עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני ניסיתי להקטין אותה בפוטו שופ אבל לא הצלחתי. אני בעצם רוצה לשים אותה כסמל אישי, זה שנמצא מצד ימין. אם מישהו יודע איך מקטינים אז בבקשה תקטינו אותה כך שהיא תתאים לסמל האישי, איכפת לי רק מהתינוקות שבתמונה.

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  2. שלום לכם, אני בוגר מחזור 1999 בבית ספרי, אחרי צבא, ואני מעוניין ללמוד בטכניון בקרוב, לכן אני משלים בגרויות - עשיתי אתמול את מועד ב' במתמטיקה 5 יחידות - ב-3 אני מאמין שיהיה לי 90+, אבל פישלתי ב-2 יח' השאלה שלי היא האם יש מצב שאוכל לגשת למועד חורף של ה2 יח' מתוך 5 במצב הזה ? והאם במקרה זה תחול עלי שיטת הצבירה החדשה הזו (שאין לי שמץ של מושג מה היא מייצגת ואיך היא עובדת), או שמא אוכל להשלים את הבגרות בשיטה הישנה ? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על הנושא הזה. בתודה, אריק.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא בבקשה? ישבתי חצי שעה עכשיו על גוגל, וואלה ותפוז ולא מצאתי שום דבר חוץ מחצי עמוד. תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  4. ספרו לי גם על החידושים שלא הזכרתי .

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by com,

לשמעון פרס!! היום יומלדת, היום יומלדת,80. שמנמנים :funn::funn::funn: :funn: :funn: :funn: (הכותב איננו פעיל שמאל) http://news.walla.co.il/?w=//427748

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  6. פורסמה כתבה ב-Ynet על אתרים המאפשרים צפייה בערוצי טלוויזיה, סדרות וסרטים ישירות דרך האינטרנט באופן חוקי. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446706,00.html נגיד האתר ThinkMovieDownload מסוגל להחליף את Yes? http://www.thinkmoviedownloads.com/index.html

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

בהצלחה! אני נבחן באוניברסיטת תל-אביב...

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  8. שלום אני גר בירושלים ורוצה להזמין מחשב חדש ואני ממש מתלבט מאיפה להזמין... מצד אחד קראתי הרבה ביקורות גרועות מאוד על KSP שיש להם סניף בירושלים וכל החנויות הטובות נמצאות ליד תל אביב-רמת גן-ראשון לציון. מאיפה כדאי להזמין לי? כי אם פתאום המחשב יתחיל לעשות בעיות צריך להתחיל לשלוח חלקים כי אין לי שום חנות ליד הבית... תמליצו לי על משהו כי אני אבוד ואין לי מושג כבר מה לעשות :\ תודה מראש

9. Started by Gilo2005,

מחפש חומר בישביל הבחינה של הטופס הנל אם מישהו יודע ומתכונן או למוד לקראת הבגרות של טופס 2 שיכתוב לי פה את חומר הלימוד

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by nVIDIA70,

שלום. יש לי בעיה באיזה אתר אבל היא לא כל כך קשורה לאינטרנט. אז ככה באתר FLIX.CO.IL יש כמה קטעים שמיועדים לגילאים 18 ומעלה (אני בן 19) עכשיו כשאני לוחץ על צפייה בהם מופיע לי חלון אזהרה שאומר שהקטע מיועד לילדים מגיל 18 ומעלה (מה שאני כן) עכשיו אני אישור ואז כלום לא קורה ואני לא יכול לצפות בקטעים וזה מרגיז ברמות........ יש לכם דרך כדי לפתור את הבעיה עריכה: חוץ מזה רוב המשתמשים פה הם גברים אז אני בטוח שהם יבינו אותי

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by ניר.,

שלום רב ! כאשר אני מוסיף הודעות בנושאים שונים בפורום אז ההודעות מתעדכנות אבל מונה ההודעות שלי לא מתעדכן.... זה נראה כאילו או תקוע .. האם אתה יכול לסדר לי את זה....? הערה : הוספתי כבר 6 הודעות וזה לא עידכן לי את מונה ההודעות.... תודה מראש על העזרה...

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

1) אני מוציא רישיון על אופנוע (אם זה משנה), האם אני צריך ללמוד את כל הספר או רק חלק ממנו? 2) על איזה נקודות אני צריך לשים לב? (למשל: חבר שלי אמר שצריך לדעת שלטים וגם לדעת באיזה מספרים הם נמצאים...) 3) האם צריך לקבוע תור מראש לבוחן?

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

התפקיד נקרא "מערך מקצועות תקשוב", אני צריך קצת מידע לגבי התפקיד הזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  14. הזמנתי טלויזיה מאתר P1000. הספק של הטלויזיה זה ניופאן. ההתחייבות לספק את המוצר היא כעבור 21 יום, לא כולל שישי שבת. נכון לרגע זה עברו כבר 16 יום ולא נראה לי שהמוצר יגיע בזמן.. כל יומיים אני מתקשר לניופאן ואומרים לי שהמוצר בדרכו לארץ ועדיין לא במחסנים בכלל. מה אני יכול לעשות? :nixweiss: אני לא מעוניין לבטל את ההזמנה אך אני רוצה את המוצר בזמן ושלא ימשכו אותו סתם בבקשה תגיבו , אני לא ממש יודע מה לעשות בעניין חוץ מלצעוק בטלפון :s05:

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  15. הזמנתי מחשב ביום ראשון האחרון, נאמר לי שכל הרכיבים במלאי ואף עשיתי שינויים במפרט כדי שלא אצטרך להמתין שבועיים ויותר שהרכיבים יגיעו. יום חמישי התקשרתי אל החנות, לברר אם המחשב מוכן, נאמר לי שבגלל השביתה (של ה..חצי יום) המעבד עוד לא הגיע ואמור להגיע יום ראשון. התקשרתי היום ונאמר לי שאינטל עוד לא שחררה את המעבדים שהזמינה לספקים. למישהו כאן זה מוכר או שאני לבד בסירה?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by yonatanR,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול אבל מישהו יודע מה בערך המחירים לחלקי מחשב בפולין? תודה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  17. יש עוד כמה אתרים שנושאים את הבאג או "כשל" הזה .. כנסו לדוגמא ל Skypc , תוסיפי את אחד המוצרים לעגלה שנו את הערך למינוס ותעדכנו.. מעניין אם אתה מזמין במקרה כזה איך החברה מתייחסת לזה... אולי נותנת לך זיכוי.. עריכה: ב skypc כרגע זה לא עובד, יתכן מאוד שהם סידרו זאת בעקבות מייל ששלחתי להם .. אפשר עדיין לראות את זה באתרים אחרים

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by MS-D,

היי חבר'ה, יוזמה מקסימה של בני נוער אכפתיים. ממליץ לקרוא ולתמוך. ב-22/7 שבו לוחמי סיירת אגוז מכפר מארון א-ראס שבלבנון. אך לא היתה זו חזרה מעוד פעולה קרקעית בשטח הארץ הארורה הזו. הפעם הם חזרו עם חמשת גופות חבריהם. המוראל של אותם חיילים, כפי שכבר הבנתם, לא הרקיע שחקים. לחזות במותם של חמישה מחבריך, תוך ניסיון לחלצם משטח אוייב, היא משימה מורטת עצבים וכלל לא קלה. אבל עם זאת, דווקא אתם,, אלו שיושבים בביטחה ומתקשים להבין כיצד כל איזור הצפון הפך לאיזור רפאים, יכולים לעזור לחיילי סיירת אגוז ועוד חיילים רבים, שלוחמים למען הגנת מדינת ישראל בגופם ובנפשם. במהלך הימים האחרונים פיתחנו יוזמה ייחודית בדמות שליחת מכתבים לחיילי צה"ל בחזית. מטרתינו היא איסוף כמה שיותר מכתבים עבור חיילי צה"ל,…

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  19. 1000$ הדגם הכי יקר. מישהו בא לו לעשות סאם סריוס דאמג'? ;D

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by idan233,

שלום וערב טוב לכולם, החלטתי לעשות רענון ולהחליף את כל המחשב אשמח אם תוכלו לעזור לי לגבי תמחור החומרה ספק כח ANTEC NEO HE 500 מארז ANTEC P182 מעבד : Q6600 לוח אם ABIT IP35 PRO זיכרון 1X4 GEIL תודה מראש לכולם

21. Started by talevi83,

אהלן חברים, כשהייתי בהודו שמעתי איזה שיר הודי שמשמיעה איזה בובה של גנש עם כל מיני לדים צבעוניים שמקשטים אותה, שבוע שעבר שמעתי את זה שוב בכניסה למסעדה "24 רופי" בת"א. ושוב, אותה בובה של גנש... מישהו יכול לעזור לי עם השם של השיר הזה? מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותו? חיפשתי ב youtube מנטרות של גנש אבל שום דבר ממה ששמעתי לא היה מה שאני מחפש. תודה לכל מי שיוכל לעזור...

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by mosesgamer,

שלום לכולם, עשיתי סקירה על אייפון בהשוואה לאנדרואיד ואשמח לשמוע מה אתם חושבים עליה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  23. בקיצור רוצה להביא את האוטו הזה.. יש אנשים אמרו לי אוטו טוב ויש כאלה אמרו לי יש לו בעיה די שכיחה עם הראש מנוע. עכשיו אני שואל אתכם אולי לכם היה או יש את הרכב הנל. מה אתם אומרים. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  24. http://www.cracked.com/article_15825_internet-party-what-happens-when-googles-parents-leave-town-weekend.html

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by ChrisBrown,

כמה עולה כרטיס לסרט ברב חן,חוצות אשקלון ?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.