עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by zam,

חבר קיבל דואר מקבוצה בפייסבוק. בטעות הוא לחץ על משהו ומאז הוא לא מצליח לקבל דואר משם. הוא יצר קשר עם מנהל הקבוצה והמנהל אמר לו שהוא מכותב. למרות זאת הוא לא מצליח לקבל דואר. הוא נתן כתובת מייל אחרת ומצליח לקבל לשם דואר, אבל המצב לא נוח לו. מה ניתן לעשות? המייל שלו הוא ב- walla. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by miaoo673,

Spin! Spin! http://www.funny-city.com/1845/

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. לחבר יש בעיה שמסתמנת כחומרתית, כנראה כ.מסך, וזקוק למעבדה אמינה בבאר-שבע. ידוע לי רק על KSP ופנדס (אם אני לא טועה)... תודה, ריפר.

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by Asaf.Y,

הגיע הרגע,שבוא אני הולך לתרום את חלקי למדינה. הייתם ותמיד תהיו אנשים טובים שעוזרים מתי שצריך ושכיף להיות פה מקווה לחזור לפה כשאני אצא לשישי-שבת,וגם אחרי הצבא בעזרת השם,שHWZONE יחיה עד אז. ולכמה אנשים אני חייב התנצלות ענקית על כל הבעיות שגרמתי,והצקתי משעמום(במירק).. אז הזה התנצלות ל: טובי,טעל,גבע,מורן,מיני,יונתן,נועם,שגיא,צים,רועי,ג'וני וכל השאר..סליחה על כל השטויות שעשיתי ;D.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. יש הרבה מכשירים יקרים שעבורם יש צורך בתשלום חודשי הרבה תוכניות "חינם" שמקבלים החזר על המכשיר אבל מתחיבים לתוכנית גלישה בתשלום אני מחפש (אם יש) תוכנית שאני יכול לקבל, מכשיר פלאפון חדש בלי שום תשלום רק בהתחיבות. כמו כן אני אשמח לדעת איזה מסלולים ממולצים יש (מדובר ב4 מכשירים משפחה מתוכם 2 סטודנטים) תודה.

6. הבא שמפרסם את הזבל הזה פה מקבל אזהרה במקום. multicore

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by yanushka,

האופציות: טורקיה / אילת / אי נידח עם שרמוטות בקפריסין / צימר בצפון הארץ מה דעתכם ולמה..בהתחשב במקומות בילוי, מחיר וכו'? תודה.

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by ultras5,

הכל אפשרי רק שיהיה טעים! תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  9. Started by Holy,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294726,00.html

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by rikonor,

בתוך כדור בעל רדיוס 8 מדדו את הפוטנציאל ומצאו שהוא הפונקציה הבאה: V® = 47.5*(r/8+e^(r/8)) נתון כמו כן כי שאר המרחב, מלבד הכדור אינו טעון. כמות המטען בתחום הרדיוסים (6.667 , 9.6) היא: ? מי שמצליח שיכתוב גם איך הגיע לפתרון

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם. הנני סטודנט לתואר ראשון במתמטיקה שימושית באוני' בר-אילן. לאחר הצבא, ישנו סיכוי כי ארצה לעבור ללימודים במוסד אקדמי אחר בארץ, לתואר שני, ואולי אף למקצוע אחר. מנסיון הסטודנטים כאן, או מהיכרותם עם סטודנטים אחרים, לתואר ראשון או שני, מה חשיבות תעודת הבגרות בנסיון קבלה לתואר שני? ולתואר ראשון? תודה רבה על כל עזרה.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by TaZeR,

חיפשתי אותה המון זמן ולא מצאתי. מישהו מכיר אותה?

• 63 תגובות
    • 6.5k צפיות
  13. שלום. אני יודע שכל התר'ד הזה ישמע מוזר אבל מעניין אם באמת יש מוטנטים או זומבים. תאמת אני כמעט בטוח שמוטנטים יש כי אני יודע שיש פרות למשל שיש להן שני רשים וכל מיני בעליי חיים בצורות מוזרות. הביעו את דעתכם רק בצורה בוגרת

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום רב, ברשותי אוסף שירים נכבד. כדי לאתר שירים במהירות וביעילות אני מחפש תוכנה שתקלטג את השירים בצורה כזו שיהיה קל לאתר אותם בחיפוש קצר. זמן רב השתמשתי ב- Advanced Mp3 Catalog Pro שעושה את העבודה מצוין, מהירה מאוד וסורקת נפלא, אך החיסרון הבולט הוא שאינה סורקת קבצי flac וכד'. ניסיתי לעבור ל- Mp3 Collector של חברת Collectorz.com, שאין לה את החיסרון של האחרונה, אך היא לא יעילה כמוה. באיזו תוכנת קטלוג אתם משתמשים לאוסף השירים והמוסיקה שלכם? תודה רבה, אורן.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אז ככה...אם נגיד אני גומר עם תחתונים על מישהי שגם לה יש תחתונים.... יש סיכוי לאיזה ילד?? (לא שאני רוצה)...

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. המחשב האחוד היקר של חברת הטכנולוגיה מצליח לשבור גם את התחזיות האופטימיות ביותר עבורו לכתבה

17. Started by raiman1,

האם חולצה טרמית בלבד מספיקה? או שאתם שמים מעל עוד איזה חולצה? בנוסף אני לא כ"כ מבין בחולצות טרמיות אז אני אשמח אם תמליצו לי על אחת טובה... תודה מראש!

• 48 תגובות
    • 15k צפיות
  18. Started by coben,

יש פתרון זול יותר ממחירי העושק של בתי המלון ? (אין לי סלולרי דור שלישי או חבילת גלישה כך שזה לא הפתרון, אא"כ אפשר לרכוש משהו לשבוע/חודש בלבד ולהתנתק אח"כ)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by 3d7,

אני מחפש נעליים של גאספו דגם Gaspo Light Run Black. למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את הנעליים האלה בארץ, ובמחיר זול?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Kalman,

לקחתי 2 דיסקים של CD-R אותו גודל,על 2 הדיסקים צרבתי באותה הדרך ואת אותם השירים דיסק 1 - LG כתוב עליו 1-47X - עבד באוטו. דיסק 2 SILVER LINE כתוב עליו 52X - לא עבד באוטו. מה הסיבה?.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שמעתי שאסור לשתות מעל 3 פחיות ביום. זה נכון? יש איזה סכנה או שאפשר לשתות את זה כמו מים? פעם שמעתי שמישהו מת לאחר ששתה כמה פחיות ביום אחד. זה מלחיץ אותי כי אני שותה הרבה כאלה כי זה הדבר היחיד שבאמת עוזר לי להרגיש עירני וללמוד, אחרת אני נרדם על הספרים.

22. שלום לכל גולשיי הפורום יום שבת הבא אני וצוות האולפן שלנו עולים לשידור רדיו שני במסגרת שידוריי רדיו LITE ,המשדר יהיה במסגר מיוחד של פורים . צחוקים דאחקות ועוד הרבה הרבה דברים. אז מה בתוכנית : 1.תחרות תחפושות , שימי ריגר מתחפש להמבורגר ואבדול מתחפש לגמל שלו . 2.שידור רצוף של מוזיקה מכל הסוגים והמקצבים .......הזמנות שיר בשידור חיי והקדשות יועברו על ידי צוות האולפן או המתקשרים . 3.חידון פורימני עם פרסים "שווים מאד" . 4.שידור מובחר של מערכונים שיועבר על ידיי " אבעד" ועל ידי "באד ניגר דני" . 5.אומן אורח באולפן יציג לנו שיר בכורה שלו . 6.גאד'גוס מחפש על התחפושת שלו . ועוד הרבה הרבה דברים מצחיקים ומעניינים . השידור נכון לעכשיו יעלה בערב יום השבת 6 למרץ .........פרטים נוספים ו…

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  23. האם הסינתיסייזרים של רולנד של היום נשמעים כמו ה mt-32 של פעם? http://en.wikipedia.org/wiki/MT-32 זה שהיה משומש בקווסטים פעם כמו אי הקופים עם כל הכלים של הקאריביים היה לזה צליל אמיתי כזה אני רוצה בעתיד לקנות סינתיסייזר וללמוד נגינה, גם לי בא לנגן דברים כמו שכולם עושים ביוטיוב ואני פשוט רוצה שישמע יפה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by hitman123,

בכללי לא היה כלכך אכפת לי, אבל עכשיו אני חושב על זה בזמן האחרון ורוצה לשתף אותכם אם משהו שמטריד אותי. יש לי כמה חברים שאחד מהם אני מכיר כבר 6 שנים בערך והשני פחות. שניהם כל הזמן, כל יציאה שלי איתם תמיד יש איזהם סיפורים מונפצים, מוגזמים, דרמטיים שכבר בדיעבד אני יודע שלא היו. היו הרבה פעמים שחבר סיפר לי שנגיד הוא היה בתגלית, ואז שנתיים אחרי הוא מספר לי שלא הוציאו אותו לשום דבר בצבא אפילו לתגלית(כאילו מדגיש את זה). עכשיו הבעיה שלי היא שכשהו מספר לי את זה אני מרגיש שהוא עושה ממני אידיוט/צחוק/מטומטם כי הוא חושב שאני מאמין לכל החירטוטים שלו. בהתחלה עוד האמנתי לו, אבל כמו שאומרים, כל שקר סופו לצוף. וגם הסיפורים שלו הוא מספר ממש מונפצים, מוגזמים, ולא יכול להיות שכל יציאה יש …

• 27 תגובות
    • 5.4k צפיות
  25. זה האתר שלהם: http://www.nirdoshisrael.co.il

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים