עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IlanF,

אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור ישיר ל setpoint 4.7 vista 64 bit ההורדה מהאתר של לוג'יטק פשוט לא זזה ואני לא מוצא קישור ישיר... לא אכפת לי מאיפה, העיקר שיוריד לי על יותר מ- 5 KB תודה...

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by The Dom,

המורה שלי אמר לי שיש לו גידול בראש. עכשיו חוץ מגידול סרטני יש עוד גידולים שיכולים להופיע בראש?(בבקשה אל תצחקו... אני לא מבין בזה) 2) מה הנזק שגורם גידול סרטני לתווך הקצר? (אני יודע שזה יכול לגרום מוות, אבל מה עוד...)

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  3. שלום יש לי שאלה: האם ספק אינטרנט יכול לסחום התבחרות דרך פורט מסויים? כי יש לי תוכנה שאמה להתחבר דרך פורט מסויים וכל פעם היא מוציא שגיאה שאי אפשר להתחבר. הספק של אותה תוכנה אמר שהבעיה יכולה להיות בראוטר אבל אין לי ראוטר אז חשבתי אולי הספק פשוט חסם את הפורט הזה.? יכול להיות דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  4. אחרי שסגרו את MEGA UPLOADכל אתר שניסיתי מאד מאד איטי. תודה !

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  5. אני רוצה לבנות לפרוייקט של 3 יח' מחשבים מסד נתונים לבניית מפרטים (ACCESS) והייתי רוצה עזרה וחו"ד בבניית המסד. מצורף קובץ של הטבלאות וקשרי הגומלין (ראשוני מאוד) אם אפשר, תעירו, בקרו, הציעו הצעות שיפור ותעזרו לי למצוא שאילתות נוספות(יש לי כמה, אני צריך למצוא איפה רשמתי אותן ולמצוא עוד). אני אעדכן כשיהיה לי זמן וכוח לארגן את הדברים תודה רבה על כל עזרה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by SweeT_EviL,

יש את זה עכשיו באגו טוטאל. מה אתם אומרים על זה?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  7. אני השנה טס לארה"ב לניו יורק. ואני מחפש חנויות שמוכרות מארזים. אשמח אם תתנו עצות לאיפה יש. אם אתפש אז אשמח לקטלוג מוצרים שלהם / אתר / כתובת בניו יורק. תודה מראש. כמובן, אני מחפש מארז. אלומיניום. עם 120 ממ מאחורה. ונקי ככל האפשר. אשמח לתגובות.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by JHONLEV,

מה החומרשבמנטוס שמעצבן את הדיאט קולה?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  9. Started by the king2006,

יש לי כמה שאלות ... מתי יגיע וינדוס ויסטה לארץ גרסת ה RETAIL???? ומה עדיף 32 או 64??? תודההה

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by tal_levi1000,

אני מחפש איזה קטע וידאו שראיתי באיזה אתר בסגנון BREAK.COM זה היה וידאו על קבוצת פעלולנית שעושים כל מיני תרגילי אקרובטיה ממש מגניבים ברקע היה השיר OPEN YOUR EYES של GUANO APES הסגמנט ממש ממש מגניב אבל אני לא מוצא אותו מישהו מכיר? יודע איפה אני יכול למצוא? אולי שם של הסגמנט הזה? תודה מראש על העזרה טל

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by R0ck,

לחובבי הז'אנר, אחד מהדברים היותר מסעירים שראיתי בשנים האחרונות... בעוד רבים בסרט לא יכלו יותר ופשוט יצאו (ככל הנראה להשתין), אני נשארתי מרותק. צפיה רגועה!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by shuy,

בוא אני אסדר לך אותם. קרדיט: http://dontsmile.info/

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  13. שלום לכולם, אני לא ממש ידעתי היכן להוסיף את האשכול הזה, אני מניח ש Off-Topic היא הבחירה ההגיונית. בכל מקרה, כתבתי כמה מדריכים בנושא פלאש, די מתקדמים אני גאה לציין, הנושאים אותם הם מכסים נכון להיום הם: שליחת דואר אלקטרוני דרך פלאש. הרחבת אובייקטים קיימים בפלאש. תלת-מימד בסיסי ב Action Script. איך לדעת האם פלאש מותקנת בדפדפן הלקוח?. הוספת קישור ל BookMark דרך פלאש. חלון PopUp בפלאש. המדריך ה(באמת) שלם לשימוש בספרייה בפלאש. סמן עכבר אישי בפלאש. הכתובת לכל המדריכים היא: http://www2.israel-forum.co.il/www/phpBB2/viewforum.php?f=17 אשמח מאוד לשמוע תגובות מכל הפלאשרים שביניכם, גיל כהן.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  14. יש לנו בעיה בתריס בבית... תריס גדול עם מנוע וכו'. רציתי לדעת אם משהו פה מבין בדברים האלה כי הוא עושה לנו בעיות קצת... סידרנו את רובן הבעיה עכשיו שהוא לא מעלה את התריס עד הסוף ומפסיק מתישהו ללא סיבה נראית לעין. אם יש פה משהו שמבין אני אתן פרטים מלאים כמובן, פשוט זה קצת ארוך ואני רוצה לשים גם תמונות תודה מראש!!! יניב

15. Started by pure perfection,

שלום ... מהן הסיבות לצמיחה הגוברת של תאגידי תקשורת בישראל ובעולם לפי דעתכם ?? זאת שאלה שמעניינת אותי שכל אחד יציג את דעתו תודהה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  16. נגיד אני רוצה לדעת מה התאריך העברי של 27 באפריל (אם חשוב גם שנה אז 1938) ובכלל איך אני יודע? תודה

17. אני מדבר על הסרט הישראלי מטאליק בלוז

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by ward,

מישהו יכול להמליץ לי על תיק גב למחשב נייד 15" שהתיק יתאים לבית ספר שיהיה אפשר להכניס בו ספרים מחברות וכדומה..!! תווווווודה..מראש

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  19. אני צריך שרת שאפשר להעלאות בו קובץ של 220 מגבייט ואני לא יודע איפה ... אודה לכם אם תעזרו לי בעיניין. תודה.

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by timac,

יש שיר היפ הופ ישראלי שרץ הרדיו והנה חלק מהפזמון שלו ''תמיד נתתי נתתי לה את הלב שכבר לא יכול יותר לכאוב'' זה רק חלק מהפזמון ששיר ראפ ישראלי.. בבקשה תעזרו.. מה שם השיר ומי שר אותו?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by RayZ,

לא יודע, זה לא ממש נראה לי קשור לפורום תמיכה טכנית, אז לא מצאתי שום פורום אחר. אני צריך המלצה למעבדה מקצועית, של תיקון מחשבים, בלי טכנאים מפגרים שאתה אומר להם "AMD" הם ישר קולטים "פנטיום 4, אנשים שמבינים, בערך כמו המשתמשים כאן, אפילו יותר. שמזהים בעין חדה בעיות במחשב, מחליפים, בודקים, מאבחנים בתוכנות כמו SUPER-PI, או 3DMark וכו', למה יש לי פה מחשב (מפרט בצד), שזוחל, ה LOG שהבאתי כאן נקי, דרייברים מותקנים, והכל. אבל לא נכנס לזה, כי זה לא הפורום. אני צריך המלצה למעבדה כזו.. אני חייב לשלוח את המחשב לתיקון בהקדם האפשרי, יש לי לעצב משהו ממש חשוב (מישהו פה יודע על מה אני מדבר..).

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  22. זה המפרט: לוח אם MSI P6NG Neo Digital מעבד pentium core 2 due e5200 דיסק 2*500 G זכרון 1*2G של geil ddr2 800 mhz cl4 צורב lg dvdr x20 ספק EZCool 450 W כרטיס מסך msi geforce 8600GT 1G השאלה היא איך הוא יתמודד מול סרטים מקודדים של X264 ב-FULL HD גם בסצינות מהירות

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by shem86,

מעניין אם מדובר על ברק או על אהוד. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3745498,00.html ועכשיו במעבר חד, אוהבים אנשים שמתו וזכו בפרס דארווין? תנו את הפייבוריט שלכם.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  24. Started by arkadur,

יש לי הזדמנות להביא PS3 במחיר מציאה מצרפת השאלה היא, האם שיטת השידור שם היא PAL כמו בארץ ובכל אירופה?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  25. http://www.subhi.com/public/bushwhacked2.mov

• 2 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים