עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Guarding angel,

תציקו לו עד שישתגע לא להתייאש אחרי הפעם הראשונה http://213.8.161.147/motyp.co.il/flash/Show.asp?Flash_id=28

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  2. "קוויקי" בערוץ 2 ב 11 בלילה ימי חמישי (עכשיו למי שקורא הרגע...) הרבה זמן לא צחקתי ככה במיוחד בפרק השני . פשוט חמוד ! חמוד חמוד חמוד !! ..המשחק ...התסריט ....פשוט בחירה מצויינת של שחקנים , טקסט , הכל ! מומלץ ! ואני לא אחד שרואה הרבה טלויזיה , פשוט התחברתי ונהנתי מאוד (דומה בהומור ל"חברים של נאור")

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by tominalex,

איך קוראים לשיר שמתנגן בסרטון הזה: http://youtube.com/watch?v=s7J0FUkOFTU תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  4. שאלה בכותרת תודה מראש לכל מי שיענה.

• 9 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

-- + -- + ...+ --- = --- 5*7 7*9 (2n+1)(2n+5) 2n+53 3 3 n+1 אין טעות בתרגיל. איך לפתור?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  6. זה מעשי? כמו MSCE? דבר נוסף: מה זה הקורס אירגון וניהול קבצים?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  7. שלום אנשים... אני מחר רוצה ליסגור וזה קרוב לי לבית והמחירים ממש טובים יש מכיר?? ד.א-לא מצאתי בחיפוש חוות דעת עליהם. ד.א 2-אם יש המלצות לחנויות באיזור ראשלצ נס ציונה רחובות שאפשר לתת בהם אמון והמחירים טובים מוזמן להמליץ..... תודההה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  8. האלן חברים,שנה טובה לכולם! האם בידיכים מידע על פתיחת קניונים או האם החנויות בערים פתוחות (דוקטור לק וכו..) תודה!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by Overkiller,

שלום חבר'ה, אי חדש......כבר הרבה זמן שאני נמצא בפורום בתור משתמש לא רשום ולבסוף החלטתי להצטרף הפורום נראה רציני ומגניב ואני מקווה להינות!

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by kobi_af,

שלום אני צריך פה עזרה קטנה בתרגום המשפטים הללו נסו להיות מדויקים ככל האפשר תודה 1.He is fortunate to have been passed the exam 2.She regrets having been visited by some friends 3.She avoided being visited by friends 4.She seemed to have visited 5.They finished having had courses

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by edeNF,

צריך את עזרכתם בפתרון השאלה הזאת לא הצלחתי. תודה רבה לכל העוזרים (מצטער על הציור אני גרוע בפוטושופ ) נתון: משולש ABC שווה שוקיים (BA = BC) משולש CDE הוא ישר זווית ( 90 = EDC>) BF אנך ל AC (הדרכה: העבירו אנך מנקודה K לקטע BF, ומנקודה B לקטע EK . כבר ציירתי בסרטוט) צ"ל : DK + DE = 2BF

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. Started by צוות האתר,

לכתבה

13. Started by urdead,

מחר יש לי מתכונת בכימיה של כיתה יא' אבל אין לי איך להתכונן.. מישהו יכול להביא לי מתכונות או תרגילים ברמה של בגרות שמתאימים למיקוד של השנה ושיש להם פתרונות (כדי שאני ידע אם אני עושה נכון )? אני לא התחלתי להתכונן רק היום ואני יודע ממש טוב את החומר אבל אני חייב לתרגל ...(אז בלי הערות לא קשורות)

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  14. מין עיבות קל שגורם למסך להראות לא ישר/שטוך ומקשה בעיקר על קריאה מהמסך.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  15. Started by Oranili,

אני עובד על קווי וה2 האחרים על אלחוטי - נטו גלישה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by J0n1,

הבנתי שיש/שיהיה נגן MP3 שיסדר/מסדר את המוסיקה בצורה של גלקסיה, שכל כוכב זה מצב רוח (שמח,עצוב,קצבי,עייף וכו') וככה אפשר לשמוע מוסיקה בכל מצב רוח שיש לך בלי להתחיל ליצור פלייליסטים. מישהו מכיר משהו כזה למחשב? תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by J0HNiE,

משמעם לי רצח, החיים חרא, ויש לי חרא של מחשב אז אני אוהב לשחק במשחקי פלאש דרך הדפדפן זה מעביר את הזמן בן זונה תפרסמו בהמוניכם

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  18. מישהו יודע איך קוראים לאלבום? בוויקיפדיה כתוב שיש אלבום שקוראים לו פרל ג'אם מ2006 אבל אח שלי טוען שהם הוציאו אלבום שהו חידוש של שירים ישנים שלהם השנה מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  19. תגידו לי מזל טוב.... החנות היא פויינט בכפר סבא... תבואו לבקר...עם יש לכם שאלות תשאלו בפרטי או פה... (רצוי בפרטי) אבל אני שם רב הרבה עם המוכרת שניה . אני אחראי שם על משחקים ונגני MP3

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by shon,

אהלן, אם משהו מכיר פורום בנושא טאבים או תווים, באנגלית או עברית לא משנה, אשמח מאוד לקבל קישור זקוק לזה דחוף תודה!!!!!

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  21. היי, נגמרה לי היום חבילה, הגיע הזמן לעבור.. כרגע אני בNETVISION, באיזה ספק אתם? האם כדאי לדעתכם לשקול את החבילות החדשות של הUPLOAD או שהם עדיין במחירים אסטרונומיים? אה וגם הבזק נגמר לי עוד שבוע, שווה לעבור לכבלים או שזה סתם יהיה כאב ראש? (יש לי כרטיס רשת פנימי על הלוח)

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  22. הנה הולך אחד מהאנשים המבריקים והמשפיעים ביותר על החיים שלנו.. :'( http://www.mercurynews.com/mld/mercurynews/news/local/states/california/northern_california/14180191.htm

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  23. יש לי איזה סטיקט שאני רוצה לערוך אותו ולהוסיף לו משהו וגם אני בעבודה וגם אין לי מושג איך אז אם מישהו יוכל לתת לי את המייל שלו ואני אשלח לו ויסביר לו מה בדיוק אני רוצה (ממש פשוט אבל אין לי מושג איך) אני אשמח מאוד.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by omri_ro,

כמו שנאמר "לך חפש..." לא יודע מה איתכם אבל אותי זה פשוט קרע מצחוק (כשהפנו את תשומת ליבי) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.