עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רקע אז ככה. *אני כותב מחירים וחנויות לחסוך שאלות. עברתי מצילום סטילס לצילום וידאו. אני חושב שיש בזה הרבה יותר רגעים מעניינים שאפשר לתפוס ורגעים שלא ניתן לתפוס כלל בצילום סטילס כמו הדוגמה הזאת. קניתי מצלמה ביתית למקדמים Sony HDR-XR520 מהדור האחרון של Sony עם שבב ה-Exmor, ה-CMOS החדש שלהם עם אפס רעש בתמונות לילה. *6500 ש"ח הוספתי בשבילה את כל סוגי האביזרים שקיימים (הסיסמה של סוני נכונה: "בלי אביזרים, זו סתם מצלמה"): בארץ: פנס כפול 10 או 20W עם סוללה נטענת המספיקה לשעתיים (750 ש"ח בפוטופילם), מיקרופון GUN (כ-700 ש"ח בקאמרהמיה). הזמנות מ-B&H בניו-יורק (דרך ארליך מעבדות): פילטר מקטב, פילטר ND, עדשה מרחיבה 0.7, עדשה מכפילה 1.7). הכל יחד 1900 ש"ח. התקנתי את תוכנת Sony Vegas…

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. היי לפני שנתיים כמעט ציפיתי בDVD ללא תרגום בסרט הפרוייקט, למרות שהוא דל תקציב נהנתי לראות זווית שונה של צילום לסרט. ציפיתי גם בגרסאת הבמאי של הסרט ושם משהו לא היה ברור לי, הבנתי שאכן היו שלושה סטודנטים שיצאו ליער אבל הם לא ידעו שהכל היה אפקטים ולא באמת חטפו אותם. אתמול צפיתי בזה שוב וחיפשתי באינטרנט מהי האמת,ומה שגילתי זה המון אתרי אינטרנט אשר מספידים את הסטודנטים. אז השאלה שלי היא האם זה מזוייף או אמיתי , ושאלה שנייה למה לעזעזל עשו המשך לסרט עם הוא אמיתי??? אשמח לקבל תשובה מהירה כי זה מסקרן אותי, גל.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by redti,

אהלן, אני תלמיד בכיתה י' קיבלתי הזמנה למיון של פרוייקט להב"ה זה אפשרות להכיר את האוניברסיטה עוד מגיל צעיר ואחרי שנה להתחיל לעשות נקודות לתואר גג אם קורעים תתחת זה 16 נקודות.. רציתי לדעת אם מישהו פה היה בזה או שמכיר את זה שווה ללכת כי זה יום בשבוע שפשוט מוקדש לזה במשך 3 שנים (י,י"א,י"ב)

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by zip master,

יש למישהו להציא לי איזה פרוייקט נחמד למחשב בחופש ( שלא יצרוך שינויים פיזיים במחשב משום שיש לי גבס ביד שמאל וגם אני לא פועל ב100 אחוז מבחינה פיזית) שבו אני אצטרך להישתמש רק בתוכנות בשביל המהרה או משהו בסדר כי משעמם לי.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  5. המכונית בתהליך שיקום מזורז מנוע 7,500 סמ"ק יבוא מיוחד מארצות הברית אם יהיו מעונינים אמשיך לעדכן בנושא [attachment deleted by admin]

• 94 תגובות
    • 12.2k צפיות
  6. Started by daniel0089,

ערב טוב לכולם, אז הסיפור הוא ככה.. בא אלינו לבית הספר מישהו שהרצה על פרוייקט מיכא"ל שבעצם "מלמד איך ללמוד"... (הממצוע שלי הוא 72...כיתה ט') רציתי לדעת האם מישהו היה הפרוייקט או מכיר מישהו שהיה בו ומה דעתכם/דעתו על זה? זה בעיקרון 14 מפגשים של 4 שעות אחרי הלימודים.. הינה לינק לאתר שלהם: http://michael.org.il/index_he.php תודה לכולם.

• 23 תגובות
    • 10.8k צפיות
  7. טוב אז אני מתכנן לבנות מיני באר עליו יבוא אוסף בבקבוקים המיניאטורים שלי בליווי של תאורה. הפרוייקט כולו בנוי מפרספקט.. התאורה תהיה מנורה אולטרה סגולה באורך של מטר ועשרה אם אני לא טועה..אהה וזהו אני מקווה לעדכן פה דיי הרבה.. טוב אז הפרספקט הגיע ואבא חזר עם המצלמה אז הנה כמה תמונות ושלב ראשון.. זה האוסף בקבוקים מינאטורים שלי יש לי עוז מלאאא אבל זה העיקריים האחרים מפוזרים איפה שהוא בבית.. עוד תמונה ועוד אחת.. זה הפרספקט או חלק ממנו...(לא יכלתי להתאפק אז התחלתי לעבוד בלי לצלם את הכל..) וזה השלב הראשון כמו שאתם רואים יש לי חוסר בכלים כי אבל לקח תמלחציים אז השתמשתי בשיטה של ערבים עם אבנים זה בעיקרון החלק העליון רק שהוא הפוך כרגע.. עליו יבוא פרספקט פחות ארוך ופ…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by FatherBoard,

אמרו לנו בתיכון שבסוף השנה יש פרוייקט מסכם שצריך להכתב בשפת JAVA או ב- C++. מישהו יכול להגיד לי בערך - אם היה לו כזה - מה עושים בזה?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  9. במספר פרסומות של הרשתות השונות על המבצע הזה של משרד האנרגיה והמים, אשר הופיעו בעיתון "ישראל היום", התברר לי בפירוש, כי כל מטרתו של הקמפיין הוא לא לשמור על הסביבה, אלא לעודד תרבות צריכה (מקררים ישנים [אמקור ותדיראן ישראל] חייו חיי נצח, המקררים החדשים, אשר מסומנים ע"י משרד האנרגייה והמים כחסכוניים, בדירוג B או A [במיוחד LG וסמסונג] מגיעים כמעט תמיד פגומים מהייצור, או שהם מתקלקלים אחרי 3 שנים מקסימום, ומושלכים מיידית לאשפה או לגריטה), ולחשוף את הסביבה לזיהום של פסולת, חומרים מסוכנים וכן גז הפריאון (מקרר עם גז פריאון, מסוכן לשכבת האוזון רק כאשר משליכים אותו [כי אז נוצרים סדקים בצנרת שלו]. אחרת הוא לא יותר מסוכן ממקרר עם גז ידידותי לסביבה [מעגל הגז סגור הרמטית, ולגז אין לאן לב…

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by Lost Spirit,

שלום ובוקר טוב לכולם. קיבלתי מכתב אשר אומר שאותרתי כפוטנציאל איכותי לפרויקט עדן בלוט"ם. כתוב פה הכל יפה וזה נותן עתיד, התמקצעות, כתיבה טובה כפרסומות, הרי זה מה שזה. כתוב שם ואני מצטט "בשירותך הצבאי תשרת כטכנאי במרכז חושן, תפעיל ותתמוך מערכות מתקדמות.." עם היכרות שלי עם הצבא, אז הוא אוהב לייפות "קצת" את המציאות. אז השאלה שלי היא מהו באמת פרויקט עדן, מה עושים שם, וכמה זה כדאי? תודה. נ.ב http://www.aka.idf.il/giyus/general/?catId=57256&docId=29431 - לא באמת מוסיף מידע.

11. Started by kfirlion,

שלום, אני לומד בפ"ת בביה"ס עמל ב' שהוא ביה"ס טכנולוגי, אני במגמת תעשייה וניהול והמשימה שלנו היא להגיש פרוייקט גמר עם איזה חברה שאתה בוחר בסוף יב', החלטתי לעשות את הפרוייקט עם אינטל, השאלה שלי זאת: האם לאינטל יש פה מפעל לייצור מעבדים? אני חייב ללכת לחברה שיש בה מפעל ייצור, שמעתי על המפעל בקריית גת, האם כבר פתחו אותו? תודה לכל העונה!

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  12. שם הפרוייקט : hevenix סוג הפרוייקט : אפליקציה (קשור לרשתות חברתיות) מצבו הנוכחי של הפרוייקט: הפרוייקט נמצא בלשבי אמצע התוכנית. כרגע אנחנו בשלב של לאסוף פרופילים. דרושים: בשלב זה של התכנית דרושים: כמה שיותר אנשים שהם ללא נסיון קודם ואין צורך בידע מסויים. תאריך יעד: מהר ככל הניתן. מה הבקשה : לעשות כמות של 200 פרופילים (עבודה של שעה ,שעתיים לכל היותר! ) מה התמורה : 50 ש"ח דרך ה Paypal. מידע נוסף: שלום אנשים יקרים , שמי סתיו , אני מחפש אנשים שהם בעיקר בעלי מוטיבציה גבוהה לעזור בכמה דברים שהם מאד פשוטים ולא דרוש ידע או נסיון כלשהו. אך ורק רצון לעזור ומוטיבציה גבוה. חשוב לי שכל הקוראים ידעו , שאין הכנסה כרגע לפרוייקט הזה , אבל ברגע שתיהיה הכנסה אנח…

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by BeNzZy-BoY,

לפני חודש ומשהו קיבלתי בדואר מכתב ירוק מהצבא משו "שאלון מילוי פרטים ל"שחקים ו"חבצלות" בכותרת היה רשום איתור חמ"ן . בקיצור נכנסתי לאינטרנט לאתר של חיל מודיעין מילאתי את השאלון הארוך והמייגע הזה ושלחתי אותו לפני שבועיים בערך. שלשום נכנסתי לאתר בעזרת השם משתמש שלי והסיסמא שקבילתי עם המכתב בדואר וראיתי שהתמיינתי לפרייקט שחקים. קראתי קצת על הפרוייקט הבנתי שיש שם כמה מסלולים ושזה בעיקר בתחום הטכנולוגי.. יותר מזה אני לא יודע. מישהו יכול אולי קצת להסביר לי פה מה זה בדיוק שחקים, מה יהיו שאחר המיונים הבאים אם בכלל יש כאלו, ובכללי כל מה שאתם יודעים על כל הדרך עד שמגיעים למקום ההוא ומה עושים שם בכלל. תודה בן

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. שלום לכולם. התכנון הוא כזה: ארגז קטן עם חור שדרכו יוצא רמקול. בתוך הארגז יש מגבר ממערכת רמקולי מחשב ישנה שעובד על 12 V ובטרייה של 14.4 V למגבר מחובר חוט, ליין אין שכזה, שיתחבר לכל נגן עם חיבור של אזניות... אני צריך קצת עזרה פה מאלה המבינים קצת באלקטרוניקה ויוכלו להגיד לי באיזה נגדים אני צריך להשתמש (צבעים) ובאיזה סדר לחבר אותם, אם זה משנה בכלל.. ,ואיפה, בקיצור כל עזרה שיכולה לעזור אני אשמח לקבל תודה. עוד שאלה: למגבר הזה יש חיבור לחשמל ל220V , ומעין שנאי שמוריד את המתח ל12V. התכנון שלי הוא לעקוף את השנאי ולחבר את הבטייה עם הנגדים וכל השיט... השאלה שלי היא אם אני יחבר את הבטרייה לפני השנאי הקיים, השנאי יוריד לי את המתח ל12V או יותר??

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by 00000,

שמעתי שהכנת פרוייקט כלשהו במחשבים עוזר מאוד להתקדמות לקראת יחידת מחשבים בצבא. מישהו מכם יכול לספר על: פרוייקט שהכין/איך הוא התקבל/ מה עזר לו/ כל דבר שיכול לעזור לי פה כדי להתקבל לגאמא או ממרם. תודה.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by aldema,

סליחה על ההתפרצות.. אני צריך ידע מוקדם כדי להגיע לגאמא??? במה גאמא שונה ממר"ם?? אם אתה מתקבל לגאמא אתה בוחר איזה תפקיד לשרת שם??? מה יש במבחנים לגאמא - כאילו איזה נושאים?? אם אני ב 3 יח"ל מתימטיקה עדיין אני יכול להתקבל?? למה לחלק שולחים את האופציה להיות תוכניתן ולחלק לא?? זה די דחוף אני מתבלט אם לנסות ללכת לקרבי(יש לי פרופיל לזה..) או לנסות ללכת למחשבים... אם אני לא מתקבל גם לגאמא וגם לממר"ם אני יכול לנסות ללכת לקרבי???

• 44 תגובות
    • 28.3k צפיות
  17. Started by ben007,

שלום לכולם, היום קיבלתי זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחמ"ן ( חיל מודיעין ) בנושא פרויקט גאמא. לפי האתר של חיל מודיעין :"פרוייקט "גאמא" הינו מסלולי מיון למגוון תפקידי מחשוב ותפקידים בתחום המדעים המדויקים בחיל המודיעין" לעוד מידע http://www1.idf.il/aman/site/spotting/spotting_docCourse_Popup.asp?fld_id=40010&docid=41764 עכשיו לשאלות: 1) יש משהו שכבר עבר את המבחנים ויכול לתת קצת מידע? ( איך זה, על מה נבחנים ושאר ירקות ) 2) משהו קיבל זימון ליום שני הקרוב? : תודה מראש

• 25 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. פרויקט פרת השמים נועד למצוא דרך להפיק חלבון חלב מחיידקים שניזונים מפחמן דו-חמצני וממימןלכתבה

• 0 תגובות
    • 337 צפיות
  19. Started by xTz,

היי, לכל מי שמכיר את פרויקט תגלית מהצבא..יש כזה דבר (או משהו בסגנון) גם לאזרחים רגילים?

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. פיראס חורי וזהו עכשיו נגמר אני לא יודע מה אני יעשה בשעה עשר מעכשיו פרוייקט Y פשוט היה גדול, משהו שעוד לא ראיתי כמותו אני הכי אהבתי את אליענה חשבתי שהיא תזכה. אבל כל הכבוד לפיראס הוא גם היה טוב כמו שאר המתמודדים שבאמת השתנו ולמדו הרבה מהשעורים האלה. אז: מה דעתכם על הפרוייקט? את מי באמת הכי אהבתם? חוו את דעתכם!

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by TimoTy,

טוב אני ואבא שלי רוצים לקנות פורד מוסטנג ישנה ולשפץ אותה !!1 טוב עכשיו אני לא מוצא פורד ישנה ומפורקת........ והיא צריכה ליהיות מתה כדי שיהיה מה לשפץ תודה מראש !

• 13 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by surfface,

אני לומד 5 יחידות אנגלית ואנחנו צריכים לעשות פרויקט לבגרות בעל פה על כל נושא שנרצה (אני עושה על אילן רמון) אם אתם יכולים תסבירו לי או תפנו אותי לאתרים מה צריך להיות בדיוק בעבודה ממה שהבנתי אני צריך RATIONLE וגם Introduction אז מה רושמים בכל אחד ומה אני יכול לרשום בגוף העבודה עצמו? בבקשה תעזרו. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 10.2k צפיות
  23. אני זוכר שממש ממזמן (יותר משנה, אולי אפילו שנתיים) מישהו כאן פירסם פרויקט שלו שבו הוא קישר באמצעות wifi בין הבית של ההורים שלו לבית שלו. שני הבתים נמצאים במרחק של יותר מקילומטר. הוא בנה שובח על עמוד גבוה ובתוכו הרכיב אנטנות wifi חזקות. הוא עשה את האוטו הדבר גם בבית שלו וכך שיתף את האינטרנט בין שני הבתים. מישהו זוכר את הפרויקט? יכול להיות שלמישהו יש את הקישור? חיפשתי פה בפורום וגם בגוגל ולא מצאתי. הבעיה היא שאני לא זוכר את השם של הנושא. הדבר היחיד שאני זוכר זה שזה היה באיזור הכינרת, שמי שעשה את זה עשה כדי לשתף את האינטרט בין שני הבתים למרות שאמרו לו שזה לא כדאי וכו'. מישהו יכול לעזור לי למצוא את זה? אני מחפש את הנושא כי אני רוצה לראות את ה"שובח" שהוא בנה לאנטנות.…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by rap_tr,

שלום לכולם, אני רק אציין שהשאלות פה מופנות לחבר'ה שהתקבלו/היו מועמדים/יכולים לעזור(שאלות נורא ספציפיות) אז ככה,קיבלתי מועמדות לפרויקט גאמ"א, נתבקשתי לענות על שאלון אינטרנטי לגבי מספר נושאים,ביניהם - אילו שפות תכנות אני מכיר ו/או יודע. זה מה שתמיד רציתי(מודיעין,תכנות) ומה שביקשתי בראיון אישי בזמנו. התחלתי למידה של VB אך הפסקתי באמצע מכל מיני סיבות,השאלה שלי היא האם כדאי להמשיך עם ה-VB או שזה לא "מוערך" וכדאי לי לעבור לשפת תכנות אחרת?(אני אוכל לסיים את הלימוד של ה-VB אך לגבי שפות אחרות לא בטוח - יש לי כחודש של למידה[אינטנסיבית נורא] ולא בטוח שזה יספיק.) האם ישנה חובה לדעת שפות תכנות ברמה גבוה או שרמה בינינות תספיק? (ז"א - מספיק ללמוד או צריך ללמוד ולתרגל המון,פרט לתרגול שבס…

• 81 תגובות
    • 16.1k צפיות
  25. Started by TheToim,

היי, שאלה לכל מי שמשרת כחייל באחד ממסלולי גאמ"א. נגיד ואני רוצה לצאת לקצונה, מה התנאים שם? איך זה הולך? כל מי שרוצה יוצא? או שזה לפי צורכי הצבא? אשמח לכל מידע בנושא. סופ"ש רגוע, תום.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.