כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,642 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה במתמטיקה- אתר עם פתרונות לא אתר פותרים תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד בפני קניית רכב יד שנייה ומאוד מסקרן אותי .. אחזקת רכב צרפתי או גרמני ?(נמאס לי מיפן וקוריאה) מי מוכר חלקים יקרים יותר בארץ? ועד כמה זה יקר? תודה
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אני טס לסין בעוד כשבועיים, ואני מתכוון לקנות שם כמה דברים. אבל הבנתי שיש הרבה זיופים שם וברמה גבוהה, ואני לא רוצה לקנות זיוף. יש איזושהי דרך להבדיל?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את כל העונות של X-Files ל-DVD. ואפילו כולל את הסרט (Fight The Future). חיפשתי באמזון, מצאתי בדיוק מה שאני צריך וכולל הסרט וזה יוצא משהו כמו 800$ (עזבו אתכם מהכסף עכשיו) אבל שמעתי שאמזון לא עושים משלוחים לארץ זה נכון? בכל אופן חיפשתי ב-ebay ומצאתי מחירים מאוד מוזלים אבל כל דבר שם זה תוצרת אסיה, ואפילו שהדיסקים הם אותו דבר אני רוצה תוצרת US אורגינל, לא בא לי שלסידרה האהובה עליי יהיה כתוב בסינית.. ואני גם מעדיף שלא לקנות מ-ebay, אפילו שיוצא יותר זול זה בעייתי עם כל המשלוחים (שלפעמים הם רק ל-US) והתקשורת עם המוכרים, לכן אני מעדיף לקנות מחנות מוכרת שמזמינים תוך 3 דקות וזה מגיע אחרי שבועיים. זה יהיה מצויין בשבילי.. הבעיה שאני לא מוצא חנות כזאת! אשמח אם תע…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=369581 ענק.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
מחפש את הכלי הכי זול שיוכל להספיק לאחד שעוד לא למד אף פעם. כלי שזול מספיק שאם אחרי חודשיים אני אפסיק לנגן אני לא אתבעס שקניתי. דברים מיוחדים שאני צריך לדעת ? אולי פורום טוב שמתמחה בנושא ?[br]פורסם בתאריך: 25.09.2010 בשעה 19:29:45 ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעונין לרכוש ערכת לימוד ל Windows server 2008 מאחת החברות הנ"ל. יש למישהו ניסיון איתן ואם כן, יש המלצות על אחת מהשלוש? מודה מראש על כל עזרה שתתקבל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה,אני חושב או שזה אתר,או שזה משהו כמו דפי זהב...רק שמרכז בתוכו את בעלי המקצוע הכי מוצלחים...אני מחפש מורה נהיגה טוב שמלמד על אוטומט יש אתר כזה או ספר שאני אוכל למצוא בו רשימה של המורים הכי טובים?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
למי שיכול לזהות ולתת את השם של השיר תודה על סידור הלינק אבל מצאתי יותר טוב בלי כל הריענונים האילו http://www.seret.co.il/movies/index.asp?catCase=18&MID=2553&ARCHIVE=0 בדקה ו 35 שניות השיר מתחיל
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות מוצר מסויים מחו"ל, כשהבעיה היא שהחנות לא מוכנה לשלוח את המוצר לארץ בגלל הגודל שלו (הם משתמשים רק בשיטת משלוח אחת, והיא מוגבלת במידות). חשבתי לבקש ממישהו בחו"ל שיקבל את המוצר וישלח לי אותו בעצמו, אבל לא מכיר אנשים באזור. רעיון אחר שעלה, יש חברות מסויימות שמוכנות לקבל למחסנים שלהם את המוצרים, ולשלוח אותם אליי בעצמם? מין תיווך כזה ביני לבין החנות. החנות ממוקמת בארה"ב, פנסילבניה.
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מצאתי מקום אחר לשאול את השאלה, ומאחר ואני מעוניין בחלקי מחשב כאלו ואחרים להרכבה של מפרט מלא, אני שואל את השאלה כאן: האם קיים מיסוי על קניה בחו"ל של חלקי מחשב (עם משלוח לארץ)? אם כן, מה המיסוי? ובלי קשר, מה דעתכם על כדאיות הנושא? המחירים באתרים בחו"ל נמוכים עבור חלק מהמוצרים שבהם אני מתעניין (מסך, זכרונות וכרטיסי מסך, למשל). אשמח לקבל מידע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
יש לי משתמש בטורנט ליץ' וראיתי שמדברים פה על האתר הרבה ומבקשים הזמנות, אז החלטתי לשאול פה כמה שאלות... 1) מתי אני יכול לחלק הזמנות לאנשים אחרים וכמה?? (לפי מה שהבנתי, שבועיים באתר, ratio מעל 1 ו UP מעל איזה 15GB.... זה נכון??) 2) מה זה הסלוטס האלה שמופיעים באתר שנכנסים.... תודה על העזרה! ;D
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש לקנות לי ולחברה שלי שעוני דופק , אשמח אם תעזרו לי למצוא שעון דופק ללא רצועת חזה, שאולי מודד את הדופק מהיד בלבד. עוד תכונות שמעניינות אותי זה GPS שיתן מחוון על מהירות ומסלול , והאופציה לשמור את המידע למעקב. הגבלת מחיר עד 3 אלף לשעון תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 8.5k צפיות
-
-
חברה צפיתי עכשיו ב D-WARS. סרט גרוע ביותר , פשוט לא לראות. יופי אנימציה , סיפור בעל פוטנציאל לסרט טוב וארוך אבל הסרט עצמו גרוע , במיוחד המשחק! לא הייתי ממליץ עליו גם אם ממש משעמם. בIMDB נתנו לו 4.2/10 אני הייתי נותן 2.5/10 ... פשוט לא לראות.במיוחד לא בקולנוע!
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
-
היי! לא צירפתי את זה לדביק הראשי כי אני יודע מה שם השיר אבל אני רוצה להשיג אותו בגרסא ספציפית: http://www.youtube.com/watch?v=2Uob9GoleJE תודה למי שיוכל לעזור!!
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
לא ממש הייתי בטוח באיזה פורום לשים את זה, אז נראה לי שפורום כללי זה הגיוני. בכל אופן, ברשותי (או אצל אבא שלי כרגע, בישראל), מחשב נייח לא חדש במיוחד- i5 מדור ivy bridge, 8 ג'יגה זיכרון, ורדאון 7850, בקיצור לא בדיוק שיא הטכנולוגיה. אני נמצא בבריטניה כרגע עם יוגה 2 פרו, שזה מחשב נחמד, אבל בכל זאת געגועי לדסקטופ נורמלי. אני מניח שיצא לי יותר זול לשלוח את הגרוטאה הסבירה שלי מישראל הנה, מאשר לקנות מחשב נייח חדש. ברצוני לדעת כמה יעלה לי לשלוח לי כזה דבר (נניח שהמחשב שוקל בין 15 ל20 קילו) מישראל לבריטניה? וכמה ישחטו אותי במכס? (אחרי מה שעברתי עם העברת הכלב שלי הנה (רק שמונת אלפים שקלים לא כולל מסביב), אני מודע לאפשרות שבסופו של דבר זה עלול לעלות יותר מעלות מחשב חדש) א…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
-
האם על החנות/יבואן לספק מסך חלופי בזמן שהמסך המקולקל נשלח לתיקון במסגרת האחריות ? אם לא, האם יש פרק זמן מקסימלי שעל היבואן להחזיר את מסך מתיקון, שוב במסגרת אחריות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
-
שלום רב, אני מעוניין לבצע הסמכה של מיקרוספט של טכנאי PC האם אפשר לעשות רק את ההסמכה ללא הקורס? ולשלם רק על הבחינה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נשמע לי כפרויקט מעניין שיכול למשוך קהל איכותי. כרגע אני לא מצליח למצוא פורום כזה, מישהו מכיר פורום בסגנון או מעוניין בפורום כזה?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-