כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,642 דיונים בפורום זה
-
אם אחרי שסיימתי יג' יד' אני רוצה להתקבל לאוניברסיטה על מה מסתכלים יותר על ציוני מכללה או ציוני בגרות? מה עםם פסיכומטרי יש איזה שינויים לגביו? בכללי מה הם תנאי הקבלה אחרי יג' יד' לאוניברסיטה? (יג' יד' - תוכנה)
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
הלוח שלי לא עובד. אני בטוח כמעט ב100 אחוז שאחד הקבלים הלך. איך אני יכול לבדוק אותם לתקינות ?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
לא הבנתי בדיוק את הסוף... למה הוא הורג את עצמו? ומה הקטע של המדרגות בסוף?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
:jump: :jump: :bash: :bash: :lol: :lol: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
או לפחות כך זה נראה חצי שעה לפני הדדליין. קרנבל, קדימה קרנבל ....
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אומנם כמה כלים שמספיקים לי לעבודות שלי, אך אני כבר דיי הרבה זמן חושב על רוטר (למרות שלמעשה, לא יהיה לי יותר מדיי שימוש בו). מניסיון עבר שלי עם כלים של אנשים אחרים (לא רוטרים אני חייב לציין), למדתי כי כדאי ללכת על גלים איכותיים יותר. זה למה כל הכלים החשמליים שאני קונה לעצמי הם של bosch שאני רואה בה חברה טובה, ואני דואג להשקיע בכלים טובים יותר גם אם מדובר בדברים בסיסיים יחסית כמו מברגים או כלים שאינם חשמליים. לעניין, אני עומד בפני פרוייקט או שניים אשר אם לומד את האמת, רוטר יעשה לי בהם חיים קלים הרבה יותר מאשר הפתרונות החלופיים. אומנם זה ייצא יקר יותר, אך אני גם ארוויח כלי שאני משתוקק לו הרבה זמן. כל החברות עלומות השם ששמעתי עליהן דברים לא מחמיאים/עבדתי עם …
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 1 תגובה
- 265 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! ישנן טענות ש-ADD\ADHD נגרם כתוצאה מחוסר בויטמינים\מינרלים\תוספים לגוף או למח, בייחוד דגים, ושניתן להקל על התסמינים ע"י אכילה מרובה של דגים או שמן דגים (אומגה 3). אם בארה"ב ובישראל משערים ש-3-5% מהילדים סובלים מהבעיה, מעניין כמה הבעיה נפוצה ביפן, שם דגים זהו מרכיב עיקרי בתפריט שלהם - אם שם האחוזים נמוכים יותר, הרי זה אומר שבאמת הבעיה היא במחסור באומגה 3, או שמה אני טועה?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
כמה דפים ניתן להדק עם המהדקי סיכות הפשוטים האלה? לא אלה עם הסיכות הגדולות. מישהו אי פעם בדק?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
האם נשאר בכיכר המדינה? או מכירים מקום?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
לא המייל של פייסבוק אלה המייל שנרשמתי איתו לפייסבוק (לדוגמא GMAIL) תודה.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
ראיתי את ההצעה הזו: http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/mg_best_of.xml שרת ייעודי עם מעבד עוצמתי, 24GB זיכרון RAM, נפח אחסון של 6TB ומהירות חיבור של 10Gb ב- 900 שקל לחודש. משתלם ? שימושים: אני מתכוון לפתוח אתר הורדות חדש לסרטים באיכות HD. ולאחסן את כל הסרטים בשרת ולהציע את הסרטים להורדה דרך הטורנט במהירות גבוהה בלי צורך בהעלאה מצד אנשים אחרים. כדאי כל הרעיון הזה ?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
כמה שאלות על הטריידזון למי שיודע,בהנחה שזה המקום כי זה לא שאלה "טכנית" על מחשבים) אני פשו לא מצליח ליצור קשר עם אחד המוכרים שם.. 1. לאן מגיעה ההודעה שאני שולח דרך הטריידזון? 2. יש דרך למצוא את המשתמש "האמיתי" בפורום ולשלוח לו הודעה פרטית?(בהנחה שאני לא יודע מי זה מראש כמובן...ויש גם כאלה שמתמשים בשם נוסף לטריידזון)
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
גוגל משיקה את המתחרה שלה ל-Twitch, שמורכבת מאתר YouTube מעודכן ואפליקציות ייעודיות לאנדרואיד ו-iOS לכתבה: http://hwzone.co.il/מוכן-לקרב-אתר-ה-youtube-gaming-הושק-רשמית/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זהו ת'רד סיכון על העונה החולפת של LOST.... רשמו כל העולה על רוחכם.... איזה סדרה איכותית, איך נרגעתי שראיתי באתר שיהיו עוד 3 עונות עד 2010.... מישהו הבין, ג'ק בעצם דיבר עם קייט אחרי שהצילו אותם נכון?! Aviko
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
האמת שכמעט לא נעשה בו שימוש והוא באמת במצב חדש כמעט ... המפרט הוא: מסך סמסונג 17 אינץ' LCD מדגם SYNCMASTER 740N מעבד:DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHZ לוח אם: Biostar 945P-A7A (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN) זיכרון: 512 מגה כרטיס מסך: 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6200 TurboCache הארדיסק: 80G של היטאצ'י CD: LITE-ON DVDRW מקלדת עכבר רמקולים ספר ומארז פשוטים תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי כלום! (ניחשתי אססין קריד) מישהו יכול להסביר קצת? (אשמח לשני ההסברים אם יש) 1. אל תשכחו אחד שלא התפוצץ עם להבה, שהפך למהיר ובלתי נדיף (4,6) 2. קלף חזק מסתנכרן עם לו בשביל מתנקש (4,5) ע"פ יהודה גרסטל 3. נגמר שירות משלוח ללא ראש ומסד (6) 4. לפני קום החמישית, שיחקו תפקידים ואסטרטגיה (4) 5. סבל בתחבושת בשביל ההגנה (6) ע"פ דוד בק 6. לות'ר נמצא באישור צבאי של חברת חומרה (7) 7. היימן מספיק עם משקה לקריאה בלבד (3,2,2) 1. זיכרון פלאש 2. אססין קריד 3. אינדקס 4. דוטה 5. פסוורד 6. פלקסטור 7. סי די רום
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שמעתי איזו שהיא שמועה שיש אפשרות לקלוט בממיר DTT בלי האנטנה החיצונית שמקבלים עם הממיר (אצלי האנטנה הקטנה קולטת 95%) האם שמועה זו נכונה?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
תגידו למישהו יש איזה אתר או פורום שאפשר להציע למכור שם דברים שיש לך יד שניה וכדומה..??
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
Jewish Prank Call not kosher............................the right religion......................................................italian .................
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
זה נראה לכם חוקי????? http://www.oniton.com/license/
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני צריך כמה כרטיסי FW400 וגם FW800 בחיבור PCIe, חשוב מאוד שיהיו עם צ'יפסט TI ולא VIA או Agere. בKSP נגמר במלאי, במור-לוי אין בכלל ובסידי-לוג יש רק כרטיס 800 אבל במחיר מטורף. מישהו יודע במקרה איפה עוד ניתן להשיג כרטיסים כאלה, או איפה כדאי לחפש? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-