כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
די דחוף לאיזה משו, ושמוגל לא ממש עוזר בשעות האלה.
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היתי אצל הקב"ן היום , הוא אמר לי שהוא ישחרר אותי , ורק אני צריך להגיע עם אמא שלי.. (ככה מקובל היום) בכל מקרה , לאחר כמה דקות הקבן שם לב במחשב שאני נפקד , ואחרי בירורים שהוא עשה עם האחראיים עליו הוא אמר לי שאין לו אפשרות לשחרר אותי מהצבא כשאני נפקד.. ושאני יהיה חייב לסדר את זה קודם. כאילו להכנס לכלא , וברגע שאני אצא מהכלא , אני יחזור אליו והוא משחרר אותי. רציתי לדעת אם זה נכון או לא ... ובבקשה אנשים , התשובות כאן ממש קריטיות בשבילי , אין לכם מושג. אם יש לכם ספק הכי קטן שאתם לא בטוחים בתשובה , אני מתחנן , אל תענו לי!!
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה מטרידות אותי הודעות SMS ושיחות הן לפלאפון והן לטלפון הבייתי כשהמענה הינו הקלטה ותוכנה פירסומי. אז קודם כל זה מציק! האם אפשר להפטר מהודעות מסוג זה ? האם שירות "סינון ספאם" יעלה לי כסף ? דבר שני ? האם הדבר בכלל חוקי ? בערוץ חינמי כמו ערוץ 2 איני משלם על השידורים, אך קו הטלפון הינו קו פרטי בבעלותי ואני משלם עליו לפיכך הוא רכושי! האם על פי חוק מותר לשלוח תוכן פירסומי ללא רשותי למכשיר הפלאפון ולקו הטלפון בבית שלי ?!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למי שיש כוח לקרוא , http://www.overclockers.com/articles1127/ מה אתם חושבים על זה? יאללה לדסקס 8)
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מי מתכוון להגיע?... :ylsuper: הרבה אנדר, הרבבבבההההההההההה איכות, הרבה דציבלים, סוף סוף אירוע לעניין.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני רוצה להשיג חלקים בזול ולרגל נסיעתה של אמי ללטביה (ושלי אני מקווה.. נכון אמא ? ;D) אני רוצה לקנות מחשב לבנדוד שלי שם ואולי אקנה גם משהו קטן לעצמי. בכל מקרה אני צריך אתר ששולח לבלטיקה (אסטוניה\לטביה\ליטא) עם מחירים נוחים ומוניטין טוב. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
http://funny-pictures.com/ecards/games/?cardurl=bomber.html פשוט מזעזע לאיפה הגענו?!? נ.ב. ניקוד הולך ככה- ג גבר פצוע = 1 אשה פצועה =2 ילד פצוע =3 גבר מת=2 אשה מתה =3 ילד מת =4 השיא שלי זה 24 1 גברים מתים 4 נשים 2 ילדים ואשה פצועה
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
שלום לכול חברי הפורום אז ככה אני רושם הודעה זאת ואני מקווה שתתייחסו אליה ברצינות רבה ולא כאל צחוק אז ככה אני יספר תספור בן אדם בשם נדב קליין לפני שבועיים התחתן,כול החתונה שמורה על המחשב שלהם,המחשב ניידדד,כמו כן התמונות אישיות זיכרונות הכול נשמר על מהמחשב. לפני שבוע בשבת הייתה לבנאדם תאונת דרכים קשה מאוד,וכתוצאה מכך כול מה שנמצא זה האוטו שהוא מרוסק,והבנאדם שנהרג במקום . ברכב הוא החזיק מחשב נייד של IBM אותו מחשב שנמצאים בו כול התמונות של החתונה שלו ושל איישתו. המחשב הזה נגנב מתוך הרכב כנראה אחרי התאונה .. עכשיו אני לא מכיר את הבנאדם,זה מקרה שחבר שלי ביקש שאני יעזור לו בכול דרך שהיי בפורם הזה ובעוד כמה. אני וכול מי שאני מכיר עושים את כול המאמצים למצוא לפחות רמז אל המחשב הז…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו יודע מאיפה להשיג לי תסיסמא אני מוכן לשלם לו :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש רדיו דיסק לחברה שלי לאוטו במחיר המדהים של 300 - 600 ש"ח (בערך) רציתי לדעת אם יש כמה מכם שממליצים על משהו שהם מכירים / יש להם תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מחפש תרגום לסרט הנ"ל, בבקשה אם מישו יודע איפה אני יכול למצוא בעברית או באנגלית לא חשוב לי שיתן לי פה קישור אני באמת כבר אובד עצות תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה אתר שיש בו כתוביות לסרט הזה?...אני לא מוצא בשום מקום תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
תאריך רישום: 20.10.2003 בשעה 02:18:33
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
http://www.isracomp.com/ האם אין פחד לקנות מהם מבחינת אמינות כללית ומבחינת מימוש אחריות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
היי אני מועניין בשילוש הקדוש לוח אם מעבד זיכרון אז כמובן שניכנסתי למיפרטים מומלצים בדקתי כמה לוחות אם ומעבדים אבל כאן לא הבנתי משהו המחירים פשוט זולים משמעותית מכמה אתרים שבדקתי הגעתי לפער של 200 ש"ח בזיכרון 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz באתר הוא מופיע במחיר של 485 ולעומת זאת ב PCHARDWARE הוא הופיע במחיר של 646 ש"ח אז השאלה שלי היא מהיכן המחירים לקוחים אני מעוניין לקנות ותודה לכל העונים מאיר
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים של חניות בארצות הברית שגם שולחים לארץ? כי הסתכלתי בכמה חנויות והמחירים שם הם בדיחה .. והרי אני יודע שאני מס על חלקי מחשב אז רק המשלוח שהוא בערך 50 דולר... אבל השאלה אם יש חניות שם שמספקות לארץ גם.. ואולי מישהו כבר הזמין מחול? ויכול לספר לי איך זה היה?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי מה קורה? הכל טוב? וואלה... בכל מקרה... אני נוסע בקרוב לאמריקה וצריך טלפון שיעבוד גם בארץ וגם באמריקה. כרגע יש לי סמסונג 824 שעובד רק בארץ ובאירופה! חשבתי לקנות אחד בארה"ב, אחד שיכול לעבוד גם בארץ... אם אני קונה שם אחד עם סים קארד ואני מכניס בו סים קארד מהארץ, זה יעבוד בו? ואיפה אני יכול לראות רשימת טלפונים סלולריים חדישים ואיפה לקנות? תודה מראש.
-
- 48 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
נכון יש את הצמח הזה שאוכל אוכל וזז? אז אני רוצה לדעת איפה קונים אותו! (זה עם הפה)
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובד עכשיו על סרט רציני וגדול שאני הולך לשצלם ורציתי לראות תבניות של תסריטים בכדי להשות ולראות מה צריך להוסיף וכאלה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
www.happytreefriends.com לכו ל-Watch Episodes ותראו כמה הגורל יכול להיות אכזרי...
-
- 12 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ההורים שלי חוזרים מחול מחר או עוד יומיים ואני רשאי לבקש משהו עד 300 שח שמישהו יעזור לי אני בסוף יהיה תקוע בלי כלום
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-