כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
מהו הפרופיל המינימלי שבו עדיין מקבלים לתלפיות וחבצלות? בשניהם עושים טירונות קרבית אבל מהלך השירות הוא לא קרבי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד לא מזמן הייתי ממוין לתפקיד במודיעין (גאמא) זרקו אותי ממש בסוף (מתגייס עוד חודש וקצת) ועכשיו אני תקוע בלי שום תפקיד שמתאים לי... אז יש כמה שאלות כמובן. קרבי אני לא יהיה - זה לא מתאים לי, הקב"ןית כתבה לי: השאלה היא מה זה כולל, אז אני לא ישכב בעזה וירה בערבים אבל אני יכול לשבת בטנק ו..לירות בערבים? (לא שיש לי בעייה עם זה, כל עוד אחרים עושים את זה ) יש לי כרגע, למרות הקשיי הסתגלות, פרופיל 97. אני כבר יכול להוריד ל82 כי יש לי משקפיים במספר גדול מספיק, השאלה אם ההורדה הקטנה הזאת שווה משהו. אני גם לא מסוגל לרוץ יותר חצי קילומטר מקסימום, אפשר להוריד על זה? הייתה לי פעם אלרגיה לחלב - כרגע זה לא מפריע לי אבל פעם הייתי במצב קשה בגלל זה - אפשר להוריד? משקל - 56 וגובה 17…
-
- 25 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
ראיתי משהו במייל שקיבלתי..אהבתי *הלינק הוסר ונערך ע"י Milk-Inc* נ.ב לא לילדים יש שפה מלוכלכת ( לא קטעי עירום או משהו )
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/5101/1224420 הכתבה עוסקת בפירות יבשים אבל יש גם פה פלא שלא מספרים ללקוחות הישראלים אני חייב לציין שלא ידעת שבאמת עושים את זה לפירות. אבל התהליך עצמו של יבוש בעזרת קרינה כן שמעתי עליו! לפני מספר שנים. משהו ציין את זה... http://news.walla.co.il/?w=/5101/1224420&tb=/i/12713761
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מישהו יודע להכין פרח מנייר יש פה אתר אבל לא הצלחתי להבין מה הם רוצים http://www.snopi.com/origami/flower/flower.htm מי שמצליח שיסביר לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
חודש אחרי הפריצה הגדולה לאתר שהבטיח הזדמנות לרומן דיסקרטי לכל המעוניינים, האיום מומש ועשרה גיגה של פרטים אישיים מצאו את דרכם אל הרשת האפלה לכתבה: http://hwzone.co.il/פרטי-הבוגדים-באתר-ashley-madison-הודלפו-אל-הרשת/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משהו שחשבתי עליו אחרי שקראתי תגובה לכתבה באיזה אתר חדשות ששכחתי מה הוא היה. בכל מקרה אני זוכר בתחילת שנות ה2000 כשרק התחלנו להשתמש באינטרנט אצלי בבית היה מין קונצנזוס שצריך להיות זהיר ביותר בנוגע למידע שמפרסמים באינטרנט. לדוגמא אח הדברים היותר זכורים היה ש"לא קונים באינטרנט עם כרטיס אשראי" , או למשל לא לתת טלפון וכתובת ואחד האזהרות הכבדות ששמעתי בזמנו היה בנוגע להפצה של תמונה שלך בטעות דרך האינטרנט לצד ג' (מוזר אבל שיהיה ...). עם הזמן ותוך כדי הבנה מסויימת של איך בעצם עובד האינטרנט היה איזה איזון בין לתת פרטים אישיים איפה שצריך (למשל האתר של הבנק או רכישה בחנות מוכרת) לבין שמירה על הפרטיות. אולם הנושא שאני רוצה לדון בו איתכם ולשמוע את דעתכם עליו הוא מה דעתכם על המצב אליו …
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מעוניין לזמין נקסוס 10 מהאתר של גוגל למשפחה בארה"ב כמובן שאי אפשר לעשות את זה מישראל אם אני עושה את זה דךר שרת פרוקסי כמה זה מאובטח/לא מאובטח ?
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
הבנתי שאם מתחייבים לשנתיים מקבלים מסך LCD 17 של LG במחיר זול ביותר (מישהו יכול להגיד בכמה? אני לא זוכר כל כך..) ועוד שאלה, אני ב 012 כבר בערך 2-3 שנים.. אם אני אתחייב לשנתיים גם אני אהיה זכאי למבצע הזה ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש חוק המחייב חנויות להדפיס את המחיר של כול פריט בקבלה או שהם יכולים להדפיס רק את המחיר הסופי ?
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בפורים יהיה המפגש של הפורום, אתם יודעים, לראות את הפרצופים מאחורי המילים וההודעות. המפגש יהיה בתאריך ה25.2, יום שני. כול הפורום וכול מי שרואה את ההודעה הזאתי מוזמן בכיף. תביאו גם את החברים שלכם. המפגש יהיה משעה 12 בצהריים עד שעות הערב(כנראה). כול מי שבא, יציין את זה פה, כדי שנקבל רושם על ההענות למפגש. עריכה - המפגש יערך בקניון עזריאלי, קומה שנייה במקדונלדס.
-
- 76 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
כשאני נכנסת לאתר פלאפון כדי לשלוח SMS לצורך כך מקישה את המס פלאפון שלי ואת הסיסמה שלי ולוחצת על אייקון "החברים שלי" (שם שמורים השמות ומספרי הפלאפון) מופיעים לי שמות ומספרים אחרים מאשר היו לי בעבר. לא מכירה אותם. ושלי אינם... כשדיברתי עם פלאפון (לא הייתי אותה שעה מול המחשב, כי חזרו אלי אחרי מספר ימים... ואחרי שאיש לא הבין בפנייה הראשונית על מה אני מדברת...), הם נכנסו לאתר דרכם, ואצלם הופיעו השמות הנכונים... כשהגעתי למחשב (לא שלי !!!) בדקתי את העניין ונראה היה שהכל אכן הסתדר, אך כששבתי למחשב שלי, שוב שמות אחרים ???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
איפה כתוב באתר הזה http://www.newegg.com/ הכתובת שלהם ומס' הטלפון שלהם?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול בדואר 'זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל המודיעין' ורציתי לדעת פרטים בקשר לזה? האם המבחנים קשים\האם שווה ללכת? וגם אם הזימונים נשלחים בצורה רנדומלית או נקבעים לפי הראיון האישי או הקב"א שלי? תודה לכל העונים.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחד מהכדורסלנים הפופולריים ביותר במילניום החדש פרש ממשחק פעיל, וב-L.A Times החליטו ללוות אותו עם תצוגה נהדרת של כל הזריקות אותן עשה במהלך הקריירה שלו בין אם אתם אוהדי כדורסל אדוקים ובין אם לא – השם קובי בראיינט ככל הנראה מוכל לכם היטב. הבלאק ממבה, שהעביר את כל שנות הקריירה המקצוענית שלו באותה הקבוצה (הלוס אנג'לס לייקרס), הפך לקלע המוביל שלה בכל הזמנים וזכה בחמש טבעות אליפות ובעוד מגוון תארים אישיים וקבוצתיים, פרק ממשחק פעיל לאחר עשרים שנות משחק – וזכה כמובן למגוון מחוות מרגשות על תרומתו הגדולה לענף, ועל נאמנותו הבלתי מתפשרת. מבין כל אלו, הכי הרשים אותנו המהלך שעשו עבור השחקן באתר האינטרנט של העיתון L.A Times, כשהתבססו על הסטטיסטיקה המפורטת שאוספים בליגת ה…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום ב-5:30 אני נוסע לטיול השנתי שלי, באיזור רמת הגולן... נישן בקיבוץ בשם עין טינה אני חושב ! הטיול הוא 2 לילות 3 ימים... נתראה עוד 3 ימים ! :coolman:
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן חברים אני נוסע שבוע הבא לפריז, יש לכם המלצות לחנויות מחשבים \ טכנלוגיה בכלל ששווה לבקר בהם? בנוסף, אני מעוניין לקנות לעצמי כמה מוצרים - השאלה איך המחירים בפריז והאם שווה להביא משם או ששער היורו הופך הכל ללא משתלם? (משחקי מחשב, אייפוד...) וכמובן, אם יש לכם המלצות למקומות שחובה לבקר בהם בפריז (מלבד מגדל האייפל וכו') תמליצו :]
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, תיירת מאירופה מבקשת לבקר ברמת הגולן בתקופת הפריחה של מטעי התפוח. מישהו יכול לומר מתי עונת פריחת התפוח בגולן? תודה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ראיתי כאן הודעה של מישהו בקשר לDOOM בגרסה הישנה(והטובה) והציאו לו ליישן כמה שנים טובות אותו ואז למכור בEBAY. קיצר היום ניזכרתי שיש לי בבית את התקליט(ויניל) באריזה שלו +החוברת במצב מעולה(יחסית לגילו(והוא זקן יותר מכל חבר באתר הזה)) וחשבתי אולי גם לפרסם את זה בEBAY אבל לא מצאתיעוד מישהו שמוכר את זה(מצאתי את גירסת הCD וקלטות) קיצר רציתי לשאול לדעתכם בנושא וכמה לבקש על זה (אם בכלל) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי כבר כ -40 ש"ח באגורות אתם יודעים באיזה מקומות, אני יוכל להמיר אותם לשקלים?
-
- 15 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
מדהים כמה שהבחור הזה מוכשר! ראיתי עכשיו את התוכנית החדשה שלו בביפ ואני אישית התמכרתי. 20 דקות של צחוק משחרר ורצוף. השחקן הזה טומן ידו בכל תחום אפשרי ובכולם הוא מתעלה על עצמו (זוכרים את שלושת האמיגוס?).
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם עוד כ-3 חודשים אני מתגייס ונותר לי זמן פנוי. חשבתי להתחיל לעבוד כפרילנסר והתחלתי לחפש באינטרנט מקומות שונים למצוא עבודות שאכן יתאימו לי. לאחר שמצאתי גיליתי שבכול האתרים השונים בשביל שאשלח קורות חיים אני צריך לשלם מנוי חודשי. באופן אישי אין לי שום בעיה לשלם מפני שאני עוד 3 חודשים מתגייס ולשלם למשל 44 שקלים בכדי לקבל תמורה גדולה יותר זה לא בדיוק הבעיה, אך לפני כן רציתי לשאול כמה שאלות כאן למנוסים. קצת עליי: מנוסה עם השפות הבאות: C#,VB .net, VB6, PHP, Javascript,CSS,HTML אציין כי בעבר הציעו לי עבודות פרילנס אך דחיתי אותן מפני שהייתי בתקופת בגרויות. 1. מה לגבי מס הכנסה (אני בן 18)? ומה עליי לבצע לפני כן? 2. איפה עליי לחפש ואיזה אתרים מומלץ? אישית אין לי …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, סתם רציתי לדעת אם מישהו יודע איך מתקדמת הפריסה של ה NGN של בזק. לפי הרושם שלי הפריסה דיי איטית, אבל אולי אני טועה. בעיר שלי, רמת השרון, כבר התחילה פריסה לפני הרבה זמן, משהו כמו שנה אני חושב, ועדיין אין אצלי NGN. מישהו יודע האם הפריסה מהירה מתי אמורים לסיים לפרוס את התשתית ? משהו ? אולי אתקשר לבזק לשאול אותם מתי התשתית אמורה להגיע אלי. יש מספר ספציפי ל NGN או שסתם להתקשר לבזק ? בכל מקרה אם מישהו יודע משהו, אשמח למידע סתם מתוך עניין... תודה
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=489920.msg4192766#msg4192766 עברו כמעט 3 חודשים....יש מישהו מהאשכול הזה שכבר חובר ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-