כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
^^^ כותרת, נפלתי ב-6 תורים!!!.............. כמה נפילות יש לכם?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
המונדיאל בכל זאת יעלה כסף HOT תמכור את חבילת שידורי המונדיאל ב-800 שקל http://sports.walla.co.il/?w=/7/802367 פשוט בושה שלכל דבר צריך לשלם!
-
- 11 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ההבדל היחיד בין הצלחה לכישלון של אתר הוא ביכולתו למשוך אליו מבקרים. לא משנה מה אתה מוכר או איזה אתרים אתה מקדם - כניסות רבות לאתרך יעזרו לך למכור יותר בפחות זמן! דבר חדש יוצא לשוק כניסות לאתרך בחינם כן שמעתם נכון!!תיכנסו ותראו את האתר שלכם מתחיל לפרוח.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היייי כולם אני יורד לאילת עוד 4 ימים עם חבר עכשיו לו יש איפה לישון, אין שום סיכוי בעולם שאני ישן איתו (ניסינו פשוט אי אפשר ) ואני צריך מקום לישון בו ב~150 ש"ח ללילה למישו יש רעיונות (אני ממש צריך רק מיטה ומיקלחת לא יותר...)
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי חשבון של PAY PAL ורציתי לדעת אם יש לי חשבון בבנק אם אני יכול להעביר לשם כסף?או שזה הולך רק אם ויזה?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הכי הרבה יוזרים בקאזה שראיתי איי פעם... 8) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
למה לא משדרים משחקים מענינים של הליגה האיטלקית??? לא שידרו יובנטוס-אינטר עכשיו לא משדרים יובנטוס-מילאן במקום זה משדרים לי משחקים של קבוצות תחתית שמשעממים לך תחיים
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לחובבי הז'אנר, אחד מהדברים היותר מסעירים שראיתי בשנים האחרונות... בעוד רבים בסרט לא יכלו יותר ופשוט יצאו (ככל הנראה להשתין), אני נשארתי מרותק. צפיה רגועה!
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
חב' אורנג' החליטה שהשירות לתקלות מכשירי הסלולר יהיו עד השעה 21.00 ואחר מכן אין שירות לתקלות.
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה על מוסד לימודים לצורך לימוד תואר להנדסאי מכונות לא תואר ראשון למהנדס אני מצאתי את "הקריה ללימודי הנדסה וטכנולוגיה ת"א" האם מישהו מיכם מכיר את המקום או יש לו חברים/קרובים שלמדו שם ויכול להמליץ על הרמה שלהם? ואם אתם מכירים מקום אחר אשמח לישמוע! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
http://www.myfilehut.com/userfiles/64204/Wayne_Numan-EXOTIC_DANCER.mp3 שמעתי את המנגינה הזאת וזה נשמע כאילו זאת לא הפעם הראשונה שאני שומע אותה (אולי לא בוורסיה הזאת) למישהו יש מושג מאיפה היא לקוחה? סרט, סדרה וכו' אגב למען הסר ספק, השיר חוקי למהדרין
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
נגיד אני רוצה לדעת מה התאריך העברי של 27 באפריל (אם חשוב גם שנה אז 1938) ובכלל איך אני יודע? תודה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה אליכם!!!!!!!! אם אני קונה מארה"ב את ה - xbox360 אני יכול להפעיל אותו פה בארץ?????????? אני שואל שאלה זאת מכיוון שבארה"ב המערכת היא NTSC ופה בארץ זה PAL תענוו לי בהקדם כי זה חשוב מאוד!!!!!!!!!!!! תודה רבה לכם שיהיה לכם אחלה של יום!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי לאפטופ והגעתי למסקנה שיש לי יותר מידי מחשבי DeskTop זהים במפרט והחלטתי למכור אחד. רציתי לדעת מה יהיה כיום ערך של המחשב הבא: מעבד AMD 64 BIT 3000+ A-DATA 512 400MHZ 80 GIGA WD HARD DISK RADEON 9800PRO ולוח אם של ג'יגבייט שכרגע אני לא זוכר את הדגם. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
-
-
איך עושים אינטגרל לפונקציה הזאת: x ---- x^+4 x^= איקס בריבוע. במילים - איקס חלקי (איקס בריבוע ועוד4). אז מי שיודע יכול בקשה לכתוב פה את הפתרון ?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אז כל מי שלא ידע: "נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי , לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים , אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה"... www.nahag.up.co.il כנסו זאת עצומה נגד החוק... תחתמו...
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
mms://a1745.l2047352420.c20473.g.lm.akamaistream.net/D/1745/20473/v0001/reflector:52420
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אימאלה אתמול והיום שודרה בערוץ 1 מיני סידרה על מהלך חייו של היטלר מילדותו ועד למתי שהוא עולה לשילטון (בדרך דמוקרטית) בתור קנצלר גרמניה. זה היה מזעזע. מעין שחזור. לראות אותו עומד באמצע הפגנה ואומר את מה שהוא אומר ואנשים מריעים לו. מפחיד. צריך לשים סדרות דוקומנטריות שיעבירו את הרגשות האלו כחלק מהתוכנית לימודים בהיסטוריה. (לדעתי התוכנית של היסטוריה כרגע היא שינון חומר והקאה במיבחן - לי אישית יש 94, אבל זה ממש לא מלמד היסטוריה...) התוכנית נותנת התייחסות אחרת לגמרי לנושא התקופה הזאת. מפחיד.
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
חבר'ה, אם יש לי שני ישרים מהצורה: ax + by = c dx + ey = f איך אני קובע אם הישרים נחתכים (ואם נחתכים האם הם ניצבים), מקבילים או מתלכדים? כמובן לפי a,b,c,d,e,f. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
השיר הוא בסגנון של EVANESENCE ו-LINKING PARK. אני זוכר ממנו רק מילה אחת: revolution לפי מה שאני זוכר שם הלהקה הוא SYSTEM OF THE UNDERGROUND אני יודע שזה מעט מאוד מידע, ואני מבין שרוב הסיכויים שאתם תמצאו את השם המדוייק של השיר הזה שואפים ל-0. אבל אני מאוד מאוד אהבתי את השיר הזה, ונהגתי לשמוע אותו כל הזמן באופן קבוע. אז חשבתי לנסות. תודה לכל מי שיעזרו.
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-