כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לדעת מה מחירו של הפלייסטישיין 2 בדיוטי פרי שבארצנו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מחפש המלצה לטלויזיה טובה 21 אינץ עד 1000 ש"ח תודה.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
פשוט קורע :lol: *תודה לאיגור.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111.com/ יש אתר כזה באמת!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות בארץ ferrofluid (מגנט נוזלי) וגם Neodymium (מגנט אדמה) מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא את זה בארץ? אולי חנויות לציוד מעבדה או משהו כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מה בסך הכל שאלתי? בסך הכל ביקשתי המלצה לרכישת חלקים למחשב שברשותי, שלחתי את מפרט והסברתי במפורש מה אני מעוניין לעשות, אבל כנראה שכל החברים פה אינם אלא חברים של עצמם ואינם באמת מעוניינים לעזור, כל היום אתם מקשקשים בינכם על מה זה קנה ומה ההוא קנה ולמי יש יותר טוב, אבל כשמישהו חדש מבקש לקבל עזרה לגבי משהו שכנראה יותר קטן משלכם, כולכם פשוט עוברים הלאה ומתעלמים, חוץ מלקבל איומים ואזהרות! ולא שלא היה זמן לענות 144 צפיות!!!!!! אז שוב, תודה רבה לכולכם, "עזרתם" לי מאוד בדבר אחד זה בטוח להבין מאיזה אתר אני לא אקבל שום התייחסות. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=317260.0
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משנת 2000 בערך זה התחיל היום 2005 זה נמצא בשיא, כל תוכנית שלישית בטלוויזיה היא תוכנית ריאלטי. מה אתם חושבים על התופעה? אתם בעד זה או נגד? הנה הדעה שלי- מאז העונה הראשונה של הישרדות (זה היה בשנת 2000 בערך) לא ראיתי פרק שלם ולא אהבתי אף תוכנית ריאלטי בטלויזיה! שום תוכנית מהסוג הזה אני לא אוהב, לי הם כולם נראות דומות מדי ורובן מבויומות לגמרי (שיעול* אפק הפחד, ואני יכל להסביר), כולם מלאות בטיפשות אמרקאית שגולשת ויוצאת מכל החורים כבר, גם בישראליות. אני אישית חושב שזאת ההמצאה הגרוע של העשור האחרון.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרגע סיימתי לראות אותה... בהחלט 13 פרקים מעולים, קצת לא אוהב את המבטא הבריטי של כמה משם, אבל אחת הסדרות היותר טובות שיצא לי לראות לגבי רומא וכדומה. אגב הבנתי שיש עונה שנייה בדרך, אבל זה לאחר שהשחקן הראשי יבריא ממחלת הסרטן שחלה בה לאחר הסדרה (אנדי וויטפילד-ספרטקוס). אגב, "ספויילרים"! בפרקים הראשונים אומרים שיתנו לו את השם ספרטקוס על שם האגדה, כלומר הוא לא באמת ספרטקוס, ועל פי הסיפורים הישנים ספרטקוס מת מתישהו במלחמה נגד הרומאים, אז זה אומר שמפה המפיקים יכולים לקחת את הסדרה לאיזה כיוון שהם רוצים, לא כך?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
ממלחמת ששת הימים על החולות בסיני (שהם נטשו אותן בהמונים כדי לברוח יותר מהר)
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
http://www.liquidgeneration.com/poptoons/saddamfromiraq.asp
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי הדבקתי משהו בבית עם סיליקון ויש ריח ממש חזק, ואני ממש נחנק ממנו (אני גם חולה אסתמה) ועכשיו הריח לא עובר.... זה יכול לגרום לאיזה בעיה או משהו? תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
נתקעתי באיזה שלב שם , ואני לא מצליח לעבור . יש כאן למישהו מכשיר שאוכל משחקי גאווה , אני אשמח לשלוח לו את המשחק למכשיר , רק תעזרו לי ! זה מעיק מדי , על המחשב אני לא יכול להריץ את המשחק , אז על הסלולרי הוא כן רץ לי אבל אני תקוע . בעעע . כל עזרה תתקבל בברכה .
