כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר חנות טובה באזור חיפה והקריות שמוכרת דיסקים כאלו (DVD+R)? רצוי מאוד שהדיסקים יוצרו במפעל ביפן (Made in Japan AKA Yuden-Verbatim) תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
נגיד שהעלתי סרט בכמה חלקים ליוטיוב , איך אני יכול לעשות שבאופן אוטומטי ברגע שחלק 1 יגמר יחל אוטומטי חלק 2 ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני כמה ימים היה לי מבחן במתמטיקה ועכשיו אנחנו צריכים להגיש את המבחן כתיקון מבחן בבית.. שעשיתי את המבחן התרגיל הזה היה לי קל מאוד ועשיתי אותו בין הראשונים ועכשיו שחכתי איך עושים.. אז הדבר היחיד זה שאסור להשתמש במחשבון..כאילו אסור להכניס את כל הנתונים למחשבון ולקבל תשובה.. התשובה יוצאת 0.5 זה התרגיל.. http://img300.imageshack.us/img300/7...5131501lv9.jpg צריך להשתמש רק בחוקי לוגריתמים.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אם זה לא המקום המתאים שמישהו יעביר,מצטער מראש. יש לי עבודה לרשום את התפתחות המחשב מבחינת חומרה, מההתחלה ועד היום, יש איזה אתר שמרכז אתזה לפני שנים או משהו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אהלן חברים השאלה שלי כזו. אני עובד בעסק שהוא נחשב שעבודה מועדפת אני עובד בו מהתאריך ה 21.11.10 כמובן עד היום. השאלה שלי אם אני יכול להגיש את בקשת קבלת המענק מהסיבה שרשום שצריך להיות 6 חודשים מלאים ובתאכלס כבר עברתי את ה 150 ימי עבודה.
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת קולנוע ביתית ברסיבר יש כניסה אחת לחבר את הסאב ובסאב יש שני חיבורים של רמקולים איך אפשר לחבר את הסאב לרסיבר
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מצליח למצוא ביד 2 או באגורה, בעבר היו במחירים באזור ה-500 שקל אבל כבר אין, אני מחפש בכל מקום.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
מי שעשה תמבחן וקיבל תשובה שיגיד מתי והאם הוא עבר או לא... תודה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
ערב טוב! לאחרונה נרשמתי לקורס MCITP בג'ון ברייס - של טכנאי PC. במקור רציתי להגיע לקורס המתקדם יותר - של מנהל הרשתות, אבל נציג המכירות הצליח לשכנע אותי שעדיף לי קודם כל לבצע את הקורס הבסיסי ורק אז לעבור לקורס המתקדם יותר. השבוע התחלתי את הקורס, קיבלתי את החוברות, והתחלתי לדפדף בהן... וגיליתי שחלק דיי ניכר מהחוברת אני מכיר לא רע בכלל... אך יחד עם זאת - ישנם "חורים" בידע שלי, שכמובן מבוסס על נסיון אישי שלי ללא השכלה פורמאלית קודמת. כשהעליתי את העניין בפני הנציג, הוא הציע לי להגיע לשיעור הבא ולשבת איתו לפני השיעור ולנסות לאבחן אם הידע שלי אכן מספיק לצורך הקורס המתקדם יותר. אני חייב לציין שאני לא מכיר את מבני הקורסים של מייקרוסופט או את מבחני ההסמכה, ואני לא יודע איזה חלק מהטע…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
מה זה השיר בסרטון הזה : http://www.valkieser.com/web/movieclip_1.html
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אהלן, איך מתחילים משחק? אני כבר רבע שעה מנסה להיכנס למשחק ואני לא מצליח. *אני משחק רק בטקסס הרגיל שלפי מה שהבנתי במשחק זה נקרא : Holdem
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך קצת עזרה עם רעיונות למתנות (לא בהכרח קניות) לכבוד היום הולדת של החברה (שיוצא גם באותו הזמן עם החצי שנה שלנו) אני יודע שאתם לא מכירים אותה ואת העדפות שלה ולכן פשוט לכו על כל רעיון נשמע לכם מוצלח. אוטו - יש, כסף - יש. זמן - סופ"שים ( :-\ ) המון תודה לכולם ושבוע מצויין שיהיה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch.php?v=dUTZvdgr42U&search=fish+cold+ads
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום! הייתי רוצה לדעת את שמם של האלבומים הטובים ששוחררו ע"י שלמה ארצי. יש לי הרבה שרים שלו אבל לא את האלבומים. תמליצו לי על הדיסקים הכי טובים שלו שכדאי לי לקנות. תודה
-
קורה לכם? מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
לא Ebay אלה משהו בסגנון KSP/Ivory עם מבחר רחב של מוצרים. יש חנויות טובות שאתם יכולים להמליץ מניסיון? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
זה אומר לרשום CODE איזשהו XXX אין שום CODE
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
לפני 3 חודשים +- היה בפורומים מישהו שדיבר על כוכב שיתנגש בכדור הארץ בשנת 2008 והוא ציין את השם של הכוכב. מישהו זוכר את השם של הכוכב? ולא אני לא מושגע פשוט נזכרתי בו והכשיו יש לי טלסקופ :
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
היי, אני מתעיין לדעת האם ישנו מישו כאן שסיים תואר במקצוע הנ"ל? אני מתכנן להתחיל שנה הבאה לימודים בנושא ואשמח לטיפה עזרה, לא סגור לגבי לאן לללכת, כרגע שני המקומות שעולים לי לראש שיצא לי לברר עליהם הם המכללה למנהל ואניברסיטת אראיל. אשמח לתשובה או לדעה האם יש מישו שסיים שם תואר (גם לא במקצוע הנ"ל). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שמתי לב שישב לי חיבור USB בממיר הכבלים שלי של HOT ורציתי לדעת למה זה ואם אפשר לחבר איתו למחשב ואם אפשר לעשות עם זה משהו?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להוריד את התוכנה דבש, חיפושון וכל שאר התוכנות האלה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לא ידעתי איך אני פונה ולמי אז אני פשוט כותב פה, עכשיו שמתי לב שהשעון של הפורומים משום מה נמצא על GMT במקום GMT+2 שהוא זמן ישראל.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי את פרק 24 ו 25 מחוברים , לקובץ קוראים : Lost - 1x24 & 1x25 - Exodus (2 & 3).avi אני משתגע כבר בנסיונות לחפש תרגום שמתאים לגרסא הזאת... כל התרגומים שמצאתי לא מסונכרנים לגרסא הזו... יש מישהו שיכול לעזור לי עם זה? בבקשה , תודה!
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-