כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה צצים להם המחון אנשים שיוצרים פרודיות על כל מיני אמנים,סוגי מוזיקה אז הנה כמה תשימו פה את כל מה שאתם מכירים שקשור לנושא ותגיבו על אלו: Rap K-RAP החמוש http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=133280972
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מצורף קישור לאחד הסרטים המזעזעים ביותר שראיתי בחיים שלי , מי שיש לו קיבה רגישה שיחשוב פעמיים אבל אני חושב שזה חשוב לצפות כדי להבין את גודל הזוועה של תעשיית הפרוות: http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ מי שרוצה לנסות לעשות משהו בנידון אפילו ברמה הכי קטנה שיכנס ל http://arforum.org/castro/?p=1 ויחתום
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קצת סרטונים של פרוטכניקה http://www.infernolabs.co.uk/videos/ *מי שמכיר מדריכים יכול לתת לנו עריכה: מי אתן ואני אדע לעשות פיצוצים כאלו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
ההצתה החימום חיל הרגלים חיל האויר כך הגיע לקיצו עוד סוף שבוע.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מאמין שחלקכם הייתם בפרוייקט הזה (חיילים "מראים" את ישראל ליהודים מחו"ל וכו' ועושים איתם פעילויות משותפות)... אני חייל ששמעתי על זה ומעוניין להשתתף בפרוייקט, אך יש כמה סוגיות שיכולות לערער את השתתפותי: יש לי אישור עבודה ואני עובד בערך פעמיים בשבוע, אני חייב להתייצב לעבודה ב-18:00. האם הפרוייקט יכול להתאים ללו"ז? כמה זמן צריך להקדיש לזה? ובאופן כללי, אשמח לקבל חוות דעת מהפורום על הפרוייקט...
-
- 15 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
חבר'ה, אין לי שמץ מה לבחור ... אני ביב' צריך לעשות פרוייקט 5יחל מערכות מומחות [http://www.csit.org.il/TEKEM/AI.htm] ואין לי שמץ מה לבחור.. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני עושה פרוייקט באנגלית(5 יחידות) ושלאת המחקר שבחרתי היא :"איך עובד המחשב ומה הם מרכיביו?" אשמח אם תתנו הסבר קטן בעברית על מרכיבי המחשב (למשל: הארד דיסק,לוח אם וכו'..) מקווה שתשתפו איתי פעולה, אסף.
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, בחודש מרץ אני צריך להתחיל עבודה בתעשייה וניהול וחשבתי לעצמי שהכי טוב שאני אעשה את העבודה על אינטל, אז חבר'ה זה מה שאני צריך: 1.הטלפון של אינטל בפארק אזורים פתח תקוה 2.אם יש איש קשר שאתם מכירים שעובד שם או יכול לתת לי אישור כניסה לשם אז יותר טוב...(הוא צריך לדבר עם המורה שלי לתיאום...) אני כרגע בכיתה י"א אני צריך לסיים את העבודה בערך באמצע י"ב תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מכתב על הגשת מועמדות לפרוייקט גאמ"א. ראוי לציין כי: לא למדתי מחשבים בבית הספר. אני לא מבין הרבה ברשתות, שפות תכנות, פרוטוקולים וכו'. הקב"א שלי היא 52. האם כדאי להשקיע ובכל זאת להגיש את המועמדות ולענות על המבחנים או פשוט לוותר על זה כי במילא אין לי שום סיכוי? תודה ויום טוב.
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי כל מיני זימונים למבחנים וראיונות אישיים ואני פחות או יותר ממש משתדל להשאיר רושם כי אני רוצה להיות במודיעין כי קרבי אני לא יכול קיצר.בין כל הזימונים קיבלתי זימון לגאמא שאני כבר כמה זמן דוחה. ושמתי לב שהזימון למבחנים הוא מחר אני יודע שגאמא ממש לא נחשב וממש לא בא לי לשרת במסלול הזה..השאלה שלי אם אני לא הולך מבלי להודיע זה יכול לפגוע לי בסיכוי להתקבל למסלולים אחרים? כי דחיתי לדוגמא מסלול אחר בטלפון ושם אמרו לי שאם אני לא מופיע זה לא יפגע במסלולים אחרים תודה
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
קיבלתי היום בדואר מכתב שאומר שאני מועמד לפרוייקט. במכתב כתוב שעלי להיכנס לאתר שלהם ולמלא שאלון מסויים. חיפשתי על הפרוייקט באינטרנט (גם כאן בפורום) אבל עדיין יש לי שאלות. קודם כל על מה השאלון הראשוני הזה שעלי למלא? יש צורך להכין את עצמי בצורה כלשהיא לפני (בעיקר מבחינת ידע) ודבר שני, בכל מקום שקראתי כתוב שצריך רמה גבוהה מאוד בתכנות וכל מיני דברים אחרים אז בעצם מה הסיכוי שלי, תלמיד תיכון, שסיים פיזיקה מחשבים להתקבל? הרמה בתיכון היא מאוד נמוכה, לומדים את הבסיס של הבסיס, ובכל מקום שקראתי על הפרוייקט נאמר שצריך רמה גבוהה מאוד...
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
לפני שנתיים, כשהייתי בן 16 פירסמתי אשכול כאן בפורום בבקשה לקבל מידע על יח' מחשבים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415406.0
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תגידו יש לכם מושג מה הם דורשים כדי להתקבל? ניראה לי שאין לי הרבה סיכויים להצליח במבחני התאמה לפרוייקט.. אני למדתי עד עכשיו java וקצת אסמלבר, ולא סיימתי את החמש יחידות עדיין (אני עולה ליב') אף פעם לא בניתי אתר או למדתי שפה שקשורה לבניית אתרים. כדאי לנסות להרחיב את הידע עד המבחנים בתיכנות?
-
- 24 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
אני לא צריך עזרה כרגע בתיכנות, מה שאני כן צריך זה לוגו נחמד. הנושא של האתר הוא חייל האויר אני ישמח אם מישהו יבנה לי לוגו נחמד. אני צריך עוד משהו, לפני כמה שבועות פורסם פה אתר עם כול הנשקים של צה"ל כולל מטוסים אני צריך את הכתובת. זהו בנתיים תודה.
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
רקע אז ככה. *אני כותב מחירים וחנויות לחסוך שאלות. עברתי מצילום סטילס לצילום וידאו. אני חושב שיש בזה הרבה יותר רגעים מעניינים שאפשר לתפוס ורגעים שלא ניתן לתפוס כלל בצילום סטילס כמו הדוגמה הזאת. קניתי מצלמה ביתית למקדמים Sony HDR-XR520 מהדור האחרון של Sony עם שבב ה-Exmor, ה-CMOS החדש שלהם עם אפס רעש בתמונות לילה. *6500 ש"ח הוספתי בשבילה את כל סוגי האביזרים שקיימים (הסיסמה של סוני נכונה: "בלי אביזרים, זו סתם מצלמה"): בארץ: פנס כפול 10 או 20W עם סוללה נטענת המספיקה לשעתיים (750 ש"ח בפוטופילם), מיקרופון GUN (כ-700 ש"ח בקאמרהמיה). הזמנות מ-B&H בניו-יורק (דרך ארליך מעבדות): פילטר מקטב, פילטר ND, עדשה מרחיבה 0.7, עדשה מכפילה 1.7). הכל יחד 1900 ש"ח. התקנתי את תוכנת Sony Vegas…
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לפני שנתיים כמעט ציפיתי בDVD ללא תרגום בסרט הפרוייקט, למרות שהוא דל תקציב נהנתי לראות זווית שונה של צילום לסרט. ציפיתי גם בגרסאת הבמאי של הסרט ושם משהו לא היה ברור לי, הבנתי שאכן היו שלושה סטודנטים שיצאו ליער אבל הם לא ידעו שהכל היה אפקטים ולא באמת חטפו אותם. אתמול צפיתי בזה שוב וחיפשתי באינטרנט מהי האמת,ומה שגילתי זה המון אתרי אינטרנט אשר מספידים את הסטודנטים. אז השאלה שלי היא האם זה מזוייף או אמיתי , ושאלה שנייה למה לעזעזל עשו המשך לסרט עם הוא אמיתי??? אשמח לקבל תשובה מהירה כי זה מסקרן אותי, גל.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני תלמיד בכיתה י' קיבלתי הזמנה למיון של פרוייקט להב"ה זה אפשרות להכיר את האוניברסיטה עוד מגיל צעיר ואחרי שנה להתחיל לעשות נקודות לתואר גג אם קורעים תתחת זה 16 נקודות.. רציתי לדעת אם מישהו פה היה בזה או שמכיר את זה שווה ללכת כי זה יום בשבוע שפשוט מוקדש לזה במשך 3 שנים (י,י"א,י"ב)
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש למישהו להציא לי איזה פרוייקט נחמד למחשב בחופש ( שלא יצרוך שינויים פיזיים במחשב משום שיש לי גבס ביד שמאל וגם אני לא פועל ב100 אחוז מבחינה פיזית) שבו אני אצטרך להישתמש רק בתוכנות בשביל המהרה או משהו בסדר כי משעמם לי.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
המכונית בתהליך שיקום מזורז מנוע 7,500 סמ"ק יבוא מיוחד מארצות הברית אם יהיו מעונינים אמשיך לעדכן בנושא [attachment deleted by admin]
-
- 94 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אז הסיפור הוא ככה.. בא אלינו לבית הספר מישהו שהרצה על פרוייקט מיכא"ל שבעצם "מלמד איך ללמוד"... (הממצוע שלי הוא 72...כיתה ט') רציתי לדעת האם מישהו היה הפרוייקט או מכיר מישהו שהיה בו ומה דעתכם/דעתו על זה? זה בעיקרון 14 מפגשים של 4 שעות אחרי הלימודים.. הינה לינק לאתר שלהם: http://michael.org.il/index_he.php תודה לכולם.
-
- 23 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
טוב אז אני מתכנן לבנות מיני באר עליו יבוא אוסף בבקבוקים המיניאטורים שלי בליווי של תאורה. הפרוייקט כולו בנוי מפרספקט.. התאורה תהיה מנורה אולטרה סגולה באורך של מטר ועשרה אם אני לא טועה..אהה וזהו אני מקווה לעדכן פה דיי הרבה.. טוב אז הפרספקט הגיע ואבא חזר עם המצלמה אז הנה כמה תמונות ושלב ראשון.. זה האוסף בקבוקים מינאטורים שלי יש לי עוז מלאאא אבל זה העיקריים האחרים מפוזרים איפה שהוא בבית.. עוד תמונה ועוד אחת.. זה הפרספקט או חלק ממנו...(לא יכלתי להתאפק אז התחלתי לעבוד בלי לצלם את הכל..) וזה השלב הראשון כמו שאתם רואים יש לי חוסר בכלים כי אבל לקח תמלחציים אז השתמשתי בשיטה של ערבים עם אבנים זה בעיקרון החלק העליון רק שהוא הפוך כרגע.. עליו יבוא פרספקט פחות ארוך ופ…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמרו לנו בתיכון שבסוף השנה יש פרוייקט מסכם שצריך להכתב בשפת JAVA או ב- C++. מישהו יכול להגיד לי בערך - אם היה לו כזה - מה עושים בזה?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
במספר פרסומות של הרשתות השונות על המבצע הזה של משרד האנרגיה והמים, אשר הופיעו בעיתון "ישראל היום", התברר לי בפירוש, כי כל מטרתו של הקמפיין הוא לא לשמור על הסביבה, אלא לעודד תרבות צריכה (מקררים ישנים [אמקור ותדיראן ישראל] חייו חיי נצח, המקררים החדשים, אשר מסומנים ע"י משרד האנרגייה והמים כחסכוניים, בדירוג B או A [במיוחד LG וסמסונג] מגיעים כמעט תמיד פגומים מהייצור, או שהם מתקלקלים אחרי 3 שנים מקסימום, ומושלכים מיידית לאשפה או לגריטה), ולחשוף את הסביבה לזיהום של פסולת, חומרים מסוכנים וכן גז הפריאון (מקרר עם גז פריאון, מסוכן לשכבת האוזון רק כאשר משליכים אותו [כי אז נוצרים סדקים בצנרת שלו]. אחרת הוא לא יותר מסוכן ממקרר עם גז ידידותי לסביבה [מעגל הגז סגור הרמטית, ולגז אין לאן לב…
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכולם. קיבלתי מכתב אשר אומר שאותרתי כפוטנציאל איכותי לפרויקט עדן בלוט"ם. כתוב פה הכל יפה וזה נותן עתיד, התמקצעות, כתיבה טובה כפרסומות, הרי זה מה שזה. כתוב שם ואני מצטט "בשירותך הצבאי תשרת כטכנאי במרכז חושן, תפעיל ותתמוך מערכות מתקדמות.." עם היכרות שלי עם הצבא, אז הוא אוהב לייפות "קצת" את המציאות. אז השאלה שלי היא מהו באמת פרויקט עדן, מה עושים שם, וכמה זה כדאי? תודה. נ.ב http://www.aka.idf.il/giyus/general/?catId=57256&docId=29431 - לא באמת מוסיף מידע.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני לומד בפ"ת בביה"ס עמל ב' שהוא ביה"ס טכנולוגי, אני במגמת תעשייה וניהול והמשימה שלנו היא להגיש פרוייקט גמר עם איזה חברה שאתה בוחר בסוף יב', החלטתי לעשות את הפרוייקט עם אינטל, השאלה שלי זאת: האם לאינטל יש פה מפעל לייצור מעבדים? אני חייב ללכת לחברה שיש בה מפעל ייצור, שמעתי על המפעל בקריית גת, האם כבר פתחו אותו? תודה לכל העונה!
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-