כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשקם מכונית "דזרט-פוקס" למי שזוכר אותה בנזין הנעה שרשרת חסר לי 2 סרוויים + ששדר לשלט ומתקן לבטריות למשדר אני מאזור ראשל'צ ומחפש עזרה כן בקניה וגם בהרכבה אז אם יש משהו שמוכן לעזור יתקבל בברכה ואם לא ילך כל העינין אז אני ימכור או יזרוק אותה למחסן
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מצאתי לינק יותר טוב: http://www.gizmodo.com/archives/circuits-discover-each-other-024002.php תסתכלו על התמונות פה: http://w1.706.comhem.se/~u70624934/
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי כאן עובד ובעודו בתיכון? ובמה? ואיך הגיע לעבודה ?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
פותחים לנו בעיר קורס של A+ ורשתות הבעיה שהקורס ארוך 3 שנים ופעמיים בשבוע מ-4 וחצי עד 8 וזה לוקח הרבה זמן, ובסוף הם נותנים תעודה. הבעיה שזה עולה 450 ש"ח ואני לא רוצה לבזבז סתם כסף (עדיף לקנות עוד זוג עכברים ומקלדת אלחותית) ובזבוז זמן, השאלה אם הקורס שווה משהו ואם זה נותן לי משהו בחיים
-
- 13 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש שיר מניד פור ספיד אנדרגראונד שמאוד אהבתי ואני שכחתי איך קוראים לו... אני זוכר בטוח שני מילים מהשיר שאני דיי בטחו שהם היו בפזמון - broken promises איך קוראים לשיר? תודה מראש slim_shady
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי חבר'ה, עוד חצי שנה אני יהיה חייל משוחרר וקורה שיוצא לחשוב מה לעשות אם עצמך אחרי שיחרור, אני החלטתי משהו שנשמע ונראה כבלתי מציאותי... אז ככה: שאני ישתחחר אני יחסוך כסף מעבודות זמינות למשל כחצי שנה עד שנה ואז אני יגשים את החלום שלי - הרפתקאה בלב ים - מה זה אומר??? אז ככה, אני אחפש שותף או שותפה שיודעים לנווט על יאכטה ויודעים את השפה האנגלית ברמה טובה, במקה ואני ימצא אדם כזה, אנחנו נלך למרינה באשדוד או בהרצליה, ונבקש טרמפ... כן טרמפ וכל בעל יאטכה, אל כל יעד שהוא שט (יוון,קפריסין,איטליה לא כל כך משנה....) נעגון בחוף של אותה מדינה, נבלה קצת באותה ארץ, נעבוד קצת שמה ואז נכיר בעל יאכטה אחרת ונשוט איתו ליעד הבא,ככה עד שנמצא בעל יאכטה ששט לישראל... אני יציע את עצמי כרוצה לעבוד…
-
- 37 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תמיד ששמעתי שיר ברדיו או במחשב בבית אמרתי, איזה מגניב אם הייתי בדרך לאילץ גג פתוח ושומע את השיר הזה, אז זה המקום לכתוב את כל השירים שלדעתכם יתאימו לנסיעות ארוכות (כביש הערבה וכאלה....)
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צ'יפ שיאפשר ל-PS2 לקורא משחקים צרובים + סרטי DIVX ו-XVID. אני מחפש חנות אמינה, מומלץ מאזור המרכז, שתעשה את ההתקנה בצורה מקצועית ולא תיעלם עם פרטי כרטיס האשראי שלי.
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
אפשר בבקשה אתר / תמונות בודדות של מארזים ( עדיף על רקע לבן ), תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
די דחוף לאיזה משו, ושמוגל לא ממש עוזר בשעות האלה.
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היתי אצל הקב"ן היום , הוא אמר לי שהוא ישחרר אותי , ורק אני צריך להגיע עם אמא שלי.. (ככה מקובל היום) בכל מקרה , לאחר כמה דקות הקבן שם לב במחשב שאני נפקד , ואחרי בירורים שהוא עשה עם האחראיים עליו הוא אמר לי שאין לו אפשרות לשחרר אותי מהצבא כשאני נפקד.. ושאני יהיה חייב לסדר את זה קודם. כאילו להכנס לכלא , וברגע שאני אצא מהכלא , אני יחזור אליו והוא משחרר אותי. רציתי לדעת אם זה נכון או לא ... ובבקשה אנשים , התשובות כאן ממש קריטיות בשבילי , אין לכם מושג. אם יש לכם ספק הכי קטן שאתם לא בטוחים בתשובה , אני מתחנן , אל תענו לי!!
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה מטרידות אותי הודעות SMS ושיחות הן לפלאפון והן לטלפון הבייתי כשהמענה הינו הקלטה ותוכנה פירסומי. אז קודם כל זה מציק! האם אפשר להפטר מהודעות מסוג זה ? האם שירות "סינון ספאם" יעלה לי כסף ? דבר שני ? האם הדבר בכלל חוקי ? בערוץ חינמי כמו ערוץ 2 איני משלם על השידורים, אך קו הטלפון הינו קו פרטי בבעלותי ואני משלם עליו לפיכך הוא רכושי! האם על פי חוק מותר לשלוח תוכן פירסומי ללא רשותי למכשיר הפלאפון ולקו הטלפון בבית שלי ?!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למי שיש כוח לקרוא , http://www.overclockers.com/articles1127/ מה אתם חושבים על זה? יאללה לדסקס 8)
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מי מתכוון להגיע?... :ylsuper: הרבה אנדר, הרבבבבההההההההההה איכות, הרבה דציבלים, סוף סוף אירוע לעניין.
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני רוצה להשיג חלקים בזול ולרגל נסיעתה של אמי ללטביה (ושלי אני מקווה.. נכון אמא ? ;D) אני רוצה לקנות מחשב לבנדוד שלי שם ואולי אקנה גם משהו קטן לעצמי. בכל מקרה אני צריך אתר ששולח לבלטיקה (אסטוניה\לטביה\ליטא) עם מחירים נוחים ומוניטין טוב. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
-
-
http://funny-pictures.com/ecards/games/?cardurl=bomber.html פשוט מזעזע לאיפה הגענו?!? נ.ב. ניקוד הולך ככה- ג גבר פצוע = 1 אשה פצועה =2 ילד פצוע =3 גבר מת=2 אשה מתה =3 ילד מת =4 השיא שלי זה 24 1 גברים מתים 4 נשים 2 ילדים ואשה פצועה
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
שלום לכול חברי הפורום אז ככה אני רושם הודעה זאת ואני מקווה שתתייחסו אליה ברצינות רבה ולא כאל צחוק אז ככה אני יספר תספור בן אדם בשם נדב קליין לפני שבועיים התחתן,כול החתונה שמורה על המחשב שלהם,המחשב ניידדד,כמו כן התמונות אישיות זיכרונות הכול נשמר על מהמחשב. לפני שבוע בשבת הייתה לבנאדם תאונת דרכים קשה מאוד,וכתוצאה מכך כול מה שנמצא זה האוטו שהוא מרוסק,והבנאדם שנהרג במקום . ברכב הוא החזיק מחשב נייד של IBM אותו מחשב שנמצאים בו כול התמונות של החתונה שלו ושל איישתו. המחשב הזה נגנב מתוך הרכב כנראה אחרי התאונה .. עכשיו אני לא מכיר את הבנאדם,זה מקרה שחבר שלי ביקש שאני יעזור לו בכול דרך שהיי בפורם הזה ובעוד כמה. אני וכול מי שאני מכיר עושים את כול המאמצים למצוא לפחות רמז אל המחשב הז…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו יודע מאיפה להשיג לי תסיסמא אני מוכן לשלם לו :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש רדיו דיסק לחברה שלי לאוטו במחיר המדהים של 300 - 600 ש"ח (בערך) רציתי לדעת אם יש כמה מכם שממליצים על משהו שהם מכירים / יש להם תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מחפש תרגום לסרט הנ"ל, בבקשה אם מישו יודע איפה אני יכול למצוא בעברית או באנגלית לא חשוב לי שיתן לי פה קישור אני באמת כבר אובד עצות תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה אתר שיש בו כתוביות לסרט הזה?...אני לא מוצא בשום מקום תודה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-