כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
תוכנה פשוטה יותר ממתלב,מתמטיקה ודומיהם שתצייר לי משטחים תלת מימדים ותספק לי פתרונות חיתוך ביניהם. לא חייב חינמית. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להתחבר לפורום דרך tapatalk, אני מחובר שם לפורומים אחרים וזה עובד כראוי, אני יכול להיכנס לאתר של הפורום כרגיל אבל אני לא מצליח להתחבר דרך האפליקציה, זה רושם שגיאה כלשהי. איך ניתן לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל ביטוח מוזל יותר דרך העבודה של ההורים (הפרש של 1400 ש"ח) העניין כרוך בדבר אחד : העברת בעלות נוספת על שם אמא שלי - כלומר משמעות הדבר שהרכב יעבור יד נוספת ויהיה כבר יד שלישית. מן הסתם שזה נתון שעלול להשפיע על מכירה עתידית של הרכב וכאן אני כבר די מתלבט. מה אתם אומרים ? כדאי או לא ? (מאזדה 2 - שנתון 2008 - יד שניה - 50000 ק"מ.)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב. איך אפשר להוריד תכנים מאתר אינטרלקט למחשב. האם זה אפשרי?כי כל הסרטונים שם הם קבצי flash וכל סרטון מתנגן רק אחרי לחיצה על פליי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני סטודנטית למערכות מידע ואשמח לקבל את עזרתכם במענה ל סקר קצר בנושא של מכוניות אוטונומיות (ללא נהג) https://docs.google.com/forms/d/1BnpX0vnGcp-Z0rY8lKUNYHLIR3KSJL7p8ec0RkBddBM/viewform?usp=send_form תודה רבה על שיתוף הפעולה בתקווה שיהיה..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למישהוא יש ניסיון לגבי אורח חיי סוללה ארוכים בין MOSER לPANASONIC מה יותר עמיד לטווח ארוך מבחינת עוצמת סוללה ? אני בלבט בין 1611 ל1871
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
ערב טוב, האם יש קרן נאמנות ישראלית שמציעה פה בארץ את אותו קונספט שמציעות קרנות הנאמנות Vanguard או Fidelity Spartan בארצות הברית? הקונספט האמור הוא שמי שקונה "יחידה מהקרן" הופך להיות חלק מהבעלים של החברה המחזיקה בקרן (Vanguard או Fidelity), מה שהופך את דמי הניהול לממש אבל ממש נמוכים. ממה שהבנתי מדובר על 0.16-0.18% בשנה. תודה למגיבים ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , כמה משלמים מע"מ ומכס על בגדים ? ומה הסכום הפטור אם יש ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/youtube-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%92%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91-360-%d7%9e%d7%a2%d7%9c%d7%95%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
https://www.rdio.com/ כאשר חינמי מנגן 192 kbps ונראה שעשו את זה באיכות די טובה . בשביל יותר איכות או פונקציות יש לשלם תשלום חודשי .
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
חברי שלום צריך דחוף סיוע היה לי תיבת דוא ל בGMAIL שהייתי רק מאחסן דברים לאחרונה נסיתי להכנס ולשחזר את הסיסמא וקבלתי תגובה שאין כתובת כזו למי אני יכול פנות לשחזר התיבה ולמי אני יכול לפנות ב GMAL תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי יש ביטוח חובה ומקיף לרכב שהוא מוגדר כביטוח "לכל הנהגים". רציתי לדעת - האם זה תופס גם על נהג חדש/נהג צעיר? האם ביטוח כזה מוגדר כך שכל מי שמחזיק ביד רישיון נהיגה בתוקף יכול לנהוג ברכב בידיעה שהוא מכוסה בביטוח חובה/מקיף? תודה. ביטוח איילון פלתורס
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לא, זאת לא מתיחת האחד באפריל! לכבוד חג הפסח, נערוך הגרלה שבה תוכלו לזכות באחד משישה מוצרי אנטק - קירור מים, ספקי כוח ומארזים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%9e%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%9e%d7%97%d7%9b%d7%94-%d7%a8%d7%a7-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%9c%d7%aa-%d7%a4%d7%a1%d7%97-%d7%97%d7%92%d7%99%d7%92%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%95/
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע על פורום רפואה שנותן סיוע בפענוח תוצאות מעבדה על בדיקת דם? אם בכלל נהוג לפרסם אותן בפורום או בדרך כלל שולחים במסר פרטי? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עושה רענון בקורס בפיזיקה ויש לי 2 שאלות בפיזיקה בנושא גלים שאני לא זוכר איך פותרים, למדתי את הנושא לפני שש שנים... (השאלות מצורפות לפוסט). אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור אותן, אפילו חלקית תודה, יותם.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום למישהו יש חשבון באתר torrentleech? אם כן אשמח שתשלחו לי הזמנה לכתובת:tuphrxnhbv@gmail.com תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, עד היום, כשרציתי לעשות כושר הייתי עושה שכיבות שמיכה, לדו', עד שהתעייפתי. מקריאה קצרה פה, הבנתי שעדיף לחלק את זה, ולעשות הפסקות קצרות ביניהם. אם מה שהבנתי נכון, איך אני יודע כמה לעשות כל פעם, וכמה הפסקה לתת בין פעם לפעם?
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
*לא מצאתי מקום מתאים יותר. אם יש כן, אשמח להפניה. 1. האם הצוואר הבקבוק העיקרי של המחשבים היו כונני הHDD? יש לי מחשב מלפני 6 שנים ובשנה האחרונה הוא החל לקרטע... בזמן האחרון התחלתי להסתכל קצת במנהל המשימות ושמתי לב שהמעבד וגם זיכרון הRAM עומדים במצב טוב שמאפשר להם עבודה(בעצם, נדיר מאוד שהם מגיעים למעל 90 אחוז בזמן שעולה על 10 שניות), ואילו הכונן מגיע ל100 באופן תדיר.. משם המחשב זז לאט ולפעמים עד קיפאון מוחלט עד סיום הפעולה. אם אני קונה למשל דיסק 240 SSD, אז לרוב הצוואר הבקבוק יעלם כמעט לגמרי לא? זאת אומרת שאת כול המערכת ההפעלה תהיה על הדיסק ועוד כמה תוכנות כבדות,אבל עדין עם 50 GB אקסטרה נניח שנשארו פנויים, אזי שהבעיה תיפתר? ואיך זה ישתלב עם כונן HDD 1TB? 2. הבנתי שכרטיס מס…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני הכל, חשוב לתקן את הכותרת - זה B50 + מגנזיום, לא B12 הגעתי לתזונאית וציינתי בפניה שני דברים שמציקים לי במיוחד: ירידה במשקל של כ 8 קילו (מאז השחרור מצה"ל לפני כשנתיים וחצי) והרגשת עייפות כללית. בנוסף, אני סוחב דלקת בכתף כחצי שנה ויש לי אלרגיה לאבק הם "התלקחויות" שמלוות בנזלת אלרגית. היא בנתה לי תפריט שכולל בין היתר זרעי צ'יה, פשתן ואומגה 3. בנוסף היא נתנה לי המלצה לקחת כדורי B50 + מגנזיום של חברת SUPERBE במינון של פעמיים ביום עם כל ארוחה! אשמח לקבל חוות דעת נוספת מכאלה שניסו או חוו תופעות דומות (ירידה במשקל / עייפות / דלקת / אלרגיה). תודה ושבוע מצוין.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
האם סטודנט שלא עובד צריך לשלם ביטוח לאומי? אם כן, כמה בכל חודש?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
תגזרו את הציפורן בצורה ישרה ולא בצורה עגולה וחודרנית לתוך הבשר . מי שהתרגל לכך , שיתן לציפורן לגדול אולי בהתחלה יהיה קצת כאבים אבל חיש קל מהרה הציפורן תצא והבשר יתרגל למצב החדש . אגב זה עצה מרופאים ולא איזה תרופת\עצת סבתא .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש יוזר שאני רוצה להמשיך להיות FRIENDS שלו רק שאני לא רוצה לראות שום דבר שהוא עושה לו לייק בדף הראשי שלי. הבעיה זה שהוא(היא בעצם) עושה לייק לפוסט של אחד החברים שלה שאומר משהוא פוליטי ואז אני סתם מתעצבן. הכי גרוע זה שאני אגיב וילחם עם השמאלנים מול מאות החברים שלה. חחח. אז אני פשוט לא רוצה לראות את הלייקס שלה, אלא אם כן אני ספציפית נכנס לWALL שלה. אבל אני לא רוצה לראות את זה על הTIMELINE\WALL שלי. אגב אני לא סגור מה ההבדל בין WALL לTIMELINE? יש כאילו שני מבטים. מה שרק אני רואה ומה שאחרים רואים על הWALL שלי? לא סגור על זה. בקיצור מקווה שהבנתם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתם את הגירסה המודלפת באיכות המזוויעה ובכל זאת התרשמתם לטובה? בואו לצפות בקדימון הראשון לסרט נבלי-העל החדש באיכות ראוייה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הטריילר-הראשון-לסרט-suicide-squad-הפעם-רשמית-ובאי/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנחנו שלושה חברים שמתוכננים לצאת לטיול בדרום גרמניה והסביבה וספרד בחודש אוגוסט הקרוב. קצת עלינו: 1. בני 24. 2. שומרי מסורת. 3. עם ראש פתוח לסוג האתרים שבהם נבקר אך כן נעדיף: א. כמה שיותר נופים מרשימים (בהם אירופה ידועה) ב. אטרקציות מהנות לאנשים בגילנו ג. הווי יהודי ד. לא נשלול מוזיאונים / מבנים מרשימים מבחינה ארכיטקטורית אך לא יותר מדי... כרטיסי הטיסה כבר נרכשו ל 18/8/15 למינכן, משם ב 25/8/15 לפאלמה דה מאיורקה. המסלול שתכננתי נכון לעכשיו בעזרת Trip Advisor ועוד כמה אתרים הוא (מפנה ל GOOGLE MAPS): https://goo.gl/Yvrf32 כמה שאלות: 1. לאיזה כיוון עדיף להתחיל את ה"מעגל" - לכיוון מזרח או מערב? 2. האם שווה להוסיף את וינה למסלול? השיקולים: א. מאוד היינו רוצים לבקר בב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-