כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,613 דיונים בפורום זה
-
ייאלה שכל אחד ירשום את השירים שהוא אוהב!! 1. שכל אחד יכתוב עד 3 שירים שהוא אוהב. 2. שיסווג אותם לפי סוג (רוק, פופ, מטאל, קלאסי ועוד..). 3. אם אתם רוצים תרשמו מספר מילים על כל שיר. 4. עשו טובה ואל תחזרו על אותו שיר פעמיים... 5. מי שת'רד זה לא מוצא חן בעניין מוזמן לא להגיב... תבלו!!
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מטוסים מדגם 787. המטוס הזה אמור להחליף את ה767 הישן והטוב. כנראה המטס הזה ישמש אותם לקווים ארוכים,כמו:ישראל--->יפן. שבנתיים מבצע הבואינג 757-300 שהוא ממש מטוס להטסת בהמות (איזה קמצנים! תוותרו על 10 מקומות לא יקרה כלום! תנו לנו קצת מקום לרגליים, כבר בחברת הצארטר הבולגרית יש מקום) ועוד יש עצירה לתידלוק איפושהו באיזור אירופה. סוף סוף לארקיע יש מטוס שאפשר להתגאות בו! אל על וישראייר אותו דבר אל תתקמצנו (ואני מדבר בתור בן של טייס אל על). קיצר תגיבו בנושא.
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
טוב, אז אני לא אהיה פה כל סוכות, אני טס לארה"ב היום בלילה. אז תהנו כולם בחופש! אני אהיה לי בניו-יורק ובמיאמי (נלך לקאנטרי קלאב של דונלד טראמפ, הוא הזמין אותו - כן, כן, סיפור ארוך, אספר בחזרה)... נקווה לראות איזו למבורגיני אחת או משהו... חחח... קיצור, תהנו.
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%94%D7%93%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%97%D7%99%D7%AA הייתי רוצה קצת יותר מידע עליהם,מה הרעיון היותר נרחב וכו' (בבקשה בואו לא נהפוך את זה לוויכוח על דת, זה חסר תוחלת. אני בעד איש באמונתו יחיה)
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, ברצוני להודיע שאני נפרד מהפורום לחודש ימים בדיוק. זה יכול לצער רבים ואולי אני יפסיד הרבה דברים טובים.. אבל אני קיבלתי WOW של חבר ואני מפעיל אותו לחודש (שמתם לב שגם את סופרגינימן לא ראינו חודש?) קיצר יש לי כמה בקשות אחרונות תדאגו שתפוחים לא יזיין יותר מדי את השכל, תדאגו שהכל יפעל כמו שצריך בפורום ואם מישהו יכול זה יהיה נהדר אם מישהו יבוא לפה ויאכיל את הכלב.. תודה רבה לכולם על התמיכה
-
- 35 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מוכר נטבוק למישהו אחר וברצוני לדעת האם יש אפשרות להעביר את האחריות אליו. כתוב בדף הקבלה וזה לא מובן לי למה:"האחריות לסחורה אישית לקונה ואינה ניתנת להעברה". מישהו יכול להבהיר את העניין? זה נראה לי מוזר שאסור להעביר אחריות?
-
- 35 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
-
-
שלום. עד היום הייתי עובד דרך כח אדם,הייתי עובד באיזה בית אריזה עם תפוחי אדמה,וזהו הם לא עובדים יותר עם אותו כח אדם יותר. כל שאר העבודות בכח אדם האלה הם ממש על הפנים. יש עבודות מומלצות לגיל 18?,חשבתי על סופר אבל לא מקבלים כל אחד,ביקש ממני קורות חיים גם. יש משהו אחר מומלץ?
-
- 35 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
-
-
-
אתמול בערב, אני וידידי המופרע שגיא (A.K.A רוקפורד) לקחנו אוטובוס לרמה"ש במטרה לראות את מטריקס רילודד (מה שלא יצא לפועל עקב תקלה בצורב של חבר שלי) ולבקר את רן שחזר לא מזמן מדרום אמריקה (שם הוא לא הסתפר חצי שנה, תארו לעצמכם.... ). היה כיף, ראינו בסוף את "dude! where's my car" (סרט אדיר) והאזנו למוזיקה במערכת המעולה של רן. תודה לרן על האירוח! תמונות מצורפות: שגיא עם הגיטרה של חבר של רן, משחק אותה גיטריסט. אני על הספה הנוחה של רן, לידי השלט האוניבסלי והמקלדת האחוטית dude! עם הHTPC של רן בתמונה אני עם הקדמיים של רן, הB&W האדירים.... לא רציתי להיפרד 8) אני משחק לי בHTPC אני עם הHTPC.... לא רציתי להיפרד גם ממנו (הפלאזמה ברקע...) אני משתחווה מול עוצמ…
-
- 35 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי, אז ככה הבאתי כלבה הבייתה, הכלבה של חבר המליטה אז לקחתי אחת לתקופת נסיון, לברדור בת חודשיים וחצי. העניין הוא שאין לי חצי מושג איך לטפל בכלבים, אף פעם לא היה לי כלב או חתול, היה לי רק אוגרים וגם זה חודשיים בלחץ... רציתי לשמוע טיפים כללים למי שיש לו נסיון עם כלבים, בנוסף אני בדילמה מאוד גדולה, אני בעבודה כ-9 שעות ביום, כמעט 3 שעות נסעיה הולך וחזור. זה אומר שאני 12 שעות מחוץ לבית, זה אומר שהכלבה 12 שעות לבד בבית, עכשיו העניין הוא שאני אוהב חיות, אני בחיים לא יפגע בה או יגרום לה נזק בכוונה, והאמת שדי נקשרתי אליה, אבל עם אורח חיים כזה שהיא לבד בבית חצי יום במקום מסוים נראה לי שזה סוג של התעללות כלפי הכלבה.. אז אני בדילמה האם להחיזר את הכלבה לחבר או להשאר אותה... בקיצור …
-
- 35 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, אני לומדת כיום בבית ספר אקסטרני ובו לא נמצאים החברים הטובים שלי מבית הספר הקודם(לאו באק חיפה) ושם יש לי פול חברים, כיום הם יצאו לטיול שנתי ואני מרגישה נורא מבואסת מכך שאני לא איתם ואין לי את החוויות שהם עוברים,וגם בבית הספר האקסטרני שלי אין טיולים כלל וזה מבאס נורא.
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
כיוון שהמחירים בתחום מתעדכנים כל הזמן, ובעיקר דורשים תואר במיקוח או ניסיון תעסוקתי בשוק הכרמל, אני מבקש שתציינו את הפרטים הבאים: איזו חבילה, איזה ספק אינטרנט, ואיזה ספק שירות(הוט\בזק\בזק משולב עם יס), וכמה אתם משלמים לכל גורם. אני מתעניין בעיקר במחירים של החבילות הללו: 750KB הורדה, אם עדיין קיים 1.5 הורדה 2.5 הורדה תודה.
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קטע קורע, תשימו אוזניות או שתגבירו כי לא שומעים ממש חזק. ואם מישהו יכול להעלות את הקובץ לעוד כמה אתרים בשביל שיהיה גיבוי :-* ואני גם צריך למחוק תקובץ אז שאחרים יוכלו להוריד, מי שמעלה למקום אחר, לשלוח לי הודעה פרטית או לרשום את זה מודגש שאני אוכל להוסיף לפה :-* http://www.execute.proweb.co.il/nim901-mobo/fffffff.mp3
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מי מאיתנו לא שמע בשנה האחרונה על מצוקת הדיור, והיצע הדירות בארץ. מצד אחד המצב הכלכלי בארץ טוב, אז אנשים רצים לקנות דירה. מצד שני כל הזמן בונים עוד ועוד דירות, עוד ועוד שטחים ירוקים הופכים למגדלים. אז למה יש מחסור בדיור? מי שמאיתנו זוכר לפני פחות מעשור מנתה הארץ 6 מיליון נפשות. והיום מונה הארץ כ7.5 מיליון אזרחים. יותר מאשר בפינלנד, נורבגיה, דנמרק, ומתקרבים לאוסטריה, שוויץ, שבדיה.. אפשר לגזול עוד ועוד שטחים ירוקים, ולבנות עד אינסוף עד שכל ישראל תהפוך לעיר אחת גדולה. או שאפשר לבחור בדרך הקשה והכואבת שסין בחרה ללכת בה: הגבלת ילודה- ע"פ הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה לכל אם יהודיה יש 2.4 ילדים ולכל אם ערביה יש 3.4 ילדים. הנתון הזה הוא נתון שקרי. כיוון שהוא כולל גם אמהות צעירות בתחיל…
-
- 35 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אז ככה, אמא שלי טסה לחו"ל ואני לא לגמרי בטוח מה לבקש ממנה שתביא לי. רצוי שזה לא יהיה יקר מדי וגם שלא יתפוס הרבה מקום. אם זה משנה אז היא טסה לקנדה... אני עשיתי רשימה קצרצרה של דברים להביא ואני ממש לא סגור מה לבקש ואם יש לכם עוד רעיונות תוסיפו בכיף! הרשימה: *אייפוד טאץ' 8G. (אני עדיין לא סגור אם אני אזמין יד"ש ממישהו[פרסומת סמויה] או שמא אני אבקש ממנה שתקנה לי בנתב"ג בבאג או בוולמארט בקנדה- צריך לחשב מה יותר זול!) *נטבוק- כרגע מעוד קורץ לי ה-1000HE או איזה UMID, אבל קיימת בעיית המקשים בעברית(:-X) וגם הבעיית אחריות. *אוזניות KOSS KSC 75 *כרטיס מסך פשוט כי הקיים שלי קקה ובקושי זז.. (גג עד 350 שקל- 80 דולר בערך) *משהו אחר שאתם תציעו... אשמח להצעות נוספות ממכם ולדברים …
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שאלום חברים היום יום ההולדת ה-22 לחברינו היקר - Guarding angel!!! :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :jump1: :jump1: :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :biggringift: :biggringift: :biggrimjackbox: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :beerchug: :biggthumpup: :biggthumpup: :coolman: :coolman: :cwm39: :cwm39: :cwm39: :cwm39: :cwm39: :cwm39: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :funn: :funn: :funn: :la…
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-