עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה לחפש כתובת של מישהו מפורסם בבריטניה.... זה אפשרי?איפה אני מתחיל? תודה רבה! איתן

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  2. תודה ;D

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by idofr,

אז ככה אני צריך מכשיר שיש לו בלוטות' ולא איכפת לי של איזה חברה או איזה מע' הפעלה אבל אסור שיהיה לו מצלמה! פשוט אסור תודה מראש עידו

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by Shasoosh,

נפתח אתר שמחלק I-pod's בחינם, חשבתי שזה שטות כי זה דיי מבוסס על ספאם, אבל מסתבר שגם קוין רוז המליץ על זה בחום וגם היתה על זה כתבה ב CNN ו Wired.com בכל אופן, אני נרשמתי...קישור לאתר אתה צריך לקנות איזה מוצר מאחד האתרים שנותנים שם במינימום של 30 דולר... ראש דיו למדפסת, סרט בדיוידי וכו.. אבל את האיפוד מקבלים בחינם!..סחטיין על הרעיון.. ועוד פעם, חינם! מישהו שמע,מכיר,קיבל?? הרשמה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני עושה עבודה בבית ספר על שירי מחאה ובחרתי את השיר הזה של פינק פלויד נדמה לי שהם המלא של השיר הוא Another Brick In the wall מצאתי את המילים רק הבעיה היא שבאלבום השיר מופיע ב3 חלקים ולר ממש הבנתי איך אמורות ללכת המילים שלו מהתחלה ועד הסוף.... מישהו יכול להביא לי את המילים תודה.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by 1immortal,

הוא נצר למשפחה מוזיקאית ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. התחלתי לשמוע אותם לא ממזמן (טוב היום! ) והתמכרתי תכלס? הורדתי שירים שלהם אהבתי את כולם פשוט כולם גאוני! וזה לא קרה לי כמעט בכלל (רק עם דיסק אחד של בלינק P: ) אבל אני ממש רוצה לקנות דיסקים שלהם יש לכם מושג אם מוכרים בארץ? ואם כן איפה? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by 114508534,

האממ משהו ישראלי ממולץ עם CO.IL בסוף , בלי פרסומות וחינמי .

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by PhP dUdE,

שלום, בזמן האחרון יש באפשרותי להביא לארץ לדים שונים במחירים זולים בהרבה מבארץ. למשל 100 לדי אולטרה ברייט בצבע כחול ב12 דולר כולל משלוח. אז חשבתי לפתוח חנות וירטואלית(אבל חוקית כמובן,זאת אומרת רשומה במס הכנסה וכו...) רציתי לשאול מה דעתכם על הרעיון,והאם אתם אישית תקנו מחנות כזאתי? ומה לדעתכם המחיר שאתם הייתם קונים בו לד אחד? (מחיר שאני גם מרויח בו משהו..) תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by liiight,

במקום לשאול אלף פעמים איזה חנות עדיפה, החלטתי לעשות סקר. אם היה כבר כזה בעבר, אני מתנצל מראש. אם מישהו רוצה להוסיף חנות לסקר, שיכתוב ואני אוסיף (למרות שהכוונה היא לחנויות הגדולות והנפוצות יותר). הסקר יתנהל עד יום רביעי בערב

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. נכון יש את המכוניות המפורסמות האילה שכולם שמים בחתימות שלהם? יאנטו מצויירות כאילה, יש כמעט את כל הדגמים.. מישהו אולי יודע את האתר של המכוניות האילה?? אני חייב את זה ממש דחוף לעבודה! תודה מראש הנה דוגמה למכונית דומה: http://images.google.co.il/images?q=tbn:0Z_vk_oxEYMJ:home.cfl.rr.com/kapanyko/Misc%2520Icons,%2520Pictures/Cartoon%2520Cars/Aqua.jpg

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, בתפריט הראשי של דום 3 יש מנגינת רוק כבד ממשששששששששש יפה למישהו יש מושג מה שם השיר/מבצע ? בתקווה שזה לא נכתב בלעדית למשחק

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by redti,

אהלן פורום כללי שמעתי היום ברדיו איזה שיר יפה אני לא יודע איך קוראים לו ולא מכיר את השם שלו אבל אני זוכר את הפזמון אז אם מישהו מכיר או חושב שהוא יודע שירשום...גם אם הוא לא בטוח כי אני ממש רוצה את השיר הזה והוא די ישן "I dont wanna run away but i cant take it i dont understand if im not made for u so why does my heart tell me that iam, is there anyway that i could stayyyyy in your heartttttttttttttt" אני חושב שהשיר מלפני שנתיים -שלוש

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by yoncih,

איפה אני יכול למצוא צייר paint brush מקצועי שיכול לצייר תמונה מורכבת (הרבה צבעים) ??? (כאני אומר מקצועי אני מתקוון לזה לא מישהו שהוא טוב אלה מישהו מצוין למה העבודה הזאת מאוד חשובה ! )

15. Started by yambtz,

אני רוצה להוציא תעודה ומהר. אני יודע אנגלית טוב אם זה משנה. מה שאני צריך זה לדעת איפה אני יכול למצוא את כל החומר ואיפה אני יכול להיבחן. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  16. Started by x-dude,

לאקסטרני.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by R0ck,

שיר שבכל פעם שחיפשתי לא הצלחתי למצוא. בכל פעם שהיה מתנגן ברדיו, לא היו אומרים את השם. עד כמה שידוע לי האופציות הן כאלה : מדובר בשיר נושא לסרט הישן "מלחמת העולמות" / שיר שמבוצע ע"י הרכב בשם "מלחמת העולמות", עם ווקאלז גבריים ובוכיים והפזמון שלו הולך כך : Though u're not here או Now u're not here או Wish u were here שיר ישן, מדהים ודי מוכר, שהייתי מת לדעת מה השם המלא שלו, כמו כן גם את שם המבצע. שטודה!

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  18. דוד שלי אמור לנחות היום בישראל הוא מגיע מאסטרדם יש למישהו מושג איך אני משיג את המספר טיסה שלו ? או פרטים כלשהם (אני יודע שהוא אמור לעלות לטיסה עוד שעתיים מעכשיו )

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by idan1836,

אני רוצה להזמין מהאתר של ADIDAS ואני לא מצליח כי הוא אומר לי לרשום זיפ קוד נכון - ZIP CODE, אני רושם את הזיפ קוד שלי (המיקוד) של הבית והוא אומר שהוא לא מתאים לSTATE שהוא IL. מה אני אמור לרשום בזיפ קוד? אולי שגיתי

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by Shmoolik,

הקלטתי שיחה בטלפון ע"י ווקמן כזה של מנהלים שאפשר לדבר אליו כשהפאלפון (צביקה פיק) עצמו היה על רמקול. השיחה כרגע נמצאת על קלטת של טייפ רגיל וישן , קסטה של ווקמן. כששומעים את השיחה , יש המון רעשים של קליטה או משהו כזה , למשל כשמישהו מתקשר ושומעים רעשים ברמקולים עוד לפני שהפלא מצלצל. ועוד כל מיני הפרעות , כנראה בגלל שהפלא היה קרוב מדי לווקמן. אני רוצה לסנן \ לנקות את אותם הפרעות שיהיה צליל נקי. יש איזה תוכנה או משהו בשביל זה ? *בשביל מלנוע שאלות , זה חוקי , הצד השני יודע שהוא מוקלט.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Chevy,

מזל טוב ליום ההולדתו שחל היום (שישי, 29.10) שכן ירבו כמוהו כאנשים וכמודרים ותתחדש על ה-Crib החדש 8) כמיטב המסורת : :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by TermiNal,

שלומות יש לי התלבטות.. נוקיה 6230 או מוטרולה E398.. אז ככה האם המוטורולה כ'כ יותר טוב? כי פשוט די נדלקתי על הנוקיה.. וגם מניסיון עם המוטרולות יש להם תפריטים גרועים ונורא קשה להסתדר איתם, זה נכון גם כאן? אגב מה עוד יש לכם להגיד על הנוקיה? הוא שווה קנייה? אגב זה אמין להזמין מפה - http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1308&CatCode=277 אם אני קונה משם ומכניס סים של סלקום, כל הדברים יעבדו לי? אינטרנט, סרטים והכל או שיש דברים שהפריצה מבטלת? אגב האם כל זה שווה בכלל? כי אני עושה את זה אני אני נתקע עם שני מכשירים וזה יסבך אותי.... חוץ מזה שבדינמיקה הציעו לי ת-6230 ב-1800(בחלק משדרוג) אגב, שווה לשדרג גם לפני שמסיימים לשלם על פלא' מסויים? כי יש לי עוד מלא זמן ואנלא סובל…

• 13 תגובות
    • 940 צפיות
  23. Started by Adiel,

שלום חבר'ה , קוראים לי עדיאל, בן 14 מהדרום , אוהב מחשבים , סרטים וטלויזיה , בילויים בנות ושאר ירקות אני מתעסק הרבה במחשבים, יותר בתוכנה מאשר בחומרה, מנסה ללמוד יותר על חומרה ומודינג , מקווה ללמוד בפורום הרבה ולהנות מי שרשום ברוטר אולי מכיר אותי בניק Pac-Man . נעים להכיר

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  24. איפה אני מוצא מידע לגבי ההסעות לעצרת הזיכרון בכיכר רבין? אני בירושלים, אבל הייתי רוצה גם לדעת אם יש הסעות מרעננה. תודה!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים