כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהיה על זה כבר טראד אבל בכל זאת אז היתה לי עבודה עכשיו כבר אין ואני זקוק לכסף :] אני הולך להוציא רשיון לריינג'ר וסגרתי עם ההורים שלי שאני משלם על הרשיון להוציא רשיון הכל כולל הכל זה 2000שקל מקסימום יש לי עד פסח+- להשיג עוד 1400שקל למישהו יש מושג?! אני מיחצן למסיבות מקבל כסף אבל זה בקטנה אני מחפש משהו אחרי צהרים לא כל יום כי אין זמן אבל שיהיה קבוע עם שכר נורמלי אני בן 15וחצי כיתה י' ובבקשה אל תגידו לי תחלק עיתונים כבר חילקתי במשך שנה ומשהו ואני לא חוזר לשם איזה עבודה אפשר להשיג מתחת לגיל 16?!
-
- 50 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם אם אתם מכירים מקום טוב לעשות בו ספא אתם יודעים מזאגים בריכה ועוד באיזור הצפון יותר טוב חיפה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/127/631237 - מה אתם אומרים, ישתנה משהו ?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי מקראה באנגלית ואני צריך לתרגם איזה 50 עמ' כי יש לי מבחן בעוד שבועיים. המקראה היא בקורס שנקרא זאולוגיה של חסרי חוליות. מישהו מכיר אולי מישהו שיכול לתרגם??? (בתשלום כמובן)
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך אורגים דברים כי אני רוצה לארוג משהו , זה יותר מקורי מלקנות
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קבלו מה מצאתי,זה מישחק שאתם צריכים לגלות בוא איך לעבור לשלב הבא! http://deathball.net/notpron ולא לא יקפוץ לכם משהו באמצא ויפחיד אותכם :-\
-
- 39 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ok אז יש לי מסך LCD17 ואני מחפש תמונות איכותיות ברזולוציה הטבעית שלו (1280x1024) שיבליטו את האיכות ,לא משנה מה ...מכוניות\נופים\בחורות מישהו מכיר אתרים כאלה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ליתר דויק המכללה האקדמית של חיל האויר. ואם כן מי הולך? :-\ שווה ללכת לנסות?
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
איך אפשר בדרך הכי קלה והכי מהירה לצאת מהצבא ???
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ממש אין לי מושג של מי הוא, הוא מתוך סירטון של מרדונה אני הירשום כמה מילים מתוכו זה מין שיר ואז אחרי זה מוזיקה כזאת. "Thank you for your freindship and thank you for your love' thank you for the special moments i know thet is a gift from heven above" אחרי זה באה המוזיקה מצטער על שגיעות הכתיב אם יש הנוסח הוא משהו בסגנון תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
היי אני מוצא רק מאמרים ארוכים (ומעצבנים) אבל לא מוצא שום שיכום קצר (חיפשתי בגוגל) תודה מראש install עריכה: ~~~~~~~~~~~ מצאתי... תודה בכל מיקרה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
האם כאשר אני מביא מסך מחשב (זה נחשב למוצר מחשב?) מארצות הברית לארץ אני יצטרך לשלם מכס? *עלות המחשב היא 348 דולר האם אני יקבל החזר מע"מ על המע"מ ששילמתי בעת הקנייה בארצות הברית? והאם אני יצטרך לשלם מע"מ (17 אחוז) פה בארץ? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אוקי אנשים בקרוב יש ל VGonline לאן פרטי משהו לא נורמלי פרסים בשווי 18 אלף שקל , עמדות אקסבוקס ופלסטישן 2 ועוד הרבה כול הקבוצות הטובות בארץ היו שם , זה הולך להיות הארוע הכי מושקע ויוקרתי שנעשה אי פעם בישראל אז מי שרוצה לבוא הנה לינק להרשמה www.VGo.co.il קצת פרטים : 9.12 בגי התערוכה בלת אביב עלות כניסה 50 שקלים מקווה לפגוש אותכם שם : :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
האם לדעתכם האפשרות של החברה לקבל נתונים מכל שחקן מהווה חדירה לפרטיות ? נכון שהם מבצעים סקר ושואלים אם את/ה מעוניינים להשתתף אבל העובדה שהמשחק עצמו (ות'אמת כמעט כל משחק היום) מזהה את חומרת המחשב ובשביל לשחק במשחק חייב כל אחד להתחבר לאינטרנט ולסטים, האם זה מהווה חדירה לפרטיות ? אין אף גוף שמפקח על יצרניות משחקי מחשב עד כמה שאני יודע... הפירצה לקבלת מידע הוא אין סופי. המצב הוא שיצרניות חומרה כמו ATI למשל יכולות לקבל מVALVE מידע על היקף כרטיסי החברה בקרב משתתפי המשחק ואולי אפילו עוד נתונים. מידע כזה יכול להיות שווה הרבה כסף לחברה וגם ללמד אותה לא מעט דברים. לא מעט אנשים שאלו למה חייבים את האינטרנט בשביל להפעיל את המשחק כאשר חברות כמו מיקרוסופט וסימנטיק מאפשרות הפעלה דרך הדואר…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
כידוע לכולנו ישנם שני צדדים לקניית טלפון סלולרי חדש... אחד שהוא קניית המכשיר עצמו (לפני החזרים וכאלה), והשני הוא המסלול אליו אתה מתחייב דרך חברה סלולרית.. אני רוצה היום לשדרג/להחליף את הפלפון שברשותי.. ויש לי 2 שאלות.. 1. איזה מסלול היום הכי כדאי (כל מסלול שהוא) למי שמדבר עד כ-70 שח בחודש.. (אני לא דברן גדול..) 2. איזה פלפון טוב יש עד כ-40 שח בחודש?? (אני לא מחפש גאג'טים סתם כמו mp3 מפוצץ או מצלמה.. פלפון טוב, עדיף צבעוני ועדיפות הכי גדולה לפולדר - צדפה) תודה רבה..
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה להעלות לאנטרנט כמה תמונות מישהו יכול לעזור לי עם זה ???
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
למישהו יש אתר שאני יכול להעלות אליו תמונות אני פשוט לא מוצא עדיף אחד כזה של צריך להירשם אליו
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי צורב DVD פנימי, אבל גיליתי שאיני יכול להכניס אותו לחריץ המתוכנן במארז מפני שחסר לי חלק מסויים, שאמורים לקבל עם המארז. החלק שאני המחפש הוא: http://www.chieftec.com/images/0398.jpg הוא אמור להיות להמצא פה: http://www.chieftec.com/images/workstation_inside_gif8.jpg זה המארז: http://www.chieftec.com/products/dragon/dx01wd.htm אם למישהו יש את החלק הנ"ל והוא מוכן לשלוח לי אחד(רק אחד, יש לי כבר אחד) אנא פנו אלי בפרטי בקשר לכתובת. Thanks in advance.
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 783 צפיות
-
-
סתם בא לי לחזור לנוסטלגיה של ה 486 עם הדיסקים המרובעים הגדולים האלה ולראות על מה חיינו זה היה כיף כי אז בכלל ידענו מה יש בתוך המחשב ולא התעסקנו עם חומרה עדיין מוכרים דיסקים כאלה מרובעים של 5.25"? מייצרים כאלה בכלל? כמה הקיבולת שלהם? למה הפסיקו לייצר אותם? הם היו ממש מגניבים חח לבן דוד שלי היו מלא כאלה והוא זרק אותם למישהו יש כאלה בבית?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
http://www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10054&langId=-1&productId=43802 האמריקאים האלה התחלקו על השכל... :screwy:
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יוו איזה גשם יורד בחוץ! איזה מפחיד,אני מיסתכל מהמרפסת אני רואה ניצוצות של אש בעמודי החשמל. מה שאני ממליץ (וזה מה שאני עושה הרגע) לכבות את המחשב ולנתק אותו מהחשמל. (או כל מכשיר חשמלי אחר) למה? כי יכולה ליהיות הפסקת חשמל רצינית,ואחד החלקים במחשב יכול ללכת פייפן. קניראה שהולך ליהיות חורף מלא מלא שיטפונות. כי אנחנו אפילו לא בחורף S:
-
- 60 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מפנדס מעבד DTR 64ביט והיתחרתתי... היתקשרתי להגיד שאני מיתחרט ורוצה מעבד 3400 במקום... הם אמרו לי שהמעבד הוזמן בשבילי מחול ( דבר שידעתי קודם ) ודמי ביטול הם 25% ולפי מה שהבנתי החוק אומר בין 5 ל 10% זה נכון ?? הם יכולים לעשות לי את זה ? לקחת ממני 25% ? מה החוק בקשר לזה ?? כניראה שהבן אדם ש "עובד שם" לא באמת עובד שם... וסתם זרק משהו באוויר...
-
- 14 תגובות
- 863 צפיות
-