כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,584 דיונים בפורום זה
-
בעיתון האחרון של נט מגזין מס 25 בכתבה על "חנויות האינטרנט הטובות בישראל" פורסם ואני מצטט השאלה שלי? האמנם , האם כבר מזמן זנחנו את הקניה שם ומוצאים אנו את מוצרינו בחנויות הרבה יותר טובות אשר משמשת את רובנו. בתגובה לכתבה כתבתי מכתב למערכת נט מזגין והנה היא לעיתון נט מגזין שלום רב בכתבה בגליון 25 בשם חנויות האינטרנט הטובות בישראל פירסמתם את חנות פלונטר כחנות וותיקה שנהנת מאהדה של הרבה משתמשים רצינים ומבינים.. וכן למחירים הסבירים ולפעמים גם זולים. מצטער לאכזב אותכם כי פלונטר כבר לא עומדת בראש חברות האינטרנט הנותנות את המיטב או המחיר הכי זול. כבר סוכם ברוב אתרי החומרה הישראלים כי הרמה והמחיר והשרות של פלונטר אינם עומדים על הפרק ורוב משתמשי וקוני הרשת כבר לא משתמשים בשרות חבר…
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
עפ"י מחקר פיני שנערך לאחרונה, רקמות המוח לא מתחממות מהקרינה ברמה שאמורה להדאיג אותנו. http://www.theinquirer.net/?article=21398
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
אני מחפש דרך להכניס לאתר מפת הגעה לסניפים. ניסיתי עם גוגל מפות ויש שם בעיה עם עברית, אחרי שאני מעתיק את הקוד הוא ש רק את המסגרת ולא את המפה עצמה. אתם מכירים משהו ? עם מה אתם משתמשים? אשמח לעזרתכם תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לכל נשות הפורום (ואני מקווה שיש כאלה) ברצוני לאחל לכן חג שמח! הרבה בריאות, אושר ואהבה. וכל מה שאשא צריכה. ממני מקס ;D אגב פרחים עלי אני אשלח בהודעה פרטית למי שרוצה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אם מישהו יודע על מה אני מדבר...הבן אדם פשוט תותח...היה לי את הסרטון ובטעות מחקתי אני לא מוצא אותו בשום מקום.. :-\
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
פצע אותה למוות? http://news.walla.co.il/?w=//820663 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לחובבי הז'אנר, אחד מהדברים היותר מסעירים שראיתי בשנים האחרונות... בעוד רבים בסרט לא יכלו יותר ופשוט יצאו (ככל הנראה להשתין), אני נשארתי מרותק. צפיה רגועה!
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, כל מי שרוצה הזמנה לאתר DROPBOX.COM שירשום פה את האימייל שלו זה שירות שנותן לך לאחסן עד 2GB בשרת שלהם , עם תוכנה ,בחינם פשוט לגרור לתיקיה או לשתף תיקיה וזה שם , אפשרי לשימוש עד מספר מחשבים בו זמנית
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כי ככה זה מופיע באתר איפוקס אירופה לפי האתר שלהם הם גם הבואנים של ציינטק ועוד, כי זה יכול להסביר את המחירים המאוד נמוכים שם
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
נגיד אני רוצה לדעת מה התאריך העברי של 27 באפריל (אם חשוב גם שנה אז 1938) ובכלל איך אני יודע? תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני מדבר על הסרט הישראלי מטאליק בלוז
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לתקן או להחליף את המצלמה ב N95 היא קצת נדפקה... אני מחפש מקום שיכול לעשות את זה(למכור חדשה או לתקן) מישהו מכיר אולי באזור הצפון חנות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי שני דברים בבקשה 1.באיזה שלב בא הסרט ? 2.איך הסידרה מומלצת (שווה להתחיל לראות)? תודה..
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ניסיתי לעלות כל מיני בולשיט שהכנתי וזה פשוט לא ניפתח ורק שהרצתי במצב אקספלורר זה נפתח ממש מוזר לא היה לי אף פעם בעיה כזאת באתר בפירפוקס מה אתם אומרים בעיה בשרת של יוטיוב או עדכון גרוע של פירפוקס (אני מאפשר עדכון אוטומטי )
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני בוגר מחזור 1999 בבית ספרי, אחרי צבא, ואני מעוניין ללמוד בטכניון בקרוב, לכן אני משלים בגרויות - עשיתי אתמול את מועד ב' במתמטיקה 5 יחידות - ב-3 אני מאמין שיהיה לי 90+, אבל פישלתי ב-2 יח' השאלה שלי היא האם יש מצב שאוכל לגשת למועד חורף של ה2 יח' מתוך 5 במצב הזה ? והאם במקרה זה תחול עלי שיטת הצבירה החדשה הזו (שאין לי שמץ של מושג מה היא מייצגת ואיך היא עובדת), או שמא אוכל להשלים את הבגרות בשיטה הישנה ? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על הנושא הזה. בתודה, אריק.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הי לכולם. אני ו-2 חברים שלי משתתפים בתחרות בה צריך לבנות זוג נעליים, שיהיה אפשר ללכת איתן על המים. (צריך לעבור 10 מטרים) הכללים: אורך נעלים מקסימלי 2 מ' רוחב נעלים מקסימלי 80 ס"מ עומק הבריכה 45 ס"מ אסור שהנעליים או כל חלק בהן יגע בקרקעית אסור שהנעליים יהיו מחוברות ביניהן אסור להשתמש במנוע מכל סוג שהוא, כולל דוושות אסורה תמיכה אל מעבר לקרסול ההנעה תתבצעה באמצעות הרגליים בלבד, אסור להשתמש במוטות (כמו בסקי) מצורפות תמונות של מה שהתחלנו. יש הצעות? (אגב, לאורך המירבי כבר הגענו) התמונה האחרונה זה השלב בו הפסקנו. למתעניינים בכל נעל יש 48 בקבוקי נביעות של 1.5 ליטר, ו 20 בקבוקי עין גדי של 2 ליטר המבחינת עילוי-משקל, חישבנו, והעילוי של הנעל יספיק בהחלט. אנחנו נוסיף שני לוחות עץ באמצ…
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מישהו יודע מה השם של השחקנית הזאת ? אני כבר שעות מחפש :-\ מי שעוזר לי מלך !!! אם זה עוזר, התמונה מפה: http://peb.pl/horror-thriller/112724-rapidshare-grindhouse-death-proof-planet-terror.html תודה רבה מראש ! :]
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
בערוץ 2 כמובן .. תודהה וכן אני יודע עוד נושא מוזר ;D אבל זה 'כללי' לא ..
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
תהנו אחים שלי. ת'אמת לא ציפיתי לדיסק כזה יפה מאחותה של ג'סיקה סימפסון... אחלה שירים. אני אהבתי את 2 5 6 11 הקול שלה מושלם לדעתי. מזכירה לי קצת את הסולנית של GARBAGE.
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
בא לי אחד אני רוצה להתמצא אבל אין לי מושג איך להתחיל מישהו מבין, יכול להביא לי מידע או להמליץ ?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שללוום, יש לי קיר ענקי בחדר והחלטתי לשים פוסטרים (כבר יש אחד של מטאליקה ) וחשבתי לשים עוד אחד\שניים של סטיב ואי וסטריאני. חיפוש ברשת לא העלה דבר חוץ מתמונות בגוגל ברזולוציה של 350X750 שלא מממש עוזרים לי (וזה עוד במקרה הטוב..) חיפשתי כל מילה אפשרית בגוגל כדי למצוא תמונת HD אחת ולא מצאתי דבר. אוליי פה למישהו יש תמונה של ואי\סאטריאני ? ואוליי למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא פוסטרים שלהם בהרצליה\תל אביב אשמח לשמוע ! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-