עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כמו שנאמר בכותרת אם מישהו מכיר מקומות ויש מספרים שאפשר להתקשר אני ישמח לדעת עדיף באיזור הצפון עד המרכז הכוונה לקנות כמות דיי רצינית ... במחיר יותר זול מהחנות...

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. נדפק לי הוידיאו, ראו כאלה פסים וכששמים קלטת לא רואים נקי וזה קופץ, ניסיתי הכל, ניקוי ראש, לשנות כפתורים וכלום לא עזר אז שלחתי אותו לטלמקס אמרו שיש כמה חלקים שנדפקו והכל 220 שקל, מה אתם מציעים לי לעשות? לתת להם לתקן לי אותו למרות שאני בטוח שזה שווה פחות :-\

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by approx,

^^^^^^ אני צריך לדעת בתוח

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  4. מה דעתכם? לשם שינוי אני ממש אהבתי.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Lol10k,

כאשר ניסיתי להרשם לאתר DeviantArt קיבלתי הודעה שאני חסום. מה עוללנו הפעם?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  6. ובעיקר למי שאכפת קצת מהאסתטיקה של הגוף, יש לפיליפס אחלה מכונה שמיועדת לגילוח/דילול של שיער מיותר מהגוף... http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523721 מהקצת זמן שיש לי אותה אני התרשמתי ממנה, ממש לטובה... והיא באופן יחסי, בכלל לא יקרה. אם יש מכונת גילוח שמיועדת לפנים, שעובדת בצורה יעילה אני אשמח לשמוע. ודרך אגב, הזמנתי את המכונת תספורת שאיזה משתמש המליץ עליה מ- DX היא עשתה רושם טוב. אבל היא התקלקלה ממש מהר- הקפיץ היה ממש עדין והוא נשבר... אל תתפו להזמין משם יותר מדי דברים, יש שם לפעמים מציאות אבל גם הרבה זבל.

• 42 תגובות
    • 10.7k צפיות
  7. השבוע, יצא גם לי לעבור בסמוך להיכל הג'ובניקים הגדול במדינה (AkA קריה), בשעות הערב. בעודי פוסע לי בהנאה אל-עבר תחנת קו 63 החשופה, לפתע אני נתקל בתחנה מקדימה, עמוסה משו. משו משו. החלטתי להיות חייל איכותי ובמקום להפריע לאנשים הטובים בהמתנתם לקו נחלתם, החלטתי לרדת לכביש ולעקוף את אותם הממתינים בצורה אלגנטית "ומסוכנת" (ראה ערך חוק מטכלי 1.03492890432.438928432.My-Ass). כעשרה מטרים, כן, עשרה מטרים של חטא ופשע, ככל הנראה, האירו את עיני השוטרים הצבאיים שהיו במקום. עם רגע החזרה לשפת המדרכה, אני מתחיל לשמוע שריקות, שריקות שמזכירות לי נוכחות של דיסאיכות. אני ממשיך לי בדרכי מבלי להפנות את המבט לאחור. לפתע צץ מולי חברי הפזמניק מהקריה (המוכר לרובכם כנוסטרדמוס מהפורומים), אני בא…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by Aviv C,

יש לי פרופיל 97 וקיבלתי מנילה של יחידות שדה. אני נמצא כרגע במיונים למסלול גאמא בחיל המודיעין ואני עדיין מועמד לאחד מהמסלולים (שאני לא יודע איך קוראים לו). עברתי כמה ראיונות וגם תחקיר ביטחוני. רציתי לדעת אם יש לי סיכוי בכלל להתקבל לגאמא עם פרופיל 97. כל פעם אומרים לנו שפרופיל לא משפיע על הקבלה, אבל לי נראה שזה דווקא כן משפיע ופשוט לא אומרים לנו (שמעתי על מישהו שהעיפו מגאמא בגלל "שיקולי יחידה"). יש לי סיכוי? אתם מכירים כאלה שהתקבלו עם פרופיל 97?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

