עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by R0ck,

Is that so?... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  2. עם השתי קופים הרזה והשמן שהם מפליצים ובסוף הרזה מדליק לשמן את הפלוץ והשמן עף לקיר או שיש שתי קופסאות כאלה שעושות כל מצחיק אחת אחרי השנייה ו בסוף הראשונה מפילה את השנייה לאסלה מי זה היה? פלאפון? סלקום? esc ? חברה אחרת?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  3. השבוע ב"ריפרש" אנחנו מארחים את אורן רוזמן, שותף וראש תחום התקשורת והמדיה בדלויט ישראל, לשיחה על ההתפתחויות בשוק הסטרימינג: ההשקה המאכזבת של דיסני+ בישראל, התוכנית של נטפליקס להשיק מינוי מוזל מבוסס פרסומות והשאיפה של השחקניות בתחום להשתלט על שידורי הספורט. האזינולכתבה

4. Started by mrsph666,

מישהו יודע איך נראה השירות של נהגים מבצעיים ביחידת שלדג, שעברו טירונות 02? איך ניתן להתקבל ליחידה בתור נהג מבצעי? האם הם 'טועמים' שטח? 'אוכלים' טבילת אש? אילו אימונים הם עוברים ביחידה? האם רשאיים לקחת נשק הביתה? אשמח לשמוע פרטים.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  5. השאלה בכותרת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. אני מחפש אתר שיש בו כל מיני סמפלים של לדוגמא צרחה או של צעדים של נעלי עקב שיהיה ניתן להוריד... מישהו מבין על מה אני מדבר בכלל?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by shuy,

באדיבות, אתר כשל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by snaidis,

אז בואו נעשה פה מאגר של כל מיני ציטוטים קורעים של מורים בתיכון ומרצים באוניברסיטאות. אז אני אתחיל פה עם סדרה של ציטוטים ואתם תמשיכו עם עוד ציטוטים שאתם מכירים. מקווה שיצא טוב. [shadow=red,left][glow=red,2,300]נתחיל מהתיכון:[/glow][/shadow] רחובות, תיכון דה-שליט של"ח המורה: "מי שמפריע לי עכשיו אני גומר עליו! ואחרי זה הוא יורד איתי למנהלת!" הרצליה, תיכון היובל ספרות *קופסת חומוס נזרקת לתוך הכיתה* *המורה יוצאת בעצבים* תלמיד: "לאן היא הלכה?" ליאור: "להביא פיתות." פתח תקווה, תיכון עמל ב' (שיחת הכנה לטיול בפולין) תלמיד: "כדאי להביא מנות חמות וכאלה, או שיש מספיק אוכל." מנהלת: "אל תדאג, עוד לא קרה שילד מת מרעב בפולין..." ירושלים, תיכון הימלפרב מתימטיקה מורה:…

• 58 תגובות
    • 8.5k צפיות
  9. הי , שוב פעם אני מזהיר , שמי שלא ראה את הסרט , שלא ימשיך לקרוא , זה יהרוס לו :\ טוב , קודם אני חייב להודות שממש הופתעתי , אז אין מפלצות , וזה הכל המצאה , אבל לא הבנתי למה בעצם הם עשו את זה , זקני הכפר. כאילו , היה איזה קטע , שכל אחד סיפר על איזה מישהו שמת במשפחה שלו או נרצח חבר שלי אומר שהם רצחו אותם , אז הם החליטו לברוח ולהתחבא איפה שהם נמצאים , בכפר הזה. ומישהו אחר הבין שהם פשוט לא רצו לחיות בעיר , בגלל הרציחות והבלאגן הזה , אז הם כביכול התחילו חיים בכפר הזה. יש הסבר? משהו נוסף , שאייוי מגיעה מחוץ ליערות , כדי לקחת תרופות , יש את השוטר ההוא בג'יפ שעוזר לה , הוא מגיע לתחנה כדי לקחת את התרופות , ואז השוטר השני שהיה בתחנה , אמר לו לא לדבר עם אף אחד שליד הגדר וכל …

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  10. Started by Dr. Evil,

אחרי חצות! מותר לי ;D מומלץ

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by HeaT-SinK,

זה תמונה מחלק מההרס בתאילנד בעקבות גלי הצונאמי...מYnet אני לא בא לצחוק על שום דבר שקרה רק התמונה הזאת די מוזרה לפי דעתי או שלא הבנתי אותה עדין http://www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/482389/PHU212D_wa.jpg

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Os.Master,

אני נכנס הרבה לעמוד הראשי עכשיו נכנסתי לפורומים נרשמתי מקווה לעזור לכולם בן 18 וחצי מהדרום עוסק באבטחת מידע , חומרה ,תיכנות , תוכנה רשתות ועוד. מקווה להשתלב פה

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  13. אני חייב להודות שחיפשתי קצת, אבל מכיוון שגוגל מסרב לעלות לי כרגע והאינטרנט שלי בכלל מתנהג כמו חילזון על איזה וודקה לא הצלחתי למצוא בגרויות של שנים קודמות באזרחות עוד שבוע (ב17) יש לי את הבגרות ואני מעוניין להתכונן קצת על הבגרויות הקודמות ולפתור שאלות משם, אז אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שיש בו את הבגרויות של השנים הקודמות אני אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by Your-AsSaSsiN,

התחלנו ללמוד הנדסת המרחב במתמטיקה והמורה שלנו החליט שכדי להבין טוב יותר את החומר אנחנו צריכים לעשות צורות שנלמד עליהם, לא לצייר אותם, אלא להכיןאותם באופן כלשהו כך שיהיו מוחשיים, הוא ביקש: מנסרה מרובעת ומשולשת ופירמידה מרובעת ומשולשת. יש למישהו רעיון איך להכין צורות כאלה כי לי ממש אין ???

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  15. הענקית הירוקה מרחיבה את פעילותה מעבר למאיצים הגרפיים ומכוונת ישירות לשוק המעבדים הראשיים. על פי דיווחים משרשרת האספקה, שבבי ה-ARM הצרכניים הראשונים של החברה צפויים להגיע למדפים ברבעון השני של 2026לכתבה

16. ואם כן כמה הוא עולה בערך?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by Mr.positive,

שלום, אני מעוניין לקנות משקפת לטיולים עד 350 שקלים אם יש אפשרויות טובות מחו''ל גם תופס. בארץ מצאתי 3 אפשרויות - http://www.nikonbinoculars.co.il/pl_product~2~2~1.htm http://xn--5dbo0a.co.il/products/172762/%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%A4%D7%AA-Bushnell-10x50 http://www.outside.co.il/catalog.php?id=1764 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by vipnisim,

ומי יתן ועד ראש השנה לכולנו יהיו מחשבים חדשים עם מעבדי קונרו 4GB RAM ו SLI חג שמח לכל בית ישראל

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by nforce,

אני מסתובב לי בפורומים שם פתאום אני רואה איזה אחד שואל, יש לי AXP1800 וספק 125W (!) ומאז שהוספתי Radeon 9500 Pro המחשב לא נדלק , למה ? http://www.xbitlabs.com/community/?board=f08;action=display;num=1045589159 ROFTL ! מסתבר שהמצב בארץ לא כל כך רע ...

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  20. Started by musari,

מבל"ד ,רע"מ,תע"ל, אני לא מבין בוואלה חדשות אם אין להם כח לכתוב שלא יכתבו... מקור: http://news.walla.co.il/?w=//893507

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by maverick,

לא נמאס לכם מכל הפירסומות (בטלוויזיה ובאינטרנט)? היום אתה לא יכול לגלוש בלי שתיתקל (מבלי שביקשת בכלל) בעשרות פירסומות. פעם עוד היו פרסומות פחות מציקות. אמנם הם קפצו לך בחלונות נפרדים והיה אפשר לסנן אותן אבל היום זה שונה. מלבד אותם pop-ups אתה לא יכול לקרוא איזו כתבה בלי שהיא תיחתך באמצע עם איזו פרסומת או שתקפוץ לך איזו פרסומת פלאש בפנים. ממש מעצבן. ושלא נדבר על הטלוויזיה. אי אפשר לראות 7 או 8 דקות רצופות של תוכניות מבלי להיתקל במקבץ פרסומות ופרומואים באותו מספר של דקות. ממש מעצבן!!!

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by ptyahoo,

אני צריך הזמנה של ג'ימייל, לא ידעתי איפה לרשום זאת. את ההזמנה ניתן לשלוח לאימייל: ptyahoo_torrent@hotmail.co.il אם זה לא חוקי או משהו אני מתנצל. תודה, Ptyahoo.

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by dovik,

ראיתי שאלה באחד האתרים שטרם אין תשובה עליה.. בחניה ציבורית כל פעם עושים נזקים לרכב מסויים. האם בעל הרכב מבחינה משפטית יכול לשים מצלמת אינפרא-אדום שתצלם קבוע את הרכב? האם הסרט,במידה ותועד מעשה הפגיעה ברכב ע"י פלוני,יכול לשמש כהוכחה במשפט? נ.ב. מחילה על הסטיה מהנושא. עוד שאלה. האם יש המלצות על מצלמת אבטחה מסויימת? עדיף שזה לא יהיה במחיר גבוה מדי.. תודה!

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  24. הייי סופ"ש מצויין תכולם מישהו אולי יודע איך אני יכול להשיג את הקובץ של התשדיר ב"מ (בטחון מידע) עם השחקנים הממש מאפנים שמשודר לו בימים אלו בגלגל"ץ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים