עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by KapiSH,

אם הייתי משתמש בשומר מסך בטוח הייתי משתמש בזה! :smoke:

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  2. Started by Guy King,

בהקשר של אונברסיטאות. הבנתי שהציון מורכב מציוני הבגרויות ומציון הפסיכמוטרי, אבל איך הוא בדיוק נקבע?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. http://www.blackcats-games.net למי שיש שם משתמש באתר אני צריך לדבר איתו בפרטי דחוףף אז שישלח לי הודעה

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  4. Started by DarkMoh,

עם סיום כיתה יב' אני אהיה בן 17 וחצי בערך, ורציתי לדעת אם יש אופציה כלשהי להקדים את השרות כדי לא "לבזבז" זמן. לא מצאתי על זה מידע בשום מקום, וממש לא בא לי לשבת על התחת ולא לעשות כלום חצי שנה.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  5. היי חברה, אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג חומר או יש לו חומר אני אשמח לעזרה. תודה

6. Started by marinata,

מבקשת הזמנה ל Bitme.org . זהו אתר טורנט לימודי. תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  7. אני רוצה לקנות גיטרה מסוימת בכלי זמר ומסתבר שאת הדגם הספציפי שאני מחפש לרכוש אין באף מקום בארץ ויש אותו רק בכלי זמר, הבעיה היא שמאחר ומכרו את כל היחידות של הדגם הספציפי שאני מחפש נשאר להם רק יחידה אחרונה מתצוגה, מהגיטרות שמדגימים עליהם/משתמשים בהם שם. ברוב חוצפתם הם דורשים עליה מחיר מלא ועומדים על כך שזו גיטרה חדשה ולא משומשת למרות שהיא עומדת שם בתצוגה וכל אחד יכול להשתמש בה כאוות נפשו. אין לי בעיה לרכוש אותה אך מדובר במוצר משומש למעשה ואין לי מושג מה עבר עליו. מה אתם מציעים לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Skeleton,

http://www.break.com/index/a-brawl-in-the-safari.html היה לי משעמם אבל שראיתי את זה הייתי חייב לפרסם פה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  9. Started by tomegozi12,

Every day I learn something new

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. לי זה עושה פשוט להקיא, אני לא יודע מה איתכם.. <צונזר> מצטער, לא ידעתי שאסור להכניס כאלה דברים.. :-[

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Sting,

אז ידוע שאמורים לצאת מלא דברים חדשים ורובם כבר יצאו... אבל כמה זמן יקח עד שאני יוכל לקנות מחשב חדש עם כל הדברים החדשים בארצנו הקטנה במחיר נורמלי ? ? ?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  12. כלומר ישנם ראשי תיבות לתארים כמו בוגר למדעי ... נחשב כ BA מוסמך נחשב ל BSC וזה.. מישהו יודע איך הסימול של הנדסאי ??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ENROLL,

שלום, אני מעוניין לנסות לשפר את ציון האנגלית שלי ורוצה לעשות אחת מהבחינות. אני יודע שאמי"ר זה בדיוק כמו הפרקים במבחן פסיכומטרי רגיל. הבנתי שבאמיר"ם לכל שאלה יש פרק זמן מוקצב ,אך לא מצוין מהו. רצתי לדעת מהו פרק הזמן המוקצב לכל שאלה בכל פרק? ומנסיון שלכם איזו מומלצת יותר כבחינה שנייה?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  14. Started by matrix66,

היי יש לי שיר מסויים שהמנגינה בו מאוד חלשה-השאלה האם אפשר להגביר את העוצמה של השיר הזה בפני עצמו (לא תוך כדי ההשמעה) (השיר בפורמט של MP3 , והכוונה היא שאם אני ישמיע אותו ביחד עם מספר שירים לא יהיה צורך לשנות את הווליום באמצע)

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  15. Started by abstract,

hello, haven't got hebrew yet... i am looking for a classical theme. it is usually played in the weekend news when they flash images from around the world (SEDER OLAMI i believe) . it has also been played in the new movie with Hillary Duff :"raise your voice" in the scene that the teachers of the summer program played for them (and the "cool" teacher did a nice solo on the contrabass in the end) anyone know how it is called? or who composed it? it is driving me up the walls. thank you very much

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  16. Started by FARKASH7,

כאשר אני רואה גירסה של סרט וכתוב בה NTSC מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  17. Started by Dark_Phantom,

למי שלא מכיר את webshots זה תוכנת נחמדה עם אוסף ענק של תמונות באינטרנט כרקעים למחשב. אני כבר מנוי בה כמה שנים ומה שרציתי לעשות זה לשדרג את החשבון שלי לunlimited. משאני לא יודע אם אני יכול לעשות את זה עם ישראכארט(לא נראה לי בינלאומי) ולכן הייתי רוצה לברר על זה אם מישהו פה יודע. אני מוכן גם לשלם פה את הסכום לכל אדם שמתנדב לשלם עבור זה בכרטיסו, כי זה ממש חשוב לי- אני מעין פריק לתמונות רקע משגעות, זה פשוט מרגיע אותי. תודה מראש אם מישהו מעוניין יכול ליצור קשר איתי בפרטי או באימייל שלי victorsk@netvision.net.il . אני חוזר ומדגיש שזה איזה הודעת מכירה או קנייה ואני גם לא רוצה שאנשים יגיבו על זה, המטרה היא לברר אם אפשר לשלם בכרטיס שברשותי בחו"ל ואילו מישהו שמעוניין לעזור לי יעשה א…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  18. Started by gal555,

אם אני מזמין נעליים מחו"ל צריך לשלם עליהם מכס?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by someone,

למי שלא ראה עדיין, אני חושב שזה דווקא די יפה חוות דעת?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  20. Started by aerocool,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090326,00.html

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  21. Started by steve_morse,

שלום, אני לא בטוח אם זה המקום אני לומד כרגע בקורס HELP DESK יש נושא שלא יושב לי טוב כל כך: SUB MASK אני מבין את המשמעות שלו ואת התפקיד שלו ברשת אבל לא מבין את הפעולת החלוקה... submasking ואת הגדרת הטווחים לרשתות ע"פ הקלאס למישהו יש חומר בעברית (עדיפות) להסבר יותר מפורט? כל המתמטיקה שמה שאומנם היא נראת פשוטה לי ממש קשה. אודה לעזרה, ומקווה שזה המקום הנכון. תודה וחתימה טובה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Iko89,

מה אנשים עושים כשהם בהיי, בקאטלות, בסרטים בשאנטי ובשלל שמות גנאי חוץ מלפתוח אשכול בפורום (אחיייייי אני עףףףףףף)

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  23. Started by Omerole,

ראיתי אותו באייקון,פשוט סרט קורע,פארודיה ענקית על המון סרטי Sci-FI ,מאוד ממליץ אני לא יודע מתי הוא יצא,אמרו לי שהוא די חדש.

24. Started by genia,

קצת באיחור אבל נזכרתי ששנה שעברה היה באתר שלרגל חודש אוקטובר שחררו מדירכים וכל מיני כאלה שעסקו בOC מה קרה לזה?

25. עברו יותר משנתיים מאז שהגיבו לאחרונה בדיון האחרון אז החלטתי לפתוח אחד חדש ! נסו לשמור על הדיון נקי מתגובות מיותרות על מנת שננצל את מטרת הדיון בצורה הטובה ביותר. אין לצטט הודעה של משתמש עם תמונותיו , זה סתם יוצר בלאגן עם כפילויות של תמונות אם רוצים להגיב על סביבת עבודה של משתמש מסוים יש לרשום את כינויו ולרשום את התייחסותו ללא התמונות - - - תגובה אוחדה: - - - אחרי שבוע של עבודה (שכוללת גם מעבר למה שרואים בתמונה..) הפינה החדשה * עדיין יש כמה פינישים קטנים הזמנת זכוכית גדולה לכל אורך\רוחב השולחן השחלה חדשה של כבל של HOT (הנוכחי משום מה לא עובד ונאלצתי למשוך מהנקודה הישנה) סידור הכבלים בצורה מכובדת יותר!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.