עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nehmia,

למישהו יש את האתר שמנגן כל פעם צליל התדר שונה ואז אתה בודק עד כמה אתה יכול לשמוע

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  2. Started by Guarding angel,

לילה טוב לכולם אז שוב... הסרטון מבוסס על הפרסומת של מנטוס... בבקשה אני מחפש את הסרטון הזה בנרות מישהו יוכל לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  3. קיבלתי תכרטיס הזה מסלקום וכמובן שחייבים לנצל.. אף פעם לא הייתי משכיר סרטים ככה שזה דיי חדש בשבילי..אבל זה נחמד כל יום שלישי 2 סרטים חינם מבלוקבסטר. בכל אופן אני צריך המלצות לסרטים טובים..לא איכפת לי איזה סגנון סרטים בסגנון של "ג'רולד וקומר הולכים לטירה הלבנה"[או משו כזה]...זה אחלה סרט וממש מצחיק ככה שסרטים בסגנון יתקבלו בברכה) עדיף סרטים שאפשר לראות עם חברים... תודה, תנצלו תמבצע!

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by tombcatz,

אחת מההערות צד הכי מוצלחות שראיתי בידיעה מVGAMES: [סוף הידיעה] "בימים האחרונים פיטרה EA כחמישה אחוזים מכוח העבודה שלה, שהם כ-350 עובדים מ-7000 מועסקיה. הפיטורים, לפי EA, הם חלק מצעדי האופטימיזציה שלה לקראת תקופת המעבר שבין הדור הנוכחי להבא. הם לא היו קשורים למשחק או אולפן מסויים. הבהרתו של נציג EA מקסימה בניסוחה, ותספק שעשוע רב לחובבים מושבעים של קפיטליזם אמריקאי: "במהלך תקופות מעבר אנחנו תמיד מחפשים איך לארגן מחדש את משאבינו, ויהיו אלה אנשים, טכנולוגיה או השקעות. זהו זמן להתמקד בדברים שבעדיפות העליונה מבחינתנו". למי שמתקשה בתרגום, הוא מתכוון לכסף. "

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by Guarding angel,

לפתוח רמקולים ולסגור את האור בבקשה http://attach.walla.co.il/?w=/@attach&acode=UISAfffitalyheferrlam55cool&fid=-1000&id=6060582&aid=1&n=&save=1&filename=%63%61%72%5F%61%64%2E%77%6D%76 :errrr:

6. אז ככה, ביום ראשון הקרוב ב"קרפל" בהרצליה פיתוח תהיה מסיבת קרנבל ברזילאית, ואני מחפש סרטים שאני אוכל להראות שם של הקרנבל. חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי כלום. עכשיו אני פונה אליכם ושואל, מישהו יכול להשיג משהו? תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by idofr,

הייי כולם, אני מוכר עכשיו טלפון בשביל חבר... (imate אם מישו מעוניין חחח ) בכל מיקרה שמתי הודעה בyad2 ופה בtrade zone איזה עוד אתרים אתם ממליצים להוסיף שם הודעה?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  8. http://www.amazon.com/gp/music/wma-pop-up/B00004YLQU001009/ref=mu_sam_wma_001_009/102-8573408-7452933 http://www.amazon.com/gp/music/wma-pop-up/B00004YLQU001013/ref=mu_sam_wma_001_013/102-8573408-7452933 זו המנגינה רק שחידשו אותו לטראנס מישהו יודע את השם ?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  9. זה האתר iiiiiiii ואני מסוכרן לדעת מה הדבר הראשון שעלה לכם בראש כשנכנסתם, הדבר הראשון שעלה לי זה למה

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by aviz,

הגיעה לה קבוצה עם אופי. משחק שני ברציפות שהם חוזרים מפיגור במוני טיים. שבוע הבא יש להם הזדמנות לדאבל בהצלחה ומזל טוב

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by asinnn,

שמעו כמה אתם אומרים תכנאי צריך להררכיב צורב DVD בכמה כסף אתם אומרים צריכים לקחת ?

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by First Squad,

רציתי לברר מהם התנאים שנותנים לי אישור עבודה ? חלק אומרים שזה אם להורים יש מינוס גדול בבנק...אבל אני חושב שהתרוץ הזה לא הגיוני הרי לרוב המדינה יש מינוס גדול בבנק.. מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by KKK,

שלום אם יש לי קובץ במחשב ,אני מעלה אותו לאתר WAP ואני מוריד אותו דרך האינטרנט שבפלאפון,האם זה עולה לי כסף? תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by weissby,

האם יש פה כללים שאפשר קצת לגמש אותם? לדוגמה נושא שטח החתימה.. כי אומרים שאם זה תמונה אז זה חייב להיות עד 300X100 ועד איזשהו נפח כל שמה KB לא זוכר כמה.. האם ניתן לעבור את זה קצת? למשל יש לי חתימה של 350X150 ואני שואל את זה כי ראיתי אצל כמה משתמשים חתימות די גדולות ואצל אחד אפילו ראית חתימה שהרוחב שלה זה יותר מ600 פיקסלים.. תודה

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by idofr,

היייי כולם אני יורד לאילת עוד 4 ימים עם חבר עכשיו לו יש איפה לישון, אין שום סיכוי בעולם שאני ישן איתו (ניסינו פשוט אי אפשר ) ואני צריך מקום לישון בו ב~150 ש"ח ללילה למישו יש רעיונות (אני ממש צריך רק מיטה ומיקלחת לא יותר...)

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by elad the master,

.

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by SweeT_EviL,

יש את זה עכשיו באגו טוטאל. מה אתם אומרים על זה?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by Boxster,

אהלן רציתי לשאול אם יש פה חבר'ה שמתעסקים בטורנטים? רציתי לפתוח פורטל רציני של טורנט ישראל ובעצם יהיה שם רק הורדת משחקים, רציתי לדעת אם יש פה חבר'ה שגם יודעים לעלות טורנטים בעצמם לאתרים... שבוע מצוין וחופשה מהנה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  19. שלום! אני זקוק למסיר שערות אף ואוזניים טוב, לא סיני, אחד שיספיק להרבה זמן ולא ישבר תוך שבוע. בזאפ אני לא מוצא את המוצר לכן אשמח לשמוע לעצתכם ;D תודה מראש

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  20. שלום, יש איזה כתובת שמסרבת להימחק. יש אפשרות להוריד מרשימת התפוצה באופן ידני דרך האימייל של גוגל?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  21. עד היום קניתי רק מסוחרים. אני עומד לקנות בפעם הראשונה מאדם פרטי. האם אני מוגן במקרה שהמוכר שולח בדואר רשום אבנים במקום אוזניות? תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  22. לא רק שסניף הדואר אצלי קיצץ מאוד בשעות, לזוועתי גיליתי ש10 דקות לפני הסגירה (המוקדמת גם ככה, שלהם) הם נעלו את הדלת אפילו שראיתי את הקופאית בפנים! איזה שירות נוראי

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by smack,

whats up???? מישהו יודע במקרה איזה זן ספיציפי של פיטבול,זה הפיטבול שמופיע באחת מסצינות בסרט גוסט דוג(שהשחקן והכלב בוהים אחד בשני)????? אני יודע שיש איזה 5 זנים בתוך הגזע הזה. אם מישהו יודע בוודאות על מה מדובר ויעזור אני אשמח מאד , תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  24. שלום רב האם מישהו יודע מיהם היבואנים - הרשמיים והלא-רשמיים של מוצרי החומרה בארץ ? לדוגמא : VISUAL של ASUS : אתר http://www.visualdg.co.il/home/default.aspx אני חושב שרצוי שכולם ידעו ברשימה מסודרת מיהם האמיתייים ומי מביא יבוא מקביל ולא טוב\אמין אודה לכולם על הגדלת הרשימה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.