עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by miktzoan,

תוספי תזונה. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  2. אהלן חברים, יש באתר eventim מתאר מאוד לא ברור לי(מעולם לא הייתי בבלומפילד) איפה אפשר לשבת בהופעה: [TABLE=class: selectionList results assortmentList, width: 721] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [/TR] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [TD=class: single-rowspan first catNumber, align: center]4[/TD] [TD=class: single-rowspan priceCategory]ZONE B[/TD] [TD=class: single-rowspan discountLevel]רגיל + דמי טיפול[/TD] [TD=class: single-rowspan price]335.00 ש"ח [/TD] [TD=class: single-rowspan tixxSelect, colspan: 2]12345678[/TD] [TD=class: last shoppingCartBtn] [/TD] [/TR] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [TD=class: single-rowspan first catNumber, align: center]5[/TD…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Sfree,

יש ברשותי מערכת VB שרכשתי, ותסלחו לי על הבורות אבל אני לא יודע איך להתקין מודים, ואת השפה העברית. חשוב לציין שקניתי אותה לפני זמן מה ולאחר מכן עזבתי אותה לתקופה ממושכת. לפי מה שידוע לי אני אמור לקבל את המודים יחד עם המערכת. ובואו נגיד שיש לי כרגע כמה עיצובים שהוספתי, איך אני מפעיל אותם.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  4. תרבות סקוטלנד - איך קוראים למנגינה הזאת ? https://soundcloud.com/srulik/song

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by benor,

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  6. הלן חברים, יש ברשותי כמה ספרים חדשים שלא השתמשתי בהם: www.microsoftpressstore.com/store/exam-ref-70-417-upgrading-your-skills-to-mcsa-windows-9780735673045 MCITP Windows Server 2008 Server Administrator Training Kit 3-Pack (2nd Edition): Exams 70-640, 70-642, 70-646 www.microsoftpressstore.com/store/mcitp-windows-server-2008-server-administrator-training-9780735663282 הסט של 2008 בניילון, השאלה איפו ניתן למכור אותם? אין לי מה לעשות איתם, סיימתי את ההסמכה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Sargon,

יש את ה"חוט" הזה שבו אנשים שמים לינקים לאפלקציות שלהם. במקרה שלי זה המשחקים שלי. יש לי הרגשה שאף אחד לא ממש קורא את הפוסט ההוא. אוליי בעצם הפעילות בפורומים פה היא די נמוכה. או שרק האפלקציות שלי לא מעניינות ושל אחרים דווקא כן. המצחיק הוא שכל המתלהבים שמפרסמים את האפלקציה שלהם לא טורחים לבדוק אפלקציות של אנשים אחרים. ואז גם אף אחד לא בודק את שלהם. אז יש טעם בכלל לכתוב פה על הפיתוחים שלי או שזה סתם מציק? או שפשוט אנשים רגילים לא להסתכל על אותו דיון ולכן בכלל לא יודעים על האפלקציות האלה מלחתחילה?

8. Started by yortem,

אני מתכנן לקנות מכשיר ריצה לשימוש ביתי. מה אני צריך לקחת בחשבון לפני קניה? האם למישהו יש ניסיון במכשיר והוא יכול להמליץ? (בתקציב כמה שפחות יקר למרות שאני יודע שהמחירים הם כמה אלפים...)

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  9. יש לי חשבון גוגל פלוס והתמונות מועלות לשם באופן אוטומטי מהמכשיר הנייד שלי. עכשיו אני מעוניין שרק אני אהיה מסוגל לצפות בהן ולא אף אחד אחר (אפילו אם אי פעם שלחתי לו מייל או משהו). מישהו יודע?

10. שלום, רציתי לקנות מחנות טבע תוסף מזון מעורבב צמחים. איך אני בודק אם יש אישור ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניין למכור באיביי פריט -מזכרת הקשורה למשחקי וידאו ( video game memorabilia ). אני מחפש אתרים בהם ניתן לקדם את המכירה ולהביא יותר תנועה לדף המכירה. אתרים כמו http://www.gamesniped.com. מישהו מכיר אתרים / פורומים / בלוגים בהם ניתן לקדם מכירה כזו? עדיף בחו"ל. תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. לפני כמה ימים הורדתם את הקטגוריה הראשונה, כך שהתמיכה הטכנית נהייתה ראשונה. בגלל שאני משתמש הרבה בפורום תמיכה טכנית (מבקש עזרה ומנסה לעזור לאנשים) - זה שיפר לי את הגלישה באתר פי כמה. אז כל הכבוד ותודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by avicii962,

שלום לכם, אני כרגע תלמיד יג' עכשיו במהלך יג' יש שני דרכים בהם אפשר להתקדם אחד, מסלול שנקרא סיגIT שאליו התקבלתי, דרך שנייה מסלול הבסמח, תכנות. עכשיו זה 2 מקצועות שונים לגמרי אם אפשר לומר.. שניהם מעניינים אותי, האמת שתכנות יותר אבל לא בצורה דרסטית. הבעיה עם בסמח שצריך אחרי היג עוד 3 חודשים קדצ של תכנות שזה קורס מטורף כל היום לימודים מ 8 בבוקר הערב ממש כל היום.. אבל נעבור את זה הבעיה שאם אתה במקרה נכשל בזה.. נופל בקורס אתה נופל לגיוס כלל צהלי או במקרה הטוב ביותר איזה תפקיד צדדי בינוני בחיל התקשוב או מודיעין.. (כל תפקידי המחשבים שלא דורשים מיון מקדים, מה שבנות עם דפר גבוה מקבלות ובנים עם פרופיל נמוך ודפר גבוה) לעמות זאת אם ממשיך בסיגיט אני יודע כבר מראש שיש לי תפקיד (מעטים מ…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  14. Started by E.A,

יש לי הסמכת CCNA של סיסקו. בעל פרופיל קרבי 97 מתגייס בעוד כמה חודשים, האם ניתן לעשות משהו או להשתלב בקורס במודיעין?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. שלום, אני מוסמך CCNA ועתיד לעשות קורס טמ"מ ניתן להשתבץ במקומות כמו טמ"מ ומצו"ב??

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  16. Started by falukky,

http://s2.postimg.org/bxcpicl6h/font.png תודה.

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  17. היי חבריה איזה ציוד שימושי וחובה למעבדת סלולר ועלויות הערכה? תודה

18. Started by arik100,

אהלן יצא לי במהלך הטיול לשתות קפה ממאלט אשמח לדעת אם מישהו יודע איפה מוכרים את זה בארץ או לחלופין איך אפשר להכין את זה גם בבית תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם במשך תקופה אני עובד על ייצור מארזים בכל מיני גדלים ועיצובים ביניהם שקופים,אלומיניום וכו' מה שמעניין אותי פה זה האם יש איזה שהם זכויות יוצרים לכל הקשור לשיווק מארזים?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  20. שלום, כבר שנים שאני כל פעם קונה כיסאות זולים מ- ACE או הום סנטר משהו כמו 200-300 שקל והם תמיד לא הכי נוחים \ שוקעים \ מתפוררים. החלטתי לחפש כיסא שישרת אותי לזמן הארוך וגם יספק לי תמיכה טובה ובריאה לגב משום שאני אבלה את רוב היום עליו. התקציב הוא עד סביבות ה- 1000 ש"ח (אבל גם בפחות לא יזיק). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by oneq,

שלום אני קונה את המשחק פיפא 15 מ CJS ואחרי שאני מזין את פרטי התשלום הם מבקשים שאני ארשם לשירות ביטוח של קל ואני לא רוצה, ואי אפשר להמשיך בלי להירשם. יש לכם מושג למה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. בדירוגיים השנתיים של המותג הנחשב ביותר, לקחה אפל את המקום הראשון, בנוסף להיותה ספקית המחשבים האישיים החמישית בגודלה בעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%92%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%95%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%92%d7%99%d7%9d-%d7%94/

23. Started by jackhammer,

שלום לכולם. יש לי בסביבות ה10 ספרי לימוד של קורס MCITP שלמדתי בג'ון ברייס לא מזמן. הספרים הם של מייקרוסופט כמובן. רציתי לדעת כמה הם שווים אם בכלל? אני יודע שהספרים האלה חדשים עולים כמה מאות שקלים טובים. אשמח לחוות דעת תודה מראש

24. Started by DXM,

שלום לכולם, חיפשתי טיסות לאחרונה, ומצאתי את האתר הזה www.ebookers.com u וskyscanner.net, הקטע הוא שמדובר על הפרש איזה 250 דולר מהטיסות הזולות ביותר שמצאתי מה שגורם לי כמו לכל ישראלי מצוין לשאול איפה הקצ'. עברתי על התנאים שלהם בכרטיסים ולא מצאתי משהו מסריח באופן חשוד אבל אמרתי עדיף לשאול. האם למישהו פה היה ניסיון איתם?

25. היי. שכרתי דירה חדשה. מוסיף תמונה של ״חור״ שיש בצנרת מתחת לכיור. לחור הזה היה מחובר מין קונוס חלול. מוסיף תמונה שלו גם כן. האם החור הזה הוא בשביל צינור ה-output של מכונת כביסה / מדיח כלים, או שמא זה חור לאוויר, וחייבים להשאירו פתוח. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.