כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, יוזמה מקסימה של בני נוער אכפתיים. ממליץ לקרוא ולתמוך. ב-22/7 שבו לוחמי סיירת אגוז מכפר מארון א-ראס שבלבנון. אך לא היתה זו חזרה מעוד פעולה קרקעית בשטח הארץ הארורה הזו. הפעם הם חזרו עם חמשת גופות חבריהם. המוראל של אותם חיילים, כפי שכבר הבנתם, לא הרקיע שחקים. לחזות במותם של חמישה מחבריך, תוך ניסיון לחלצם משטח אוייב, היא משימה מורטת עצבים וכלל לא קלה. אבל עם זאת, דווקא אתם,, אלו שיושבים בביטחה ומתקשים להבין כיצד כל איזור הצפון הפך לאיזור רפאים, יכולים לעזור לחיילי סיירת אגוז ועוד חיילים רבים, שלוחמים למען הגנת מדינת ישראל בגופם ובנפשם. במהלך הימים האחרונים פיתחנו יוזמה ייחודית בדמות שליחת מכתבים לחיילי צה"ל בחזית. מטרתינו היא איסוף כמה שיותר מכתבים עבור חיילי צה"ל,…
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מישהו אולי יוכל לעזור לי פה? (קובץ PDF). http://uploaded.fresh.co.il/2004/10/28/214139.pdf
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
טוב אז יש לי מספר שאלות בקשר ליבואנים: 1) מה זאת אומרת אחריות יבואן? לדוגמא בחנות פנ** אורמים שהאחריות על המוצרים היא אחריות יבואן. אבל הם היבואן??? ??? 2) האם בכל החנויות האחריות היא אחריות יבואן? 3) אם יש מספר חנויות שמיבאות מוצרים של חברה מסויימת אז אחריות של איזה מהיבואנים מקבלים? 4) מי היבואן של מוצרי לוג'יטק בארץ? (לא נראה לי שאלה כלנית, כי יש להם רק 4 מוצרים שלהם- עפ"י האתר שלהם) תודה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת להתחיל ללמוד קורס במחשבים בנושאי רשתות ותקשורת, וביררתי בכמה מכללות והציעו לי כמה קורסים : MCITP , MCDST , MCSA\MCSE . רציתי לשאול אילו קורסים עדיפים יותר?...והאם הם כדאיים?... והבנתי שאת הקורס MCSA אפשר ללמוד לבד ולגשת לבחינות, האם זה אפשרי באמת ללמוד לבד?..והאם באמצעות הספר MS PRESS אני אוכל לדעת מספיק טוב כדי לגשת לבחינות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
בגלל המחירים המטורפים בארץ אני מניח שכן . אבל הייתי רוצה להיות בטוח, הרי זה נחשב כרכיב של מחשב וזה לא כמו רמקולים שאפשר להשתמש בהם "בדרך האחרת"... 10x.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ביום שלישי (ה-19.4.2005) התפרסמה כתבה בעיתון ידיעות אחרונות במוסף הראשי על גיבוש חובלים, אודה מאוד למי שימצא את אותה כתבה ויעלה אותה לכאן ! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
-
ב"טוב" אני מתכוון הכי פופולארי עם כמה שיותר מענה לתשובות (ולא איזה אתר זנוח שאף אחד לא נכנס לשם) answers.com או YAHOO ANSWERS או שיש יותר טוב מהם?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום רב ! כאשר אני מוסיף הודעות בנושאים שונים בפורום אז ההודעות מתעדכנות אבל מונה ההודעות שלי לא מתעדכן.... זה נראה כאילו או תקוע .. האם אתה יכול לסדר לי את זה....? הערה : הוספתי כבר 6 הודעות וזה לא עידכן לי את מונה ההודעות.... תודה מראש על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/w/Big-D%2A%2Ak-Window-Cleaner?v=Y9A6u16DdzQ&search=funny%20humor%20laugh%20wow%20hahaha ענק! ושנה חדשה ומוצלחת לכולם! www.sanatova.foo.co.il
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
קבלו את הגרסא החדשה לנובים שכולנו אוהבים...(אולי ישן אז אל תאשימו) http://www.starterupsteve.com/swf/stfunoob.html
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אז הסרט היה היום, יום שלישי ב 22:00 בערוץ 16 בכבלים(ערוץ 4 לשעבר) שמו "שטח ההפקר" והוא היה בשפה שדומה לרוסית(אולי רוסית) עם מישהו יכול להביא לי יותר פרטים על הסרט, כמו השם המלא(לא בעברית) או שהוא יודע את שיר הסיום שלו(זה שהיה בכתוביות) תודה.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר את האתר הזה שתירגם ומתרגם תוכנות לעברית? אני כבר לא מוצא אותו... חיפשתי פעם בגוגל ומצאתי, עכשיו אני לא מוצא... please anyone?
-
תגידו לי את שמות הדמויות: 1) יורש העצר של גונדור , קוראים לו גם הצעדן. 2) אחייניתו של מלך רוהן, ומאוהבת בארגורן. 3) קוסם רב עוצמה, שנלחם בסאורון. 4) נושא הטבעת, וצריך להשמיד אותה. 5) אהובתו האלפית של ארגורן. 6) עוזר לסם ופרודו, אבל בעצם רוצה את הטבעת לעצמו תודה רבה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מEbayמעבד כפול ליבה לסוקט 939. המחירים שם די ברצפה. מה שעלה לי בעין זה: http://tinyurl.com/2nq7m6 נרשמתי והכל. הבנתי שצריך שהמוכר יהיה בעל פידבק גבוה. איך המוכר של המעבד שבחרתי? האם הדגם טוב? הכל יוצא 93 דולר. 380 ש''ח בערך. די שווה. בעיה אחת, אין לי חשבון PayPal. מה אני עושה? המלצות נוספות לדגמים שיש שם לסוקט 939 כפול ליבה במחיר די דומה אשמח לקבל. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כמו עולם בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרותצ מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את …
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לעבור חברת אינטרנט בכבלים מישהו יכול להמליץ לי וגם אם אפשר לדעת איזה חברות מאפשרות חיבור קבוע תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אני מחפש חנויות בחו"ל שעושות משלוחים לארץ. (אתר) אני מחפש בעיקר לכרטיסי מסך אז חשבתי לפתוח את הנושא פה.... תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש למשהו סיכומים איכותיים לבגרות ההולכת וקרבה של היסטוריה א'? או אילו שהם אתרים שמציעים חומר מאורגן ומסודר ע"פ סדר כרונולוגי?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני צריך לאולפן בייתי... מן הסתם אפשר לקנות בחלילית וכלי זמר אבל אני מחפש מקום קצת יותר משתלם...
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ידוע שהוא עבד על אטארי וזהו בערך... אשמח לעזרה אם תצליחו [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כמה מילים טובים על NRG: סוף סוף כתבה ל"איך לרכוש מחשב" שמודעת למצב כיום בשוק. למעט כמה דברים פה ושם (אולי קצת תפסו יורת מידי מהכרטיס מסך) אני סוף סוף יכול "לאשר" מדריך כזה לקניית מחשב מאתר אינטרנט גדול. קישור
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני באתי מגיימר וזה פורום חרא שם. אז אני מקווה להשתלב פה יפה D: אני אוהב מעבדים לוחות אם זכרונות וכ. מסך [בגלל זה אני גם פה] יש לי עכשיו 4mx440 ואני קונה עוד מעט r8. של gigacube. שאלה: spiritknight זה ההוא מגיימר ? מה הוא מנהל גם פה ?
-