עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני עושה על הרזולוציה הכי קטנה שהוא מסוגל להקליט אבל בכל זאת הקובץ יוצא גדול מדי משהו כמו 700 מגה ל45 דקות... מה אני יכול לעשות בשביל להקטין את הגודל של הסרט אבל להשאיר את האיכות... זה מקליט בפורמט mpeg

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  2. רציתי לשאול אם יש איזהשהיא דרך (לא משנה איזה!) להפטר מהפרסומות המעצבנות בטריפוד! זתומרת לי ולחבר שלי (Yuvalkob מהפורום) יש אתר והפרסומות האלה פשוט משגעות אותנו! ואני יודע שיש כל מיני תוכנות להוריד פרסומות (שהדוגמא הבולטת שאני נזכר עכשיו היא באיי סי קיו) ויש עוד אי אלו תוכנות שניתן להוריד את הפרסומות בהן. אז למרות שטריפוד הוא לא תוכנה מישהו יודע אם יש משהו שאפשר לעשות? :-\ נ.ב מי שרוצה יכול לראות את האתר בכתובת www.hameticha.cjb.net ולראות תפרסומות המעצבנות בכניסה!

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by Access Denied,

יש לי שאלה שאני יודע שלדי הרבה אנשים יצא לחשוב עליה... שווה או לא שווה לקנות מחשב או חלקים מארה"ב וליבא אותם לארץ?? הבעייה העקרית פה היא החוסר באחריות על אותם חלקים... למרות זאת המחשב שלי היום בן יותר משנתיים (פנטיום 4 1.5) ולא יצא לי לקחת אותו או להזמין טכנאי אפילו פעם אחת בכלל אני אישית לא השתמשתי בחיים שלי באחריות של החלקים במחשב.. לפי זה כדי או לא להביא חלקים, אם אני לא הורס אותם??

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by LazyBurger,

http://pown.alluc.org/?uid=1252 כנסו ל5 מצד שמאל אני חייב את הפלאש המקורי אנלא מוצא אותו והוא תקוע לי במוח :<

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by klayton,

אפילו ברגעים הכי אינטימיים

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  6. Started by IlanF,

אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור ישיר ל setpoint 4.7 vista 64 bit ההורדה מהאתר של לוג'יטק פשוט לא זזה ואני לא מוצא קישור ישיר... לא אכפת לי מאיפה, העיקר שיוריד לי על יותר מ- 5 KB תודה...

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  7. http://www.cracked.com/article_15825_internet-party-what-happens-when-googles-parents-leave-town-weekend.html

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  8. בקיצור רוצה להביא את האוטו הזה.. יש אנשים אמרו לי אוטו טוב ויש כאלה אמרו לי יש לו בעיה די שכיחה עם הראש מנוע. עכשיו אני שואל אתכם אולי לכם היה או יש את הרכב הנל. מה אתם אומרים. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by ChrisBrown,

כמה עולה כרטיס לסרט ברב חן,חוצות אשקלון ?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  10. Started by Judas Iscariot,

ברוכים הבאים להודעה הראשונה בפינה החדשה ממדרשו של יהודה איש קריות(יוצר - "נשיקה - בגידה ו-"לא בוגד עיוני, לא בוגד"): (אי) המלצת השבוע והשבוע באי המלצת השבוע - סרט. הסרט המדובר שמו "המדריך לחיים בכפר", בטח שמעתם עליו בגלל שהוא זכה לפירסום די מסיבי ולביקורות אוהדות במיוחד. עכשוי, למי שאין לו כח לקרוא את כל ההודעה - AVOID THIE MOVIE AT ALL COSTS!. ועכשיו הנה העלילה: *רק מציין כי אין כאן שום ספויילרים, אז אל תנסו אפילו* נושא הסרט הוא תוכנית רדיו מן הסגנון הישן אשר משודרת לייב אל מול קהל ומכילה בדיחות קרש שונות ובעיקר מוזיקת קאנטרי ואף פרסומות לייב(פאודר מילק בסקיטס יא!). התוכנית משודרת כבר 30 שנה ובדיוק קנה את התיאטרון בו היא משודרת יזם טקסני שרוצה להפוך אותו לחניון, נושא הס…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  11. Started by MicroChip,

היי אני חדש מקווה להשתלב...המשך יום נעים.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by yosside,

הוא משתתף בתחרות סרטונים בנענע ועליתי לגמר (!) אני זקוק לעזרתכם בבקשה תצביעו לי ותרשמו מה דעתכם עליו תודה רבה!!! לינק: http://j.nana.co.il/Article/?ArticleID=392368&sid=128

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  13. התרגיל הוא כזה - הפתרונות הם; א. m>4 ב. m<2 ניסיתי כמעט בכל דרך אפשרית, אני פשוט לא מצליח. הסבירו לי לעשות בדרך עם דלתא, ניסיתי, תראו מה יצא - http://img119.imageshack.us/img119/8277/38604202rs3.jpg אשמח אם תסבירו לי איך לפתור את זה, תודה רבה מראש.

14. Started by Thadar,

האם יש קשר בין זה: http://www.google.com/tisp/install.html לאחד באפריל? זה נראה לי ממש מטופש... אבל בכל זאת Googel...

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  15. באילו שעות יש צורך לשים תווי חניה בערים הגדולות? האם בכולן השעות הן אותן שעות? תודה.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by DLFire,

תקופת הדרקונים-עין הדרקון לקרוא לכנס לאתר הרשמי לקרוא עד פרקים לתגובת רק באתר פרק 1-הלימודים מתחילים השעה הייתה כבר מאוד מאוחרת עבורי, 9 וחצי. קמתי מהר מהמיטה, לבשתי את הבגדים, ירדתי למטבח, אכלתי פרוסת לחם עם חמאה , לקחתי בקבוק מים ויצאתי מהר מהבית.רצתי מהר לאוטובוס והגעתי מספר שניות לאחר שהאוטובוס יצא.ישבתי וחשבתי אני שוב אאחר לבית הספר. לאחר שעתיים - שלוש עליתי על האוטובוס ונסעתי להתחיל את השנה השנייה. הגעתי מספר שניות לפני הקראת שמות התלמידים. ישבתי על הכיס שבצד, היחיד שנותר ריק, לאחר מספר דקות של שקט נכנסו לחדר מספר מורים ופקיד. הם החלו להקריא שמות. שם, שם עד הרגע שקראו בשמי, דני ברק. היה מספר דקות של שקט ולא הבנתי למה. לאחר מכן הפקיד אמר: אתה, גש למורה שעומד בפינת…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by hedva,

מבוקש סוטה חתימות, שעושה לינץ בפרופילים אישיים ומעלים חתימות נדירות :lol:

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by eegg,

יש לי כ600 שקלים לבזבז ורציתי עזרה הנה מה שיש לי למחשב כרגע: מסך crt x530 mx518 logitech keyboard saiteck p2900 wireless pad ידית משחק canon a75 sandisk cruzer micro 4gb

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by AsD[eyal],

יש את זאתי בשיר שלנו שמש פרוסט נכון? היא זמרת מדהימה איך קוראים לה? השם האמיתי כן? חחח

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by BetZeFer,

שלום,אני רוצה את המשפט הזה שקרטמן אומר באנגלית כל הזמן להציל את הרשויות או משהו כזה. תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  21. תעזרו לי אני חייב דחוף מיקוד למתמטיקה 005 של אנקורי מישהו מכיר חנות בבאר שבע שיש שם ת'מיקוד בבקשה עזרה דחוף (העדפה בקירוב לתחנה מרכזית של המוניות כי אני לא מבאר שבע לא מכיר אותה)

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  22. שלום לכולם כניראה שבקרוב אני קונה את המחשב הבא שלי [מהלך השבוע הקרוב] כניראה שהמחשב יהיה מIQPC. רציתי אולי שאנשים יכתבו ביקורת \ חוויות קניה עליהם? אני לא רוצה שיצצו כאלה שטויות כמו דחיות של שבועות וכו'... נגיד בפנדה דחו את המחשב של בן דוד שלי בשבוע אבל הגדילו לו את המעבד במקום 4600 נתנו לו 4800 [AMD] ללא תוספת כפיצוי.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  23. לא חשוב מצאתי לנעול בבקשה...מצטער

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  24. דיייייי אני לא מחפש שטוץ שצוץ מוץ ! מזה פה קיבוץ אנ'קצת לחוץ.. מחפש תירוץ להנכס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר פיפ! מזה פה מנזרררר כן כן לא כן לא אני מתחפן לא כן כן לא! כן כן הגענו לבית 2.. הכל פה מלא ערסים מתחילים להריד ידיים דיי כבר אלימות דיי כבר לך תמות קיבינימוט כן אני יודע יצא לי בעיוות כי אני מחפש תירוץ להכנס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר פיפ! מזה פה מנזר ? כןכן לא כן... ? כןכן לא כןן!?!?! כןכן הגענו לבית שלוש אני מתחיל לתת בראש כוסיות שמוסיות קונפות העיקר לכבוש.. הכל כבר מוכן אמצעי מניעה את העכוז מניעה אני מוכן לכניעה כי אני בסך הכל מחפש תירוץ להכנס ל פיפ! פיפ! הכל מצונזר ! מזה פה מנזר ? פיפ! פיפ! כן אני מתחרפן לא כן כן לא כן כן כן הגענו לבית הסופי הרפס בפי סימנים חשודים נראי…

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by Ghosthunter,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3126089,00.html יש אפילו אזכור למוד ה"קפה"

• 2 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.