עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by alexkidd,

אני כרגע נמצא בכללית ולא מרוצה מהשירות שלהם (בגלל כל מיני בעיות שלפחות כרגע מעדיף לא לחפור לכם עליהם, אבל אם תרצו אשמח לפרט בתגובות לאחר מכן) האם שווה לי לעבור לקופת חולים אחרת או שבעצם כולם אותו ח*א. תודה מראש על העצות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. עשיתי כבר 35 שעורים + 2 טסטים ועלה לי הכל 3300 ש"ח ונגמרה העסקה .מורה אחר הציעה לי עבור 2000 ש"ח לקבל עוד 3 טסטים + 8 שעורים עבור הטסט הראשון ועוד 3 4 שעורים עבור כל טסט הבא וגם לאחר שיגמר השלושה אני יקבל 3 שעורים בלי הגבלה עבור כל טסט יש סיכוי שאני יוריד אותו ל 1800 1500 .קודם כל 2000 משתלם?

• 52 תגובות
    • 3k צפיות
  3. אני צריך שהיא תהיה מסוגלת להתמודד טוב עם שיער יחסית ארוך ושאפשר יהיה לספר את השיער לרמות של מעל 3 מ"מ(המכונה האחרונה שלי פשוט הכריחה אותי לספר את השיער על 0 או 1). תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. קיבלתי לא מזמן את המכשיר מכשיר ממש טוב ונוח (נוקיה כרגיל..) הוא בא עם כרטיס זיכרון של 32MB ואפשר להחליף לכרטיס אחר לפי מה שאני הבנתי השאלה עד כמה הוא יכול לתמוך.. אם אני קונה למשל כרטיס של 1GB הוא ייקבל אותו? יידע להסתדר איתו והכל? כרטיס MULTIMEDIA MMC משהו כזה.. מישהו יודע? ???

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  5. אני כמנוי מלא זמן בבזק בינלאומי, לא היו בעיות עד אתמול בערב. מאתמול בערב הפורטים חסומים בקליינט של ואין לי אפשרות להתחבר לקליינטים ברשת הביטורנט. דיברתי במשך איזה שעה עם נציג טכני וכשעבדתי עם חבילת הגיימרים המדוברת, מהירות העלאה עלתה יפה מאוד. השאלה היא אם יש אפשרות להשתמש בתוכנות חיצוניות למעקף המשחקים שלהם ברשת? אגב גם מבחינתם שאני אתנתק מבזק... בכלל לא אכפת להם מהלקוחות שלהם! פשוט בושה!

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  6. Started by The Dom,

ברגע שאח שלי הראה לי את FAMILY GUY פשוט התמכרתי ;D

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by PhP dUdE,

אהלן מישהו מכיר חנויות צילום שיש להן גם מצלמות וידאו דיגיטליות,שהן בחו"ל ושולחות לארץ? או פשוט חנות בארץ שיש בה מצלמות וידאו במחיר טוב.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  8. Started by genia,

זה מה שקורה כשמפספסים שיעור או שתיים בכל מקרה נתקעתי על שאלה ממש פשוטה אודה אם תעזרו לי: האם הזרם שמראה A2 גדול,קטן או שווה לזרם שמראה A3,נמק-יעני צריך להראות חישובים http://img187.imageshack.us/img187/7096/dsc01027kv6.jpg A1[יש מצב שטעיתי] מראה 3 אמפר V מראה 24 וולט. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by Symbore,

היי יש לי מקלדת רגילה של לוג'יטק. אתמול החלטתי לנקות אותה (בפעם האחרונה שעשיתי זאת, שברתי כמה מהמקשים ונאלצתי לקנות חדשה). ניקיתי מבחוץ מה שיכולתי, לאחר מכן הוצאתי בעדינות את המקשים בעזרת מברג, ניקיתי והחזרתי. הפעם הכל הצליח, והכל נכנס וכלום לא נשבר. מה שכן ששמתי לב אליו זה שהממקשים החלו להיות נוקשים יותר כאשר אני לוחץ עליהם, לא כולם ולא בכל לחיצה. אבל מן נוקשות כללית כזאת. האם זה יכול להיות בגלל משהו שעשיתי או שזה כבר פסיכולוגי? חשבתי אולי לפרק שוב את המקלדת ולתת שימון קל אולי?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום! היום נכנסתי לתר'ד: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=6;action=display;threadid=44515 וראיתי שגם פה בפורומים האלה של HWZONE מתקיימת מה שנקרא על ידי מומחים "תופעת הילדים הקטנים שלא יודעים מהחיים שלהם". תופעה זו באה במקור מפורום אחד שקוראים לו פורום "גיימר" הפורום הכי דפוק שקיים! אני לא מדבר על הספאם שDARKMAN (שבהחלט נגוע בווירוס המסוכן) אלא על זה מה שקורה בהרבה מקומות והנה דוגמא: דני הוא ילד שמבלה את חייו בהורדת משחקים ובהפצת "תופעת הילדים הקטנים שלא יודעים מהחיים שלהם" למרות שביום דני מוריד משחקים בחופשיות בלילה הוא הופך ל:סופר ספאמר וככה נראית שיחה שלו בפורום: שלומי: מישהו יכול להביא לי בבקשה את הCD-KEY לUT ? סופר ספאמר: מה אתה מוריד משחקים יא בן של …

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  11. לא כמו www.yourname.??.co.il אפילו עם פרסומות.

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by Aviram,

אז ככה, יש היום משחק של ביתר עם נתניה, רשום בעיתון שיש שידור ישיר בשלם וצפה.. עכשיו נשמע שזה מתאים לי, אני רוצה לשלם רק בשביל לראות את המשחק במקום להקשיב לרדיו.. הבעיה שאני לא יודע איך משלמים ואיך זה עובד יש לי HOT. מישהו יודע?

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  13. Started by amirsource,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום המתאים אבל איפ נימצאת החנות FOXPC בחיפה?.

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  14. אוזניות שמיועדות למוזיקה, יחוברו לפלאפון ובעלות הצליל הכי טוב שאפשר להשיג בטווח המחירים הזה, עם דגש על באסים.

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. פשוט אין פורום שהוא ספציפי לזה

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  16. היי ההייתי רוצה שתמליצו לי על אומנים/אלבומים/אוספים של הסגנון מוזיקה הזה, New Age , כמו אמביינט - דאב כזה, רגועה אומנים כמו Louie andreas ,Enya, Blackmore Night , Hans Zimmer , secret shores , Lisa Lynne , medwyn goodall או כל אחד אחר שיוצר מוזיקה כזאת מדהימה! (על אומני אמביינט/דאב אין צורך להמליץ, כי כבר יש לי כמעט כל אומן שאני מכיר.. ) רוצה המלצות לNew Age בלבד. בסגנון האומנים שהזכרתי. ואשמח גם אם קיים אתר עם כל השיחרורים של האלבומים/אוספים מכל השנים כמו למשל פסיישופ(psyshop.com) ששם יש את כל השיחרורים של המוזיקה הפסיכדלית החל מגואה טראנס, עד פולאון לילי דרום אפריקאי כבד, עד לדארק, פרוגרסיב משובח, אמביינט, והשאר. * אגב, רצוי מאוד שיהיה מדובר על מוזיקה נטו בלבד, ב…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Skid,

הוא אומר שאי אפשר לדעת בצורה חדש משמעית אם השלט גבוהה יותר מהגשר בגלל זווית הצילום. אני אומר שהוא גיי. רואים בבירור שהשלט גבוהה יותר בהשוואה למיליון אלמנטים אחרים בתמונה,יש לכם דרך לעזור לי להוכיח?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני נסעתי לים (החוף באלנבי, תל אביב) היה ממש יפה, בקרוב תמונות!!! לא אני צילמתי כנ"ל

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  19. Started by HaEsrimVeArba,

בטח כבר היה דיון על זה אבל, דם! גופות! אופללללל!! זה פשוט מופלא, עונה נהדרת. טובה עשרות מונים מהעונות הקודמות.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  20. Started by The_overclocker,

http://www.terror-victims.israel.net/mainh.swf ** הודעה מראש אני לא שמאלני, אז לא לסקול אותי באבנים ** תראו אני מזדהה אבל עם כל הכבוד גם הפלסטינים סובלים והם לא בדיוק חוגגים שם. והם לא כולם מחבלים כמו שחלקכם חושב.. לדעתי זאת תעמולה ימנית מוסוות ומי שלא רואה.. חבל.

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by AppleJack,

אני לא בטוח באיזה פורום לשאול, אז אני שואל פה ... מאחר ואבא שלי טס לחו"ל, אני מעוניין להזמין למלון שלו חלקים (כמעט מחשב שלם) מ-Newegg.com. המחירים ממש מצחיקים ביחס לארץ... אני יכול להביא מחשב מהחלומות הרטובים בכמעט חצי מהמחיר בארץ. הבנתי ש-Newegg לא עושים משלוחים לארץ... אז מה זה אומר על האחריות? נגיד נדפק לי המעבד או שהזכרון הגיע עם בעיות, האם אני יכול לבצע RMA מהארץ? :s05: אם לא, יש חנות אחרת זולה שתתן לי אחריות מחו"ל לישראל?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מפרט החדש: מעבד E5200 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 250GB SATA II מפרט המשומש: מעבד פנטיום 4 3.2Ghz לוח ציפסט 865PE זיכרון 512MB ddr400 דיסק קשיח 80G כרטיס מסך nvidia geforce 5

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  23. Started by MilkMan,

http://www.aish.com/movies/PhotoFraud.asp אגב גם מדברים שם אז להדליק רמקולים\אוזניות. מדהים עד כמה שונאים אותנו.

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  24. שלום, אני יודע שפורום מחשבים לא הכי המקום לשאלה מסוג זה, אבל תיארתי לעצמי שמישו כאן יוכל לפתור לי את הסוגיה, מה ההבדל בין קלוריות לבין קילוקלוריות? כמה קלוריות אנחנו אמורים לצרוך ביום וכמה קילוקלוריות אנחנו אמורים? והאם קילוקלוריות זה בעצם קילוגאול קלוריות? בתודה מראש, דור

• 6 תגובות
    • 9.7k צפיות
  25. יש איזה אתר שבאמצעותו אני יכול לשים תמונה בכרטיס שלי . למישהו יש את הלינק שלו ?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים