עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אתם מכירים שיר מסוים שנשמע כמו Megadeth - Shadow Of Deth ? הסולו שם ממש יפה ואני מחפש קטעים שדומים לו, אז למי שמכיר שירשום את השם מדויק של השיר והלהקה/אומן ולא רק להקה או אלבום למי שלא מכיר זה השיר http://rapidshare.com/files/13491539/11_-_Megadeth_-_Shadow_of_deth.mp3.html

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by iem,

אני אמור לבנות מעגל אשר מקבל כקלט 8 סיביות ומוציא את גודל התבנית המחזורית המינימלית. למשל...: 00000000 נותן לנו 1 01010101 נותן לנו 2 11011101 נותן לנו 4 11111110 נותן לנו 8 לבנות את המעגל אין לי בעיה אחרי שאני אמלא את טבלאת האמת, אבל אין לי מושג איך צריכות להיראות שאר השורות בטבלאת האמת ?! אני יכול אולי לשער נניח ש01010101 מורכב מ-2 סיביות מחזוריות ולכן התוצאה 2. וגם 11011101 מורכב מ-1101 מחזורי שגודלו 4 סיביות ולכן התוצאה היא 4.. אבל למה 00000000 הוא 1? בגלל שיש את 0 שהוא בגודל סיבית אחת ? עכשיו.. נניח שהתיאוריה שלי נכונה... איך ייראה המוצא ? 4 סיביות ? כי יש מקסימום עד 1000 שזה 8? או שהם רוצים ייצוג אחר ? ובמוצא אני מממש פונקציה לכל סיבית מה-4 סיביות ואח"כ…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  3. מחר , ב11.6, החל משעה 14:00 בצהריים ועד 7:00 בבוקר למחרת , תערך מסיבת הרשת הגדולה בארץ בגני התערוכה תל אביב. הייתי היום בlogicpc בביקור, וראיתי שהם מציגים שם. שהייתי הם הרכיבו 4 או 5 מפלצות עם הטכנולוגיה הכי מתקדמת בשוק , כולל מחשבים עם קירורי מים , מערכות של 64 ביט של AMD וגם של INTEL . כמו כן , לנכנסים לתערוכה יש הנחה כספית גדולה על כל מערכת מחשב כזאת. מקווה לראות אותכם שם . לפרטים על המסיבת רשת : http://www.3dv.co.il/content.php?do=Docs⊂=lan_infobits סך הכל זאת חוויה של פעם בחיים. אני לא מפרסם לאף חברה רק רוצה להביא את זה לתשומת ליבכם.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

התפקיד נקרא "מערך מקצועות תקשוב", אני צריך קצת מידע לגבי התפקיד הזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  5. Started by yanushka,

http://www.koreus.com/files/200501/she-blocked-me.html

6. Started by x-boy_24,

שלום אני מכיר מישהו שהוא בן 14 גם בנתיניה והוא רוצה לעבוד אז באיזה עבודות הוא יכול לעבוד ואיפה יש עבודות באזור נתניה הוא חיפש בעיתונים ולא מצא אולי מישהו יודע טלפון הוא משהו הוא מקום שהוא יוכל לעבוד תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  7. יש לי ספק אצל KSP שיש לה חנות בירושלים אבל הבנתי שהשרות שלה על הפנים ואת רוב הדברים היא מייבאת בעצמה כך שלך תדע איפה היא ממשת את האחריות... ויש לי גם ספק אצל מור לוי אבל אין חנות בירושלים... אני מחפש אז חנות מחשבים עם אפשר להיות ספק שלהם או סתם מקום רק לספקים, שממוקמים בירושלים . חשבתי על CD LOG הם נראו לי מקצועיים אבל שוב אין להם חנות בירושלים... =\ אשמח לאיזה מקום(לא על איזה חנות שהקימו אתמול), תודה.

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  8. "קוויקי" בערוץ 2 ב 11 בלילה ימי חמישי (עכשיו למי שקורא הרגע...) הרבה זמן לא צחקתי ככה במיוחד בפרק השני . פשוט חמוד ! חמוד חמוד חמוד !! ..המשחק ...התסריט ....פשוט בחירה מצויינת של שחקנים , טקסט , הכל ! מומלץ ! ואני לא אחד שרואה הרבה טלויזיה , פשוט התחברתי ונהנתי מאוד (דומה בהומור ל"חברים של נאור")

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by omri_ro,

כמו שנאמר "לך חפש..." לא יודע מה איתכם אבל אותי זה פשוט קרע מצחוק (כשהפנו את תשומת ליבי) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  10. Started by MODI,

קראו ותחתמו!! http://www.planetnana.co.il/anti_g//index.html

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by AsD[eyal],

יש את זאתי בשיר שלנו שמש פרוסט נכון? היא זמרת מדהימה איך קוראים לה? השם האמיתי כן? חחח

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by iakovl,

ghost in the shell stand alone complex היא סדרת המשך לסרט המצוין לדעתי ghost in the shell (אחד מסרטי הANIME הטובים בכל הזמנים) אך הבעיה שלי היא שהדיבוב של הסרט הוא ביפנית, עם כתוביות אנגליות. השאלה שלי היא האם אפשר להשיג במקום כל שהוא דיבוב אנגלית פרקים הללו?

13. שלום. ליפני כמה ימים הייתי אצל בן דודי, צפינו בערוץ StarWorld וAXN וניתקלנו בכמה סדרות (שאיני ניזכר בשמם) אשר בהם מופיעים סירטונים קצרים על דברים מצחיקים שקוראים במרדפים (בדרך כלל בארה"ב) בין אם זה המרדף עצמו או בין אם זה מה שהחשוד עושה\מדבר בזמן שהוא נעצר. אם איני טועה מביאים את התוכנית כל יום שבת. רציתי לישאול אתכם, האם מישהו מכיר אתר שיש בו סרטים בסיגנון דומה? אם כן אשמח לדעת את כתובתו

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. חשבתי שיהיה נחמד לעשות "על הדרך" מפגש פורום בחנות. אז יהיה נחמד לציין מי מגיע ו- + - שעה... מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by hellyeahmofo,

אין מה להגיד בתוכן ההודעה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by huhxd,

שלום לכולם. יש לי 3 מגה אינטרנט זהב. מאתמול בבוקר כבר יש לי איטיות מטורפת בגלישה בדפדפן. זה מתבטא יותר באתרים בחו"ל. אתרים מהארץ דווקא זזים יותר טוב. עוד מישהו נתקל בבעיה? סרקתי את המחשב מוירוסים ולא מצאתי כלום. יכול להיות שבכל זאת ישנו וירוס שגורם להאטה הזאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  17. יש לאחותי עבודה להגשה והיא צריכה להוציא מידע על זה מהאינטרנט...למישהו יש איזה אתר עם מידע על זה? אני לא מצאתי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by Ghosthunter,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3126089,00.html יש אפילו אזכור למוד ה"קפה"

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by galz,

WTF סרט חבל על הזמן מההתחלה עד שהם מגיעים לבוסטון. יש קטעים רגשניים שנמצאים בדיוק במקום ומשולבים ממש טוב בכל הבלאגן, ואז פתאום הכל נגמר בחמש שניות בלי שום סיבה רצינית ובלי שום קשר. החייזרים שעד לפני שנייה זיינו את האמאמא של כל הצבא האמריקאי נופלים כמו כוסיות וכולם שמחים. יש הרגשה שחסרה לפחות עוד שעה-שעה וחצי של סרט. גם פיתוח הדמויות נפסק באמצע, מה שבכלל מראה שזה לא הסוף של הסרט כמו שסוף צריך להיות. זה רק אני או שסטיבן שפילברג צריך לצאת לפנסיה?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  20. Started by Alexkmr,

???

21. Started by אמיר יצחקי,

שלום. ראיתי שיש מקומות שמוכרים את הדבר הזה כמו סלוטייפ שמדביקים על השיניים ואז הן יוצאות נקיות,שווה לקנות כזה? וכמה זמן זה מחזיק? תודה

22. Started by JHONLEV,

מה החומרשבמנטוס שמעצבן את הדיאט קולה?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  23. Started by McMerc,

אני מחפש משהו שפעם היה לו iPod, והוא קיבל אותו עם מטען שמחובר לחשמל, והיום הוא כבר לא משתמש במטען (מסיבות שונות), אבל מהטען נישאר אצלו. אם יש משהו כזה (באזור ירושלים), ולא איכפת לו לתת לי את המטען שלו, אני אשמח מאוד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  24. שלום. בעוד יומיים אני אעשה את הנחל הנ"ל ואני לא בטוח איזה בגדים אני אמור ללבוש. הבנתי שנרטבים, אבל לא באיזה מידה. כלומר, האם לקפל את המכנסיים עד מעל הברך יספיק? בגד ים? תודה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים