עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אולי זה לא בדיוק המקום אבל לא מצאתי פורום מתאים יותר.... אז כך - היורו הבא עלינו לטובה מעלה את השאלה הבאה - האם ניתן לצפות בשידורים באיכות טובה (HD זה אידיאלי כמובן). אני מוכן לצפות במשחק באיחור של כמה דקות ואפילו לשלם כמה שקלים בתמורה לאמינות ושידור שוטף באנגלית. חיפשתי קצת דברים שכאלה באינטרנט ואפילו ראיתי כמה משחקים בעבר דרך SopCast אבל זה פשוט לא אמין. השידור יכול להתקע, האיכות של השידור הזמין היא בדרך כלל נמוכה מאוד, השדר דובר שפות שהידע שלי בהן בסיסי בלבד (ואם זה ספרדית אז עוד יצאתי בזול), בקיצור - אי אפשר להזמין חברה לראות משחק עם נתונים שכאלה ואני לא מוכן בשום פנים ואופן לעשות כבלים - זה יותר מדי כסף לטעמי.... אהיה אסיר תודה לעד אם תצליחו לסייע בעדי, אריק

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

http://www.cinema-city.co.il/content?2,6-1=feature.html&2,6-4=1935 זה עולה 180 שקל (יש הנחה ללאומי קארד). איכות הצפייה יותר טובה מהבית? הרי בבית זה לא משודר בערוץ HD (לפי מה שידוע לי לפחות, וגם אם זה משודר ב5HD אני לא מנוי לערוץ הזה), אז קרוב לוודאי שאיכות הצפייה בקולנוע יותר טובה משידור רגיל בטלוויזית LCD בבית, לא? מבחינת סאונד ודאי שהקולנוע יותר טוב כי זה סראונד 10 ערוצים. האוכל זה שטויות פחות או יותר. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  3. ישנם לינקים למטה, תראו לפני. הרעיון מבריק. ולא בגלל הטיסה למאדים עצמה, שבטוח לדעתי לא תתרחש. (כל הטכנולוגיות אומנם קיימות, אך מעולם לא נוסו כחבילה אחת לאורך זמן שמתקרב למה שכאן) אלא בגלל הכסף האדיר שהם יעשו מרווחי הריאלטי עד הטיסה עצמה. הם הסבירו, ש 10 שנים לפני הטיסה, הם עומדים להקים כאן בכדור הארץ, בסיס דומה לבסיס המאדימי. ישכנו שם 40 מתמודדים, ודרך תוכנית ריאליטי ינפו 36 מתוכם, עד שרק 4 מתוכם יוותרו למשימה עצמה. במהלך 10 שנים, (או פחות) הם ירוויחו בענק רק מהרייטניג הענק של אלו שיאמינו שזה אכן יקרה. (ואני בטוח שכבר כאן למטה יהיו תגובות מדוע אני טועה, ושהכל אפשרי בבטיחות טובה - צופים בטוחים) ולאחר 10 שנים, או לאחר שהרייטינג ירד, הם תמיד יכולים לבטל הכל בטענה שהסתבר להם ש…

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  4. Started by Peach,

לא משנה כבר.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  5. Started by hmickey,

מדוע לא התקבל הדו"ל שלי אליכם עם התשובות לחידון?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. ערב טוב חברים, יש לנו מייל של אגודת הסטודנטים במקום בו אני לומד שמשותף לכל בעלי התפקידים שם. היו"ר עשה תוית לכל מבעלי התפקידים וגם לי מן הסתם. מאחר ואין לי חשק להכנס כל פעם מחדש למייל הקובצתי (ג'ימייל כמובן) חשבתי שאולי אפשר לעשות "העברה אוטומטית" לכל מייל שהוא, היו"ר יסמן כשייך לי. בהגדרות (מודה שלא התעמקתי בטרוף, באמצע לימודים) ראיתי שאפשר ליצור מסנן כזה או אחר אבל לא ראיתי אפשרות של בחירה באופציה של תווית אלא רק באופציות של "מי שלח" וכו'...יש אפשרות כזו ופיספסתי? אשמח לעזרה!

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  7. שלום אני עושה כבר כעסף באינטרנט המון זמן ואני יכול להמליץ על תוכנית אחת קוראעים לה zeekrewards אני מרוויח איתה כבר 50 $ ביום היא חברה חוקית ומספר 1 בכסף באינטרנט בעולם בעבודה של סה''כ 3 דקות ביום לעעוד ברורים ושאלות אני בסקייפ ובאימייל אני ידריך אותכם צעד אחר צעד ויענה לכל שאלה שתשאלו : )

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  8. אני רוצה לקנות גיטרה מסוימת בכלי זמר ומסתבר שאת הדגם הספציפי שאני מחפש לרכוש אין באף מקום בארץ ויש אותו רק בכלי זמר, הבעיה היא שמאחר ומכרו את כל היחידות של הדגם הספציפי שאני מחפש נשאר להם רק יחידה אחרונה מתצוגה, מהגיטרות שמדגימים עליהם/משתמשים בהם שם. ברוב חוצפתם הם דורשים עליה מחיר מלא ועומדים על כך שזו גיטרה חדשה ולא משומשת למרות שהיא עומדת שם בתצוגה וכל אחד יכול להשתמש בה כאוות נפשו. אין לי בעיה לרכוש אותה אך מדובר במוצר משומש למעשה ואין לי מושג מה עבר עליו. מה אתם מציעים לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by shloosh,

עושים לי חשמל חדש בחדר בבית לאחר שהיו לי בעיות עם המחשבים וביקשתי חוטים וארון הכל חדש נקי מתוקתק. בעצם מפרידים את החדר משאר הבית ע"י לוח חדש עם הזנה ישירה מהחשמל של הבניין. השאלה שלי לגבי הארקה: טכנאי אחד רצה לשים כבל עבה של 4 ישיר מהלוח אל ברז מים בחוץ כאשר הוא לא עובר בתוך תעלות בקיר(בגלל העובי הוא טען) אלא בתעלה חיצונית. - פחות אסטתי אבל כביכול נשמע טוב יותר. הטכנאי השני (זה שבחרתי בסוף שיעשה את העבודה גם בגלל מחיר) אמר שזה קשקוש שאין צורך בכבל עבה שיהיה לכל האורך מחוץ לקיר , אלא עושים כבל חדש רגיל(נדמה לי 1.5) בתוך הקירות בין כל השקעים ובסוף משקע שממש קרוב לחלון להעביר לברז המים כבל עבה גודל 4. ז"א חוטי הארקה בכל החדר לאורך כל התעלות שבקירות והשקעים ובסוף בשקע האחרו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Iko89,

איך לעשות שיצתרכו לעשות לייק כדי לראות תמונות בקבוצה בפייסבוק ? פעם זה היה אפשרי דרך fbml static .. איך עושים את זה עכשיו ?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  11. מה קורה ?? יש משהו שלא מובן לי לגבי מדידת רמות הקרינה , למשל לגלקסי אס 3 0.55 W/kg (head) 1.49 W/kg (body) מה זה HEAD ומה זה BODY ?? תודה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  12. לפני כמה ימים הועלה סרטון חדש: למי שלא מכיר, הנה הסרטונים הקודמים:

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  13. Started by yuvalm2,

האם ניתן לנייד טלפונים קוויים למכשיר סלולרי בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני מחפש שירות טוב של Fax2Mail , העניין הוא שאין לי קו טלפון בבית ואני רוצה לקבל פקסים .. מה אתם מציעים ?? תודה

15. Started by klayton,

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  16. Started by k22,

זה ישמע מצחיק אבל זה ברצינות אני לא מצליח לשבת ישיבה מזרחית שהייתי ילד הייתי שם גם רגל על רגל היום אפילו מזרחית לא מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? מדריך/סרטון

17. Started by Iko89,

מישהו התנסה בהדרכת נהיגה אצל יואב קווה ויכול לתת חוות דעת ?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  18. df

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  19. Started by moria1235,

שלום, לא היה לי לאיזה קטגוריה לשייך זאת אז הכנסתי לפה.. יש לי קובץ PDF מאובטח שניתן רק לשמור אותו במחשב אבל לא ניתן להדפיס. איך ניתן לפרוץ את האבטחה? תודה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  20. אהלן, אני מחפש המלצות לחנויות שעוסקות במוצרים לחיות מחמד.. לא ממש אכפת לי איפה החנות תשב כל עוד היא עושה משלוחים.. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  21. Started by Chubby,

שלום רציתי לשאול שאלה פירסמתי נושא בפורום "חלקים שונים של מחשב מקלדות מדפסות,סורקים " בקיצור בפורום הזה ואני לא מוצא אותו וחיפשתי בחיפוש לפי שם משתמש CHUBBY לא מצא לי איך אני מוצא נושאים שפירסמתי בעבר גם חשוב לי לדעת בכללי תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  22. Started by --Adidas,

קיבלתי ואוצר למשקפיים בגלל שיש לי מספר גבוהה הביאו לי לעדשות בדקות של 1.56 +AR משהו כזה ,עכשיו לא אמרו לי איך זה הולך העדשות חינם ואני משלם על המסגרת או מה גם המסגרת בחינם ? מישהו שעבר את התהליך ויכול לעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם, הייתי היום בסיפרייה ושאלתי אותם בנוגע לספרי מחשבים, הם הראו לי מדף בודד בעל ספרים יחסית ישנים ולא שימושיים. אמרתי להם את הטענה והם אמרו לי שאני יכול להביא רשימה של ספרים, כ10 ספרים, שאותם הם יקנו וככה האנשים יהנו מהם. מה שאני מבקש מכם זה להביא לי ספרים שקראתם או שאתם ממליצים עליהם בכל נושא שקשור למחשבים - שפות תכנות, רשתות, חומרה וכולי. אני חשבתי בתור התחלה על הספר של דורון סיוון לטכנאי PC במהדורה החמישית, יש המלצות על הספר הזה? תודה מראש על העזרה ושבת שלום

24. Started by mj23,

היי לא יודע אם זה שייך לפה אבל זה הכי קרוב שמצאתי בפורום הבעיה היא כזאת אני מתגורר במעונות שיש ווירליס די מהיר 3 מגה לשניה אבל אחרי שאתה מוריד בערך 3-4 גיגה זה חוסם אותך זמנית לכמה ימים וכשאני צריך להוריד קובץ גדול ללימודים ששוקל 10 גיגה אני פשוט משתגע......האם יש דרך מסויימת לעקוף תעניין אני מניח שזה חוסם אי פי או תשם שהמחשב רשום עליו אבל אין לי מושג בעניין אז אני די מנחש פה אשמח לעזרה (אני עם מחשב נייד)

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  25. עד כמה האתר הזה אמין או שזה עוד ספאם ועבודה בעניים? http://www.dataentryjobs.us/107673.html

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.