איך מרוויחים כסף ווירטואלי ב-paypal, ובאילו אתרים אוכל לעשות שימוש באותו כסף וירטואלי?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  10. Started by huhxd,

שלום לכולם. יש לי 3 מגה אינטרנט זהב. מאתמול בבוקר כבר יש לי איטיות מטורפת בגלישה בדפדפן. זה מתבטא יותר באתרים בחו"ל. אתרים מהארץ דווקא זזים יותר טוב. עוד מישהו נתקל בבעיה? סרקתי את המחשב מוירוסים ולא מצאתי כלום. יכול להיות שבכל זאת ישנו וירוס שגורם להאטה הזאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  11. Started by Mozeliko,

האם המפרט שנמצא בקטגוריה של 2000 ש"ח לעבודה משרדית, נחשב כמחשב 64 ביט ? האם מומלץ להתקין מערכת הפעלה 64 ביט במקרה זה ? (ויסטה או אקספי 64 ביט) ואם לא, אז מה כן נחשב 64 ביט ?

12. Started by yossi21,

היה לי חשבון בלינקדאין ומחקתי אותו כי לא השתמשתי בו יותר. כשאני מחפש את השם שלי בגוגל באנגלית מופיע שם תמונה שלי שהייתה בחשבון לינקדאין, עכשיו אין לי מושג איך אני מוחק את זה. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי E1000 (מכשיר מעולה דרך אגב, ללא ספק נותן את התמורה הכי טובה לכסף), ואני בתוכנית של אורנג' - ולכן קיבלתי סים של דור שלישי. מתסמן שאני אקבל מכשיר מהעבודה. אחותי בדיוק מסיימת התחייבות לפלאפון - אבל אותה מעניין הרבה יותר העיצוב של המכשיר מהתכונות. אני רוצה לקנות לה מכשיר לא דרך רשת סלולרית ולהכניס לו את הסים של הE1000. האם זה יעבוד? אם לא, אז יש דרך להעתיק את המידע לסים של דור 2?

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by Peach,

היי, מישהו יודע אולי כמה טריקים לפצוע את הפנים בצורה הפיכה כדי לקבל פטור זקן? שמעתי שאפשר לעבור הרבה על הצאוור עם סכין גילוח, ושמעתי גם משהו על סקביאס. מישהו מכיר שיטה שעובדת?

• 7 תגובות
    • 22k צפיות
  15. Started by alexkidd,

אני כרגע נמצא בכללית ולא מרוצה מהשירות שלהם (בגלל כל מיני בעיות שלפחות כרגע מעדיף לא לחפור לכם עליהם, אבל אם תרצו אשמח לפרט בתגובות לאחר מכן) האם שווה לי לעבור לקופת חולים אחרת או שבעצם כולם אותו ח*א. תודה מראש על העצות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. עשיתי כבר 35 שעורים + 2 טסטים ועלה לי הכל 3300 ש"ח ונגמרה העסקה .מורה אחר הציעה לי עבור 2000 ש"ח לקבל עוד 3 טסטים + 8 שעורים עבור הטסט הראשון ועוד 3 4 שעורים עבור כל טסט הבא וגם לאחר שיגמר השלושה אני יקבל 3 שעורים בלי הגבלה עבור כל טסט יש סיכוי שאני יוריד אותו ל 1800 1500 .קודם כל 2000 משתלם?

• 52 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. אני צריך שהיא תהיה מסוגלת להתמודד טוב עם שיער יחסית ארוך ושאפשר יהיה לספר את השיער לרמות של מעל 3 מ"מ(המכונה האחרונה שלי פשוט הכריחה אותי לספר את השיער על 0 או 1). תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. קיבלתי לא מזמן את המכשיר מכשיר ממש טוב ונוח (נוקיה כרגיל..) הוא בא עם כרטיס זיכרון של 32MB ואפשר להחליף לכרטיס אחר לפי מה שאני הבנתי השאלה עד כמה הוא יכול לתמוך.. אם אני קונה למשל כרטיס של 1GB הוא ייקבל אותו? יידע להסתדר איתו והכל? כרטיס MULTIMEDIA MMC משהו כזה.. מישהו יודע? ???

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  19. אני כמנוי מלא זמן בבזק בינלאומי, לא היו בעיות עד אתמול בערב. מאתמול בערב הפורטים חסומים בקליינט של ואין לי אפשרות להתחבר לקליינטים ברשת הביטורנט. דיברתי במשך איזה שעה עם נציג טכני וכשעבדתי עם חבילת הגיימרים המדוברת, מהירות העלאה עלתה יפה מאוד. השאלה היא אם יש אפשרות להשתמש בתוכנות חיצוניות למעקף המשחקים שלהם ברשת? אגב גם מבחינתם שאני אתנתק מבזק... בכלל לא אכפת להם מהלקוחות שלהם! פשוט בושה!

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  20. Started by The Dom,

ברגע שאח שלי הראה לי את FAMILY GUY פשוט התמכרתי ;D

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by PhP dUdE,

אהלן מישהו מכיר חנויות צילום שיש להן גם מצלמות וידאו דיגיטליות,שהן בחו"ל ושולחות לארץ? או פשוט חנות בארץ שיש בה מצלמות וידאו במחיר טוב.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. Started by genia,

זה מה שקורה כשמפספסים שיעור או שתיים בכל מקרה נתקעתי על שאלה ממש פשוטה אודה אם תעזרו לי: האם הזרם שמראה A2 גדול,קטן או שווה לזרם שמראה A3,נמק-יעני צריך להראות חישובים http://img187.imageshack.us/img187/7096/dsc01027kv6.jpg A1[יש מצב שטעיתי] מראה 3 אמפר V מראה 24 וולט. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by Symbore,

היי יש לי מקלדת רגילה של לוג'יטק. אתמול החלטתי לנקות אותה (בפעם האחרונה שעשיתי זאת, שברתי כמה מהמקשים ונאלצתי לקנות חדשה). ניקיתי מבחוץ מה שיכולתי, לאחר מכן הוצאתי בעדינות את המקשים בעזרת מברג, ניקיתי והחזרתי. הפעם הכל הצליח, והכל נכנס וכלום לא נשבר. מה שכן ששמתי לב אליו זה שהממקשים החלו להיות נוקשים יותר כאשר אני לוחץ עליהם, לא כולם ולא בכל לחיצה. אבל מן נוקשות כללית כזאת. האם זה יכול להיות בגלל משהו שעשיתי או שזה כבר פסיכולוגי? חשבתי אולי לפרק שוב את המקלדת ולתת שימון קל אולי?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום! היום נכנסתי לתר'ד: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=6;action=display;threadid=44515 וראיתי שגם פה בפורומים האלה של HWZONE מתקיימת מה שנקרא על ידי מומחים "תופעת הילדים הקטנים שלא יודעים מהחיים שלהם". תופעה זו באה במקור מפורום אחד שקוראים לו פורום "גיימר" הפורום הכי דפוק שקיים! אני לא מדבר על הספאם שDARKMAN (שבהחלט נגוע בווירוס המסוכן) אלא על זה מה שקורה בהרבה מקומות והנה דוגמא: דני הוא ילד שמבלה את חייו בהורדת משחקים ובהפצת "תופעת הילדים הקטנים שלא יודעים מהחיים שלהם" למרות שביום דני מוריד משחקים בחופשיות בלילה הוא הופך ל:סופר ספאמר וככה נראית שיחה שלו בפורום: שלומי: מישהו יכול להביא לי בבקשה את הCD-KEY לUT ? סופר ספאמר: מה אתה מוריד משחקים יא בן של …

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  25. לא כמו www.yourname.??.co.il אפילו עם פרסומות.

• 6 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים