתמשו בו גם יעזור.
-
- 1 תגובה
- 10.9k צפיות
-
-
שלום אנשים ברצוני לרכוש מחשב חדש, ומאחר ואינני מעורה בשוק בשנים האחרונות, רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לחנויות מחשבים טובות בארץ? רצוי באזור ירושלים \ מרכז [באם הן לא בירושלים, אז העיקר שיספקו שירות משלוחים] תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
יש את האתר הזה : http://imageshack.us אבל הלינקים שאני מעלה עליו כל הזמן פג תוגפן. יש איזה אתר חינמי שעושה אולי את העבודה יותר טוב ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
בוקר טוב! מישהו יודע אם אוניברסיטת תל אביב נותנת את האפשרות לבצע השלמה מהנדסאי למהנדס (אלקטרוניקה) ? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי שום מידע רלוונטי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אחרי התלבטויות רבות, החלטתי ללכת על הנדסת מכונות. יש לי התלבטות בנוגע למוסד הלימודים: 1. מכללת סמי שמעון 2. מכללת אפקה האם יש הבדל במוניטין, ברמה, או בהתייחסות ל-2 המכללות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
-
היום ניכנסתי לפייסבוק ובקושי אפשר לשוטט שם..הוא תוקע לי את הפיירפוקס והוא מפסיק להגיב וזה קורה רק בפייסבוק עשיתי בדיקות malwar ואנטי וירוס ולא מצאתי כלום.. לעוד מישהו זה קרה היום? יש לכם אולי רעיונות שכדאי לנסות?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אני מחפש לעשות סדר בתיקיית הסרטים שלי. פעם זה עוד עבד לחלק לפי תיקיות "דרמה" "קומדיה" וכו', אבל היום יש הרבה ז'אנרים לכל סרט וגם לפעמים אני רוצה לחפש לפי במאים. מישהו מכיר תוכנה טובה שיכולה גם לארגן את כל הסרטים עם חיפוש נוח וגם תתמוך בכתוביות בעברית?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום, כפי שציינתי בכותרת, האם קיים כלי כזה? נאמר לי שישנה פריסת מקלדת שניתן להוריד, אך טרם נתקלתי בה ברשת. אני מדבר, למשל, על פריסה שמאפשרת להקליד ״ במקום " או ׳ במקום ' תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין נעל זאת דרך BUY2USA. השאלה שלי היא האם יש מסים על נעליים לניו ג'רזי? אבקש ממי שהזמין נעליים דרך השירות לכתוב אם הוא שילם מסים לניו ג'רזי או לא. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי אותו ממש נדלקתי, אפילו שיש כמה סלסולים קטנים שמורידים מאיכות השיר. זה נחשב מזרחית הדבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
רכשתי בבלק פריידי מנוי ל CrashPlan. רציתי לשאול האם אני יכול לגשת לקבצים שאני מגבה כמו בDROPBOX? הכוונה שיהיה לי על המחשב כונן X\תיקיה ושם אני אראה את כל הקבצים..או שתהיה אפשרות לתפוח,לשתף את הקבצים דרך האתר שלהם או שמהו... ???
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
מישהו חווה את זה, שהגיע חבילה למחסנים שבוע שעבר אבל עדיין לא מעודכן הסטטוס באתר? אוקי, מובן אם אנשים קצת התלהבו מCyber Monday אבל עד כדי כך?! הם תמיד מעלים באותו יום וכבר 3 ימים שלא, ואין מענה באימל.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-