כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
היי ניכנסתי לוואלה שופ ומה אני רואה: הונדה קטנה, ראיתי אותה בפרסומת וחשבתי שהיא די גדולה (ואני יכול ליסוע בה) מי שרוצה את המיפרט המכני אז: HONDA
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך להנות מהמחיר הזה ברץ זה הנגן+ המחיר בארץ מחירו 3000 שקל, לכן אני מחפש 2 דרכים: 1)או שיש כאן אנשים נחמדים שיכולים לעזור לי והם טסים לחו"ל בזמן הקרוב ומגיעים לארץ למפגש או לפני (רק שאין לי אוטו ורישיון אז למפגש הפורום זה הכי טוב) בשבילי את הכף תקבלו בשתרות של 100 לא מסומנים (1800 שקל, עודף נשאר אצלכם אם יהיה) או 2)חנות בארצות הברית שעושה משלוחים לאץ ואז אני יחפש עוד משהו להזמין איתו כיי לצמצם את עלות המשלוח.... אני כבר מתפוצץ פה, 3 אנשים שטסו לא קנו לי (כי הם יצאו מניאקים ) אז בבקשה תעזו לי, אני לא מתכוון לשלם כולכך הרבה כסף כדיי להגיע למחירים של הארץ!!! בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה (הב…
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מישהו שמע על האתר הזה, אי פעם? יש שם קטעים כמו על רצח רבין ועל מלחמת המפרץ (מה ששודר ברדיו).
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2996412,00.html :lol: התגובות פשוט הורסות.
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
" During the last 30 days, your website on Tripod (http://members.lycos.co.uk/superginiman125) achieved 830 pages impressions. This makes your site one of the most popular of the Tripod community in United Kingdom. If you want to increase your page impressions even more take a look at the following tips that have been compiled for you by the Lycos Tripod team: http://www.tripod.lycos.co.uk/local/popular/. We hope you find this information useful and good luck making your website even more popular! Best regards, The Lycos Tripod Team. http://www.tripod.lycos.co.uk" מה שמצחיק שהאתר הוא סתם שילוב של תמונות וחרא בקופסה...
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
טוב אני ואבא שלי רוצים לקנות פורד מוסטנג ישנה ולשפץ אותה !!1 טוב עכשיו אני לא מוצא פורד ישנה ומפורקת........ והיא צריכה ליהיות מתה כדי שיהיה מה לשפץ תודה מראש !
-
- 13 תגובות
- 844 צפיות
-
-
דיון זה יהיה כסטיקי לזמן מה עד שהעיניינים יתבררו. נהגים חדשים? יש לכם טסט אחרי ה1 לנובמבר 2004? משרד הרישוי חוקק חוקים חדשים לנהגים חדשים. החל מה-1.11.04 (הראשון לנובמבר) ייכנסו במשרד הרישוי חוקים חדשים למי שעושה רישיון. ע"פ משרד הרישוי, החוקים נחקקו על מנת לעשות קטל לתאונות דרכים של הצעירים שיש בחודשים האחרונים. ולהלן 2 החוקים החדשים: 1א) עד עכשיו תקופת המלווה עמדה על חודשיים בלבד. החל מהראשון לנובמבר תקופת המלווה תהיה 3 חודשים ולא חודשיים. אדם אשר עבר טסט נניח ב28 לאוקטובר, 3 ימים לפני ה1 לנובמבר, החוק לא יחול עליו ותקופת המלווה תהיה חודשיים. אדם אשר עבר טסט אחרי ה1 לנובמבר יהיה חייב במלווה במשך תקופה של 3 חודשים ולא פחות. "בסעיף קטן (ב), במקום "בחודשיים הראשונים"…
-
- 297 תגובות
- 19.9k צפיות
-
-
אני יודע שזה דבילי, אבל בטעות כיבסו לי את המשקפי שמש. עכשיו, האם כיבוס משקפי השמש יגרום להסרת ציפוי או מרכיב מסוים שהוא קריטי להגנה מפני קרני השמש?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
היי חברה.. במסגרת הפרוייקט שלי בטכנולוגיה בחרתי לבנות אתר לחברה ללימוד נהיגה הבעיה שאין לי ממש רעיונות מה לשים שם שיהיה שווה את הציון.. חשבתי כבר על מערכת שתלמידים יוכלו להיכנס ולראות כמה שיעורים הם לקחו וכאילה.. מערכת של תרגול שאלות מטאוריה על החברה עצמה וסטטיסטיקות שמראות עד כמה היא שווה.. -- עכשיו אני צריך לעשות משהו בצורת משחק הכלים שלי זה פוטושום ו VB ברמה די בסיסית.. אם יש לכם אולי רעיונות כלשהם מה לשים באתר , אני נורא אשמח! אזזז.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
במדפסת לייזר? זאת המדפסת, אם זה משנה משהו http://www.office.xerox.com/perl-bin/product.pl?product=PE16
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי שנאי שרשום עליו ככה input 220v output 110v זה אומר שהוא משנה מ-220 ל-110 או הפוך? :s05: תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, . ברשותי נגן מיני-דיסק במצב מצויין, לא השתמשתי בו הרבה בכלל. החלטתי למכור אותו, בגלל שאני לא משתמש בו הרבה. במידה ומישהו מעוניין לקנות ממני, שיפנה אלי ל-ICQ שמספרו: 532570, או למסנג'ר: miky48@zahav.net.il. תמונה להמחשה (ככה הוא נראה בדיוק):
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
-
היי ברשותי כמות של פלסטיקים של מקלדות מחשב כלומר כל הפלסטיקה של המקלדת כל המקשים וכו יש לי כמות מסחרית ואני מעוניין למכור משיהו מעונין? כמו כן מישהו מכיר מקום\אדם שקונה פלסטיק בכמויות? תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם חזרתי.... אני לא בטוח שהרבה אנשים מכירים אותי אבל הייתי חבר פעיל מאוד בפורום ולפני כחצי שנה הייתי צריך לעזוב את הפורום עקב עומס של הבית ספר ועבודה ובחופש הגדול הלכתי לעבוד בארצות הברית כדי לחסוך למכונית ולכל ההוצעות שלה .... ולאחר חצי שנה יותר נכון 7 חודשיים סוף סוף קניתי את המכונית החלומית שלי GOLF VR6 לאחר הקניה המנוע שופר משמעותית! הוחלף כל הצנרת מהדאון פייפ ועד הדוד(כל הצנרת בנויה מנירוסטה),נוסף גם ציפ ופילטר פתוח, הוגדלו המזרקים, קפיצי הנמכה 40 מ"מ, הריפוד הוחלף לריפוד עור, הוחלפו הבלמים וכמובן גלגלי מגנזיום 16 אניטצ' של BBS מנוע 2.8 VR6 אשר מפיק 170 כ"ס במקור אך לאחר כל השיפורים המנוע מפיק קצת יותר מ 215 כ"ס(נימדד במוסך) בתכלס לאחר כל השיפורים מה …
-
- 135 תגובות
- 10k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המכשירים הבאים: sony ericsson s700 sony ericsson s700i ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום זה ממש OFF TOPIC אבל למישהו יש איזה המלצה מניסיון אישי על ספה לסלון(עדיף שנפתחת למיטה) הדרישות: קודם כל נוחות אחר כך מחיר ואז אמינות ושירות. תעשו מאמץ ותחשבו אם הייתם ממליצים על הספה שלכם לחבר ואם כן .. אז תמליצו.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
והאם זה עולה כסף ? תודה.
-
- 16 תגובות
- 37.3k צפיות
-
-
מזל טוב לוובמאסטר והמנהל הראשי שלנו שבלעדיו היינו משועממים בבית :-* עוד 99 אביבים To Go! כמיטב המסורת: :alcoholic: :jump1: O0 :anim-jjd: :bigglasses: :biggthumpup: :clown: :gorgeous: :ylsuper: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: ואחד לשנה הבאה: :bunny:
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חחחח אז הבן של הבת דודה שלי רוצה לקנות מחשב... הוא יודע על AMD והכל ואפילו המוכר המליץ לו AMD ועכשיו אני עוזר לו בלהרכיב מפרט ואני שואל אותו , מה דעתך לקחת אינטל אז הוא שואל אותי "מה זה?" :lol: :lol: הנה עוד תגובות שלו לאחר שהסברתי לו מה זה אינטל. "מה אני צריך אני רוצה AMD 64!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" "A-M-D 6-4 !-!-!" :lol: הוא בן 14 .
-
- 12 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אתרים שבהם יהיו סירטונים ומשחקים שמדגימים את חוקי הפיזיקה, לדוגמה האתר הזה: http://meqon.com/downloadarea/downloadarea.php תורידו את שני הקבצים הראשונים ותתחילו לשחק.. אני אשמח מאד אם תביאו כמה שיותר אתרים עם סירטונים ומשחקונים שמדגימים את הפיזיקה שלנו. נ.ב יש איזה סירטון שבו מוצג מין קיר (ממודל ומרונדר בתוכנת מידול מסויימת) שזורקים לעברו כדור וכל פעם משנים לקיר הזה את תוכנו, כלומר פעם הוא מעץ פעם הוא מנייר ופעם הוא מפלסטיק וכו" (זה נעשה אם אנני טועה עם שפת תיכנות מסויימת) שגם אותו אני מחפש זה זמן מה, אודה למי שימצא אותו ואת המקור שלו. *אני ראיתי את הסירטון הזה לרישונה ב- TechTV שם הציגו את ההדגמות עם הסירטון בשידור חיי (אם זה עוזר למישהו להיז…
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
ראיתי ידיעה בוואלה שהם מאיימים בשביתה ממחר זה נכון או לא? למה אבא שלי אמור ביום ראשון לחזור מספרד עם מכונת קפה!!! :silly:
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות איתו? חשבתי על HTPC או שרת - פיירוול עם 98 או לינוקס או משהו בסגנון אבל הבנתי שהוא לא יסתדר עם אינטרנט מהיר (המחשב)... המחשב הוא עם 1GB בערך של WD ורוב הכרטיסים האפשריים שהיו באותה תקופה... > יותר מזה אני לא בדקתי לעומק (כ. רשת אין מן הסתם...) אני מדבר על שימוש בחלקים הפנימיים שלו... כרגע מודינג וכו' לא רלוונטי... יש לכם הצעות לשימוש בו? איזה מע' הפעלה תתאים? יש לציין שאני ואבא שלי לא בורים ואני מאמין שנוכל להסתדר עם התקנה של לינוקס (דבר שלא מוכר לנו...), חיבורים, התקנות חומרה, ואלקטרוניקה... תודה רבה b-or נ.ב. אני לא יודע לאיזה פורום הנושא מתאים... אז מנהל יקר - תעביר אם יש צורך...
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני צריך אתר עם טיוונר לגיטרה קלאסית, אני לא יודע לכוון אותה והתחלתי ללמוד לפני חודשיים הקטע זה שהגיטרה ישנה מאוד (10 שנים) והחלפנו מיתרים לפני שבועיים~ עדין הגיטרה יוצאת מכיוון. בקיצר אני צריך אתר עם טיוונר מכוון בשביל לכוון. תודה
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
www.arik555.com/auto/eurocar.wmv לא יודע מה איתכם אבל אני התגלגלתי מצחוק שכל האנשים יורדים לשוליים כי הם לא יודעים מה נסגר עם המכונית. :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-