כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם מעניין אותי לדעת איפה ישראלים מהמרים על ספורט באינטרנט ווינר? משהו אחר? איך אתם מפקידים וכמה הפסדתם עד היום? אני אישית מהמר אצל הסבתא הכי נוח וקל יש הכי הרבה אופציות והכי הרבה משחקים בלייב
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
לפתוח אותו ולשאוב אבק ? להשתמש בספריי לחץ ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להזמין מחשב ורציתי להזמין אותו מalienware מישהו יכול לאומר לי עם שווה הוא משהו כזה?? למי שמעוניין על החברה: www.alienware.com
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לרדת לבחורה? או לא לרדת? פעם אחת הקאתי הספיק לי.. אבל זאת שאלה קשה.. הפעם זה הסטטי מגולחץ כמו שצריך.. בתאחלס זאת השפלה לרדת למישי? אני לא אוהב אותה ולא כלום.....!! אז לא צריך להסתכן?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
איזה מגזין גרמני מצא את הכינוי "Deepz0ne" בתוך קבצי אודיו של הסייר של הWMP המפורסם שבא עם חלונות. האדם בעל הכינוי הזה הוא מי שפרץ לראשונה את הFranhoufer MP3 Codec בשנת 98 והוא גם כנראה עשה קראק לSound Forge. אז מסתבר שמישהו ממיקרוסופט שיצר את קבצי האודיו האלו השתמש בגרסה פרוצה של הSound Forge : פאדיחות למיקרוסופט :lol: (מקור: Neowin)
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
קיצר ככה הוא לא מצליח להתחבר ל ICQ שלו הוא גם לא זוכר את המייל שהוא רשם כאשר נרשם .. הוא רצה להחליף סיסמא הוא נכנס וזה רשם הכל מחדש ואז פתאום זה התנתק לו כאילו יצא כנראה שזה לא החליף סיסמא ...כי לפי הסיסמא הישנה הוא לא רושם INCORECT PASSWARD ובסיסמא החדשה כן . תגידו מה קורה כאשר מישהו אחר מחובר ל ICQ של אותו בנאדם שבדיוק אחשב רוצה להחבר ?זה מתנתק או מה ? קיצר צריך עזרה כדי שהוא יוכל לחזור להשתמש ב ICQ שלו תודה
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם אפשר להעלות סרטונים גם של 12 דקות או לא? אחרי כמה מחיקות הם מבטלים את כל החשבון? והאם זה משנה מה היה משך הזמן בין המחיקות? נניח ומחקו לי סרטון וכעבור חודש עוד סרטון וכעבור 3 חודשים עוד סרטון. האם (בהנחה שמותר לפסול 3 סרטונים) החשבון יימחק או רק במידה ושלושת הסרטונים נמחקו מיד אחד אחרי השני?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם נכנס לשבייעיה אולי זה יביא קצת מזומנים למדינה הקטנה שלנו... http://www.new7wonders.com/vote-2
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת אני מחפש מבחנים שאפשר לעשות אותם באינטרנט להיבחן ולקבל תוצאות משהו כמו המבחנים של התאוריה תודה...
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
צוקרברג הכריז על שיטת תצוגה חדשה שתחלק את העמוד הראשי בפלטפורמה למספר אזורי תוכן חדשים, בהם פיד "בית" שיציג למשתמשים תוכן מותאם אישית ופיד שיציג באופן כרונולוגי תכנים ששיתפו חברים ובני משפחה. העדכון יושק בהדרגה ברחבי העולם, כולל בישראללכתבה
-
- 0 תגובות
- 265 צפיות
-
-
-
http://socionicsdating.com/personality_test.shtml מה דעתכם, בזבוז זמן, או משהו מדעי? אתר יותר מפורט על זה: http://www.socionics.com/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.thinkgeek.com/geektoys/plush/778d/zoom/ מישהו יכול לאמת?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
איך אני עונה על הסעיף הראשון? בסעיף ב' אני יודע למצוא את נק' העבודה, ואת ההגבר לאות קטן, אבל מעבר לכך ? מה הם רוצים ? איך עושים את ג' בלי לבצע נורטון בכניסה ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לדעת איך קוראים לBODY KIT של הCELICA הלבנה העמוד הזה http://www.tuningnews.net/gallery/veilside-toyota-celica/pic.php?id=06 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הת'ראד שלי נעלם הוא נקרא "מכושפות" מי שזוכר שהגיב בו שיחפש את ההודעות בהודעות שלו... הם לא שם... אני לא מוצא את הת'ראד הזה... ואני גם לא מוצא את ההודעות שלי שכתבתי בת'ראד... (דרך חיפוש הודעות...) אדיטור? מי מחק? זה לא פעם ראשונה שת'ראד שלי או של אחר פשוט נעלם... אולי חשבתם שזה נושא לא מענין?
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שירות התמונות הפופולרי Google Photos מציין עשור עם קפיצת מדרגה טכנולוגית: כלי עריכה מבוססי בינה מלאכותית, שהיו נחלתם של משתמשי פרימיום ומכשירי פיקסל, זמינים כעת ללא עלות למיליארדי משתמשים, לצד חידושים בשיתוף ובחיפושלכתבה
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
- 1 follower
-
-
למי שיש מנוי ב skype לשיחות לטלפונים רגילים... האם מישהו נתקל בבעיות בימים האחרונים? לי יש מנוי כבר חודש (בלתי מוגבל בתשלום קבוע) ואני משתמש בו במקום בטלפון הרגיל (עברתי לקו הקל). בימים האחרונים יש בעיה : אני מתקשר למישהו , דקה וחצי הראשונות השיחה עובדת מעולה ופתאום הוא אומר שהוא לא שומע אותי בכלל(רק רעש רקע). מתקשר שוב ואותו סיפור בדיוק... האם הבעיה אצלי או אצל סקייפ בשרתים? יש לי את הגירסא הכי מעודכנת ופתחתי את הפורט שלו בראוטר.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
שלום.. קיבלתי זימון ליום סיירות למחר, והשאלה שלי זה האם שווה לי לסוע לשם אם אני לא מעוניין באף אחד מהתפקידים שמוצעים שם שהם חובלים שייטת 13 ו "היחידה"?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בנרות תמונה של טום קרוז. התמונה צולמה במהלך צילומי הסרט השלישי בסידרת משימה בלתי אפשרית. התמונה צולמה בנהר שחוצה את פראג, אני זוכר שהבחורה (השחקניתMaggie Q אם אני לא טועה) שהיתה איתו בסירה לבשה מעיל אור אדום. חיפשתי את התמונה הזו בגוגל ובIMDB ולא הצלחתי למצאו. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. התמונה חשובה מאוד לצורך עבודה במסגרת הלימודים. תודה עמיר
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות? אם אני מסובב אותו לקור אז מרגישים קור. אמנם קצת אבל איך זה יכול להיות כי הרי המאוורר לא עובד. ומילא, קור אפשר להגיד שזה בגלל הרוח שיכול להיות שהוא מכניס מבחוץ, אבל חום? איך??? הרי כדי שייצא אוויר חם צריך לעשות פעולת חימום, לא? אז יש לדעתכם בעיה במזגן או שככה זה?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-