עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 1immortal,

ערב טוב הייתכן שיש כאן מישהו שיש לו שאטל , ויש לו פאנל של כונן 1.44 פנוי למסירה , או אפילו מכירה ? אני לא מוצא בשום מקום בעולם חנות או כל דבר אחר שמוכרים את הדברים האלה , ואני דיי נואש כבר . אם יש משהו למישהו , לינק , מקום שמוכר , כל דבר שיכול לעזור , אשמח לקצת עזרה . השאטל הוא שאטל סטנדרטי , פרונט כסוף .

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  2. Started by Aviram,

קניתי לא מזמן NOKIA 3100 (אחלה של מכשיר) של orange. תמיד איפה ששמים את תמונת ה"טפט", כתוב IL ORANGE ועוד כתובית מסוימת, או משהו כזה (ואי אפשר לשנות את זה). עכשיו למי שמכיר אפשר לשים "לוגו מפעיל" שאז מבטל את מה שכתוב עם ה-IL ORANGE וזה שם תמונה קטנטנה אחרת. ראיתי אצל מישהו שגם יש לו NOKIA 3100 שאין לו את הכתוביות הללו (של ה-IL ORANGE כמובן), ובמקום שבו אמור להיות ה"לוגו המפעיל", אין כלום, פשוט ריק. בדקתי, וראיתי שאפשרות הלוגו המפעיל שלו מופעלת, זאת אומרת שהלוגו המפעיל שלו הוא סתם משהו שקוף שלא רואים. כשביטלתי אצלו את הלוגו המפעיל, הופיעו הכתוביות. אז כבר הייתי בטוח. לא הזדמן לי לשאול אותו איך הוא עשה את זה. אם אין תמונת אייקון קטנה כזאת בפלאפון, אז אין אפשרות להפעיל את ה"ל…

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  3. היי ;D אני: מחפש מידע בנוגע למפעיל מערכות מחשב בצבא מה הוא הידע הדרוש לסוג של שירות כזה בצבא ואייזה מבדקים ואייזה רמה של מבדקים יש שם בצבא בקשר לזה אייזה חומר יש במבדקים לזה בתודה מראש לעוזרים אוהד!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by Moooshe,

היי, יש סיכוי שאני אעבור לגור למשך שנה בארה"ב (NYC), ויש כמה דברים שאני יודע שאני אצטרך שם, כמו מצלמה דיגיטלית, מחשב (לא נראה לי אפשרי לקחת את כל המפלצת שלי מפה, אז אני כנראה אצטרך להסתפק בלאפטופ) וכו'. אני מאמין שאת רוב הדברים שאני אצטרך בתחום הזה אני אעדיף לקנות שם (תקנו אותי אם אני טועה, אבל ציוד אלקטרוני ומחשבים יותר זולים בארה"ב). השאלה היא האם אני אוכל להכניס אותם לארץ בלי בעיות בדרך חזרה? מצלמה זו בטח לא בעיה כי בטח כל בנאדם שני שעובר בשדה"ת נושא איתו אחת, אבל מה לגבי מחשב? מה עושים אנשי עסקים שנוסעים בעולם עם מחשב נייד? ומה עם נגן MP3 נייד ודברים דומים? האם במכס מתייחסים אותו דבר למי שחוזר מטיול ולמי שחוזר משהות ארוכה לצורך עבודה? אם יש למישהו הורים/ אחים שנוסעים …

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  5. אני רוצה לחפש כתובת של מישהו מפורסם בבריטניה.... זה אפשרי?איפה אני מתחיל? תודה רבה! איתן

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  6. תודה ;D

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by idofr,

אז ככה אני צריך מכשיר שיש לו בלוטות' ולא איכפת לי של איזה חברה או איזה מע' הפעלה אבל אסור שיהיה לו מצלמה! פשוט אסור תודה מראש עידו

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by Shasoosh,

נפתח אתר שמחלק I-pod's בחינם, חשבתי שזה שטות כי זה דיי מבוסס על ספאם, אבל מסתבר שגם קוין רוז המליץ על זה בחום וגם היתה על זה כתבה ב CNN ו Wired.com בכל אופן, אני נרשמתי...קישור לאתר אתה צריך לקנות איזה מוצר מאחד האתרים שנותנים שם במינימום של 30 דולר... ראש דיו למדפסת, סרט בדיוידי וכו.. אבל את האיפוד מקבלים בחינם!..סחטיין על הרעיון.. ועוד פעם, חינם! מישהו שמע,מכיר,קיבל?? הרשמה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני עושה עבודה בבית ספר על שירי מחאה ובחרתי את השיר הזה של פינק פלויד נדמה לי שהם המלא של השיר הוא Another Brick In the wall מצאתי את המילים רק הבעיה היא שבאלבום השיר מופיע ב3 חלקים ולר ממש הבנתי איך אמורות ללכת המילים שלו מהתחלה ועד הסוף.... מישהו יכול להביא לי את המילים תודה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by 1immortal,

הוא נצר למשפחה מוזיקאית ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. התחלתי לשמוע אותם לא ממזמן (טוב היום! ) והתמכרתי תכלס? הורדתי שירים שלהם אהבתי את כולם פשוט כולם גאוני! וזה לא קרה לי כמעט בכלל (רק עם דיסק אחד של בלינק P: ) אבל אני ממש רוצה לקנות דיסקים שלהם יש לכם מושג אם מוכרים בארץ? ואם כן איפה? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by 114508534,

האממ משהו ישראלי ממולץ עם CO.IL בסוף , בלי פרסומות וחינמי .

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by PhP dUdE,

שלום, בזמן האחרון יש באפשרותי להביא לארץ לדים שונים במחירים זולים בהרבה מבארץ. למשל 100 לדי אולטרה ברייט בצבע כחול ב12 דולר כולל משלוח. אז חשבתי לפתוח חנות וירטואלית(אבל חוקית כמובן,זאת אומרת רשומה במס הכנסה וכו...) רציתי לשאול מה דעתכם על הרעיון,והאם אתם אישית תקנו מחנות כזאתי? ומה לדעתכם המחיר שאתם הייתם קונים בו לד אחד? (מחיר שאני גם מרויח בו משהו..) תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by liiight,

במקום לשאול אלף פעמים איזה חנות עדיפה, החלטתי לעשות סקר. אם היה כבר כזה בעבר, אני מתנצל מראש. אם מישהו רוצה להוסיף חנות לסקר, שיכתוב ואני אוסיף (למרות שהכוונה היא לחנויות הגדולות והנפוצות יותר). הסקר יתנהל עד יום רביעי בערב

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. נכון יש את המכוניות המפורסמות האילה שכולם שמים בחתימות שלהם? יאנטו מצויירות כאילה, יש כמעט את כל הדגמים.. מישהו אולי יודע את האתר של המכוניות האילה?? אני חייב את זה ממש דחוף לעבודה! תודה מראש הנה דוגמה למכונית דומה: http://images.google.co.il/images?q=tbn:0Z_vk_oxEYMJ:home.cfl.rr.com/kapanyko/Misc%2520Icons,%2520Pictures/Cartoon%2520Cars/Aqua.jpg

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, בתפריט הראשי של דום 3 יש מנגינת רוק כבד ממשששששששששש יפה למישהו יש מושג מה שם השיר/מבצע ? בתקווה שזה לא נכתב בלעדית למשחק

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by redti,

אהלן פורום כללי שמעתי היום ברדיו איזה שיר יפה אני לא יודע איך קוראים לו ולא מכיר את השם שלו אבל אני זוכר את הפזמון אז אם מישהו מכיר או חושב שהוא יודע שירשום...גם אם הוא לא בטוח כי אני ממש רוצה את השיר הזה והוא די ישן "I dont wanna run away but i cant take it i dont understand if im not made for u so why does my heart tell me that iam, is there anyway that i could stayyyyy in your heartttttttttttttt" אני חושב שהשיר מלפני שנתיים -שלוש

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by yoncih,

איפה אני יכול למצוא צייר paint brush מקצועי שיכול לצייר תמונה מורכבת (הרבה צבעים) ??? (כאני אומר מקצועי אני מתקוון לזה לא מישהו שהוא טוב אלה מישהו מצוין למה העבודה הזאת מאוד חשובה ! )

19. Started by yambtz,

אני רוצה להוציא תעודה ומהר. אני יודע אנגלית טוב אם זה משנה. מה שאני צריך זה לדעת איפה אני יכול למצוא את כל החומר ואיפה אני יכול להיבחן. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  20. Started by x-dude,

לאקסטרני.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by R0ck,

שיר שבכל פעם שחיפשתי לא הצלחתי למצוא. בכל פעם שהיה מתנגן ברדיו, לא היו אומרים את השם. עד כמה שידוע לי האופציות הן כאלה : מדובר בשיר נושא לסרט הישן "מלחמת העולמות" / שיר שמבוצע ע"י הרכב בשם "מלחמת העולמות", עם ווקאלז גבריים ובוכיים והפזמון שלו הולך כך : Though u're not here או Now u're not here או Wish u were here שיר ישן, מדהים ודי מוכר, שהייתי מת לדעת מה השם המלא שלו, כמו כן גם את שם המבצע. שטודה!

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  22. דוד שלי אמור לנחות היום בישראל הוא מגיע מאסטרדם יש למישהו מושג איך אני משיג את המספר טיסה שלו ? או פרטים כלשהם (אני יודע שהוא אמור לעלות לטיסה עוד שעתיים מעכשיו )

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by idan1836,

אני רוצה להזמין מהאתר של ADIDAS ואני לא מצליח כי הוא אומר לי לרשום זיפ קוד נכון - ZIP CODE, אני רושם את הזיפ קוד שלי (המיקוד) של הבית והוא אומר שהוא לא מתאים לSTATE שהוא IL. מה אני אמור לרשום בזיפ קוד? אולי שגיתי

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by Shmoolik,

הקלטתי שיחה בטלפון ע"י ווקמן כזה של מנהלים שאפשר לדבר אליו כשהפאלפון (צביקה פיק) עצמו היה על רמקול. השיחה כרגע נמצאת על קלטת של טייפ רגיל וישן , קסטה של ווקמן. כששומעים את השיחה , יש המון רעשים של קליטה או משהו כזה , למשל כשמישהו מתקשר ושומעים רעשים ברמקולים עוד לפני שהפלא מצלצל. ועוד כל מיני הפרעות , כנראה בגלל שהפלא היה קרוב מדי לווקמן. אני רוצה לסנן \ לנקות את אותם הפרעות שיהיה צליל נקי. יש איזה תוכנה או משהו בשביל זה ? *בשביל מלנוע שאלות , זה חוקי , הצד השני יודע שהוא מוקלט.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.