כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין שני המכשירים הבאים: sony ericsson s700 sony ericsson s700i ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טוב אני ואבא שלי רוצים לקנות פורד מוסטנג ישנה ולשפץ אותה !!1 טוב עכשיו אני לא מוצא פורד ישנה ומפורקת........ והיא צריכה ליהיות מתה כדי שיהיה מה לשפץ תודה מראש !
-
- 13 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
חחחח אז הבן של הבת דודה שלי רוצה לקנות מחשב... הוא יודע על AMD והכל ואפילו המוכר המליץ לו AMD ועכשיו אני עוזר לו בלהרכיב מפרט ואני שואל אותו , מה דעתך לקחת אינטל אז הוא שואל אותי "מה זה?" :lol: :lol: הנה עוד תגובות שלו לאחר שהסברתי לו מה זה אינטל. "מה אני צריך אני רוצה AMD 64!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" "A-M-D 6-4 !-!-!" :lol: הוא בן 14 .
-
- 12 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום זה ממש OFF TOPIC אבל למישהו יש איזה המלצה מניסיון אישי על ספה לסלון(עדיף שנפתחת למיטה) הדרישות: קודם כל נוחות אחר כך מחיר ואז אמינות ושירות. תעשו מאמץ ותחשבו אם הייתם ממליצים על הספה שלכם לחבר ואם כן .. אז תמליצו.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
והאם זה עולה כסף ? תודה.
-
- 16 תגובות
- 37.8k צפיות
-
-
היי.... אני רוצה לבנות קטלוג (אם זה חשוב- לתכשיטים). בעקרון אני רוצה שיהיו thumbnails שיהיו מקושרים לדף פריט מפורט יותר או תמונה גדולה וכדומה.... יש תוכנות יעודיות טובות? איך אפשר לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
www.arik555.com/auto/eurocar.wmv לא יודע מה איתכם אבל אני התגלגלתי מצחוק שכל האנשים יורדים לשוליים כי הם לא יודעים מה נסגר עם המכונית. :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
נכנסתי במקרה לYNET ובמקרה נתקלתי בכתבה "איזה מעבד לקנות" חשבתי שכרגיל ידברו שם שטויות אופיניות אבל די הופתעתי לטובה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2999074,00.html
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
ראיתי ידיעה בוואלה שהם מאיימים בשביתה ממחר זה נכון או לא? למה אבא שלי אמור ביום ראשון לחזור מספרד עם מכונת קפה!!! :silly:
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הידעתם? המילה הארוכה בעולם היא: pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis ופירושה מחלת ריאות שנגרמת משאיפת גרגרי אבק מיקרוסקופיים הנפלטים בשעת התפרצות הר-געש או הסנפת סיליקון . : מרתק!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום קיבלתי מנילה, לא קרבית ויש שם כל מני תפקידים שאין לי מושג מה אומרים אז אם מישהו יוכל להאיר את עיניי זה יהיה נחמד ביותר.. אז ככה בקד"צ אני יכול לבחור את התכניתן/מפעיל מערכות מחשב, שני אלה אני יודע מה אומרים (ממר"ם)ככה שלא צריך להרחיב שאר התפקידים שלא מצריכים קד"צ הם: מפעיל תקשוב מבצעי מפעיל תקשורת נתונים והצפנה מפעיל קש"ב טקטי מש"ק מערך בלונאי מודיעין מפעיל מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס מישהו יודע מה כדאי מה לא, מה עושים ואיפה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני צריך אתר עם טיוונר לגיטרה קלאסית, אני לא יודע לכוון אותה והתחלתי ללמוד לפני חודשיים הקטע זה שהגיטרה ישנה מאוד (10 שנים) והחלפנו מיתרים לפני שבועיים~ עדין הגיטרה יוצאת מכיוון. בקיצר אני צריך אתר עם טיוונר מכוון בשביל לכוון. תודה
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
כמו שמצויין כאן הפורומים ליד כלל שם משתמש? (מה שאני כן יודע, שצבע כחול לזכר וורוד לנקבה, זו המצאה של בעלי האתר כאן... )
-
- 20 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
מזל טוב לוובמאסטר והמנהל הראשי שלנו שבלעדיו היינו משועממים בבית :-* עוד 99 אביבים To Go! כמיטב המסורת: :alcoholic: :jump1: O0 :anim-jjd: :bigglasses: :biggthumpup: :clown: :gorgeous: :ylsuper: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: ואחד לשנה הבאה: :bunny:
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אתרים שבהם יהיו סירטונים ומשחקים שמדגימים את חוקי הפיזיקה, לדוגמה האתר הזה: http://meqon.com/downloadarea/downloadarea.php תורידו את שני הקבצים הראשונים ותתחילו לשחק.. אני אשמח מאד אם תביאו כמה שיותר אתרים עם סירטונים ומשחקונים שמדגימים את הפיזיקה שלנו. נ.ב יש איזה סירטון שבו מוצג מין קיר (ממודל ומרונדר בתוכנת מידול מסויימת) שזורקים לעברו כדור וכל פעם משנים לקיר הזה את תוכנו, כלומר פעם הוא מעץ פעם הוא מנייר ופעם הוא מפלסטיק וכו" (זה נעשה אם אנני טועה עם שפת תיכנות מסויימת) שגם אותו אני מחפש זה זמן מה, אודה למי שימצא אותו ואת המקור שלו. *אני ראיתי את הסירטון הזה לרישונה ב- TechTV שם הציגו את ההדגמות עם הסירטון בשידור חיי (אם זה עוזר למישהו להיז…
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
היי ;D אני: מחפש מידע בנוגע למפעיל מערכות מחשב בצבא מה הוא הידע הדרוש לסוג של שירות כזה בצבא ואייזה מבדקים ואייזה רמה של מבדקים יש שם בצבא בקשר לזה אייזה חומר יש במבדקים לזה בתודה מראש לעוזרים אוהד!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות איתו? חשבתי על HTPC או שרת - פיירוול עם 98 או לינוקס או משהו בסגנון אבל הבנתי שהוא לא יסתדר עם אינטרנט מהיר (המחשב)... המחשב הוא עם 1GB בערך של WD ורוב הכרטיסים האפשריים שהיו באותה תקופה... > יותר מזה אני לא בדקתי לעומק (כ. רשת אין מן הסתם...) אני מדבר על שימוש בחלקים הפנימיים שלו... כרגע מודינג וכו' לא רלוונטי... יש לכם הצעות לשימוש בו? איזה מע' הפעלה תתאים? יש לציין שאני ואבא שלי לא בורים ואני מאמין שנוכל להסתדר עם התקנה של לינוקס (דבר שלא מוכר לנו...), חיבורים, התקנות חומרה, ואלקטרוניקה... תודה רבה b-or נ.ב. אני לא יודע לאיזה פורום הנושא מתאים... אז מנהל יקר - תעביר אם יש צורך...
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי פורד פוקוס 4 דלתות 2003 לאחרונה ראיתי בסניף של אוטו-דיפו כיסוי לאגזוז מעוצב יפה עם להבות כזה.. משהו יפה במיוחד שכולל גם תאורה. עכשיו למבינים שבינכם , יש למישהו מושג איפה יכולים להתקין לי את הכיסוי וכמובן לארגן אותו לחיבור החשמלי , כמובן כמה זה יעלה ורצוי שיהיה באזור ראשל"צ והמרכז. עריכה: מוסך אוטו-דיפו מסרבים להתקין אותו. תודה!
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ערב טוב הייתכן שיש כאן מישהו שיש לו שאטל , ויש לו פאנל של כונן 1.44 פנוי למסירה , או אפילו מכירה ? אני לא מוצא בשום מקום בעולם חנות או כל דבר אחר שמוכרים את הדברים האלה , ואני דיי נואש כבר . אם יש משהו למישהו , לינק , מקום שמוכר , כל דבר שיכול לעזור , אשמח לקצת עזרה . השאטל הוא שאטל סטנדרטי , פרונט כסוף .
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן NOKIA 3100 (אחלה של מכשיר) של orange. תמיד איפה ששמים את תמונת ה"טפט", כתוב IL ORANGE ועוד כתובית מסוימת, או משהו כזה (ואי אפשר לשנות את זה). עכשיו למי שמכיר אפשר לשים "לוגו מפעיל" שאז מבטל את מה שכתוב עם ה-IL ORANGE וזה שם תמונה קטנטנה אחרת. ראיתי אצל מישהו שגם יש לו NOKIA 3100 שאין לו את הכתוביות הללו (של ה-IL ORANGE כמובן), ובמקום שבו אמור להיות ה"לוגו המפעיל", אין כלום, פשוט ריק. בדקתי, וראיתי שאפשרות הלוגו המפעיל שלו מופעלת, זאת אומרת שהלוגו המפעיל שלו הוא סתם משהו שקוף שלא רואים. כשביטלתי אצלו את הלוגו המפעיל, הופיעו הכתוביות. אז כבר הייתי בטוח. לא הזדמן לי לשאול אותו איך הוא עשה את זה. אם אין תמונת אייקון קטנה כזאת בפלאפון, אז אין אפשרות להפעיל את ה"ל…
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי חברה, אני צריך עזרה. אני מחפש אתר ששם אני יכול לתלות מודעת מכירה של כמה דברים שאני רוצה למכור(מכונית,מולטיטריינר ועוד..) איפה אני יכול להשים מודעה של מכירת רכב??ואיפה של הדבר השני שפירטתי?? אהה כן, אני צריך שזה יהיה בחינם. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחפש כתובת של מישהו מפורסם בבריטניה.... זה אפשרי?איפה אני מתחיל? תודה רבה! איתן
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-