עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.creative.com/zenmicro/contest

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  2. המצאתי משהוא. השאלה שלי היא איך אני יכול ליצור קשר עם חברה מסויימת ולהראות לה את הדגם/סירטוט/הוכחות שזה שווה פיתוח וכו'?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אם זה מעניין אתכם, עד יום שני הקרוב (22/12) כולל, בבאג ובאופיס-דיפו יש מבצע ללא מע"מ. באג - עמוד המבצע: http://www.bug.co.il/page.asp?id=999 אופיס-דיפו - עמוד המבצע: http://officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000tE9ToIsDxeIVw088zGTnbT9:12bbi68k5?id=no_tax

• 20 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by Tomerico,

יש לי מסמך Acrobat גדול ואני רוצה להמיר אותו לקובץ של Word... some1?

6. Started by matan100,

נותנים פה מילנוי מפרטי מחשב ביום אני רוצה באמת לדעת האם אתה לוקחים את ההצעות האלה וקונים את המחשב או שעדיין בודקים את ההצעה???

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. פריצת דרך ישראלית בתחום הבריאות הדיגיטלית: חוקרים ממכון ויצמן, Pheno.AI ו-NVIDIA פיתחו מודל בינה מלאכותית המסוגל לחזות רמות סוכר בדם ומדדי בריאות נוספים שנים קדימהלכתבה

8. Started by the king2006,

שלום .... אני רוצה ללמוד לנגן בגיטרה איפה אני יכול ללמוד במקום טוב שמלמדים טוב באזור המרכז ?? תודההה

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by Kolshamen,

האם אני יכול לקחת בקבוק פלסטיק בצבע ירוק ולהכניס לתוכו נוזל אדום כדי לשנות את הצבע שלו לסגול דובדבן? תודה על העזרה מראש!

10. שלום לכולם, אתמול ניגשתי לבגרות בתנ"ך, ורציתי לדעת, אם התפרסמו כבר התשובות לבגרות. מי שיודע משהו על הדבר הזה, שיגיב בבקשה תודה רבה. עריכה- אני מדבר על הבגרות, שמס' השאלון הוא: 002213

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by מוחמד היהודי,

הבאתי רגילה סורית מיפו ב45 שקל מה דעתכם עלייה? כמה שאלות החיבור של הכד לחלק המתכתי אמור להיות אטום חיברתי טוב? כמה זמן אפשר לשמור את הטעמים בבית? אפשר לערבב? יעני לקחת קצת מהתות קצת מהבננה לעשות ביחד? עד כמה זה מזיק? [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by Amit_Alcobi,

נא לרשום משפטים ונימים יפים שאתם מכירים (כולל מרפי). לדוגמא: הטיפש אומר מה שהחכם חושב וכו'...

• 57 תגובות
    • 9.2k צפיות
  13. הציעו לי ללמוד לתעודת MCPD, לדעתכם כדאי? אני מתלבט, הלימודים הם בהיקף של 350 שעות במשך שנה וחצי (עד סוף י"ב, עכשיו אני י"א), זה מלא מלא שעות.. מצד אחד זה מלא זמן ומלא השקעה וממלא יש לי מלא לימודים ומלא עיסוקים.. מצד שני הבנתי שלומדים שם תכנות C# .NET וזה נושאים שאולי אני לא אגע בהם בהזדמנות אחרת כי אני מרחיב בבית ספר 10 יח"ל אלקטרוניקה ו5 פיזיקה.. מה אתם אומרים? אשמח לשמוע יתרונות/חסרונות..[br]פורסם בתאריך: 16.01.2008 בשעה 17:54:15 אף אחד פה לא שמע על זה? :-\ :-\

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Zinger777,

שלום, הבנתי שלא לכל בנק יש מאחוריו אתר גדול שמאפשר ללקוחות שלו לראות את מצב החשבון, לעשות כל פעולה אפשרית +- (במיוחד לעשות תוכניות חיסכון בלי לתקשר עם נציגי הבנק מעבר לזה). אני אשמח אם תספרו לי מנקודת מבט שלכם לגבי האתר אינטרנט של הבנק שלכם בנקודות של: האם הטבלה של עו"ש מפורטת? האם אפשר לראות פרטים של כל תוכניות החיסכון? האם אפשר לפתוח תוכנית חיסכון בקלות? תודה מראש, Zinger777.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by GUNZ,

השיר הרגוע שבו היא שרה כזה NUCK NUCK ANY MORE או משהו כזה מישהו יודע אולי?

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  16. השאלה שלי זה מה זה תואר n.d אני מקווה שלא טעיתי בשם...אני גם רוצה לדעת מה ה"רמה" של התואר הזה ביחס לשאר התארים ואיזה דלתות הוא פותח וכו'...

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  17. ed2k://|file|Bender%20Videos%20-%20cs_assault%20attack.avi|46704640|DFB78AB1B2B59958B0671F4B340634AD|h=K7KTJ3SY4HSUTF346O3E3PIZT7GX73MV|/ הדבר המוגזם בעולם חובה צפיה בערך 45 מגה שם הקובץ Bender Videos - cs_assault attack.avi להוריד ב EMULE

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  18. אני לא מצליח לעלות לשם קובץ של 1.7 מגה. מישהו מכיר מקום שאפשר לעלות אליו קבצים גדולים ממגה ולעשות אליהם קיצר ? תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  19. אהלן חבר'ה, יש לי מעין פרויקט כזה שאני צריך ליצור מכונית שתרוץ במסלול לאורך 15 מטר בצורה הכי מהירה שאפשר, כאשר המכונית עצמה צריכה לנוע אך ורק בעזרת 2 גומיות שסופקו לי. בניתי פחות או יותר את המכונית ואני בשלב של התלבטות כאשר אני לא יודע איך להשתמש בגומיות בצורה הטובה ביותר ולדעתי אין מקום מתאים יותר לבקש עזרה מהפורום הזה אז למי שמעוניין אשמח לשמוע הצעות. זו המכונית: תרגישו חופשי לזרוק כל הצעה, הגומייה שקשרתי שם הייתה רק רעיון ולדעתי רעיון לא מוצלח. חלק מהעניין הוא שהגומייה ארוכה ואני לא יודע איך לנצל את כל האורך שלה. בנוסף יש לי עוד גומיה שאני גם צריך לכלול ברכב הזה איכשהו כי הוא חייב להיות מונע מ2 גומיות. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

http://www.cat.com/cda/layout?m=37840&x=7 סתם מתעניין... עריכה: אופס לא שמתי לב שזה לא לינק לדגם שדיברתי עליו אוקיי בלינק שנתתי לכו ל"TRACK TYPE TRACTORS" ואז לכו לD11R

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by MeTaLhAmMeR,

מישהו עם ניסיון יודע אם העוצמת צילצול של הסמסונג 944 חזקה כמו הסמסונג 624?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום, לצןרך השלמת עבודה דחופה אשר תשפיע על התקבלותי לתיכון אני זקוק להסבר מפורט ומקצועי מאחד מכם, שמבין בזה שיענה על השאלה "מהי ממשלה רחבה בישראל ומהי ממשלה צרה בישראל" (2 שאלות) לצערי אחרי חיפושים רבים לא מצאתי חומר שיענה לי על השאלה.. יגמרו אותי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעבודה הכל כך חשובה שלי.. תודה מראש! חזיר בר

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד לDJ עריכה מוסיקלית, הפקה מוסיקלית או דברים דומים. הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה להתחיל, מה קודם?, לקנות ציוד?, איך ללמוד?, למי לפנות? אשמח לקבל עזרה Aviko

• 7 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים