עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by arik100,

אני גר באזור רמת גן-בני ברק , איך אני מגיע לחרפ צריפין ? איפה זה נמצא? איזה קווים ? דחוף תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by guystromza,

היי לכולם! אולי מישהו מכיר דרכים איך אפשר יהיה לחבר ראוטר שהיציאת חשמל שלו היא כמובן חיצונית לתוך האל פסק ? מקווה שתעזרו לי ותצילו לי את הרואטר כתוצאה מהפסקות חשמל פתאומיות !!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by nighthawk_ok,

שלום, אני אוסף חלקי מחשב מאנשים, חברים שזורקים לפח בעבקות חידוש. כרגע מציאים לי לקחת מסך ישן, לי אין מה לעשות איתו, והחר שתורם לא מעונין בו - לפח. אני לא רוצה לעשות מזה כסף, ולתרום אותו לאנשהו. אתם מכירים, עמותות או כאלה מקומות שניתן לתרום להם כאלה דברים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by morbidangel,

שלום לכולם לא ממש ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלה אז תעבירו במקרה הצורך (תודה). למישהו יצא לקנות מ-CobraPc בראשל"צ? לא שמעתי עליהם בשום מקום והייתי רוצה לקבל קצת מידע איך הם מבחינת שירות, אחריות, יחס..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by The_overclocker,

קיבלתי זימון ל8. יש כאן עוד מישהו עם אותו התאריך ? (יש כאן מישהו שהולך לשם בכלל :?)

6. Started by The Dom,

אני מחפש תווים לשיר "יותר מזה אנחנו לא צריכים" (לפסנתר)

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  7. Started by fuck off,

זו בירה ממש מגניבה ששתינו בפולין עם חברים. ככה זה ניראה. זו בירה בטעם תפוחים, מישהו ראה כזה בארץ? יודעים איפה לקנות? משהו?

8. Started by Mesatla,

9. Started by shmel,

http://2jk.org/english/?p=153 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3785439,00.html וכמובן http://2jk.org/praxis/?p=2356

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  10. Started by e-Pit@m,

כמו לדוגמא הגלגול הקודם של hwzone וכו'.. זה פורסם מעל גבי הפורום בעבר ואני לא מוצא את האתר הזה. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  11. Started by ORANGEJUICED,

ערפאת הולך למותתת ??? לבכות או לצחוק?!

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  12. Started by yuval_cohen,

מישהו מכיר אתר לצלמים מתחילים שאפשר ללמוד שם צילום?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  13. Started by ofirsa,

שלום למישהו יש חשבון באתר torrentleech? אם כן אשמח שתשלחו לי הזמנה לכתובת:tuphrxnhbv@gmail.com תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Yehudaa,

תגזרו את הציפורן בצורה ישרה ולא בצורה עגולה וחודרנית לתוך הבשר . מי שהתרגל לכך , שיתן לציפורן לגדול אולי בהתחלה יהיה קצת כאבים אבל חיש קל מהרה הציפורן תצא והבשר יתרגל למצב החדש . אגב זה עצה מרופאים ולא איזה תרופת\עצת סבתא .

15. Started by pure perfection,

333

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  16. Started by Burned,

מישהו מכיר חנות טובה באזור חיפה והקריות שמוכרת דיסקים כאלו (DVD+R)? רצוי מאוד שהדיסקים יוצרו במפעל ביפן (Made in Japan AKA Yuden-Verbatim) תודה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  17. Started by Retaliator,

VVVVV

18. נגיד שהעלתי סרט בכמה חלקים ליוטיוב , איך אני יכול לעשות שבאופן אוטומטי ברגע שחלק 1 יגמר יחל אוטומטי חלק 2 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  19. Started by almogas,

שלום לכולם.. לפני כמה ימים היה לי מבחן במתמטיקה ועכשיו אנחנו צריכים להגיש את המבחן כתיקון מבחן בבית.. שעשיתי את המבחן התרגיל הזה היה לי קל מאוד ועשיתי אותו בין הראשונים ועכשיו שחכתי איך עושים.. אז הדבר היחיד זה שאסור להשתמש במחשבון..כאילו אסור להכניס את כל הנתונים למחשבון ולקבל תשובה.. התשובה יוצאת 0.5 זה התרגיל.. http://img300.imageshack.us/img300/7...5131501lv9.jpg צריך להשתמש רק בחוקי לוגריתמים.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  20. אם זה לא המקום המתאים שמישהו יעביר,מצטער מראש. יש לי עבודה לרשום את התפתחות המחשב מבחינת חומרה, מההתחלה ועד היום, יש איזה אתר שמרכז אתזה לפני שנים או משהו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  21. Started by Gilo2005,

אהלן חברים השאלה שלי כזו. אני עובד בעסק שהוא נחשב שעבודה מועדפת אני עובד בו מהתאריך ה 21.11.10 כמובן עד היום. השאלה שלי אם אני יכול להגיש את בקשת קבלת המענק מהסיבה שרשום שצריך להיות 6 חודשים מלאים ובתאכלס כבר עברתי את ה 150 ימי עבודה.

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  22. Started by באסל חמוד,

שלום יש לי מערכת קולנוע ביתית ברסיבר יש כניסה אחת לחבר את הסאב ובסאב יש שני חיבורים של רמקולים איך אפשר לחבר את הסאב לרסיבר

23. Started by 00000,

אני לא מצליח למצוא ביד 2 או באגורה, בעבר היו במחירים באזור ה-500 שקל אבל כבר אין, אני מחפש בכל מקום.. תודה רבה

24. מי שעשה תמבחן וקיבל תשובה שיגיד מתי והאם הוא עבר או לא... תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.