כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,642 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב! לאחרונה נרשמתי לקורס MCITP בג'ון ברייס - של טכנאי PC. במקור רציתי להגיע לקורס המתקדם יותר - של מנהל הרשתות, אבל נציג המכירות הצליח לשכנע אותי שעדיף לי קודם כל לבצע את הקורס הבסיסי ורק אז לעבור לקורס המתקדם יותר. השבוע התחלתי את הקורס, קיבלתי את החוברות, והתחלתי לדפדף בהן... וגיליתי שחלק דיי ניכר מהחוברת אני מכיר לא רע בכלל... אך יחד עם זאת - ישנם "חורים" בידע שלי, שכמובן מבוסס על נסיון אישי שלי ללא השכלה פורמאלית קודמת. כשהעליתי את העניין בפני הנציג, הוא הציע לי להגיע לשיעור הבא ולשבת איתו לפני השיעור ולנסות לאבחן אם הידע שלי אכן מספיק לצורך הקורס המתקדם יותר. אני חייב לציין שאני לא מכיר את מבני הקורסים של מייקרוסופט או את מבחני ההסמכה, ואני לא יודע איזה חלק מהטע…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מה זה השיר בסרטון הזה : http://www.valkieser.com/web/movieclip_1.html
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אהלן, איך מתחילים משחק? אני כבר רבע שעה מנסה להיכנס למשחק ואני לא מצליח. *אני משחק רק בטקסס הרגיל שלפי מה שהבנתי במשחק זה נקרא : Holdem
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך קצת עזרה עם רעיונות למתנות (לא בהכרח קניות) לכבוד היום הולדת של החברה (שיוצא גם באותו הזמן עם החצי שנה שלנו) אני יודע שאתם לא מכירים אותה ואת העדפות שלה ולכן פשוט לכו על כל רעיון נשמע לכם מוצלח. אוטו - יש, כסף - יש. זמן - סופ"שים ( :-\ ) המון תודה לכולם ושבוע מצויין שיהיה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch.php?v=dUTZvdgr42U&search=fish+cold+ads
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום! הייתי רוצה לדעת את שמם של האלבומים הטובים ששוחררו ע"י שלמה ארצי. יש לי הרבה שרים שלו אבל לא את האלבומים. תמליצו לי על הדיסקים הכי טובים שלו שכדאי לי לקנות. תודה
-
קורה לכם? מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
לא Ebay אלה משהו בסגנון KSP/Ivory עם מבחר רחב של מוצרים. יש חנויות טובות שאתם יכולים להמליץ מניסיון? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
זה אומר לרשום CODE איזשהו XXX אין שום CODE
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
לפני 3 חודשים +- היה בפורומים מישהו שדיבר על כוכב שיתנגש בכדור הארץ בשנת 2008 והוא ציין את השם של הכוכב. מישהו זוכר את השם של הכוכב? ולא אני לא מושגע פשוט נזכרתי בו והכשיו יש לי טלסקופ :
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
היי, אני מתעיין לדעת האם ישנו מישו כאן שסיים תואר במקצוע הנ"ל? אני מתכנן להתחיל שנה הבאה לימודים בנושא ואשמח לטיפה עזרה, לא סגור לגבי לאן לללכת, כרגע שני המקומות שעולים לי לראש שיצא לי לברר עליהם הם המכללה למנהל ואניברסיטת אראיל. אשמח לתשובה או לדעה האם יש מישו שסיים שם תואר (גם לא במקצוע הנ"ל). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שמתי לב שישב לי חיבור USB בממיר הכבלים שלי של HOT ורציתי לדעת למה זה ואם אפשר לחבר איתו למחשב ואם אפשר לעשות עם זה משהו?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להוריד את התוכנה דבש, חיפושון וכל שאר התוכנות האלה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לא ידעתי איך אני פונה ולמי אז אני פשוט כותב פה, עכשיו שמתי לב שהשעון של הפורומים משום מה נמצא על GMT במקום GMT+2 שהוא זמן ישראל.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי את פרק 24 ו 25 מחוברים , לקובץ קוראים : Lost - 1x24 & 1x25 - Exodus (2 & 3).avi אני משתגע כבר בנסיונות לחפש תרגום שמתאים לגרסא הזאת... כל התרגומים שמצאתי לא מסונכרנים לגרסא הזו... יש מישהו שיכול לעזור לי עם זה? בבקשה , תודה!
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
איזה מסעדות אתם ממש ממליצים בחיפה? יוצא לי הרבה להזמין ואלה המעודפות עליי: טאטמי - קצת יקר אבל אוכל יפני ממש טוב. ואני מתכוון אוכל לא סושי. פירה - מקבלים שניצל גדול יותר מהראש. אגאדיר - ההמבורגר הכי טעים שאכלתי בחיים, כנל לגבי הקינוח
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה הפייסבוק התחיל לעבוד לא כראוי: יום יומיים אני לא מקבל נוטיפיקיישנס ואחרי זה כל הנוטיפיקיישנס מגיעות אלי בבום אחד, וגם אם אני בודק אותן הן לא נעלמות. בצ'אט לפעמים הסימן שמי שמתכתבים איתו כותב לא יורד וכפור הCOMMENT לא מופיע זה רק אצלי ככה? איך אני פותר את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
-
הענקית מקופרטינו מדווחת על עוד רבעון עם הכנסות ורווחים עצומים, אך בכל זאת זוכה לכתף קרה מהמשקיעים והמומחים זה לא פשוט להיות המלכה (של ההכנסות והרווחים), וזה מה שלומדת עתה על בשרה אפל הגדולה, שדיווחה על הכנסותיה לרבעון הפיסקלי השני שלה לשנת 2016 (שהוא הרבעון הקלדנרי הראשון של 2016) – עם הכנסות של כ-50.5 מיליארד דולר ורווח נקי של כ-10.5 מיליארד דולר, אשר בכל זאת לא עמדו בציפיות האנליסטים בשוק ומביאים את החברה לדווח על ירידה בהכנסות ביחס לרבעון המקביל אשתקד, לראשונה מאז שנת 2003. הדרך האדירה שעברה החברה בשנים האחרונות, עם השקות האייפון, האייפד והמחשבים החדשים שהביאו כולם לשבירת שיאים מתמדת גם בהכנסות הכוללות וגם ברווחים הכוללים שלה, הרגילו את העולם ואת המשקי…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ידוע לי שהפרוצדרה עולה 100 דולר אם משפחה מבקשת להוציא , כל אחד מבני המשפחה צריך לשלם מאה דולר?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אצלי: סה"כ זמן במערכת: 6 ימים, 21 שעות ו-51 דקות. מה איתכם?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכם, איני יודע אם זה הפורום הנכון,אבל יש לי בהחלט בעיית LOW LEVE... אני צריך לצרוב באופן חד-פעמי EPROM של פסנתר/סינטיסייזר אלקטרוני בתוכנת המעבד שלו. קיבלתי את הקובץ לצריבה מהיצרן בארה"ב. האם מישהו יודע היכן ניתן "לקבל שירות צריבה" באזור המרכז או ירושלים? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 6.4k צפיות
-
-
http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=12193&blogcode=260380 הזוי...
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום פניתי אליכם כי בטח יש פה הרבה אנשים עם ניסיון אז ככה הגימייל שלי משרת אותי גם לעבודה גם לפרטי בזמן האחרון התחלתי לקבל הרבה אימיילים מהעבודה וגם בפרטי משולחים ממוקדים מאוד (יכול להיות גם כמה בשעה) אני מנסה לעשות סדר בבלאגן שנוצר לי מה שאני רוצה שיקרה זה ההודעה תופיע בדואר הראשי/דואר נכנס (או לפחות התרעה) ולאחר פתיחה שלה היא תעבור לתיקייה אוטו' היום אני עושה להם מסננים+תוויות אבל מה שקורה זה אם אני מעביר אותם ישירות לתווית אני לא מקבל התרעה על הדואר הנכנס רק בתווית (גם באפ' בפאלפון) (בהגדרות זה או להעביר ישירות לתווית או להשאיר גם בראשי) אז כרגע זה מגיע לראשי עם תווית ומה שקורה זה אחת ליום או כמה שעות אני מסמן את כל ההודעות בראשי ושולח אותם לתוויות (אם אני לא עושה …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-