כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
לא ידעתי באזיה פורם לשים את זה אז שמתי את זה פה אני עומד להזמין חלקים למחשב ואני לא מכיר את החנוית ברשת טוב אם החנות הזאת טובה ואמניה? simpletech או שהעדיף לי להזמין מפנדה ששמעת עלהים רעות
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
here's someone who clearly doesn't know where to place the thermal paste ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף, מישהו היה בכנס עולמות 2006 השנה?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
שלום, מישהו פה יכול להמליץ על שירים\להקות בסגננון של השירים של Breaking Benjamin (diary of jane) תודה רבה :]
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפ"ת ומחפש ספר\ית טובה באזור ע"מ לגזוז את מחלפותי אשמח לתגובות עם מספר טלפון והמלצה ממישהו שמכיר בקשה מוזרה אני יודע - אבל בשעות כאלה מה עוד יש לעשות... גבריאל
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן לא מצאתי פורום יותר מתאים.... אני מנסה לעשות שכל הדואר מהחשבון אימייל שלי ב012 יעבור לחשבון חדש שפתחתי בGMAIL ואני לא מצליח הגדרתי את GMAIL שיקבל גם POP וגם IMAP וגם הגדרתי בחשבון 012 שיעביר הודעות אימייל לכתובת אימייל החדשה בGMAIL פיספסתי משהו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
סוף סוף אחרי שמחכים להן חצי שנה,היום הגיעו המאנילות של אלה שהיו במיון תעסקותי,שגם אני אחד מהם אני מחכה בקוצר רוח לדעת מה יתנו לי שם,הבעייה שהיו זה רק הגיע אז יש לחץ על זה ועד שזה מתעדכן אצל כולם לוקח די הרבה זמן,לכן אמרו לי לחכות יום יומיים וזה יסתדר יש כאן עוד אנשים שהיו במיון תעסוקתי וקיבלו מאנילה כזו?על מה הם מבססים אותה?גם כן על קבא חדשה של המועמד או מה?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש חנויות עודפים של מותגים, בעיקר חולצות פולו של לאקוסט, טומי הילפיגר, וכו' מישהו מכיר חנויות באזור השרון, בעיקר הרצליה ורמת השרון, שמוכרת מותגים כאלו יחסיתבזול? (כלומר, לא 300-400 ש"ח לחולצה, שזה מחיר שוק בערך) תודה מראש, אסף
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פשוט יש כל כך הרבה סוגים ואני לא יודע מה לקנות (שמעתי שיש גם סוגים שלוקח שנים להוריד אותם מהיד והשיער) משו שיעמיד את השער טוב ויתן לו קצת מראה רטוב (כמו ג'ל) ושיהיה במחיר סביר..משו כמו 50 שקל בערך.. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כמו שנאמר בכותרת אם מישהו מכיר מקומות ויש מספרים שאפשר להתקשר אני ישמח לדעת עדיף באיזור הצפון עד המרכז הכוונה לקנות כמות דיי רצינית ... במחיר יותר זול מהחנות...
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נדפק לי הוידיאו, ראו כאלה פסים וכששמים קלטת לא רואים נקי וזה קופץ, ניסיתי הכל, ניקוי ראש, לשנות כפתורים וכלום לא עזר אז שלחתי אותו לטלמקס אמרו שיש כמה חלקים שנדפקו והכל 220 שקל, מה אתם מציעים לי לעשות? לתת להם לתקן לי אותו למרות שאני בטוח שזה שווה פחות :-\
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
מה דעתכם? לשם שינוי אני ממש אהבתי.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כאשר ניסיתי להרשם לאתר DeviantArt קיבלתי הודעה שאני חסום. מה עוללנו הפעם?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
ובעיקר למי שאכפת קצת מהאסתטיקה של הגוף, יש לפיליפס אחלה מכונה שמיועדת לגילוח/דילול של שיער מיותר מהגוף... http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523721 מהקצת זמן שיש לי אותה אני התרשמתי ממנה, ממש לטובה... והיא באופן יחסי, בכלל לא יקרה. אם יש מכונת גילוח שמיועדת לפנים, שעובדת בצורה יעילה אני אשמח לשמוע. ודרך אגב, הזמנתי את המכונת תספורת שאיזה משתמש המליץ עליה מ- DX היא עשתה רושם טוב. אבל היא התקלקלה ממש מהר- הקפיץ היה ממש עדין והוא נשבר... אל תתפו להזמין משם יותר מדי דברים, יש שם לפעמים מציאות אבל גם הרבה זבל.
-
- 42 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
השבוע, יצא גם לי לעבור בסמוך להיכל הג'ובניקים הגדול במדינה (AkA קריה), בשעות הערב. בעודי פוסע לי בהנאה אל-עבר תחנת קו 63 החשופה, לפתע אני נתקל בתחנה מקדימה, עמוסה משו. משו משו. החלטתי להיות חייל איכותי ובמקום להפריע לאנשים הטובים בהמתנתם לקו נחלתם, החלטתי לרדת לכביש ולעקוף את אותם הממתינים בצורה אלגנטית "ומסוכנת" (ראה ערך חוק מטכלי 1.03492890432.438928432.My-Ass). כעשרה מטרים, כן, עשרה מטרים של חטא ופשע, ככל הנראה, האירו את עיני השוטרים הצבאיים שהיו במקום. עם רגע החזרה לשפת המדרכה, אני מתחיל לשמוע שריקות, שריקות שמזכירות לי נוכחות של דיסאיכות. אני ממשיך לי בדרכי מבלי להפנות את המבט לאחור. לפתע צץ מולי חברי הפזמניק מהקריה (המוכר לרובכם כנוסטרדמוס מהפורומים), אני בא…
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי פרופיל 97 וקיבלתי מנילה של יחידות שדה. אני נמצא כרגע במיונים למסלול גאמא בחיל המודיעין ואני עדיין מועמד לאחד מהמסלולים (שאני לא יודע איך קוראים לו). עברתי כמה ראיונות וגם תחקיר ביטחוני. רציתי לדעת אם יש לי סיכוי בכלל להתקבל לגאמא עם פרופיל 97. כל פעם אומרים לנו שפרופיל לא משפיע על הקבלה, אבל לי נראה שזה דווקא כן משפיע ופשוט לא אומרים לנו (שמעתי על מישהו שהעיפו מגאמא בגלל "שיקולי יחידה"). יש לי סיכוי? אתם מכירים כאלה שהתקבלו עם פרופיל 97?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך מרוויחים כסף ווירטואלי ב-paypal, ובאילו אתרים אוכל לעשות שימוש באותו כסף וירטואלי?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 3 מגה אינטרנט זהב. מאתמול בבוקר כבר יש לי איטיות מטורפת בגלישה בדפדפן. זה מתבטא יותר באתרים בחו"ל. אתרים מהארץ דווקא זזים יותר טוב. עוד מישהו נתקל בבעיה? סרקתי את המחשב מוירוסים ולא מצאתי כלום. יכול להיות שבכל זאת ישנו וירוס שגורם להאטה הזאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
האם המפרט שנמצא בקטגוריה של 2000 ש"ח לעבודה משרדית, נחשב כמחשב 64 ביט ? האם מומלץ להתקין מערכת הפעלה 64 ביט במקרה זה ? (ויסטה או אקספי 64 ביט) ואם לא, אז מה כן נחשב 64 ביט ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה לי חשבון בלינקדאין ומחקתי אותו כי לא השתמשתי בו יותר. כשאני מחפש את השם שלי בגוגל באנגלית מופיע שם תמונה שלי שהייתה בחשבון לינקדאין, עכשיו אין לי מושג איך אני מוחק את זה. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי E1000 (מכשיר מעולה דרך אגב, ללא ספק נותן את התמורה הכי טובה לכסף), ואני בתוכנית של אורנג' - ולכן קיבלתי סים של דור שלישי. מתסמן שאני אקבל מכשיר מהעבודה. אחותי בדיוק מסיימת התחייבות לפלאפון - אבל אותה מעניין הרבה יותר העיצוב של המכשיר מהתכונות. אני רוצה לקנות לה מכשיר לא דרך רשת סלולרית ולהכניס לו את הסים של הE1000. האם זה יעבוד? אם לא, אז יש דרך להעתיק את המידע לסים של דור 2?
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אולי כמה טריקים לפצוע את הפנים בצורה הפיכה כדי לקבל פטור זקן? שמעתי שאפשר לעבור הרבה על הצאוור עם סכין גילוח, ושמעתי גם משהו על סקביאס. מישהו מכיר שיטה שעובדת?
-
- 7 תגובות
- 21.9k צפיות
-