עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.bal.co.il/health/tips-and-ints-for-nutrition-and-diet/doc210.html איך צריך לאכול (בריא) כדי שהמטבוליזם יפעל בצורה טובה ומהירה?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  2. רשימה קצרה ולא סופית שהכנתי לעצמי: בהזמנה לפני התשלום לדרוש שיופיע בכתב ,התחייבות של החנות שלפני מסירת המחשב ללקוח יבוצעו בדיקות יציבות באמצעות הרצת תוכנות מעמיסות כמו prime95 +memtest86 . לוודא שיהיה רשום שבשבועיים הראשונים לכל הפחות מיום הקנייה במידה ויתגלה שישנה בעיית חומרה בהרצת תוכנות מעמיסות כמו prime95 + memtest86 אזי כל המחשב יוחלף בחדש לאלתר. שיהיה רשום בכתב מהי גרסת המעבד המוזמנת (g-0 במידה וקונים q6600) ומה היא גרסת המעבד (2.1 במקרה של הזמנת לוח גיגהבייט מבוסס p35 ) ומה היא גרסת הזיכרון ונתוניו (800 5 cas latency ) רצוי להעדיף חנות שעושה למערכת over clock יזום ורושמת באחריות שהיא אינה מתנערת מאחריות במקרה שבו הלקוח עשה over clocking). דעתכם?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  3. "אובייטקים לא מתאפסים לאחר הפקת פרודקט" תודה.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  4. Started by GMTK,

העיצוב הזה על הפנים ושובר תעניים וקשה ממש לקרוא משהוא צריך לשנות הגדרות בהירות. עיצוב מגעיל ולא נוח לשימוש. נכון שהוא יותר מהיר אבל הוא לא נוח. תחזירו לישן הכי טוב. עיצוב מגעיל ביותר. למשל אני ניכנס לפורום שהיה רשום ליד מספר ההודעות מי פתח ולא למטה בקטן כי כן לפעמים זה משנה לי מי פתח. ועוד משהוא הבדלי הצבע שניכנסים לפורום כלשהוא אין הבדלי צבע גודל בין הסטיקי לבין הודעות חברי הפורום. בשביל להוסיף תמונה ניפתח חלון בצד ? למה לא נשאר כמו שהיה? רוצים שינוי? למה זה טוב למה אני לא מביין?

5. Started by עילאי פוני,

מוכר מחשב עקב חוסר שימוש המחשב נקנה בינואר האחרון מחיר 3200 לפרטים :0524680466 מפרט : מעבד AMD Ryzen 7 7700 AM5 Tray ANTEC Vortex 240 ARGB Liquid Cooler NZXT H5 Flow RGB White Corsair RM650 650W PSU 80+ Gold Fully Modular Gigabyte GeForce RTX 3060 OC-12GD לוח אם ASUS TUF GAMING A620-PRO WIFI AM5 DDR5 Kingston FURY BEAST RGB 32GB DDR5 5200MHz CL40 כונן Corsair MP600 GS PCIe NVMe M.2 2280 1TB SSD Uploading Attachment...

6. Started by צוות האתר,

לכתבה

7. Started by lev-27,

אני רוצה לקנות dji air 2s ואני מנסה להבין לעומק איפה מותר/אסור להטיס רחפנים. https://www.icd.org.il/noflyzones לפי האתר הזה אסור להטיס רחפן בגובה מעל 50 מטר. אבל באזורים במפה שמסומנים בירוק דורשים גובה מינימום מעל 500 מטר גובה. זה לא סותר אחד את השני? מותר לי עד 50 מטר גובה או מינימום 500 מטר גובה? ומה זה האיסור הזה על הטסת רחפן בפארק לאומי? מדובר במשאב ציבורי. אסור לי לצלם פארק לאומי בנגב ממעוף רחפן?!

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by stojakovic,

הידעת? בשנת 2007 hwzone פרסמו את עצמם בעיתון popular science!

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by MIKI23,

אני צריך עזרא בבחירת כיסא למחשב איפה לקנות כיסא שיחזיק כמה שנים ויהיה נוח לישיבה ממושכת באזור המרכז

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by mz155,

אני רוצה לייבא בעצמי את העכבר logitech G5... כי בחול הוא הרבה יותר זול (בערך פי 2).. איזה אתר\חנות עושים שיפינג לארץ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  11. נא העבירו הלאה !!

12. Started by avivlyaviv,

:s05: די דחוף

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by solo53,

שלום לכולם מה זה הדבר הזה RSS Feed

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  14. Started by Shoko,

http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1106759

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  15. אולי אתם יודעים ואולי לא אני לקוח של נטוויז'ן והוט ומרוצה מהמהירות משירות הלקוחות ומהמחיר בקיצור אני ממש לא רואה אותי עובר לחברה אחרת במצב הזה אז ככה היום התקשרתי אליהם שהאינטרנט שלי לא עובד ואז העבירו אותי לתמיכה טכנית באמצע השיר נזכרתי שצרבתי ביוס של לוח אחר ונתקתי, לאחר כמה דקות נחשו מי מצלצל אלי? נציג של נטוויז'ן ושואל אותי אם התקשרתי אז אמרתי שכן וכבר מצאתי את הבעיה ופתרתי והוא צוחק איתי ועושה לי חח... רוצה לעבוד פה אז אמרתי לו ח.. כן. טוב תודה רבה ביי|ביי בקיצור זה נחמד שנציג חוזר אלי וככה צוחק איתי וכל זה רק רציתי לשתף אותכם ואם גם לכם היו מקרים דומים

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  16. אני מחפש לשדרג קצת את המחשב שלי (יש לי 512MB ראם DDR ואני רוצה להוסיף לו ג'יגה). עברתי קצת על המחירים באייבי ולמרות שסימנתי בצד Worldwide יש בהרבה: Ships to: United States, Canada וכדומה איך אני יכול לסנן את כל אלה?

17. אם תסתכלו טוב על השערות ברגליים בחלק של הפיקה ומטה, אז תוכלו לראות שכמעט מכל חור של שערה. יוצאת עוד שערה או באותו חור או מחור ממש צמוד אליה. למה זה?

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by surfface,

הפעם על אסון התאומים , http://allabout-sp.net/season10/1009.php

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  19. אני מחפש תווים לאורגן. The Game-The Documentary אני חייב למצוא את הקטע של האורגן כנסייה הזה!!!!! זה דחוף!!!!! תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by x-amin,

http://mekusharim.co.il/news_read.asp?tid=80426 אתם מוזמנים לקרוא ולהגיב ד"א אתם מכירים אתרים סטייל יוטיוב וכאלו אבל של סיפורים? ז"א שיתוף סיפורים ברשת?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  21. Started by Meir787,

מישהו היה ? איך האוכל ? האווירה ? מלצרים ? אשמח לשמוע ביקורות...

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by Delapro,

שלום רב. ביום חמישי (3.8) אני נתתי את המחשב שלי לתיקון במרדנית בגלל כמה בעיות (איתחל את עצמו מחדש בלי כל אזהרה, צורב צרב במהירות איטית ביותר, דיסק רגיל על X48 בחמש דקות כשאמור לקחת דקה וחצי). אני גר בחיפה, אני מבין שעכשיו זה לא זמן אידיאלי להביא את המחשב לתיקון אבל האחריות נגמרת ב-12 באוגוסט. עכשיו, מן הסתם אין כמעט לקוחות שמביאים את המחשב לתיקון למעבדה. כשהבאתי לו את המחשב ביום חמישי הוא לקח אותו, שם על הרצפה ואמר שבאמצע השבוע הבא (עכשיו כבר הזה) הוא יהיה מוכן. היום אני מתקשר אליו והוא אומר שיהיה מוכן רק בתחילת שבוע הבא. השאלה היא: האם משך תיקון המחשב בנסיבות קיימות הוא סביר או לא ? (לדעתי אמור לקחת מקסימום 2-3 ימי עבודה)

• 10 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by kobi_af,

שלום חבר'ה יש למישהו רעיון\שיטה איך לשים עדשות מגע בעין לא הולך!

24. Started by beni123,

ידיד שלי פגש השבוע חבר שמתעסק בתחום של מחשבים החבר שאל אותו היכן הוא נוהג לקנות ציוד למחשבים ואמר לו שבעיקר אצל אייבורי. (אני אישית קניתי אצלהם 2 מחשבים לבית שלי וטפו טפו עובדים מצוין כבר שנתיים +) אז הוא התחיל להגיד לו שהם מרמים במעבדים - שהם ממירים אותם כך שא"א לדעת שבעצם קיבלת מעבד חלש יותר או מהו כזה. (והיתה גם הפניה של dell אליהם שלא ישתמשו בשם שלהם או משהו כזה) הידיד שלי פנה אלי וסיפר לי כדי שאנסה לברר אצל מכר שלי שהיה פעם איש מכירות באייבורי - אבל הוא טוען שאין דבר כזה. אני לא פתחתי את האשכול כדי להשמיץ את אייבורי אני וגם החבר שלי קונים שם באופן קבוע - ואני אישית לא ראיתי/חוויתי בעיות. אם למישהו יש הוכחות ממשיות או מישהו שעבד שם ויודע על כאלה דברים בבקשה שישלח אלי…

25. שלום מישהו שמע או מכיר את החנות http://www.gcomputer.co.il ויכול להמליץ ולשבח או לספר לי סיפור זוועות על איך הם לא כיבדו את האחריות או ברחו לו עם הכסף לג'מאיקה? תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.