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש לאחותי עבודה להגשה והיא צריכה להוציא מידע על זה מהאינטרנט...למישהו יש איזה אתר עם מידע על זה? אני לא מצאתי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום .. מישהו שפתח תיק במס הכנסה אצל רואה חשבון .. הוא יכול לסגור אותו בלי ללכת לשם לרואה חשבון יעני ?? תודהה
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב, כתבתי הכל בכותרת, מקווה שאני מובן... תודה רבה. = עריכה = אני מתכוון שאני רוצה לקנות חלקים ואני מחפש אתרים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בזיהוי שם של תמונה מסויימת ושל הצייר שלה... מצטער על האיכות, צילמתי עם הפלאפון - הדיגיטאלית עושה לי בעיות, אני אנסה אחר לצלם עם הדיגיטלית שוב. נ.ב: התמונה עקומה בכוונה, אני מוצא את זה יפה יותר ככה תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לא מוצא את זה במשרד החינוך , אז רציתי לשאול אתכם אם אתם יודעים מה ירד במיקוד של השנה (שכבה י מועד קיץ) ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
תנו קודם כל להעתיק את האימייל שקיבלתי: > > בזק מודיעה לתשומת ליבכם, מאוד חשוב לא להתפתות??: > > > > אם אתם מקבלים שיחת טלפון שבה מענה אלקטרוני נשי מודיע לכם שזוהי שיחה > מטעם > > חברת ביטוח או משהו דומה ומודיע לכם שבמידה ואינכם מעוניינים בשרות??, > עליכם > > ללחוץ על מקש מספר "תשע" (או כל מקש אחר) בכדי להוציא אתכם מרשימת התפוצה > שלהם??. > > > > יש לנתק מייד את השיחה ולא ללחוץ על המקש כפי שהתבקשתם??!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > לחיצה על מקש מספר "תשע" או כל מקש אחר תגרום לכם לאפשר לנוכל להשתמש > > בטלפון שלכם ככל העולה על רוחו?? !!!!!!!! > > זהו טריק נוכלות רב היקף שהצליח להונות הרבה מאו…
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי מגיע מארה"ב לארץ ואני רוצה להזמין אליו LOGITECH MX PERMORMNCE .. מאיפה הכי זול להזמין? EBAY או שיש יותר טוב? תודה..
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
למי שקנה שם - איך היתה חווית הקניה ב-SkyPC? שמעתי עליהם ביקורות מעורבות. איך הם בהרכבת מחשב? האם הם מרכיבים בצורה מקצועית? האם הם נותנים את כל הקופסאות המקוריות והדברים שמגיעים עם הבאנדלים של המוצרים? הכי חשוב - איך השירות שלהם אחרי הקניה? איך התייחסו אליכם כשרציתם לממש אחריות? אשמח לקבל חוות דעת כנות ומפורטות. אני שוקל לקנות שם מחשב לא זול וחשוב לי לדעת שאני קונה ממקום אמין. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוא נגיד ואני מוריד תמונה מהאינטרנט, ומדפיס במדפסת לייזר צבעונית מיוחדת על נייר מיוחד ואז מוכר, זה נחשב להפרת זכויות יוצרים? (תמונות לדוגמא: זמרים, כוכבי קולנוע, סרטים, וסתם תמונות שמישהו צייר)? אם למישהו יש מושג PLZ TALK
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שמתי לב בזמן האחרון שאני גולש למעט אתרים. יש לכם רעיונות לאתרים מעניינים? (אני יודע שזו הגדרה סובייקטיבית...)
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ישלי שאלה בספרות על הסיפור יגון מאת אנטון צכוב. עניתי על חלקה ולא יודע איך לענות על החלק השני ,תעזרו לי בבקשה .. כבר שעות אני יושב ומנסה ולא מצליח :-\ השאלה: הסבר את משמעות הכותרת בסיפור שלמדת וכתוב כיצד היא מאירה את עלילת הסיפור ומשמעותו. התשובה שלי : בתשובתי אסביר את משמעות הכותרת בסיפור שלמדתי ואכתוב כיצד היא מאירה את עלילת הסיפור ומשמעותו. הכותרת "יגון" מקבלת משמעות כפולה. מבחינה עלילתית היא מייצגת כמובן את היגון[מועקה] של יונה עקב מות בנו. מבחינת המסר של היצירה כולה, היא מכוונת ליגון הנובע מכישלונותיו החוזרים של יונה ליצור קשר אנושי ובעצם היא מסגירה את האווירה המאפיינת את החברה העירונית של התקופה אווירת קדרות, מועקה וצער נוכח אטימות בני האדם והתרכזותם המוחלטת בעצמם…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מונדיאל 2006 בית א' 1)גרמניה 2)קוסטה ריקה 3)פולין 4)אקוואדור לוח המשחקים: 09/06 - 18:00 גרמניה - קוסטה ריקה 09/06 - 22:00 פולין - אקוודור 14/06 - 22:00 גרמניה - פולין 15/06 - 16:00 אקוודור - קוסטה ריקה 20/06 - 17:00 גרמניה - אקוודור 20/06 - 17:00 קוסטה ריקה - פולין טבלת ביניים: גרמניה 3 נקודות אקוודור 3 נקודות פולין 0 נקודות קוסטה ריקה 0 נקודות בית ב' 1)טרינידד וטובגו 2)אנגליה 3)שבדיה 4)פראגוואי לוח המשחקים: 0/06 - 16:00 אנגליה - פראגוואי 10/06 - 19:00 טרינידד וטובגו - שבדיה 15/06 - 19:00 אנגליה - טרינידד וטובגו 15/06 - 22:00 שבדיה - פראגוואי 20/06 - 22:00 שבדיה - אנגליה 20/06 - 22:00 פראגוואי - טרינידד וטובגו אנגליה 3 נקוד…
-
- 93 תגובות
- 7.9k צפיות
-