עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by chris_u16,

אני תוהה אם ניתן לקבל אישור אם קיבלתם את הדוא"ל עם התשובות והאם אני משתתף בהגרלה או לא. (אחרת איך אני אוכל לדעת שלא קרתה איזו תקלה?) שלחתי את התשבות ובנוסף ציינתי את הנ"ל אך לא קיבלתי כל תשובה.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  2. הכותרת בעיקרון אומרת הכל. ראיתי אתר כלשהו שמסביר איך לשנות משהו באוזניות שלי, ואני רוצה לעשות את זה כנראה. הבעיה היא שאני לא יכול להשיג את חומר הזה כיוון שאני לא יודע מה השם שלו בעיברית. מישהו יודע במקרה? תודה מראש לכל מי שיעזור. Anatoli.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  3. או שעדיין לא ? מדובר בארה"ב כמובן

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  4. Started by x-pac,

רציתי לדעת עם יש מקום מיוחד שייהתם ממליצים לי ללמוד בו טכנאי מחשבים או שכל המקומות אותו דבר ראיתי בג'ון ברייס את הקורס הבא http://www.johnbryce.co.il/internetcatalog/CourseDetails.aspx?InternetDomainID=1811&SearchBy=domain&OldFileName=SearchResult.aspx&CourseNumber=5631&CompanyID=1 והוא נראה לי דיי רציני יש מקום שאולי הייתם ממליצים עליו יותר או שהקורס הזה הוא מספיק טוב?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by pain_killer12,

יש לי חבר, ויש לו חברה כבר חצי שנה בערך. ומדי פעם הוא נפגש עם חברת ילדות שלו (לא משהו רציני- היא כמו אחות בשבילו) נקרא לה ד'. אז ד' סיפרה לחברה שלו שהם התנשקו וגם חברות הכי טובות של חברה שלו סיפרו לה את אותו הדבר-יש לציין שאין כמעט קשר בין ד'(הסכסכנית) לבין החברות הכי טובות שלה. הוא מכחיש הכל כמובן ואני בעצמי לא מאמין שהוא מסוגל לעשות את זה. היום הוא התעמת עם חברות שלה ונראה שהן "ניצחו" בעימות וחברה שלו לא מאמינה לו שלא קרה כלום. הבן אדם שבור, ואני מנסה לחשוב על דרכים לעזור לו אבל אני לא מצליח בבקשה תנו רעיונות.

• 83 תגובות
    • 11k צפיות
  6. Started by 114508534,

היי חברים אני עובד עכשיו קורס מסויים ונתבקשנו להעלות רעיון מקורי לפיצוע פיצוץ, כגון שעון עצר שהזמן נגמר מתבצע פיצוץ, אז לחשוב על מנגנון כלשהו שיהיה ממש מקורי. אשמח לשמוע את הרעיונות שלכם. תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by sos,

שלום לכולם! אני מבין במחשבים ולומד במגמת מחשבים. אני מבין במאוד כללי בתחום החומרה והייתי רוצה לממש להבין בזה ולהיות מתקדם כמוכם. אז הייתי רוצה לדעת מה אתם ממליצים לי לעשות, קורה הרבה פעמים שיש חדשות באתר שאומרים שם דברים שהם בשבילי יפנית אז מה כדאי לי לעשות?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by Electric Boom,

אהלן, קיבלתי זימוןלבחינת אמי"ר ובת"ז שלי חסרה ספרה מימין. כתוב למטה שזה עקרוני שכל הפרטים יהיו מדוייקים(...) אז התקשרתי והמזכירה שם אמרה לי שזה בסדר ככל הידוע לי ספרת ביקורת זה משמאל - טעות בידיי?... אני אכול סרטים :-X

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. כמו שהכותרת שואלת ? ואם אפשר, גם את האתר

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by imber,

יש לי חבר באנגליה והוא קיבל את הפלאפון שלו היום אבל הוא גר באנגליה אז הייתי רוצה לדעת אם יש דרך לשלוח מאורנג SMS לאנגליה ואם אפשר אז איך? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. "וואלס עם בשיר" מועמד לפרס גלובוס הזהב ?? לדעתי הסרט הזה גועל נפש!!!! גלובוס הזהב WTF? מה אתם חושבים?

12. פנו אלי אנשים שאני אבנה אתר לציון אזשהו אירוע. האתר צריך לכלול 5-6 עמודים ולהכיל בתוכו הרבה מאוד תמונות. בהתחלה חשבתי ללכת על אחסון יקר, אבל אחרי זה חשבתי שאולי אפשר פשוט לפתוח איזה אתר ב GEOCITIES(אין פה הגבלה לפרסומות או לדומיין). את התמונות לדחוף ל IMAGESHACK ולסגור עניין. מה אתם אומרים? אפשרי? וכמה מזומנים צריך לקחת על עבודה כזאת? לבנות כמה עמודים ב HTML ולהעלות הכל לשרתים... תודה RJ

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. פתחתי לי חשבון GMAIL חדש ואני לא יודע איך מעבירים את כל מה שהיה בחשבון GMAIL הישן לחשבון GMAIL החדש הכוונה לכל המיילים ואנשי קשר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by pain_killer12,

אהלן חבר'ה, מישהו מכיר את התפקידים במשרד קצין פניות הציבור בקריה? מה השעות\שבתות\שמירות וכו'? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by Bartleby,

מישהו יודע למה באתר שלהם אפשר לעשות הזמנות לכל חור שכוח אל ורק לא לישראל?! יש אתר אחר באינטרנט שמוכר סחורה מהסרטים של סמית'?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by koko0,

מסתבר שw960i לא נועד להחזיק ליותר מדי זמן, במיוחד שעכשיו אני יכול לקבל מסלול חיילים עם פלאפון חינם [אני על ה150 בחודש] כרגע סלקום עם המיילסטון לדעתי לוקח, אבל לאחי יש את המיילסטון וממש לא התלהבתי לא מהמצלמה ולא מהמהירות הכללית של הפלאפון ובמהירות גלישה. שימושים עיקריים גלישה ומשחקים, מצדי בלי מוזיקה בכלל. מה האפשרויות שלי?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by הדוד משה,

אני שואל את כל הצופים באולימפיאדה בערוץ 1: מה יהיה? משה גרטל כמעט שובר את השיא העולמי שקבע אלון מזרחי. הוא כבר הספיק לעודד את השחיינים מעמדת השידור, כשהם באמצע שחייה (אפילו השחיינית האוסטרלית מחוברת באוזנייה לשידורי הערוץ הראשון), הוא הימר בודאות על ניצחונו של המקום השלישי, היום הוא ממליץ לספורטאים לקיים יחסי מין לפני המשחה, וכל הזמן הוא מקריא אסמסים משמחה ריף, ששואל אם מותר למוסלמים לשחות ברמאדן, כי זה אומר שהם בולעים מים. אני שואל- מה יהיה מחר? איך הוא ישבור את השיאים של עצמו?

18. Started by waizman,

http://www.aestheticdesigns.net/funny/properenglish.html ;D

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by Gangster,

אבא שלי טס עוד שבוע לאנגליה כדאי לקנות משם חלקים למחשב?? אם כן מישהו מכיר חנויות שם ??? תודה !

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  20. חשד: נהג טרקטורון דרס שתי נשים כי העירו לו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4275499,00.html נעצר רוכב טרקטורון בחשד לדריסת שתי הרצות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4277286,00.html הוארך מעצר נהג הטרקטורון: "רכבתי, לא דרסתי" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4277494,00.html דבר ראשון מגיע למי שעשה את זה להישפט על נסיון לרצח. דבר שני למה מפרסמים את שמו של החשוד הראשון שנעצר? תארו לעצמכם שאתם נוסעים באופניים בשדרה חביבה, ו4 ימים אחרי, כשכנראה המשטרה לא ממש מוצאת אופציות אחרות... אתם נעצרים על שוד מזוין של חנות תכשיטים והימלטות עם אופניים. כשהחנות בבעלות אדם ששונא רוכבי אופניים. מבצע השוד לבש מסיכה, מה שמשאיר לכל היותר השוואת עקבות צמיגים בחול(יחד עם ע…

21. Started by MushMush,

היי אני חדשש כאן... אחלה מדריכים יש פה!! זה נראה פורום נחמד רצח! ד"א חח התחלתי פרויקט ראשון שלי... לבנות מערכת קירור**ביתית

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by bykeking,

[אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום] אני צריך טכנאי מחשבים רציני באזור השרון. אני מחפש טכנאי שאני יוכל לעבוד איתו לאורך זמן לאחר שהטכנאי הקודם שלי עזב את הארץ. מי שיכול לשלוח לי המלצות לפרטי אני אשמח!

• 12 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by New-Old User,

אני בטוח שלרובכם או לפחות לכמה מפה יש כבר עבודה לקיץ או לפחות קצת ניסיון בנושא.. אני בן 17 - כמעט כבר 18, יש לי רישיון גם לאוטו וגם לטרקטור. יש לי את החופש הגדול וגם אחריו.. אני מחפש עבודה באיזור חדרה ואני פשוט לא מוצא.. מישהו יכול לעזור לי? מכירים מישהו שמחפש עובדים או איזה מקום עבודה?

• 36 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. Started by intel suck,

אפשר המלצות לשירי רוק ומטאל בסגנון של LINKIN PARK

• 8 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים